Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mind1 ne csináljunk belõle vitát😄

FORZA INTER!

,,Hát csak sértse a népet, ha az olyan hülye mint a segg,, méert lenne olyan hülye mint a segg?

FORZA INTER!

sztem az 😊

használd inkább a valag út v. a popó kifejezéseket :ASDadsdasdsasdasd

A segg, mint szó nem tetszik, vagy a helyzet?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

NeoMaN
Ja, és Jakunak igaza van.
😊

NeoMaN
Én 20 éve semmilyen tendenciát nem látok. Te milyen javulóról beszélsz?
<#confused><#nemtudom>

ezt nem kéne!!

FORZA INTER!

hunbasser
Jakuzának tulajdonképpen az a problémája,hogy a Lothar éra sokkal jobb volt.ezt aláírom,és sajnálom is,hogy nems hosszabbítottak vele szerzõdést,de könyörgöm,az már elmúlt,azon már rég tovább kéne lépni,mert az már majdnem két éve volt.most ez van,és javuló tendenciát látok,és ennek örülök.

az mlsz-t meg ne keverjük bele,mindenkinek egy a véleménye róluk,ergo nincs értelme leírni hatszázadszorra is,hogy miként is baszta el az mlsz...

ReaL MaDRid x siempre

Hát csak sértse a népet, ha az olyan hülye mint a segg 😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Randal
Elhatárolódom😛

Hát ti tényleg elképesztõek vagytok...
Teljes mértékben egyetértek.

Termeszetesen jogod van barmien velemenynyivanitasra, de ha butasagot mondassz arra nyugodtan ravilagithatunk. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hát ja <#eljen>

FORZA INTER!

rooney8
Felõlem írhacc, de ne ojat ami "sérti" a népet :]

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[Jakuza]
Kosz de inkabb idejovok irni, ahova nekem nem kevesebb jogom van mint neked. Focihuligan hangnemu ur. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rooney8
Jakuza: Menny már innen a jó büdös picsába. Senki sem érdekelnek a hülye hozzászólásaid! Nem látod hogy mindenkit csak idegesítesz?<#levele><#levele>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Eredmenyek tenyleg szarok, de a jatekkep, jatekfelfogas rengeteget valtozott a varhidi kocos ideje alatt. Ha te ezt nem latod le vagy sajnalva. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

vmvr
beteg ember ez a kisteleki

de ezt tudtuk eddig is

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
akkor nyiss magadnak egy ezek a tények topicot és oda irjad ezeket, mert igy már 34355234512324xorra elmondva kezd baromi unalmas lenni amit irsz.

emellett persze igen, amiket leirsz adatokat, ígyvannak de ha 4x leirod se lesznek máshogy, eddig ennyire voltunk képesek, próbálnak javítani.

mellékesen valamejik sport 1es adásban halottam hogy kisteleki megmondta hogy a selejtezõsorsolástol függ VP sorsa. ha könnyû csoportot kapunk akkor megy ha nehezet marad...kérdés hogy mitjelent kistelekinek a könnyû csoport?!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
tényleg, igazad van, hülyeséget mondtam😊

kösz, hogy kijavítottál

banok
mindig is beleszámítottak a barátságos meccsek a FIFA-világranglistába csak mostantól a selejtezõ kalapozását a randlista alapján készítették el, ez volt az újítás.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[Jakuza]
Mar bocs en is lattam elotte a merkozeseket es a mostaniakat.
Real Madrid,Argentina,Nemetorszag,Skocia,Svedorszag es Bulgaria itthon,Gorogorszag idegenben,Izland oda-vissza,Horvatorszag.
Ott nem volt hajtas ? Semmivel nem volt jobb ez a merkozes, mint azok.
Raadasul itt csak 3 merkozesen jatszottunk jol, ebbol egy selejtezobeli merkozesen.
Akkor most fejlodtunk ? Eloreleptunk ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Randal
Persze, látjuk mi a statisztikát, de nem érdekel, mert láttuk a meccseket és tudjuk mi miatt lett az annyi.😊

Egyébként meg inkább várjuk meg a sorsolást meg a köv mérkõzést, aztán utánna postoljunk, mert addig ugyanaz a meddõ vita megy mindenki részérõ ami már napok óta tart. Mindenki ugyanazt írogatja befele, csak más szavakkal. Tiszta felesleges dolog.

[Jakuza]
Mar bocs, de ez egy Magyar valogatott topic es nem csak a szep dolgok, hanem a fajdalmas valosag is hozzatartozik, annak ellenere, hogy van benne egy Hajra Magyarok banner.
Nem csak az tartozik hozza, hogy szemellenzosen magyarazzuk, hogy milyen jok vagyunk, aminek semmi alapja nincsen, hanem a tenyek felismerese, amivel jobba lehetne tenni valamit, ami nem mukodik.
Ehhez ugyanugy hozzatartozik, az is, hogy :
Várhidi: 3 gy.- 0 d.- 5 v.; otthon: 3-0-1; idegen: 0-0-4 (gk: 0:12!!!); összesen 37,5 % teljesitmeny, mind pedig az, hogy micsoda parades golt rugott XY valamelyik ellenfelunk ellen.
Ez meg nem jelenti azt, hogy aki megmondja a velemenyet, az nem akarja a Magyar valogatottat gyozni latni.

mindenki útálja az mlsz vezetõit és azt akarja, hogy eltakarodjanak, de Várhidivel kapcsolatban itt szinte mindenki optimista

és nem igaz, hogy nem lehet észrevenni, hogy a topik látogatóinak és hozzászólóinak 90% nem érdekli a véleményetek?! ez egy hajár magyarok topik, itt azok vannak akik szúrkolnak a csapatnak, nemértem akkor sajátba miért nem csináltok egy " a szebb jövõért - magyar válogatott" topikot v. mittudomén...

Kaplan
Kurvára unalmas, unalmas és unalmas. Ne keverjünk ide se MLSZ-t. Se a politikát, egyszerûen a Magyar válogatottról van szó. Nyílvánvaló, hogy jó külföldi edzõre semmi pénzünk nincs és mint ahogy nem régiben mondtam, itthoni viszonylatban a lehetõ legjobb kezekben van a Magyar Válogatott sorsa. Olvasgatod Te kedves Jakuza Várhidi blogját? Ne mondd, hogy az írásai alapján nem egy csupaszív ember aki még mellé inteligens is és ért a focihoz. Én azt mondom, hogy a tiszta tények és statisztikák tényleg nem mellette dolgoznak, de ez a válogatott olyannyira szerethetõ (Bozsikéval ellentétben), hogy én még hagynám dolgozni Várhidit. Az elképzelés megvan, a gyakorlatiasság elsõ jelei is felfedezhetõek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[Jakuza]
Nem tetszik az igazsag, vitatkozz a szamokkal.
Egy 0. Ennyi. Aztan lehet struccpolitikat folytattva a valakinek a hatsojaba dugni a fejed.

Gunnersboy
veddmárészre hogy baromi unalmasvagy.....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
én magyar gyõzelmet látok szívesen

[Jakuza]
Es az a lenyeg ? Kapsz egy kozmetikazott listat amire lehet buszke lenni, de amikor eljon az erofelmero kikapsz Moldaviatol es ugyanugy csuszol vissza a helyedre, ahova valo vagy.
Melyiket latod szivesebben, ha nyerunk baratsagos merkozesen vagy ha nyerunk tetmerkozesen ?

vmvr
képzeld, a barátságos meccsekért már jóval többet kapsz, mint egy gombóc fagyi, hiszen azok a meccsek is beleszámítanak már a világranglisátba.
ezt a döntést az UEFA hozta pár hete, ezért is álltunk többek között europában a 27.helyen

[Jakuza]
Ja es meg valami ami fontos, es szamtalaszor leirtam.
Semmi bajom VP-vel, legalabb megprobalja folytatni amit Mattheus elkezdett, meg ha egyenlore sikertelenul.
De elege van az embereknek az MLSZ-bol. Eleg a kommunista idoket idezo propagandabol es abbol hogy a szovetsegi kapitanyt babukent akarjak rangatni,foleg az utan ahogy hatalomra kerultek.
Olyan vezetes kell az elere, ami nem artani akar a labdarugasunknak, hanem tenni erte.
Akik dolgoznak es nem mas munkaja gyumolcset akarjak lefolozni. Akik mindent felaldozva baratsagos merkozeseket kotnek le.
Akik foglalkoznak a palyakkal, a jatekosokkkal es nem csak a bajt es pereskedeseket generalnak maguk korul, hogy minnel tobb penzhez jussanak.
Ez ami kell, hogy elindulhasson valami, mert ha ez nem tortenik meg akkor maradunk hosszu evekig tovabbra is a futottak meg kategoriaban es nem lesz meglepo, ha egy Malta megver minket es a csoport utolso vagy utolso elotti helyen vegzunk.

[Jakuza]
Kit erdekelnek a baratsagos merkozesek ?
Azert meg egy gomboc fagylaltot nem kapsz. Kit erdekel az, hogy az edzesen betudja loni a csatar a labdat, ha amikor kellene a tetmerkozesen elesik a labdaban remego labbakkal?
Kit erdekel a biro ? Kit erdekel a majdnem ? Lehet rafogni a birora, lehet rafogni az idojarasra, vagy a csapos sorhasara.
Ralehetett volna fogni a tavalyi Realra is , hogy nem erdemelte meg a bajnoksagot, mert az utolso 7 talalkozon csak makkal nyertek, de nyertek.
Es mi az eredmeny ok lettek a bajnokok es nem a Barcelona.
A vegeredmeny ami szamit, nem a kontorfalazas. Ilyen erovel siman a Bosnyakoknal ralehetne fogni, hogy ott meg nekunk fujtak.
De minek a kontorfalazas ? Ebben jok vagyunk, magyarazkodasban az eredmenyek tudataban. Ezert tartunk ott, ahol tartunk.

Egyébként a barátságos meccsek miért nem érdekesek? Ott aztán volt erõs ellenfél...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

elején át kellett állni, Lothar elsõ meccsein se volt semmi eredmény, ezért is nem kedvelte sokáig a közvélemény

A barom skót bíró bezzeg nem izgat, ami nem téged igazol ugye... (görögök ellenin is k*rva nagyot hibáztak, 3métert lesnek nézett).

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mondjuk ez tényleg túlzás volt, sajnáltam amikor elment, de ennyire nem kéne már beleszólni. De mindegy, alapból ilyen megmondom a tutit faszi, oda is üt, ha kell 😊)

[Jakuza]
Oke VP-t ecseteljuk.
Lassuk a selejtezo sorozatot. 8 merkozes 3 gyozelem 5 vereseg. 6 rugott gol 14 kapott. Ez joval 40% alatti teljesitmeny.
24bol megszerezheto pontbol 9 elert.
Az elert pontok kivetel nelkul itthon a gyenge csapatok ellen tortent, gyenge jatekkal Malta,Moldova,Bosznia-M.
Az 5 vereseggel vegzodott talalkozon 1 azaz egy rugott gol, ezzel szemben kaptak 14-et.
Szoval kar takarozni, azzal hogy hiszen alig jatszottak VP alatt.
Dehogynem a haromnegyedet a selejtezonek Varhidi Peterrrel jatszottuk.
Ennyit errol.

galmat
Hát ebbben tévedsz. Ugyanis a kutya se kérdezte meg a véleményét, mert õ kereste meg az MTI-t, hogy hangot adjon véleményének. Hát ez az undorító.
Amíg itt volt nem volt nekem vele semmi bajom, voltam is kinn akkor is meccseken. De ilyenkor, mikor már rég elment, ne szóljon már be ilyen nagyképûen!

Tisztázzuk már, azt értjük, hogy gyûlölöd az MLSZ-t, van okod rá, mi is így véljük. De ennek most épp Várhidinek és a csapatnak mi köze? Vagy hülye MLSZ akkor a csapatot is utálni kell? Mert nem értem mit akarsz elérni a Kistelekizéssel

Máltai vereség az Bozsik volt ember, Várhidit ecseteljük, és az õ esélyeit

Várhidi igazi betlije vagy hibája eddig a Moldovai vereség egyedül, hülye MLSZ ide vagy oda, én Várhidi elképzeléseiben bízok

Mi van? Olvasd el rendesen... És ne hepciáskodj már itt

[Jakuza]
Ja es meg valamit peldalozzal a 115. helyen allo Maltaval mert biza ott allt, amikor nem kicsit megalazott minket.

[Jakuza]
Az MLSz majmai lol.
Mivel erdemeltuk ki a jobb helyezest a vilagranglistan ?
Fogalmam sincs, hiszen sokkal rosszabbul szerepeltunk ez nem is kerdeses.
Tehat mar ez is csusztatas.Raadasul hiaba karognak, valoban o vitte ezeket a jatekosokat a valogatottba es akkor oda sorolhatjuk meg Gerat es Hajnalt.Akarhogy is szamolom ez 6 kezdo jatekos ha nem szamolom bele Husztit.Tehat az eleve hazugsag, hogy VP kezdte el a fiatalitast.Az is egy idiotizmus, hogy arra fogni, hogy sok jatekost probalt ki, most odaverned a segged a betonhoz, ha egy kapitany ugy juttatja be a csapatat a VB-re ha 1476 jatekost probal ki.Semmi koze nincs az eredmenytelenseghez, sot... minnel tobb jatekost probalsz ki annal jobban kitudod valogatni azokat, akik a legjobbak, aki ezt nem latja az eleg pikirt.
Az utolso pont is egy nagy hazugsag, ugyani tetmerkozesekrol van szo, amin biza megalaztak minket.
Legalabb ok tudtak jatszani dontetleneket a nagyokkal, mint peldaul Horvatokkal,akik most legazoltak Angliat idegenben egy harmast szorva nekik..
Egyszer sem kaptunk ki a kiscsapatoktol, behuztuk azokat a merkozeseket mind itthon mind idegenben.Ezzel szembe a mostaniak ?
Szoval lehet am a fatol latni az erdot, csak ki kell tekinteni a fa mogul es nem a marhasagokat sulykolni a nagykozonsegbe, amit a Kistelekiek hajtogatnak mar tobb mint egy eve.
Oda jutottunk ahova a politika sodorta az orszagot, ugyanazzal a taktikaval, gondolom volt kitol tanulni.
Megmagyarazni a szart es megetetni az idiotakkal, akik elvezettel tomik magukba, mert azt mondtak nekik finom.

vmvr

vmvr
így van

Kaplan
Olvasgatom Várhidi blogját az MLSZ.hu-n és eszméletlenül szimpatikus egy fazon. Én azt mondom a lehetõ legjobb kezekben van most a válogatottunk hazai viszonylatok között.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hunbasser
arra nem gondoltál még,hogy megkérdezte valaki a véleményét?

istenem,gondolkodjunk is már kicsit,ne csak írjunk!

ReaL MaDRid x siempre

GanXstaZoleeWrk
Szerintem Matthaus ezzel most mellélõtt lehet hogy Cashteleki meg a bandéria nemoda való ezt én sem tagadom 100%ban de a csapatot és a jelenlegi kapitányt nem kéne basztatni. Sõt...

Sajnáltam hogy el lett zavarva de azért valljuk be sokat jöttünk elõre legalábbis a fifa lista szerint 😊

GanXstaZolee#2709

galmat
És akkor tessék, az mlsz.hu kommentárja a matthaus ügyben:

"Lothar Matthäus, aki játékosként emlékezetesen maradandót, edzõként és a magyar válogatott ex-szövetségi kapitányaként semmit sem alkotott, elérkezettnek látta az idõt (vajh’ miért nem az olaszok legyõzése után?), hogy – bár senki nem kérdezte – megkeresse a MTI-t a véleménynyilvánítási lehetõség óhajával. Idézünk néhány, csak rá jellemzõ részletet a nyilatkozatából:

„…Törvényszerû volt a nemzeti csapat kudarca és az sem véletlen, hogy a magyar-horvát Európa-bajnoki pályázat egyetlen szavazatot sem kapott. A futball nem egy bonyolult dolog. Aki sokat és jól dolgozik, az élvezheti ennek a megérdemelt gyümölcsét, aki csak beszél és nem csinál semmit, az pedig megkapja méltó büntetését.”

A szakember hozzátette: a magyar szövetség (MLSZ) és a kapitány félrevezette a közvéleményt.

„Azt hirdették, hogy új úton jár a csapat, elkezdõdött a fiatalítás, közben pedig azok a játékosok kaptak lehetõséget, akiket én fedeztem fel és nálam lettek válogatottak. Fülöp Márton, Juhász Roland, Huszti Szabolcs, Tõzsér Dániel, Priskin Tamás nálam volt elõször kerettag, többségük az én irányításom alatt mutatkozott be a nemzeti együttesben. Tehát semmi újítás nem történt a távozásom óta…”

„…Nálam nem fordulhatott volna elõ, hogy 3-0-ra kikapunk Moldovában… Mi is szenvedtünk vereséget, játszottunk rosszul, de irányításom alatt egyszer sem alázták meg a magyar válogatottat.”

KOMMENTÁRUNK:

1. Ragaszkodva a szikár tényekhez: amikor L. M. átvette a magyar válogatottat, akkor a FIFA-világranglista 72. helyén álltunk, amikor távozott, a 74. helyezettek voltunk. Ugyanez Várhidi Péter egy éves tevékenységének tükrében: 76. hely, illetve 52. hely.

2. Némi könnyebbséget okoz számunkra, hogy az isteni Lothar csupán öt játékost említ, mint olyanokat, akiket – soroljuk – õ fedezett fel, nála voltak elõször kerettagok és válogatottak. Nos, ez közel sem akkora bravúr, mint azt õ gondolja, ha hozzátesszük: összesen 84-en jutottak szóhoz a válogatottban az irányításával lejátszott 28 meccsen, tehát csodatévõ varázslónak kéne lennie annak, aki nem olyanokból állítaná össze csapatát, akiket… Még egyszer nem soroljuk fel! Vagy újszülöttekre kéne címeres mezt húzni…

3. Megalázás és megalázás között is lehet differencia, de véletlenül sem L. M. javára. Moldova, amikor fájó vereséget mért ránk, a világranglista 61. helyezettje volt… A 65., illetve 67. helyen álló Wales kétszer (ráadásul egyszer itthon!), s az aktuálisan 65. Kína a nagy semmibõl elõbukkanva nyilatkozó szerint biztosan csak egyszerûen legyõzte legénységét, megalázásról – ugyan már, vele a kispadon… - szó sem lehetett!"

forrás: mlsz.hu