Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott jön chakon 😄

passatgt
szakértõ😄

akyyy
helo

itt van kovááács kokóó istváááááán

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gercse
mi a szösz...
ha jó lesz, akkor átpaszzolhatjátok, jól jön nálunk is a fiatalítás védõposzton, Chiellini mellett megtanulná a fegyelmet 😄D

gabber_saviola
4,5 milláért vettük, U20-as válogatott játékos..belsõ védõ, atombiztos 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
😄DD
nem is tudtam hogy van dán palermós 😄D

amúgy imidzsváltás kellett, szeressük az új albumot, ami hivatalosan még ki sem jött😄D, de nem offolok 😊

gabber_saviola
Alig ismeretelek fel a logód miatt 😄dd

simán csak kíváncsi voltam, hogy Kjaer jött-e 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
majd meglátod hamarosan, úgyis a meglepetés ereje hat jobban nem?😄
amikor meglátod Sanyit a kezdõben 😄

gabber_saviola
enesón megtaláltam, köfi
de vmi komolyabbat szerettem volna <#vigyor1>

gercse
nso ír vmit biztos 😄

gabber_saviola
kezdõk vannak már?

Szerintem is inkább akarat, ha nagyon bele szeretnék kötni. Saját véleményem, de én kezdõbe jelölném... Ha láttad már jó formában játszani azt a srácot, akkor kb. Dzsudzsák szintû játékost láttál.

- Bundesliga Fan

szerintem a szintjével nincs gond, csak az akarással

Rudolfnak, Tóth Balázsnak az akarással nincs gondjuk, csak a szintjükkel 😄

Vanczák, meg Löw is biztosan akar, de annyira színvonalon aluliak, hogy nem látszik

Tõzsért? Örülök, hogy már nem kerül be...eddig se volt válogatott szintû.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

gabber_saviola
1-0 Torghelle Sándor

banok
Magyarország - Dánia vb-selejtezõ
stream: TVUPlayer - 21500 soccer

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
jó tudni... 😄 de gondoltam, hogy a 3 közül vmelyik adja 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
az már nem ad sportot.

REALista
Ok kösz😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

banok
A Kossuth adja 20.15-tõl. Egyébként lesz stream is arra az esetre ha internet közelben leszel..

LasDen
Petõfi rádió talán 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Nem tudjátok véletlenül hogy rádión közvetítik e a meccset mert nem leszek itthon?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Németh behívásával teljesen egyetértek. Filkor szerinte túl fiatal? Ezt elég nagy hülyeségnek tartom. Ne vesszünk össze, de én Vanczákot, Lõwöt és Csizmadiát jó játékosoknak tartom. Vagy legalábbis nem tudok jobbat a helyükre azon a poszton.

- Bundesliga Fan

A Brescia hétvégén idegenben játszott az Empoli ellen. A végeredmény 2:2 lett, Vass Ádám és Feczesin Róbert is csereként lépett pályára.
A Genk hazai pályán gyõze le 1:0 arányban a Lokeren-t. Tõzsér Dani végigjátszotta a meccset.
Ha van is sérülés, nem komoly.

- Bundesliga Fan

tesó07
Koeman szerint: Szalai,Németh,Filkor még túl fiatal,Farkas meg Simonról nem nagyon beszélt eddig.Priskin szar formában.
Feczesin sztem meg sérült.
Tóth,Lõw,Vanczák,Csizmadia négyest úgy el kellene felejteni válogatott szinten ahogy vannak.Némethet meg simán behívni és fokozatosan egyre több lehetõséget adni neki.

RMCF

hunbasser
anno azért hagyták ki,mert sérült volt.nem lehet az,hogy még mindig sérült,vagy azóta újra lesérült vagy csak nincs 100%-os formában?

ReaL MaDRid x siempre

Észre sem vettem, pedig az egyik kedvenc magyar játékosom.
Tehetséges is, küzd is.
Nagy hiba szerintem, de Koeman tudja...

- Bundesliga Fan

passatgt
tõzsért nem hívták be...

mint ahogy vass-t sem, pedig õ volt egyik legjobbunk védekezõ középpályásként

A svéd meccsel én még nem foglalkozom egyelõre, csak a mai dánok ellenivel.
Ezt az esélyünk sincset kicsit erõsnek találom, az x a legesélyesebb.
Szvsz viszont megverjük õket, bár én mindig ezt mondom.
A keret nagyon erõs, egy-két ponton történõ változtatással lenne csak a jelenlegi legerõsebb. Ami szembetûnõ számomra, az az, hogy csatárposzton kissé gyengék vagyunk. Elismerem, hogy Torghelle nagyot focizik mostanában, viszont válogatottban soha nem tetszett a játéka. Hosszú távra semmi esetre nem számíthatunk rá. Sztem legalábbis...
Rudolfot meg minek erõlteti a keretbe, azt nem tudom... Talán nincs más? A sok fiatal közül mindenki sérült vagy nem engedték el? Nem néztem sérült listát, de azért van mibõl válogatni: Feczesin Róbert, Priskin Tamás, Szalai Ádám, Farkas Balázs, Németh Krisztián, Simon András, Filkor Attila.
Továbbá Tóth Balázs helyére tudnám elképzelni Tõzsért. Róla tud valaki vmit?
Összességében: Szerintem nagyon erõs a keretünk, és mi gyõzünk ma!!!
Hajrá Magyarország!

- Bundesliga Fan

zaki
magyar-dán 0-2
svéd-magyar 3-0

Ez van, esélyünk sincs. Ha már 1 pontot szerenénk az is nagy szó lenne. Ha annál többet, az már csoda lenne.
Csoport ötödikeknek jók vagyunk.

LasDen
bár mindig optimistán állok hozzá a meccsekhez és fokozatosan realizálódik, hogy mi lesz, így most egy erõs döntetlent várok egy pörgõs meccsen..........

Matthew Prosac
hun-den 2-2
swe-hun 3-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Oziris666
magyar - dán 1:3
svéd - magyar 3:0

Most még van remény,mindenki bizakodik,el lehet adni a jegyeket 3000 felett is.
Következõ hazain már a jegyár is kevesebb lesz,meg a remény is...

Amúgy most egy x-et várok,svédek ellen sima vereség.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tesó07
1-1

RMCF

kraawz
0-0

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

5w0rdf15h
0-3

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

balljuggler
3-1

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

passatgt
esélye megvan

Matthew Prosac
férfi vizilabdában mindenképp..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
1-2

passatgt
7-1 nekünk

tesó07
Ha azt nézzük hogy az Eb selejtezõn a három nagyobb csapattól oda-vissza kikaptunk,akkor egy x-nek már örülhetünk....

RMCF

0-2

3-1-re nyerünk

nem fogják fel, hogyha olcsóbbak a belépõk akkor jóval több ember lenni kint és az olcsóbbat többen vennék és az a pénz ugyanúgy bejönne nekik vagy több is

Kaplan
Így is mennek most bõséggel, kihasználják, hogy még tiszta lappal indítunk. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
jaja, és akkor mennének is emberek. ez korrekt lenne. de ezek pénzéhes mocskok...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kicsit soknak érzem!
1000-3000-5000 így lenne reális

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!