Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Fiúk!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szerintem a fél ország simán börtönben lenne ha mindenki bedõlne ezzel azzal!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szted hogynézett ki a múltkor az a meccs??Talán székesfehérváron volt
hát a Szuszába sokkal jobb
és oda szivesebben elmegyek mint taktaharkányba....
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Jobb is, hogy kikaptunk akkor, még mindig SebõkVilik, meg Sowunmik lennének a keretben... :c
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
akkor még most is Bozsik a szövetségi kapitány...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
igy van... ezzel a csapattal talan versenykepesek leszunk a jo helyekre a VB selejtezon... aztan kapunk egy "halalcsoportot"... <#szomoru1>#szomoru1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tudom nem jár 3. helyért semmi, akkor is jó érzés lenne, ha azért küzdhetnénk
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Moldova 1 - 1 Turkey
namivan? moldavoknak nem adtak kamu kiallitast? desz@r? <#hehe>#hehe>
www.smart-bus.hu