Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
www.smart-bus.hu
Amugy meg pont ez a baj a magyar jatekosokkal a kishituseg, ki kell tolni a segguket a palyara olyan szellemben hogy az enemy is csak ember, ki lehet cselezni, golt lehet neki loni.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ReaL MaDRid x siempre
A mi csoportunkban van egy olyan érzésem, hogy a Portugálok se mennek tovább.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
1. csop: Portugália, Svédország
2. csop:Görögo. Izrael (mázlisták, ilyen csoportot kapni)
3. Lenygel, Cseh, bár északír meglepetés is lehet.
4. Németo, Oroszo/Finn
5. Spanyol, török
6. Anglia, Horváto. 😄😄😄
7. Francia, Román
8. Olaszo. Ír (olaszoknak sétagalopp. pfff, örülhetnek, bá szeretem õket, de akkor is)
9. Érdekes csoport. Holland, Skót, Norvég?
Igazság szerint olyan sorsolások lettek, ahol nagy meglepetés nem lesz és nagy csapatok se ejtik ki egymást.
"Egyértelmûen második hely a cél." Szóval, ez csak a cél, nem a realitás. A két szó között ég és föld a különbség. 😊
"Azért pedig nagyon nagy harc lesz. Elsõ helyre egyértelmûen Portugália az esély." A második helyre pályázok : Svédország, Dánia, Magyarország, mert nekünk KELL rá pályázni ilyen hozzáállással ne várjunk sokat. Ki tudja hátha most orbitális szerencsénk lesz és még talán tudásban is meg tudjuk közelíteni az elvárható szintet. Ha nem értesz valamit kérlek szólj, és elmagyarázom. Vagy olvasd át többször csak ne támadj elsõre. Thx.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ReaL MaDRid x siempre
svéd, dán, portugálok tuti vernek. Hacsak addig nem történik a fiúkkal valami. Málta, albánt hozni kell.
Orulhetnek, hogy ilyen csoportot fogtak ki.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1. csoport:
Málta,Albánia,Magyarország,Dánia,Svédország,Portugália
2. csoport:
Luxemburg,Lettország,Moldova,Svájc,Izrael,Görögország
3. csoport:
San Marino,Szlovénia,Szlovákia,Észak-Írország,Lengyelország,Csehország
4. csoport: Liechtenstein,Azerbajdzsán,Wales,Finnország,Oroszország,Németország
5. csoport:
Észtország,Örményország,Bosznia-Herc.,Belgium,Törökország,Spanyolország
6. csoport:
Andorra,Kazahsztán,Fehérorszország,Ukrajna,Anglia,Horvátország
7. csoport:
Feröer-szk,Ausztria,Litvánia,Szerbia,Románia,Franciaország
8. csoport:
Montenegró,Grúzia,Ciprus,Írország,Bulgária,Olaszország
9. csoport:
Izland,Macedónia,Norvégia,Skócia,Hollandia
GGMU
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ReaL MaDRid x siempre
4. hely lenne a reális,a 2. csodaszámba menne.
Portugálok ellen ugye nemsok esélyünk van. Svédek is nagyon erõsek,bár védõsoruk nem túl acélos.. Dánokat meg szerintem verni lehet... Málta-Albánia kötelezõ.
Én azt modnom, ha lehozzuk 4 köztelezõt, Dánia és Svédország ellen össz. 6p,portugálok ellen 1,az is 19p.. Talán jó vmire.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
sajnálom, hogy mi mind hülyék vagyunk, csak és csak te vagy helikopter😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
www.smart-bus.hu
azért annyira ne legyünk optimisták mint a tv-be mondták😛
emberek,azért ennyire ne legyünk már optimisták!szerintem egy 3.helyért már összetehethénk a két kezünket.
ReaL MaDRid x siempre
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
a Svédek sokkal jobbak nálunk, még a Dánok is, de jolvan õket talán be lehet elõzni de sztem a másik 2-t nem
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Málta
Albánia
Magyarország
Dánia
Svédország
Portugália
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Amúgy nálam a nr1 Bölöni lenne, de ennek most semmi realitása. Akárcsak nívós külföldi szakembernek sem.
MLSZ élére pedig olyat aki nem bukott edzõ, vagy egykori labdarúgó.
Ezt ugye nem komolyan mondtad?
Azért frankón, nem kell minden vereséget megmagyarázni. Ernyák vagyunk, 7bõl hatodikok, Cashteleki húzás!!!
Moldova ellen is jól játszottunk, nem volt most szerencsénk, a görögk ellen sem, ennyi történt, majd egyszer lesz. Nekem csak annyi a gondom, hogy nem igazán szeretem az egycsatáros játékot, egy 4-3-3-at vennék jobban.
Pedig semmi elorelepes nem tortent, mindossze annyi, hogy az MLSZ vezetes a helyen szeretne maradni, es szepiteni akarjak a helyzetet.
Populista demagogia, amit szepen bevesznek a butabbak, igy ok maradhatnak es a markukba rohoghetnek, hogy a semmittevest es az eredmenytelenseget is beetettek a joneppel.