Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
RMCF
A többiek teljesítménye Lõw-öt kivéve (majdnem csinált egy 11-est és csak nyomozta a labdát) nekem tetszik. Végre feltalálták, hogy lehet laposan is beadni a labdát. és végre lõnek távolról is. Dárdai pedig tényleg harcos és jól szûr.
Ez a tipikus ugye megmondtam. 10-bõl 9 ember Löw-öt, vagy Vanczák-ot tartotta volna kakukktojásnak már a meccs elött is.
Remélem a többiek helyrejhozzák amit azok ketten összehoznak már megint.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Vadócz is ügyes, Dzsudzsák semmit nem mutatott eddig, Gera csak majomkodik vagy nem tudom, hogy mondjam. Eddig olyan szerény volt most meg teszi az agyát totál feleslegesen. Vanczák a gólpasszáig egész jó volt. A két szélsõ védõnket megmondom õszíntén észre sem vettem..😄
A meccs pedig túl barátságos. Ebbõl sokat nem érdemes leszûrni, majd a Dánok ellen!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ezzel kijutottunk az EB-re.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Bodnár nekem az 1ik kedven játékosom tehát én is játszatnám 😊
Szélesi-vel nincs gondom, de Löw és Vancák páros kiakaszt
Vanczáktól és Szélesitõl kiver a víz, remélem nem fog Vanczák megint gólt fejelni magunknak. 😄
Bodnár Laci játszhatna annak örülnék, Koltai-t meg megnézném játék közben.
én Orosz-t beraktam volna csatárnak
A szövetség tájékoztatása szerint a Puskás Ferenc Stadionban 19 órakor kezdõdõ összecsapásra a holland szakember nem vehette számításba Priskin Tamást, mert sérült a bokája.
A kezdõ tizenegy: Fülöp Márton - Szélesi Zoltán, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Lõw Zsolt - Dárdai Pál, Vadócz Krisztián - Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Huszti Szabolcs
A kispadra Köteles László, Bodnár László, Csizmadia Csaba, Orosz Péter, Ferenczi István és Koltai Tamás ülhet le.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ReaL MaDRid x siempre
Támadhattok. ^^
Németh Krisztián meg ilyen játékkal nem tudom melyik Liverpool ajtaján 'dörömböl'..."
kb egy meccsbõl meg is ítélted,hogy milyen is az u19-es válogatottunk és hogy mi a francot akar Németh Krisztián...hát,nem is tudom,ha már a legjobb tartaléknak választották meg,akkor biztos jó szar játékos lehet,és én sem értem,hogy melyik Liverpool ajtaján dörömböl :SSSSSSSSSSSSSSS
ReaL MaDRid x siempre
ÉS JA, ÖRÜLÖK,hogy nyert a United, mellesleg megérdemelten nyerte meg a bl-t és az angol bajnokságot is. Ilyen dolgok véletlenül nem történnek.
Nekem az nem tetszett, hogy azért mert németh k. hazajön és 1 meccsen nem rúg gólt, akkor már nagyképû, meg rossz a hozzáállása... és ilyet nem csak tõled hallottam. Na mind1. Ez hülyeség, amelyik csatár nem rúg gólt egy meccsen az sz..? Rooney,mert tegnap nem játszott túl jól már nem is remek focista????
DEHOGYNEM! Nekem az nem tetszik,ahogy megítélik egyesek a játékosokat 1-2 meccs alapján.
bye bye!
(mert ne rójuk fel neki élete végéig - bár azóta sem hallottam arról nyilatkozni, hogy sajnálja) is ez véleményem
Én nem tudom mi van a háttérben, egyszerû mezei szurkoló vagyok, de bábhídi az egyik zuhanyhiradóban azt mondta Németh-et azért nem hívták eddig az A válogatottba, mert gondok vannak vele, többet nem volt hajlandó elárulni. Biztos mûködik az amirõl beszélsz (különben ilyen Vanczák, meg Löw nem kerülhetne be folyamatosan)
Azt amit írtam fenttartom. Aki anyagi juttatásokért más nemzetért küzd !!!a sajátja ellen!!! az áruló!
- Felmentést csak az kaphat aki a politikai üldöztetés miatt tette mindezt. (Pl arany csapat tagjai, és az 56-os olimpikonok) Ne feledjük el, volt olyan focista akit kivégeztek 56 után! -
Gólszerzõ: Németh K. a 36., Németh K. az 56. illetve Efrem a 79. percben
S ha teszem fel, itthon senki se tudja ki az a Német Krisztián, az apja évekig dörömböl az MLSZ ajtaján, mindig elhajtják õket a toszba, nem is érdekli az ingatlanmaffia MLSZ-t hogy ki ez a fiatal... õt meg teszem fel behívják az angolba, s õ elfogadja akkor õ áruló lenne, aki szégyelje magát?
és Vanczák sajnos visszakerült eredeti pozíciójába, középre, nemhogy kihagyták volna inkább a csapatból :S
Úgy néz ki az elsõ félidõben ugyanúgy az egycstáros játékot eröltették. Priskin tehetséges futbalista, de gödörben van, és nem az a kiköpött "egymagam megverem a védelmet" tipusú játékos. Kell mellé valaki. Én nem Ferencziben, vagy Oroszban látom a csatárgondjaink megoldását. Kellene egy gyors, hajtós játékos mellé aki rohan, küzd, mint Herczeg Miklos fénykorában.
Ha csak a magas játékosokra építünk akkor elkezdünk ívelgetni, na abban sosem voltunk jók, (legfeljebb kontránál, de az olyan helyzet ritkán adódik).
Nem nagyon követtem Bodor jelenlegi formáját. Szerintetek megoldja a belsõ védõ gondunkat?
Löw a leggyengébb láncszem, mindíg is az volt. Gyors játékos, lelkes, de nem tud beadni, és védekezésben nem elég határozott.
A középpályánk kezd kialakulni. Vadócz be fog érni, és, ha Dárdai fel tudja venni a legidõsebb játékos szerepével járó feladatokat, akkor masszívak lehetünk, védekezésben és támadásban is.
Hajnalt én nem egyszem irányító középpályásként játszatnám. Nagyon tehetséges és jól passzol, lelkes is, de a termete a mai fociban már nagy hátrány. Messzirõl nem veszélyes, így kevés gólt szerez. Azon a poszton pedig inkább egy gólveszélyes játékos kéne, mert a legjobb játékosaink a szélen játszanak és, az õ feladatuk nem a góllövés. Egy támadó középpályás pedig igenis lõjön gólokat!
Mit gondoltok?
Szerintem ez a lényeg.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Két meccs alatt nem láttam annyit tõle, hogy az év reserve játékosának neveztem volna.
ReaL MaDRid x siempre