Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Elõzõ védelem jobban bejött ennyi idõ alapján😊

a horvátok megint nem bírták befogni a pofájukat a magyar himnusz alatt :S

az a matek 😄

gercse
88-at írunk?😄 vagy 60-ban nyertünk meccset?

holnap délelõtt 10:00 körül ismétli a sport2.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

II Rocky II
kössz..akkor én a 3-0ra emlékeztem😄
nembaj visszavágunk..elég rég nyertünk elenük..pontosan 48 éve nem nyertünk ellenük,itt az ideje 😉

24 - Exile -Nov.23

Matthew Prosac
Egy kis múlt, eddig találkozók:

1940.05.02., Üllõi út:
Magyarország - Horvátország 1-0 (0-0)

1940.12.08., Zágráb:
Horvátország - Magyarország 1-1 (1-1)

1942.06.14., Üllõi út:
Magyarország - Horvátország 1-1 (0-0)

1994.05.18., Gyõr:
Magyarország - Horvátország 2-2 (0-0)

1996.04.10., Eszék:
Horvátország - Magyarország 4-1 (2-1)

2002.05.08., Pécs:
Magyarország - Horvátország 0-2 (0-1)

2004.09.04., Zágráb:
Horvátország - Magyarország 3-0 (1-0) - vb-selejtezõ

2005.10.12., Megyeri út:
Magyarország-Horvátország 0-0 - vb-selejtezõ

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
talán a 2005.10.12-ei meccs, a szuszában, 0-0-ás eredménnyel.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

II Rocky II
hajráááá
bari meccsen faszák vagyunk..
most hallotttam hogy mondta vmeik tag,: megindult a magyar labdarugás..
a f**t megvertük az olaszokat a Várhidivel...a németeket a Lotharral...most egy dolog hogy a görögöket megvertük de nem tétmeccsen az a baj😄
a tétmeccsen ha nyerünk akkor indul meg és akkor ha lehet esély a kijutásra..
azért koemannal remélem veretlenek maradnak jo sokáig és hajrá magyarok..
vki emlékszik hogy horvátokkal utoljára mit toltunk?:S de asszem megvertek :S😞((( na most visszavágunk nekik :]]]]]

24 - Exile -Nov.23

banok
kábelt rulez

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
😊

scs17
sport1, 21:00 asszem

Lammer
sport1 -.- (ofkorsz nekunk nincs)
20.00

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gercse
Sport 1 20:00-tól

(20:30-tól van a meccs)

Punker
hánytól lesz hol adják?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

scs17
"Gaál Sándor, az IBUSZ oktogoni sportirodájának vezetõje arról tájékozatta az MLSZ-t, hogy a belépõk mintegy nyolcvan százaléka elfogyott elõvételben. Szombaton a helyszínen kizárólag a hátsó, Mildenberger utcai oldalon lesz jegyárusítás a meccs elõtt, a Megyeri utat már pénteken késõ este minden forgalom elõl lezárja a rendõrség."

Lesz még jegy a helyszínen fél8kor?

tesó07
Ez nagyon jó összeállítás,még Némethet bepaszíroznám vki helyett,bár nem tudom kit lehetne kihagyni a középpályáról.Bodnárra kíváncsi leszek,rég volt már a válogattotba,de sztem nagyon jó játékos.Hajrá!!

RMCF

hunbasser
a torcidások kemények,és nem lesz 4000 magyar,aki bunyózna is szvsz 😞

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Kétlem, hogy hatszázan bepróbálkoznának teszem az (10 ezer ember abból hat ezer szülõ - gyerek - anya) négy ezer ember ellen. 😛

Bár tõlük semmi sem százas, õk maguk sem. ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hunbasser
remélem,hogy most azért többen kint lesznek a "nem ülõs,nem szotyizós" fajtából...a torcida ellen tényleg kell a szurkolás,a meccs után meg lehet,hogy az erõ is 😄

ReaL MaDRid x siempre

BADE
az az egyetlen baj,hogy válogatott meccsre nem nagyon tudunk összeállni,nagy az ellentét a szurkolótáborok között...
Gondolom azért az újpestiek megpróbálnak vmi matekot összehozni a horvátokkal,kíváncsi leszek
Ha nem vizsgáznék hétfõn tuti kimentem volna😞

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

fsgh
Remélem Filkor és Németh szóhoz juthat majd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ígéretéhez híven Erwin Koeman, miután szombaton délben megtartotta taktikai értekezletét, nyilvánosságra hozta kezdõ 11-ét a ma esti, horvátok elleni válogatott mérkõzésre. Az összeállítás három helyen változott a görögökkel szemben sikeres csapatéhoz képest, de a szövetségi kapitány csak a védelemben cserélt.

A magyar válogatott az alábbi összeállításban lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban 20.30 órakor kezdõdõ találkozón:

Fülöp Márton - Bodnár László, Vaskó Tamás, Juhász Roland, Bodor Boldizsár - Dárdai Pál, Vadócz Krisztián - Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Huszti Szabolcs

A kispadon ülnek bevetésre készen: Gulácsi Péter, Szélesi Zoltán, Vanczák Vilmos, Lõw Zsolt, Filkor Attila, Németh Krisztián és Orosz Péter.

FORZA INTER!

Kaplan
Akkor csak jól hallottam. 😊
Asszem két éve elég gusztustalan húzás volt kifütyülni a himnuszunkat..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ya jönnek lesznek vagy 600an de nem hiszem hogy Pesten képesek leszenk madj vmire.

biztos jönnek a nagy kopasz gorillákkal :p

FORZA INTER!

kemény lesz 😄

Kaplan
Ha jól hallottam jönnek a Torcida tagjai a mai meccsre, valaki tud errõl bármit is? 😛😊

mondjuk ahogy olvasom ez azért még nem teljesen 100% :S

nah zsíír 😊

erre vártam, végre játszik Bodor és Bodnár <#eljen>

sztem amugyis ez lenne a legjobb felállás ott hátul

Bodor - Vaskó - Juhász - Bodnár

ill. talán Vaskó helyett Tímár de az majd kiderûl

remélem jól játszanak és elfelejti Koeman azt a 2 szerencsétlent 😄DDdd

a pepsifocin írták

nagy valószínüséggel teltház lesz ma este 😊

honnan veszed, hogy õk nem játszanak?

Na most meglátjuk mire leszünk képesek Vanczák és Löw nélkül 😊

Ars3nal
sztem ezér le kéne lõni<#banplz>

Randal
Olvasva az EB résztvevõk meccseinek összefoglalóit, azért a legtöbben komoly csapatok ellen játszanak komolyabb mérkõzéseket.
De az is igaz, hogy a görögök ugyanúgy mint az olaszok, hozzánk nem komoly felkészülési meccseket jöttek játszani.
Ezért nem is annyira nagy jelentõségû számukra az, hogy kikaptak. Nekünk jó a gyõzelem, mert motiválja a csapatot és sikerélményük lesz, plusz a felkészültségüknek is jót tesz, de az igazi megpróbáltatás valóban tétmeccsen lesz.
Ott már az ellenfél is hajtani fog, nem is kicsit. Ezt kell majd megszokniuk a srácoknak és a védelemnek is össze kell kapnia magát, mert eléggé lyukas még mindig.

1ébként most, hogy kiünnepeltük magunkat (nem akartam szentségtörõ lenn i a gyõzelem után) szóval a meccs utáni interjúban Koeman összekeverte Vadócz-ot Gerával. A tolmács kapcsolt és úgy fordított, hogy magyarul már nem jött át a baklövés, de elég ciki szitu volt

Kit--Kat
....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

én most nem oltottam le õket (pedig szoktam, elismerem), koemant se fikázom pedig tudnám (mert pl amit a Feyenoordal mûvelt az csúf volt...)

Kit--Kat
Ez így van, ahogy az ellenkezõjét sem szabadott volna, leoltani a csapatot meg az új edzõt.
De azért örülni szabad.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mert a bari meccs rajtunk kívül (mivel máshol alig nyerünk, max Luxemburg ellen) a kutyát sem érdekel... minek hajtson egy görög mint állat ellenünk? eb elõtt? sérülés..stb?

Nyilván való a magyar válogatott jól játszott, pontosabban jobban mint szokott, összeszedettebben és pontosabban, de azért az is számít h itt a hellének sem tették magukat úgy oda..., ha teszem fel ezen a meccsen múlt volna mondjuk a görög eb részvétel, akkor egy teljsen más eredmény született volna. Szal grat, meg minden, de egy bari meccs eredményébõl nem szabad túl nagy tanulságokat levonni.

Mivel már most igen jelentõs az érdeklõdés a jövõ szombaton 20. 30-kor a Szusza Ferenc Stadionban sorra kerülõ magyar-horvát barátságos meccs iránt, felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy az ország összes IBUSZ-kirendeltségében vásárolhatnak belépõt, valamint bérletet, amely a szombati, valamint a Magyarország-Montenegró összecsapásra (Puskás-stadion, augusztus 20., 18 óra) érvényes.

A Horvátország elleni meccsre a legolcsóbb belépõ 2000, a legdrágább 5000 forintba kerül, a bérlet ára pedig mindössze 4000 Ft.

FORZA INTER!

grebber
Magyarország - Horvátország meccsre mennyibe kerülnek a jegyek illetve hol lehet rendelni?

Next PC upgrade: 2022

Szerintem ez nem tétmeccs függvénye. Taktikailag most megvalósították amit az edzõ kért.
Látszott, hogy akkoris görcsösen ragaszkodtak a rövidpasszos játékhoz, amikor a játék képe esetleg mást kínált volna. Ez jó, mert jó nézni, hogy nálunk van a labda és kevésszer adjuk el + jobban fekszik ez nekünk. Huszti legelõl való szerepeltetése nagy húzás volt. Ezzel is arra kényszerítette a játékosokat, hoyg passzolgassanak és lõjenek távolról sokat, mert hát azt el lehetett felejteni, hogy majd elkezdik elõrefelé ívelgetni a labdát. Szerintem eddig a labdavesztéseink nagyszázalékát az ívelgetések okozták. Nem az ellenfél védõi mentettek sokszor, hanem mi rúgtuk a védõfalba. A lapos passzok ellen azonban már nehezebben lehet alkalmazkodni, fõleg ha ilyen pontosak.
biztos vagyok benne, hogy ezeket a korábbi szövkapok is elmondták. Csak a játékosok nem tartották be. Namármost az új szövkapnak vagy van egy különleges karizmája, vagy számít, hogy Európabajnok volt és nem a levegõbe beszél. Végülis el lehet képzelni azt a szitut amikor Bábhídi kiselõdadást tart arról, hogyan kell támadni. Mert a táblán biztosan nagyon szépen elmondja. A bibi az, hogy rá kell venni õket, hogy meg is csinálják.

vszeg akkor bevannak szarva, erre nem sok mindenki tudhatja a választ :S

Lammer
termeszetesen lemaradtam a meccsrol -.-

de grat! erre nem gondoltam volna(de ha nem vertek meg, akkor miert van az, hogy az ilyen tet nelkuli meccseken jon az "eredmeny" a tetmeccseken meg a betli? no offenz :C)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

szucsy89
thx😄
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

én is felutaznék szívesen pedig mondjuk ha lenne vmi praktikus megoldás biztos menni a nyíregyi tábornak egyrésze is