Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon nem lesz teltház, legalábbis én ugy hallottam egy jegybukmékertõl 😊 annyira nem fogynak a jegyek...

Hisz teltház lesz <#idiota>! 6000 jegy elkelt elövételben!

Jegyárak: RTL klubnak is kell haszon!!!

galmat
Kedves MLSZ!
Mi a francért kell 2000,3000,5000 ft-os jegyárakat megszabni a málta meccsre??? 1.NINCS tétje a találkozónak. 2. málta az ellenfél...
Hát milyen hozzáállás ez?Itt akartok jól keresni vagy mi?
Pont az ilyen meccseket kéne pl a diákoknak ingyenessé tenni, vagy 1000 ft alatti jegyárat megszabni nekik. Mert akkor lenne hangulat, lenne teltház. De így Málta ellen ilyen jegyárakat megállapítani POFÁTLANSÁG!
Ezen azért jó lenne elgondolkozni... Úgyhogy szombaton marad a Retek Klub...

Aha.
banok
néhány éves volt mikor a szüleivel Kárpátaljáról Szombathelyre költözött. A Haladásban kezdett el focizni és onnan ment a Sampdoriába.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Koman 1 nagyon jó, ügyes, gyors, jobb szélsõ játékos

ugye valamiért 2s állampolgár és a magyar utánpótlásban játszik

És mit tud ez a Koman? És, hogy kerül a magyar csapatba ha ukrán?
1etértek! Ha nem akar maradni akkor nem kell neki lehetõséget adni most sem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Na jó az 1 dolog, hogy kint vannak az meg 1 másik, hogy csinálnak is e valamit.
errõl van szó... ez a válogatott, nem egy klubcsapat! nincs harag, de így az u-19 se keljen, menjen isten hírével...

www.smart-bus.hu

nono84
Pont ez az. Ha tudnám hogy nem számíthatok rá a jövõben akkor hanyagolnám.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

én biztos, hogy nem hívnám be!!!

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
egyelõre nem tud máshol... korosztályban nem lehet csapongani az országok között, az ukrán felnõttválogatottba pedig még nem fér be, a magyarról pedig nem akar hallani. (elvileg)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nono84
Most jöttem meg a meccsrõl és többen voltak, mint ezren volt az 1500is 😊 A walesiek inkább keményebb futballt játszottak(azt az angolosat) fizikailag talán erõsebbek voltak. Tény nem volt sok helyzetünk de ami volt azt berúgtuk. A továbbjutás a lényeg, mert az már megvan. Sztem Koman magyar válogatott lesz, hisz itt játszik a magyar utánpótlásban és nem hiszem ha eldöntötte volna akkor itt játszana.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Matthew Prosac
1. Magyarország 2 2 - - 9-1 6 pont
2. Svájc 2 1 1 – 7-2 4 pont
3. Wales 2 – 1 1 2-4 1 pont
4. Kazahsztán 2 - - 2 1-12 0 pont

Az az 1 kapott gól nem kellett volna, de így is szép a gólkülönbségünk <#bee1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Grat a fiuknak, csak igy tovább.

Matthew Prosac
az eredmények nem ezt mutatják. (továbbá a külföldre igazoló fiatalok, kezdve a Regginától a Boltonon át a Liverpoolig bezárólag)
tény hogy Koman kimagaslóan tehetséges játékos de azon a poszton ahol játszik vannak még jó magyar játékosok, úgyhogy túléljük...

9csöves9
utánpótlás meccsen bõven jó az az 1000 nézõ

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nem abba kötöttem bele, hanem abba, hogy szerintem nincs nekünk annyi tehetségünk, hogy így felvágjunk.
1000 nézõ?<#rinya>
Cool. Gratula a csapatnak.<#vigyor><#vigyor><#worship><#worship>
Matthew Prosac
akkor sem erõszakolhatod meg.. ha ukránnak érzi magát menjen, mert nem fog megszakadni magyar mezben. ellenvélemény?

Matthew Prosac
1-3 (1-1) Wales - Magyarország
2007-10-10 18:00:00
Székesfehérvár, 1 000 nézõ

Csere: Dudás helyett Németh K. az 51., Szabó L. helyett Nagy O. a 68., Gál helyett Simon Á. a 82., illetve Partington helyett Edwards az 53., Noble helyett Kelleher a 63. percben
Gólszerzõ: Busai a 3., Németh K. 64., Németh K. a 76., illetve Partington a 45. percben

Németh.. sérülésébõl felépülve. Valamit tud.

Na ez szép!

Na! Azért ennyire ne szálljunk el a Földtõl.
Végül is mind1, de ha belegondolsz akkor logikus is 😊 én pont roma ismerõseimtõl hallottam többször is.
Térjünk vissza a focihoz.

Matthew Prosac
De ott játszik. Elvileg már kijelentette h õ az ukránoknál akar jáccani mert annak tekinti magát. Ha így volt menjen, van elég tehetségünk.

Cool. Most mi van ezzel a Koman Vladimirrel vagy kivel? Nem akarják honosítani? Õ nem az U 19.-ben játszik?
wow!! már kezdetm besz... ezekben a srácokban még sok örömünk lesz!!

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
HOPP
81' Hungary U19 3-1 Wales U19 Goal! !!!!!!!

Matthew Prosac
én most csak itt tudom követni

A linkeket sem az IE sem a FF nem tudja megjeleníteni.
Matthew Prosac
77' Hungary U19 2-1 Wales U19

51.perc körûl van, de ha ennyie érdekelne akkor megnézted volna az onlány közvetítést amit 3hsz-el lejebb adtak meg

Végeredmény?
scs17
1-1 Wales - Magyarország

csum666
http://www.mlsz.hu/online/onlinemeccs.php?id=281 LIVE

Wales HUN

Gólszerzõ: Busai a 3. percben

Wales - Magyarország 0-1

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Naaa, nincs, vagy hol van?

A hétfõit az mlsz.hu-n lehetett nézni állítólag, remélem ezt is. Ha valaki tudja mit hogy, akkor szóljon!

Gregorius
Nem tudja valaki, közvetítik valahol a ma esti U19 Magyarország - Wales meccset?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

scs17
Hi! Azt szeretném kérdezni,hogy Tv-s vagy online közvetítés lesz a mai meccsrõl?

én meg éppen nem így tudom, sõt még nem is hallottam 1 romungro ismerõsömtõl sem...

A vadmagyar kifejezést pont õk szokták használni. (pl. bõrfejüekre és hasonlókra)

Randal
😄😄😄

Ettõl függetlenül szép eredmény. És mégiscsak magyarok😊

vadmagyarok -.-

5w0rdf15h
naja azé 5kt elkérni egy jegyért...jellemzõ

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Õk nem magyarok, õk magyarországi cigányok.
nono84
Ahogy láttam egy-két u17 u19 eb nagydöntõt ott sem tolongtak a tömeget olyan nagy számban.

zaki
Labdarúgás: döntõs a magyar csapat a Cigány Világkupán
A magyar cigány labdarúgó-válogatott bejutott a fináléba a horvátországi Splitben zajló nyolccsapatos Világkupán.
Az együttes az elõdöntõben könnyedén, 3-0-ra nyert a házigazdák ellen.

A magyarok a csoportküzdelmek során 3-0-ra legyõzték a szlovéneket, majd 7-0-ra kiütötték az osztrákokat, a brazil csapat pedig - az utolsó mérkõzésre - már ki sem állt ellenük.

Bocsi... 😛

ez igaz, sokkal többen mennének ki ha olcsóbb lenne a jegy, de nekik is lehetne egy kis eszük ha olcsóbb lenne a jegy akkor nekik is több lenne a bevételük, hogyha erre mennek, márpedig erre mennek

én mondjuk 3000-s jegyet veszek, mert ugytudom, hogy a 2000-s az kapu mögé szól és a 3 és 5e-s jegyek között meg nemsok különbség van helyileg

vmvr
az a szar az egészben, hogy ahogy elkezd viszonylag jól menni a szekér, vagy legalábbis picit jobban megy a csapatnak máris felemelik a jegyárakat. emlékezhetünk, még moldova ellen 600HUF-ért mehettünk.
ha lenne egy kis esze a pénzéhes MLSZ-nek, akkor olcsóért adnák a jegyeket, és mégtöbben kimennének a válogatott meccsre.

mindegy, 2000-ért is megyek.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix