Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

be kell kerülnie a Liverpool kezdõjébe, csodálod?

ja jólvan, csak valami hiba volt

Kaplan
E mellett a mi Kriszitánunk ma pöppet önzõ..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

lemaradtunk egy gólról?

Kaplan
Ezt a buzi bírót... Csak Németh ellen fúj..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tesó07
Nincs kép vazze!!

RMCF

bubu13
Nálatok is elment a kép aki itt a fórumon nézi?

EEE 1899

beszart a stream

Kaplan
Veszélyes helyrõl szabad oda kezezés miatt.

bubu13
Már csak 20 perc ezt ki kell birni

EEE 1899

tesó07
Góóóóóól!!Most már nyerjünk!!

RMCF

😄DDdd

bubu13
neked elõrébb tart mint nekem😄

EEE 1899

gólgóülgógl

Nagy Olivér 😊

Kaplan
VEZETÜNK BAZDMEG!!!

góóóól 😊

Kaplan
Nagyon-nagyon tetszik és szimpatikus, hogy a srácok becsúsznak másznak a labdákért, rég nem láttam ilyet magyar válogatottól.

Nekem az elején Gosztonyi játéka tetszett.

Lammer
<#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

király!

passatgt

Kaplan
Az tudom, mert az MLSZ tv is közvetített, de nekem most kizárólag stream kell bármilyen, h lássam a kurva meccset... Nem hiszem el, hogy egy sincs.

passatgt
A streamet szerintem korábban úgy adták közzé, hogy valamelyik magyar tv, vagy sport portál közvetítette sms-sel meg lehetett nézni. Gondolom valaki fizetett és közzétette. De most nincs közvetítés, ha csak nem tudtok olyan online tv-t ahol adják az eurosportot

Lammer
Csatlakozom!
sztriiiiimet plz!4!!4negz <#idiota>

Kaplan
Valaki tud streamet adni az U19esek meccsére? Nincs Eurosport2-m.😞

<#eljen>

ma 23:30-kor ismétli talán az eurosport, de ebben nem vagyok biztos.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Lammer
jo lenne! <#eljen>

tesó07
Annak örülnék.Majd linkelhetnél ha lesz.

RMCF

banok
lesz stream szvsz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

rooney8
Nekem van szerencsére 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tesó07
Eurosport 2?Kapják be,nekem az nincs..😞

RMCF

vmvr

Ahogy arról korábban hírt adtunk, Halmosi Péter ma aláírt a Hull Cityhez. Az élvonalban szereplõ egyesület négyéves szerzõdést kötött a középpályással, akinek az árát - Angliában szokatlan módon - nem hozták nyilvánosságra. A Plymouth hivatalos honlapján is beszámoltak a játékos elvesztésérõl, és Paul Sturrock menedzser is kommentálta a hírt:
- A Plymouth megkapta érte azt a pénzt, amit akart - mondta az edzõ. - Nagyon sokat tett a csapatért, így a legjobbakat kívánjuk neki az élvonalban!
(pm)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

<#eljen> okéé

galmat
mlsz.hu-n is fenn van.Amúgy
Magyarország-Spanyolország csütörtök,18:00, Eurosport 2
Magyarország-Németország vasárnap,20:00, Eurosport

most így utánanéztem a jurósport mûsorát és sehol nem láttam :S

hol nézted?

<#worship>

szucsy89
kövi 2 u19es meccset adja az eurosport
Lammer
:C

hát kábé :S

Gunnersboy
elmennek a f*szomba 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

semelyiket sem közvetítették :S

Gunnersboy
nem ismétlik valamikor a meccset? mer dolgoztam aztán lemaradtam (errõl is meg a fradi meccsröl is, de aztsetudom mikor ismétlik...)

meg mikor lesz a köv meccs és hánykor?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

én szemben ültem a fedett lelátóval, és tényleg csak elvétve volt egy-két bolgár, szembõl is ritkán hallottunk biztatást, úgyhogy nem hiszem, hogy a Galmat által mondott százaléknál kisebb lett volna az arányunk... a hangulat jó volt, de a meccs elég gány... õszinténszólva nem mondhattunk vlna semmi, ha 3:1-re õk nyernek...
galmat
inkább 70-80% magyar. A szemközti oldalon kb 10 bolgár ült. A mi oldalunkon se lehettek többen 40-50nél. Plusz volt mondjuk 100 helyi is, meg 20-30 vip:menedzserek,szöv.kapitányok,megfigyelõk. És persze a magyar tábor ami kb 800-1000 fõ volt.

passatgt
1000, fele magyar kb

Mennyi szurkoló lehetett kb? és mennyi voilt ebbõl a magyar? A helyieknek melyik csapat volt szimpatikusabb (kinek drukkolhattak inkább)?