Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
FORZA INTER!
A medve nem játék.
Várhidi azt mondta,hogy jövõre 4 meccset fog játszani a válogatott.
ReaL MaDRid x siempre
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
a Husztis hírhez:Huszti jó játékos,és kihagyhatatlan lenne,de azért ne mondjom már olyanokat,amiket mondott...ha bocsánatot kér mindenkitõl(elsõsorban Peti bá'-tól),akkor spongyát rá,és jöjjön vissza,de most õ is megérezte,hogy nincs rá olyan nagy szükség,tehát nem vagyunk rákényszerülve,de azért jó lenne,ha ott lenne a bal oldalon.Dzsudzsákot meg akár középen is ki lehetne próbálni,legalább nem kéne bejönnie szélrõl,ha lõni akar,mert az õ átlövései is igencsak veszélyesek,és hát Hajnal nem valami jó a válogatottban.és persze Dzsudzsák is jól tud ám osztogatni,egy próbát megérne középen szvsz.
ReaL MaDRid x siempre
Bocs Jakuza nem személy felé irányul a dolog, csak túl magas labda volt 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FELELÕSÉGVÁLLALÁST!!!
lehet a te apád meghalna te is piáznál
azt a makit megértem, mert már pár gólt lõtt a serie b bajnokának
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
bemenne egy igazi magyar kocsmába aztán vége lenne mindennek
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
akkor honosítsuk õket! <#vigyor0>#vigyor0>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
www.smart-bus.hu
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Ilyen erovel nagyanyam terdekalacsa is jatszhatna. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
megaztán.. ránézésre 3 csapat között dõl el a továbbjutás, de Portugália, Svédország, Dánia nagyjából egy játékerõt képvisel, körbeverések minden bizonnyal lesznek, és van egy sejtésem hogy a körbeverésekbe mi is beszállunk, amibõl akár jól is kijöhetünk. van még 1 évünk hogy felkészüljünk a selejtezõkre, akármi lehet. 1 meccs van amire biztosan azt mondom hogy esélytelen a pontszerzés: Portugália idegenben. a többin nem mernék fogadni se pontszerzésre se arra hogy nem szerzünk pontot...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
www.smart-bus.hu
Dzsudzsák, Halmosi, Hajnal, Buzsáky, Gera, Vass - kihagyhatatlanabb embereink vannak a középpályán, mint csatársorban.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ReaL MaDRid x siempre
Priskin (Watford, 17 meccs) - 6 meccs, 0 gól
Hrepka (NEC Nijmegen, 12 meccs) - 7 meccs, 0 gól
Németh (Liverpool, 13 meccs) - 0 meccs, 0 gól
Szalai (Real Madrid Castilla, 14 meccs) - 9 meccs, 2 gól
Farkas (Dinamo Kijev, 17 meccs) - 0 meccs, 0 gól
Fiataloknak fiatalok, tehetségesnek talán tehetségesek, de egyelõre még egyikük se kiforrott csatár.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"