Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, a horvátokkal ált. mindig jönnek a keményebb szurkolók, meg hát ugye nincs is messze, ugyhogy a szurkolni vágyók is eltudnak jönni horvátból nem csak a keménymag 😄

oda kellenek a magyat szurkolók.. mert oda biztos jönnek a torcida tagok meg ilyesmik

jah tétmeccs 😊 sorry

2008. 09. 06. Magyarország - Dánia

2008. 05. 31. Magyarország - Horvátország

szucsy89
amúgy mikor lesz a következõ tétmeccs?

asszem a Dánok ellen lesz nem?
galmat
Na ez szép volt fiúk! Grat! Bár a félidõben kicsit elbizonytalanodtam... Jó volt a helyszínen lenni, kicsit kevesen voltunk, kb 10e, meg szurkolás is elég gyenge volt, azért nem bántam meg h elmentem. 😄 Ezt a formát kéne tétmeccsre is átmenteni, egyszer.

Oziris666
Megremegés,tétmeccsen mi más lenne?😊

BADE
csúnyán rámcáfoltak a fiúk,mi lesz ha még csatárunk is lesz elõl😊
Pl. Németh Krisztián

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Davidus
Némethbõl még bármi lehet. jelenleg a korosztályában európa egyik legjobb csatára. ráadásul jó helyen is van😛

V9ykn8_TZL0

Kaplan
A mai nap jutott tündöklés a magyar labdarúgásnak, becsüljük meg és folytassuk ezt az utat amin elkezdtünk menni!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
tetszetõs eredmény, szép játékkal. De azért ettõl még ne bazzuk el magunkat.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
jaja😄
Dzsudzsák szokásos interjúja: Tényleg aztmondomhogy, úgyhogy 😄

Kaplan
Igen, Lõw helyett Bodnár jöhetne. Dárdai - Vadócz szûrõ páros nagyon jó eddig, Vass-t most picit mellõzni kéne. Ha ez a támadóközéppálya ilyen jól fog muszikálni és esetleg berakjuk elõre Némethet akár még jó dolgok is kisülhetnek. Minden esetre most mindenki boldog, örül, de tovább kell dolgozni.

Jövõhét szombaton irány a Megyeri Út!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tesó07
Barátságos meccseken verhetetlen a csapat!De amúgy jó játék volt a 2. félidõben.1-2 játékost változtatunk és minden ok lesz.Grat!!

RMCF

Eredetileg az az oldal Juhászé, de egész meccs alatt ott játszott Vanczák, onnan adta a gólpasszt is.

Akármit mondtok, engem meggyõzött Koemann. Látszott a fiúkon, hogy keményen a fejükbe verték mit kéne csinálni.
Ilyen játék mellett még kikapni se szégyen. Vanczákot, meg Löwöt meg ki kell venni onnan.

tökmind1, hogy most 1 v. 2 gól a különbség

már a döntetlen is jó eredmény lett volna

Grat a csapatnak!!!

Kaplan
Vanczák ember volt a görögök második góllövõje? Olyan üresen még én is befejeltem volna öt méteres körzetben nem volt senki körülötte.😄

Amúgy gratulálok a srácoknak, sajnos most nem voltam kint a tüdõgyulladásom miatt, de Horvátok ellen kimegyek ez mostmár száj, az legalább parázsabb meccs is lesz majd😊

miki36
Szép volt! Gratula a fiúknak!<#worship><#worship><#worship><#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Casillas
les volt az utolsó gól, majd reakcióban meglátjátok, szabadrúgás elrúgásának pillanata, nem a fejes

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Najó, hát Vanczák még a pályán volt..

Davidus
3-1 túl szép volt-.-

V9ykn8_TZL0

Mekkora lett volna, ha belövi Koltai 😊

"Álljatok föl! Álljatok föl!"

Davidus
na ez szép játék volt

V9ykn8_TZL0

szucsy89
nofene megyek vissza nézni😄
és csatárt hoz be nem védõt!

bár a hangból ítélve MTK 😄

Ujpesti tábor van kinnt? :d mert megy az ftc szidás

fsgh
Hajnal mekkorát lõtt már😄 nagyon jók vagyunk!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Huszti tényleg alázza a védelmüket

Mit ettek ezek a félidõben?

Kaplan
Igen, ez végre nekem is tetszik, hogy Koeman nem csak mondja hanem meg is akarja valósítani. Emlékezzünk csak vissza Bozsik és Várhidi is ezt mondogatta aztán semmi nem lett belõle. Viszont én már az elsõ Dánok elleni meccsre vagyok ráállva nagyon.

Nah a Koemannak már megérte aláírni, mégha barátságos is, ez nagy skalp lehet

Davidus
Huszti rajzolta ezt is

V9ykn8_TZL0

DaemoonHunter
Világbajnokok után európabajnokok? Hmm<#finom>

Gunnersboy
:oo

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

REALista
3:1😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Egyre jobbak vagyunk!
3-1 ide

PSN ID: Lord_Mortanius

Davidus
görögök kapnak ehy zsákot😄

V9ykn8_TZL0

mivanitt? 😄

Góóóóól!!

Davidus
szotyiárushoz

V9ykn8_TZL0

Davidus
Huszti rárajzolta a fejére

V9ykn8_TZL0

<#vigyor2><#felkialtas><#felkialtas>Roland<#felkialtas><#felkialtas>

Kihez rohant ki?

goal 😊

Gunnersboy
madafaka mivanitt :o
2-1 ide

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

De jó éve van Dzsudzsáknak 😊

szép gól volt!

FORZA INTER!