Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galmat
Most értünk haza Prágából. Jó meccs volt, csak a pálya volt nagyon mély, ebbõl fõleg mi jöttünk ki rosszul, mert a bolgárok legtöbb lehetõsége ilyen magyar védõ elcsúszásból volt...
Poén volt mert nem volt külön nagyon a VIP-szektor, úgyh pár méterre tõlünk ült a Kisteleki,Várhidi,Koeman. A szervezés amúgy is nagyon tréé, a rendezõknek fogalmuk sincs semmirõl, az meg vicces volt, hogy a rendõrök, helyiek, túristák által próbáltunk eljutni a fõtérre,amit 3 csoport 3 helyre rakott a térképen.. :-D sztem a fakabátok azt se tudték milyen városban vannak... 😄😄
A szurkolás nagyon jó volt, mert elég zárt helyen van ez a pálya és a házfalak miatt a hang bentragadt így nagy hangerõvel ment a buzdítás.
Amin mindenképp változtatni kell az a védelem, mert ma bizony az nagyon gyenge volt, és csak gulácsi petinek köszönhetjük, hogy nem kaptunk gólt.

A cél megvan, kijutottak a wb-re

tesó07
Spanyolok elleni meccset is majd csak felvételrõl adja az a b.uzi Eurosport csüt. 23:30-tól,a spanyol-németen mondta a kommentátor.Így hogy gyõztek a németek már sztem egy spanyolok elleni döntetlen is elég lenne a továbbjutáshoz.

RMCF

Perpill a németek vezetnek 1-0-ra a spanyolok ellen. Egyébként a Eurosport-on megy.
Lammer
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

miki36
tudom, de arra céloztam, hogy 6 ponttal biztos továbbjutóként nem hajtanánk meg annyira azt a meccset, bár tény hogy reálisabb volna egy németek elleni gyõzelem.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

tesó07
Szép volt!!Csak így tovább!Spanyolok kiemelkednek a csoportból,de a németeket meglehet verni és akkor tovább is jutunk!<#taps>

RMCF

Matthew Prosac
nyertünk yess+!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ez az! Innetõl bravúr kellene! Hajrá hajrá!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Németek gyengébbek, mint a spanyolok.

miki36
nagy grat a fiúknak, spanyolokat megverjük, németekkel x és megvan a továbbjutás😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

scs17
Magyarország - Bulgária 1:0 U19 EB
részletek

Hajrá fiúk!

vmvr
köszi😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

*miatt

Lammer
lol! tuz rugesz -.-

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

vmvr
ja, nem bírják felfogni, hogy nem csak a foci minõsége üresek a stadionok...

nem értem miért kell ennyiért adni a jegyeket?! fõleg a dán meccsen van most a hangsúly :S

ha nagyon olcsó a jegy akkor sincs telt ház így meg aztán teljesen esélytelen :C

vmvr
Hétfõn a már jól ismert helyeken országszerte, azaz az IBUSZ valamennyi kirendeltségében megkezdõdött a jegyárusítás A-válogatottunk két legközelebbi találkozójára: az augusztus 20-án sorra kerülõ, Montenegró elleni barátságos, s a vb-selejtezõk nyitányát jelentõ szeptember 6-i, Dánia elleni találkozóra lehet elõvételben megvenni a belépõket.

Mindkét mérkõzésre a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor. A magyar-montenegrói összecsapásra 1500, 3000 és 5000, a magyar-dánra 3500, 6000, 7500 és 10 ezer forintos áron kaphatók a jegyek.
(mlsz.hu)

scs17
pár év múlva már magyar lesz a Liverpool tartalékcsapata

1. a legjobb sztem
passatgt
bazz nem olvastam vissza, nézem minden tv csatornát, nemzetisportot ki játszik😄

a.carkey
-t

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem ne tegyetek ki csapatot, mert úgyis állandóan változik az összeállítás, aztán lehet cserélgetni meccsek után.

Érdemes lenne kiemelni, hogy magyar válogatott részt. Szerintem ...

A medve nem játék.

nekem is a 2. de csak akkor ha a Magyar válogatott felirat jobban ki lesz emelve

tesó07
Ha még aktuális akkor a 2nd.

RMCF

Gunnersboy
5-5 közben :CCC
wannafakk bannerwar van ad.-sDA:SDA_D:A

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

1.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

nyugodjál meg, nekemse...
Gunnersboy
hát én lehet hogy taplo leszek de nekem nemtetszik a 2., már a méretei miatt sem + zsúfolt

bocCs -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
második

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gercse
Másodikra szavatok én is

Gunnersboy
3-3 az állás moaarr 😄

1st

Matthew Prosac
holnap megcsinálom kicsit faszábbra, ma már alszom mert holnap 6tól meló.
<#wave>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
kicsit a magyar válogatott szöveget kéne kiemelni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
igény szerint akkor átalakíthatom a másodikat, ami az én mûvem volt.
btw thx a szavazatokat ^^

Én is a 2. ra szavazok!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

scs17
nekem is a 2-ik tetszik 😞 (jobban kiemelve a magyar válogatott feliratot)

szvsz is az egyes, mert a második szép, de szerintem nem lehet összefoglalni több mint száz évet egy banneren. Mindíg lesz aki méltatlanul lemarad. Pl Fehér Mikinek alig volt pár válogatottsága, mégis úgytûnik, hogy õ a központi alak.
Szóval szerintem egyszerûbb, ha az aktuális válogatott van csak, de nekem tetszik a mostani koncepció is ahol Gera a sztár és a többieket nem lehet kivenni távolról 😊

LasDen
sztem a 2. 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaplan
Elsõ verzió, egyértelmûen a legjobb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
látom a multkori bannerfrissítési terv felett elsiklottunk 😊

itt vannak a választási lehetõségek ha még aktuális

Kaplan
Valakinek esetlegese nincs kedve eljönni valamelyik meccsre?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bmffm856
a Staropramen és a Pilsner Urquell szponzorál 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kaplan
U19-es Európa Bajnokság.

Csirke4
Ezek milyen meccsek?😮
9csöves9
na de szponzorál e a soproni?😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
mi 10en megyünk 2 kocsival a Bulgária elleni meccsre... az is 10 ropi körülre jön ki 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

COOLTURA utazási iroda ajánlata:
U 19-es csapatunk az Eb résztvevõje, tartson velünk Prágába és szurkoljunk együtt a Magyar Válogatottnak.
A program:
Július 14 Magyarország - Bulgária
Július 17 Magyarország - Spanyolország
Július 20 Magyarország - Németország
Az esetleges 23. elõdöntõre illetve a 26. döntõre is lesz utazás, amennyiben érdekelt lesz csapatunk.

Utazásunkat a Soproni Ászok támogatja, az autóbuszon 2 db dobozos sör 150 Ft lesz! Az utazás ára 9900 HUF,mely a belépõt is tartalmazza a mérkõzésre.0630/604-4242.