Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ennek azért örülök, remélem addigra nem fogy el a lelkesedés. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
esélyt akartak adni, nem jött össze 😄
Amúgy meg olaszok 90ben rendeztek VB-t szal azért kibírják.
A 2012esre dacból már nem.
Mondjuk az, hogy a Portugálok kapták, azon nincs min kiakadni, azért elég fejlet ország és a spanyolok már rendeztek.
De ez a lengyel-ukrán, ezen még én is besértõdtem, nem hogy az olaszok...
nem is volt "esélyük" idén megkapni (ill. nemtudom, hogy idén pályáztak e rá)
ezek után majd leshetik, hogy mikor kapnak meg egy ilyen rendezvényt, amikor ott a lehetõség és csesznek rá :S
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
elkéne dönteni svácok hogy melyik legyen berakva
ps: Amerika 😄😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nem is gondolkodtam, hogy Eb csak azokat írtam akiknek meglenne mindenünk 😄
sry
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
lehet, hogy valaki nem vállalná el, de tuti lenne jelentkezõ
Olaszo,Spanyolo,Portugália,Németo,Franciao,Amerika,Hollandia,Anglia,Skócia...
Öcsibácsi balról az elsõ kockában megtalálható bár a fejét kicsit takarja a HUNGRIA "N" betûje.
nem értek veled egyet, szerintem tiszteletlenség ha nem emlékezünk meg a múlt nagyszerû eredményeirõl és játékosegyéniségeirõl. ennyi tisztelet minimum jár nekik, ahogy pl Fehér Miklósnak is pl, mint látható..
ezennel átadom másnak a bannerkészítés jogát, én feladtam 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
NE A MÚLTBÓL ÉLJÜNK MÁR😊 A mai magyar válogatottról szóljon a banner, ne a dicsõ múltról.
Szla csak jelen.
SZVSZ
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
múlt-közelmúlt-jelen a magyarázat. bár szerintem ezt nem volt nehéz észrevenni 😊
feliratot kicsit átszabom akkor
ha lehetne, akkor sztem a Magyar válogatott feliratot kicsit jobban kikéne emelni 😊
Bajban a lengyelek és ukránok, elbukhatják a 2012-es Eb-t
Egyre nõ az esélye annak, hogy nem Lengyelország és Ukrajna lesz a házigazdája a 2012-es Európa-bajnokságnak. Bár az UEFA hivatalosan még semmit nem jelentett be, az európai szövetséghez közel állók szerint a szombaton kezdõdõ osztrák-svájci Eb befejezése után komolyan megvizsgálja az UEFA a lengyel és ukrán helyzetet.