Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
nembaj visszavágunk..elég rég nyertünk elenük..pontosan 48 éve nem nyertünk ellenük,itt az ideje 😉
24 - Exile -Nov.23
1940.05.02., Üllõi út:
Magyarország - Horvátország 1-0 (0-0)
1940.12.08., Zágráb:
Horvátország - Magyarország 1-1 (1-1)
1942.06.14., Üllõi út:
Magyarország - Horvátország 1-1 (0-0)
1994.05.18., Gyõr:
Magyarország - Horvátország 2-2 (0-0)
1996.04.10., Eszék:
Horvátország - Magyarország 4-1 (2-1)
2002.05.08., Pécs:
Magyarország - Horvátország 0-2 (0-1)
2004.09.04., Zágráb:
Horvátország - Magyarország 3-0 (1-0) - vb-selejtezõ
2005.10.12., Megyeri út:
Magyarország-Horvátország 0-0 - vb-selejtezõ
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
bari meccsen faszák vagyunk..
most hallotttam hogy mondta vmeik tag,: megindult a magyar labdarugás..
a f**t megvertük az olaszokat a Várhidivel...a németeket a Lotharral...most egy dolog hogy a görögöket megvertük de nem tétmeccsen az a baj😄
a tétmeccsen ha nyerünk akkor indul meg és akkor ha lehet esély a kijutásra..
azért koemannal remélem veretlenek maradnak jo sokáig és hajrá magyarok..
vki emlékszik hogy horvátokkal utoljára mit toltunk?:S de asszem megvertek :S😞((( na most visszavágunk nekik :]]]]]
24 - Exile -Nov.23
20.00
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
RMCF
Bár tõlük semmi sem százas, õk maguk sem. ^^
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ReaL MaDRid x siempre
Gondolom azért az újpestiek megpróbálnak vmi matekot összehozni a horvátokkal,kíváncsi leszek
Ha nem vizsgáznék hétfõn tuti kimentem volna😞
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A magyar válogatott az alábbi összeállításban lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban 20.30 órakor kezdõdõ találkozón:
Fülöp Márton - Bodnár László, Vaskó Tamás, Juhász Roland, Bodor Boldizsár - Dárdai Pál, Vadócz Krisztián - Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Huszti Szabolcs
A kispadon ülnek bevetésre készen: Gulácsi Péter, Szélesi Zoltán, Vanczák Vilmos, Lõw Zsolt, Filkor Attila, Németh Krisztián és Orosz Péter.
FORZA INTER!
Asszem két éve elég gusztustalan húzás volt kifütyülni a himnuszunkat..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FORZA INTER!
erre vártam, végre játszik Bodor és Bodnár <#eljen>#eljen>
sztem amugyis ez lenne a legjobb felállás ott hátul
Bodor - Vaskó - Juhász - Bodnár
ill. talán Vaskó helyett Tímár de az majd kiderûl
remélem jól játszanak és elfelejti Koeman azt a 2 szerencsétlent 😄DDdd
De az is igaz, hogy a görögök ugyanúgy mint az olaszok, hozzánk nem komoly felkészülési meccseket jöttek játszani.
Ezért nem is annyira nagy jelentõségû számukra az, hogy kikaptak. Nekünk jó a gyõzelem, mert motiválja a csapatot és sikerélményük lesz, plusz a felkészültségüknek is jót tesz, de az igazi megpróbáltatás valóban tétmeccsen lesz.
Ott már az ellenfél is hajtani fog, nem is kicsit. Ezt kell majd megszokniuk a srácoknak és a védelemnek is össze kell kapnia magát, mert eléggé lyukas még mindig.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De azért örülni szabad.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nyilván való a magyar válogatott jól játszott, pontosabban jobban mint szokott, összeszedettebben és pontosabban, de azért az is számít h itt a hellének sem tették magukat úgy oda..., ha teszem fel ezen a meccsen múlt volna mondjuk a görög eb részvétel, akkor egy teljsen más eredmény született volna. Szal grat, meg minden, de egy bari meccs eredményébõl nem szabad túl nagy tanulságokat levonni.
A Horvátország elleni meccsre a legolcsóbb belépõ 2000, a legdrágább 5000 forintba kerül, a bérlet ára pedig mindössze 4000 Ft.
FORZA INTER!
Next PC upgrade: 2022
Látszott, hogy akkoris görcsösen ragaszkodtak a rövidpasszos játékhoz, amikor a játék képe esetleg mást kínált volna. Ez jó, mert jó nézni, hogy nálunk van a labda és kevésszer adjuk el + jobban fekszik ez nekünk. Huszti legelõl való szerepeltetése nagy húzás volt. Ezzel is arra kényszerítette a játékosokat, hoyg passzolgassanak és lõjenek távolról sokat, mert hát azt el lehetett felejteni, hogy majd elkezdik elõrefelé ívelgetni a labdát. Szerintem eddig a labdavesztéseink nagyszázalékát az ívelgetések okozták. Nem az ellenfél védõi mentettek sokszor, hanem mi rúgtuk a védõfalba. A lapos passzok ellen azonban már nehezebben lehet alkalmazkodni, fõleg ha ilyen pontosak.
biztos vagyok benne, hogy ezeket a korábbi szövkapok is elmondták. Csak a játékosok nem tartották be. Namármost az új szövkapnak vagy van egy különleges karizmája, vagy számít, hogy Európabajnok volt és nem a levegõbe beszél. Végülis el lehet képzelni azt a szitut amikor Bábhídi kiselõdadást tart arról, hogyan kell támadni. Mert a táblán biztosan nagyon szépen elmondja. A bibi az, hogy rá kell venni õket, hogy meg is csinálják.
de grat! erre nem gondoltam volna(de ha nem vertek meg, akkor miert van az, hogy az ilyen tet nelkuli meccseken jon az "eredmeny" a tetmeccseken meg a betli? no offenz :C)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
https://www.facebook.com/ferfiklubb/