Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
például?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Ne csak Bozsikot vádold! Az is hibás aki õt szövetségi kapitánynak kinevezte. Ott fent az MLSZ székházban is vannak bûnösök. Választhattak volna jobb szakembert is.
? Olaszoktól kaptunk 1-et, bosnyákoktól, máltától, lengyelektõl 0 kapott gól.
Ez 4 meccs/1 gól, és biztos vagyok benne, hogy a törökök sem tudtak volna mit tenni, max. egy gólt... Kis jóindulattal 5 meccs/2 gól lenne, vagy akár csak 1.
Ez mindenképp azt bizonyítja, hogy jól védekezünk, miközben támadgatunk is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gabber_saviola
merész kijelentés, lehet csak azért csodálkozom, mert nem nézek Magyar válogatott meccset 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

a védekezésünkben is rejlik ez a teljesítmény, baromi jó a védelmünk, nem tudnak vele mit kezdeni 😊
Ez tuti Várhidi érdeme, óriási köszönet neki

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

GanXstaZoleeWrk
Szép volt bizony!

GanXstaZolee#2709

csum666
Azért ez a lengyel csapat nem az a lengyel csapat😊 de így is nagyon szép teljesítmény mióta élek nem voltak VB-n és EB-n remélem megélem😊 Hajrá Magyarok

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Lammer
gratgrat! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

zaki
Szép volt fiúk!!!!

ja, ez igaz<#idiota><#beka2>

FORZA INTER!

rooney8
De valamilyen szinten neki köszönhetjük hogy ilyen egész jó csapatunk lett. Mert õ bénázott és leváltották Várhidi-re 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Szép volt! és nem kisz szó megverni a lengyeleket idegenben, ha barátságos hanem...

fsgh
GRAT!!!!!!😊)) jól nyomjuk😊 nagyon ott van ez a fiatal csapat😊)9

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hatalmas gatula , mégha nem is volt tét meccs .

(Szombati (múltheti) sport - Bozsik kiemelte , ha tétre menne a kijutás (amit õ ba*ott el !!!!!!! , kíváncsi lenne ennek a fiatal magyar csapatnak a teljesítményére 😞((((( ) .
Véleményem : ez egy "PARASZT" <a szó pejorativ értelmében> .
Megkapta a lehetõséget , hogy ne ez az edzõkör*** (Bicskei , Mészöly , Verebes ... stb.) , hanem egy friss vérvonal kerüljön az 1. sz. csapat élére .
A fiatalítási vonal helyett a leg rutinosabb *neveket* hívta meg Matyi után pici-pici fiatal felhozattal , és ÓRIÁSIT bukott .

Ez a f*sz elkurta rendesen -aztán jósolgat (nemes ember) .

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

rooney8
Hát ja...Kár hogy az a buzi bíró volt ott :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nono84
Ugyanez a játék volt a törökök ellen is, csak ott kaptunk egy nagy pofont a bírótól. Az eredmény is ugyanez lett volna gyanítom. Ha a hátralévõ két meccsen nem kapunk ki akkor nagyon jó évet zár a válogatot, de ez már így is több mint jó. Hajrá MAGYAROK!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

miki36
szép volt fiúk!😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Hatalmas gratula a fiúknak! Csak így tovább és kijutunk a vb-re!!!

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#eljen><#eljen><#eljen>

Megállíthatatlanok vagyunk

<#worship><#worship>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

rooney8
Jeeeeeeee! Király! Jók voltatok fiúk!!!!!

Lengyelország Magyarország 0-1
Szép volt skacok, csak így tovább!

PSN ID: Lord_Mortanius

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!HAJNAL!!!Verjük meg a lengyeleket,barátság ide oda gyõzni kell!!Go Magyarország!!!Egyre jobbak vagyunk!

banok
meg van a vezetés!!!!!
most már jó lenne nyerni. És még meg is érdemelnénk.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Büntetõ! Hajnal Tamás a jobb alsó sarokba bombázott, 0-1

PSN ID: Lord_Mortanius

9csöves9
2x dönthettük volna most el a meccset...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csak jusson tovább minden ifi csapat.
rooney8
Ezt nem is tudtam

Még lesz egy selejtezõ kör

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kaplan
Tud valaki mondani esetleg egy streamet a ma késõ déluátni válogatott meccshez? Nincs sport 2-m 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

rooney8
Ja hogy ezek után is még lesznek selejtezõk?, vagy ezt már az EB-n belül kapják?

Elso 2, de a 2. az a ket elsot fog kapni a kovetkezo korben, az elso meg ket masodikat.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

REALista
Csak az elsõ jutt tovább?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Shep
Rank Matches Goals Points
P W D L F A Diff.
1 National Team Belarus 5 4 0 1 8 4 4 12
2 National Team Hungary 5 3 0 2 9 4 5 9
3 National Team Serbia 4 2 1 1 8 4 4 7
4 National Team Latvia 4 1 1 2 4 4 0 4
5 National Team San Marino 4 0 0 4 1 14 -13 0

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rooney8
Valaki tudna linkelni egy csoport állást (U21)?

EB csoport

így most a fehér ruszkik az elsõk

De ez milyen meccs volt? EB Csoport? Edzõ?
Gyalázat!!! El se akarom hinni!

Lammer
hat a masodik felido szanalmas volt...
ennyi... :C

Vége :C

76

Elverjük õket! Hanyadik perc?
nem lesz ez így jó :S

Lammer
mentem volna, ha nem vagyok egyedul :C (haverok sem ertek ra)
fel akartalak hivni aztan kapcsoltam, hogy uj telcsim van es minden szamom levesbe ment az elozovel 1utt(hulye fejjel nem mentettem at) MSNen sem voltal fenn, gondoltam mar elindultal... :/
igy maradt a TV... :C

rooney8
Baszki 0-1 😞

szilveszterre készen lesz 😊

vezetnek a fehérruszkik :C

én meg elfelejtettem, pedig mentem volna. basszameg :\

football without ultras is nothing

sport2

magyar u21 - fehérorosz u21

Punker
milyen meccs van? hol közvetítik?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

elég sokan kinnt vannak <#eljen>