Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majnem elfelejtettem a meccet

Hajrá Fiúk!

kraawz
amíg nincs világítás,hova gondolunk ember..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Kaplan
Jön valaki innen ki az Üllõi Útra?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nyíregyházára is tollhatnának valami válogatott meccset 😊

Diósgyõrt se felejtsd el 5000 nézõvel.(legalábbis múlt évben ennyi volt.)
Engem egyáltalán nem lep meg az ilyesmi.
Szerintem a fél ország simán börtönben lenne ha mindenki bedõlne ezzel azzal!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kit--Kat
Húhh 2-3-4 éve?! Passz:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Én is megnézem tvben! Nekem ez is tökéletesen megfelel! Van visszajátszás! <#beka2>

Az is baj ebben az országban hogy nagyon Budapest centrikus! Igen sok nézõ van az MTK meccsen! Zalaegerszeget had emlitsem meg hogy itt van a legtöbb nézö, és nem érdemlünk meg egy válogatott meccset se! Vagy még van a Debrecen!

Persze ettõl még felõlem lehetne vidéken is mérkõzés nem sajnálom én. Megnézem tvben kényelmesen 😊

Azért van jóval ritkábban vidéken mérközés mert bárhogy is nézzük egy nagy város van az országban ami Bp. Sajnos elég fõváros orientált ország. 2 milla lakossal. És nyilvánvaló, hogy több ember fog kilátogatni egy válogatott meccsre ha itt van helyben. Pl. Én se utaznék 200+ km.-t aztán meg haza mindezt hétköznap fõleg nem.

Mert teltház lenne!!!

rooney8
De nálam a vidék az azt jelenti hogy valami eldugott kis község<#vigyor>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Miért, mi? BP.-eknek az.
rooney8
És szerinted Diósgyõr meg Debrecen vidék?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Az mikor volt?
Kit--Kat
Zalaegerszegnek magyar viszonylatban igen korrekt stadionja van, 1-2 éve csinálták meg. Magyar - Japán meccset is ott tartották.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ki mondta azt, hogy Taktaharkányban legyen meccs? Diósgyõr, Debrecen. Azért kelet is kapjon már valamit. Tatabánya, Székesfehérvár, Szusza, Puskás(ezt aláhúzta a FF). Ezeken kívül ismer magyar pályát a válogatott? Országjáró körút?
Firerock
de mindent felujítottak volna
szted hogynézett ki a múltkor az a meccs??Talán székesfehérváron volt
hát a Szuszába sokkal jobb
és oda szivesebben elmegyek mint taktaharkányba....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Akkor én taktaharkányi lakos, mikor fogok eljutni válogatott meccsre? És szerinted csak Bp.-n vannak szurkolók? Az EB pályázatban Diósgyõr meg a DVSC stadion is rendezett volna meccset.
rooney8
Mert ha vidéken lenne akkor a pestiek alig mennének el. Meg vidéken nincsenek normális pályák (vagy vannak?)

Nem igaz. Vidékre miért nem jönnek sose?
Kaplan
Nem szeretek kijavítani senkit és tudom, hogy csak elírtad, de U-21es meccs lesz 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
u-12 lesz. üllõi út és 500 Ft- a jegy.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Holnap mindenki jöjjönk ki az utánpótlás meccsre, aki tud, ott a helyünk!

Firerock
teljesen láma vagyok ebben a témában:holnap az u-19es meccsre lehet menni nézni?:S és ha igen akkor mennyi a jegy?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

GanXstaZoleeWrk
Igy van kis szerencsével na meg egy biroval még mehetne a harc.

GanXstaZolee#2709

Azért nem mindenért Bozsik a hibás. Azok is akik õt jelölték ki edzõnek.
Ezzel nem tudok vitatkozni, viszont ha a törökök elleni meccset nem fújja el a bíró akkor még most sem volna veszve minden.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Lammer
ott a pont, sajnos :/

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Miért érzem úgy, hogyha ez a folyamat hamarabb kezdõdik el akkor még most is pariban lennék az EB-vel kapcsolatban? Nem olyan erõs csoport ez..

vmvr
Málta is...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

nono84
Moldova ellen is nagyon nehéz lesz, hisz döntetlent játszottak a törökökkel.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
az egyik grúz a másik néger :o

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zaki
Ez igaz... 😛
Jobb is, hogy kikaptunk akkor, még mindig SebõkVilik, meg Sowunmik lennének a keretben... :c

GanXstaZoleeWrk
Ha õ maradt volna akkor itthon is kikapunk Máltától szvsz.

GanXstaZolee#2709

banok
bizony.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmvr

bmffm856
"Ha megverjük Máltát 1 évvel ezelõtt... Ha legalább egy X-et hoztunk volna a Norvégok ellen itthon..."
akkor még most is Bozsik a szövetségi kapitány...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Lammer
sok a "ha" :/

igy van... ezzel a csapattal talan versenykepesek leszunk a jo helyekre a VB selejtezon... aztan kapunk egy "halalcsoportot"... <#szomoru1>

zaki
Ha megverjük Máltát 1 évvel ezelõtt... Ha legalább egy X-et hoztunk volna a Norvégok ellen itthon... Ha megverjük a törököket... Akkor még akár esélyünk is lett volna a 2. helyre... Na mind1, majd a VB selejtezõkön reméljük jobban fogunk szerepelni. Mondjuk ennél csak jobb lehet.

Még lehet törökökkel harcba lennénk a 3. helyért, ha nincs az a f*sz, ugye lehet 3-3 ponttal lenne nekünk több, nekik kevesebb...

Tudom nem jár 3. helyért semmi, akkor is jó érzés lenne, ha azért küzdhetnénk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Lammer

fsgh
valaki egy tabellát be tud tenni?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Lammer
most nezem csak:
Moldova 1 - 1 Turkey

namivan? moldavoknak nem adtak kamu kiallitast? desz@r? <#hehe>

Soha nem néztem olasz focit.<#hehe>
a Juve egyik kiválósága volt pár éve, védekezõ középpályás... elég híres! 😄

www.smart-bus.hu

9000-et ír az MTV teletext.
vmvr
grat a fiúknak, megint jól játszottak, Málta nem volt ellenfél.😊

a stadionban a hangulat jó volt nagyon, és a drága jegyárhoz képest elég sokan voltak.