Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez 4 meccs/1 gól, és biztos vagyok benne, hogy a törökök sem tudtak volna mit tenni, max. egy gólt... Kis jóindulattal 5 meccs/2 gól lenne, vagy akár csak 1.
Ez mindenképp azt bizonyítja, hogy jól védekezünk, miközben támadgatunk is
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ez tuti Várhidi érdeme, óriási köszönet neki
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
FORZA INTER!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szép volt! és nem kisz szó megverni a lengyeleket idegenben, ha barátságos hanem...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
(Szombati (múltheti) sport - Bozsik kiemelte , ha tétre menne a kijutás (amit õ ba*ott el !!!!!!! , kíváncsi lenne ennek a fiatal magyar csapatnak a teljesítményére 😞((((( ) .
Véleményem : ez egy "PARASZT" <a szó pejorativ értelmében> .
Megkapta a lehetõséget , hogy ne ez az edzõkör*** (Bicskei , Mészöly , Verebes ... stb.) , hanem egy friss vérvonal kerüljön az 1. sz. csapat élére .
A fiatalítási vonal helyett a leg rutinosabb *neveket* hívta meg Matyi után pici-pici fiatal felhozattal , és ÓRIÁSIT bukott .
Ez a f*sz elkurta rendesen -aztán jósolgat (nemes ember) .
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Megállíthatatlanok vagyunk
<#worship>#worship><#worship>#worship>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Szép volt skacok, csak így tovább!
PSN ID: Lord_Mortanius
most már jó lenne nyerni. És még meg is érdemelnénk.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
PSN ID: Lord_Mortanius
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
P W D L F A Diff.
1 National Team Belarus 5 4 0 1 8 4 4 12
2 National Team Hungary 5 3 0 2 9 4 5 9
3 National Team Serbia 4 2 1 1 8 4 4 7
4 National Team Latvia 4 1 1 2 4 4 0 4
5 National Team San Marino 4 0 0 4 1 14 -13 0
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
így most a fehér ruszkik az elsõk
ennyi... :C
fel akartalak hivni aztan kapcsoltam, hogy uj telcsim van es minden szamom levesbe ment az elozovel 1utt(hulye fejjel nem mentettem at) MSNen sem voltal fenn, gondoltam mar elindultal... :/
igy maradt a TV... :C
football without ultras is nothing
magyar u21 - fehérorosz u21
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"