Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi durva sincs benne igazából 😊)

a.carkey
sztem is 😄

FORZA INTER!

zaki
Hogyne volna... Selejtezõ minden évben van.

úgy tudom h jövõ õsszel kezdõdnek a selejtezõk

FORZA INTER!

még az mlsz.hu-n nincs kirakva az új versenynaptár

Punker
EB évében van selejtezõ?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a vb selejtezõkkel eggyüt?

FORZA INTER!

a.carkey

A medve nem játék.

hunbasser
tényleg,mikor lesz a következõ meccs,ezt lehet tudni?

Várhidi azt mondta,hogy jövõre 4 meccset fog játszani a válogatott.

ReaL MaDRid x siempre

En bizom benne hogy jomeccseket fogunk latni a kovetkezo selejtezoszezonba. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

én is nagyon remélem, sõt remélem a 2. helyet sem ígéri be hiszen eddig is arról volt szó hogy a 2012es EB a célkitûzés

Bízom benne, hogy a kapitány nem tesz ígéretet arra, hogy ki jutunk a 2010 es VB re! Csak azért, hogy maradjon!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[Jakuza]
Mert akkor a falabuak kozott, kiraly lenne a santa 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kaplan
Tudom nem teljes mértékben tartozik ide de lenne egy kérdésem. Az utóbbi nem tudom hány meccsen volt Vaskón a meze alatt egy olyan 'poló' aminek garbója van. Gondoom ilyen izzadtás elszívó feszülõs tréning felsõ. Nem lehet ezt egyszerûen megfogalmazni. Tudja valaki hol lehet ilyen kapni? Lionsportban voltam ott csak néztek ki a fejükbõl bután..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Filkor kell! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Randal
Dzsudzsákot én is szívesen látnám középtájon, de szerintem õ maga is szívesen játszana ott. Van oylan technikája a gyereknek, hogy veszélyes lenne. Egy Gerával és Buzsákyval, vagy bármelyik másikkal kiegészítve valóban gólerõsek lehetnénk. Õk hárman eddig elég bevállalósak voltak😊

hunbasser
Végülis ha a középpálya elé gólerõs,akkor elég az egy csatár,és pont egy olyan csatárunk van,akit lehet tömni labdákkal,fõleg a fejre lehet neki nyomni a labdákat.Tõzsér helyett jobban elviselném Dárdait,habár Tõzsér nagy lövõ - ezt meg kell hagyni - mégsem próbálkozik eleget.ha rugdosná a gólokat,egy szavunk nem lenne,ha szûrni nem is tudna olyan jól.egyébként a védelemmel úgy látom nincsen különösebb gond,a görögök is csak egyszer tudtak úgy áttörni a védelmen,abból sajna tizi is lett.tehát a 4 védõs 2 szûrõs védelem jól funkcionál,de még ennél is biztosabb lenne,ha visszahívná Dárdait a válogatottba Várhidi(bár elég unszimpi a csóka,nem nagyon érdekli a válogatott :\)

a Husztis hírhez:Huszti jó játékos,és kihagyhatatlan lenne,de azért ne mondjom már olyanokat,amiket mondott...ha bocsánatot kér mindenkitõl(elsõsorban Peti bá'-tól),akkor spongyát rá,és jöjjön vissza,de most õ is megérezte,hogy nincs rá olyan nagy szükség,tehát nem vagyunk rákényszerülve,de azért jó lenne,ha ott lenne a bal oldalon.Dzsudzsákot meg akár középen is ki lehetne próbálni,legalább nem kéne bejönnie szélrõl,ha lõni akar,mert az õ átlövései is igencsak veszélyesek,és hát Hajnal nem valami jó a válogatottban.és persze Dzsudzsák is jól tud ám osztogatni,egy próbát megérne középen szvsz.

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Mert az már ütött-kopott 😄DD
Bocs Jakuza nem személy felé irányul a dolog, csak túl magas labda volt 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
ilyen erovel miért nem jatszik nagyanayd terdekalacsa?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bmffm856
matyikáról ezt mindenki tudja 😊😊😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Ok, csak ha nem lesz a 2. hely, akkor húzzon el francba a sleppjépvel együtt...

FELELÕSÉGVÁLLALÁST!!!

Kaplan
Te igen intelligens embernek tûnsz... 😉

nemtom neked mi bajod van Adrianoval, a csapatodban elég jól játszott
lehet a te apád meghalna te is piáznál

azt a makit megértem, mert már pár gólt lõtt a serie b bajnokának

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

bmffm856
igen mert megkapják a komplett üveggyüjteményét amit ha visszaváltanak milliókat kaszálnak...

majd ha formába jön akkor meg többet ér mint az egész csaló csapatod

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

zaki
😄DDDDDDDDDD

9csöves9
Adrianoval mit kezdenél?😄

bemenne egy igazi magyar kocsmába aztán vége lenne mindennek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthew Prosac
Adriano, Huntelaar, Henry... ja õk nem magyarok?<#lookaround>
akkor honosítsuk õket! <#vigyor0>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kezedesz túl lépni egy határt...

www.smart-bus.hu

vmvr
mondj akkor te csatárokat, akiket szívesen látnál a válogatottban

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

[Jakuza]
Hu ezek aztan a golvagok 😄DD
Ilyen erovel nagyanyam terdekalacsa is jatszhatna. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bmffm856
ez teljesen így van. 😊 és ez mindenképpen elõrelépés, mármint hogy senki nem jöhet úgy Magyarországra hogy borítékolt a gyõzelme...
megaztán.. ránézésre 3 csapat között dõl el a továbbjutás, de Portugália, Svédország, Dánia nagyjából egy játékerõt képvisel, körbeverések minden bizonnyal lesznek, és van egy sejtésem hogy a körbeverésekbe mi is beszállunk, amibõl akár jól is kijöhetünk. van még 1 évünk hogy felkészüljünk a selejtezõkre, akármi lehet. 1 meccs van amire biztosan azt mondom hogy esélytelen a pontszerzés: Portugália idegenben. a többin nem mernék fogadni se pontszerzésre se arra hogy nem szerzünk pontot...

Jó meglátás! Így van, izguljanak õk nekik kötelezõ továbbjutni! 😊)

www.smart-bus.hu

Esélyünk az igazából nem sok van ebben a csoportban, de szerintem a "nagy" csapatok se boldogok, hogy minket kaptak a 4. kalapból! Tudják õk azt nagyon jól, hogy aki itt nálunk veszít pontot (és ez simán benne van) az kb. le is mondhat a tovább jutásról!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ezt adom én is, a támadó középpályásaink gólerõsebbek és kreatívabbak jelenleg mint a csatáraink, ezért jó ez a 4-2-3-1... csak ebben a felállásban a Vass mellé egy másik labdaszerzõ védekezõ középpályás kéne, mert a Tõzsér erre nem igazán alkalmas...

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
az utolsó mondat a lényeg, próbáltam énis ezt megfogalmazni korábban. a "gólerõst" direkt kiemeltem. még Halmosi és Huszti gólerõsebb náluk, ráadásul alapemberek, jó ligákban. csakhát õk nem csatárok... (pont ezért jó gondolat Várhiditõl hogy feláldoz egy csatárt egy középpályásért.
Dzsudzsák, Halmosi, Hajnal, Buzsáky, Gera, Vass - kihagyhatatlanabb embereink vannak a középpályán, mint csatársorban.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Randal
Ebben pl. egyetértek. A srácok eléggé idegesek tudnak lenni, ezért hagynak ki sok helyzetet. egy rutinosabb csatár kellene, vagy egy bevállalós ember. Azt kellene nekik is csinálniuk mint Gerának vagy Buzsákynak, meg Dzsudzsáknak. Pedig Priskin a meccsek elején elég bevállalós, aztán beállnak a biztosra menésre, amit meg vagy ellassúznak vagy eltöketlenkednek.

Sanyi az nekem szimpi lenne minden anyázásával együtt, csak amellett focizni azt nem tud.
hunbasser
jó,hát akkor hozni kell a magyar Rooneyt,nincs más választás ^^

ReaL MaDRid x siempre

Egyrészrõl azért mégiscsak csatárok, hadd vegyem már súlyozottan figyelembe a lõtt góljaik számát, másrészrõl oké, adjunk hozzá 10 gólpasszt is összesen, akkor sincsenek sehol. Két állandó kezdõ csatárunk van mondjuk komolyabb ligába, mint a magyar. Így azért nehéz.
hunbasser
ne csak azt nézd,hogy hány gólt lõttek.Szalai már talán valami 5 vagy 7 gólpasszt adott,Feczesin szintén adott párat.

ReaL MaDRid x siempre

Feczesin (Brescia, 14 meccs) - 14 meccs, 3 gól
Priskin (Watford, 17 meccs) - 6 meccs, 0 gól
Hrepka (NEC Nijmegen, 12 meccs) - 7 meccs, 0 gól
Németh (Liverpool, 13 meccs) - 0 meccs, 0 gól
Szalai (Real Madrid Castilla, 14 meccs) - 9 meccs, 2 gól
Farkas (Dinamo Kijev, 17 meccs) - 0 meccs, 0 gól

Fiataloknak fiatalok, tehetségesnek talán tehetségesek, de egyelõre még egyikük se kiforrott csatár.
hunbasser
a magyar Roneey ^^

ReaL MaDRid x siempre

Count Adyn
Sanyi a kiráály😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mstanában Torghelle is megint ide sorolható, ráadásul nem semmi gólokat varázsol, jót tesz neki Németo.

miki36
+farkas😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

hunbasser
+Szalai 😊

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
németh
hrepka
priskin
feczesin

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!