Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
upsz, nemtudtam😊

vmvr
fogod is, csak jelenleg sérült, nemrég mûtötték

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

passatgt
egyébként Buzsáky Ákost még szívesen látnám a válogatottban

Kit--Kat
Én még ezt csak kényszerképzetes "magyaroktól" hallottam, pedig volt szerencsém megfordulni a világban pár helyen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kaplan
Újra közvetít a MTV magyar válogatott meccset!

Ennek azért örülök, remélem addigra nem fogy el a lelkesedés. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hátnem :S

hunbasser
de nem is földrajzi szempontból szoktak minket lebalkánozni...

ReaL MaDRid x siempre

jolvan tudom az kicsit lejebb, de remélem érthetõ volt a gondolatmenet...

Kit--Kat
Földrajzilag kicsit elvagy csúszva😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

csóró balkán, látod 😊

esélyt akartak adni, nem jött össze 😄

Kit--Kat
Hát azért kurva nagy különbség van lengyel-ukrán és a magyar-horvát körülmények között. Ez ránk nézve is megalázó volt, nem hogy az olaszokra.

nem is a magyarokról volt most szó, teljesen más a 2 ügy, mi magyarok akkor kaphatnánk meg az Eb-t, ha megint arról lenne szó, hogy akkor vigyük a csóró balkánra :S

Kit--Kat
Mi sem fogunk ezek után indulni jó ideig az tuti.

Amúgy meg olaszok 90ben rendeztek VB-t szal azért kibírják.

tök jó, akkor dacból várhatnak 20évet, hogy talán megrendezhessék...

Kit--Kat
Hát nem, épp ezért!

A 2012esre dacból már nem.

Mondjuk az, hogy a Portugálok kapták, azon nincs min kiakadni, azért elég fejlet ország és a spanyolok már rendeztek.

De ez a lengyel-ukrán, ezen még én is besértõdtem, nem hogy az olaszok...

nem is kapták meg

nem is volt "esélyük" idén megkapni (ill. nemtudom, hogy idén pályáztak e rá)

Kit--Kat
Spanyolok is megsértõdtek 2004-re.

pont hogy nemkéne besértõdni, hanem ha ilyen lehetõség van akkor elvállalni, nem kis szó lenne ott is egy ilyen rendezvény

ezek után majd leshetik, hogy mikor kapnak meg egy ilyen rendezvényt, amikor ott a lehetõség és csesznek rá :S

Kit--Kat
Nem hiszem, hogy lenne ilyen szabály, de az olaszok amúgy is be vannak sértõdve (jogosan).

szucsy89
ilyenkor nem az van hogy a 2.legtöbb szavazatot kapó ország rendezheti?:o

(ezek szerint nem😄)
de sejtettem 😊

Kit--Kat

Gunnersboy
sajna nem mentettem el pdf-ben, de remélem azért igyis tetszik :]

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

galmat
Nekem tetszik, csak az uefa logót vedd ki pl és legyen nagyobb a magyar logó sztem.

Matthew Prosac
meglesz meglesz.. estére belinkelem javítva, csak most épp tanulok (nyelvvizsga szombaton ojje!)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

scs17
nekem a 9588#as tetszik a legjobban ( a magyar válogatott feliratot egy kicsit jobban kiemelve)

faszányos 😊

elkéne dönteni svácok hogy melyik legyen berakva

Lammer
monnyuk a cikkben hiaba van leirva, hogy kik "nem kaphatnak meg"... naja loturost :p megy a franciakhoz vagy az olaszokhoz es slussz... meghogy besertodesek meg Platini meg Anglia tul sokat vallalna szervezes telen, cöööh... ugyanmar... nem most jottem a 6.20assal <#ravasz1>

ps: Amerika 😄😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
kulturalt! <#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Gunnersboy
ha esetleg megfelelne....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

A VB-vel is ugyanez lesz, mert délafrikában gyilkolják egymást a népek...

/mindenük

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

nem is gondolkodtam, hogy Eb csak azokat írtam akiknek meglenne mindenünk 😄

sry

õ se tudja :ASD:AS😄asd
hunbasser
amerikába miért vinnének EB-t?

ReaL MaDRid x siempre

Matthew Prosac
Amerika EB-t?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bármelyik olyan ország megtudná rendezni ahol normális bajnokság van, mert az azt jelenti, hogy vannak rendes stadionok is

lehet, hogy valaki nem vállalná el, de tuti lenne jelentkezõ

Olaszo,Spanyolo,Portugália,Németo,Franciao,Amerika,Hollandia,Anglia,Skócia...

Kit--Kat
Nem igazán lenne nehéz.

Hát mostmár úgyis õk rendezik, mert ennyi idõ alatt nehéz volna új rendezõt találni

Kit--Kat
Ezt annyira lehetett tudni.

Matthew Prosac
#9594 + #9596:
Öcsibácsi balról az elsõ kockában megtalálható bár a fejét kicsit takarja a HUNGRIA "N" betûje.

nem értek veled egyet, szerintem tiszteletlenség ha nem emlékezünk meg a múlt nagyszerû eredményeirõl és játékosegyéniségeirõl. ennyi tisztelet minimum jár nekik, ahogy pl Fehér Miklósnak is pl, mint látható..

ezennel átadom másnak a bannerkészítés jogát, én feladtam 😊

Poén volt, de tényelg! Öcsi bát is a bannerba!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nekem nem tetszik.

NE A MÚLTBÓL ÉLJÜNK MÁR😊 A mai magyar válogatottról szóljon a banner, ne a dicsõ múltról.

Szla csak jelen.

SZVSZ

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ha már múlt, akkor Öcsi bácsi hol marad? 😄
azt temészetesen nem volt nehéz észrevenni, csak tudod megszokott, hogy nincs ilyen nagy törés a bannerekben, olyan mint egy könyv 2 oldala lenne, de mondom tetszik, csak furcsa 😊

Matthew Prosac
"sztem tök jó, csak nekem kicsit furcsa, hogy a banner két oldala így különbözik 😊"

múlt-közelmúlt-jelen a magyarázat. bár szerintem ezt nem volt nehéz észrevenni 😊
feliratot kicsit átszabom akkor

sztem tök jó, csak nekem kicsit furcsa, hogy a banner két oldala így különbözik 😊

ha lehetne, akkor sztem a Magyar válogatott feliratot kicsit jobban kikéne emelni 😊

hunbasser
az ötlet tetszik (Y)

ReaL MaDRid x siempre

Matthew Prosac
Hmm, érdekes:

Bajban a lengyelek és ukránok, elbukhatják a 2012-es Eb-t

Egyre nõ az esélye annak, hogy nem Lengyelország és Ukrajna lesz a házigazdája a 2012-es Európa-bajnokságnak. Bár az UEFA hivatalosan még semmit nem jelentett be, az európai szövetséghez közel állók szerint a szombaton kezdõdõ osztrák-svájci Eb befejezése után komolyan megvizsgálja az UEFA a lengyel és ukrán helyzetet.

Matthew Prosac
ezt én dobtam össze ma este, várom a kritikákat min kéne javítani (béta verziós)