Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt van kovááács kokóó istváááááán
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha jó lesz, akkor átpaszzolhatjátok, jól jön nálunk is a fiatalítás védõposzton, Chiellini mellett megtanulná a fegyelmet 😄D
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem is tudtam hogy van dán palermós 😄D
amúgy imidzsváltás kellett, szeressük az új albumot, ami hivatalosan még ki sem jött😄D, de nem offolok 😊
simán csak kíváncsi voltam, hogy Kjaer jött-e 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amikor meglátod Sanyit a kezdõben 😄
de vmi komolyabbat szerettem volna <#vigyor1>#vigyor1>
- Bundesliga Fan
Rudolfnak, Tóth Balázsnak az akarással nincs gondjuk, csak a szintjükkel 😄
Vanczák, meg Löw is biztosan akar, de annyira színvonalon aluliak, hogy nem látszik
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
- Bundesliga Fan
A Genk hazai pályán gyõze le 1:0 arányban a Lokeren-t. Tõzsér Dani végigjátszotta a meccset.
Ha van is sérülés, nem komoly.
- Bundesliga Fan
Feczesin sztem meg sérült.
Tóth,Lõw,Vanczák,Csizmadia négyest úgy el kellene felejteni válogatott szinten ahogy vannak.Némethet meg simán behívni és fokozatosan egyre több lehetõséget adni neki.
RMCF
ReaL MaDRid x siempre
Tehetséges is, küzd is.
Nagy hiba szerintem, de Koeman tudja...
- Bundesliga Fan
mint ahogy vass-t sem, pedig õ volt egyik legjobbunk védekezõ középpályásként
Ezt az esélyünk sincset kicsit erõsnek találom, az x a legesélyesebb.
Szvsz viszont megverjük õket, bár én mindig ezt mondom.
A keret nagyon erõs, egy-két ponton történõ változtatással lenne csak a jelenlegi legerõsebb. Ami szembetûnõ számomra, az az, hogy csatárposzton kissé gyengék vagyunk. Elismerem, hogy Torghelle nagyot focizik mostanában, viszont válogatottban soha nem tetszett a játéka. Hosszú távra semmi esetre nem számíthatunk rá. Sztem legalábbis...
Rudolfot meg minek erõlteti a keretbe, azt nem tudom... Talán nincs más? A sok fiatal közül mindenki sérült vagy nem engedték el? Nem néztem sérült listát, de azért van mibõl válogatni: Feczesin Róbert, Priskin Tamás, Szalai Ádám, Farkas Balázs, Németh Krisztián, Simon András, Filkor Attila.
Továbbá Tóth Balázs helyére tudnám elképzelni Tõzsért. Róla tud valaki vmit?
Összességében: Szerintem nagyon erõs a keretünk, és mi gyõzünk ma!!!
Hajrá Magyarország!
- Bundesliga Fan
svéd-magyar 3-0
Ez van, esélyünk sincs. Ha már 1 pontot szerenénk az is nagy szó lenne. Ha annál többet, az már csoda lenne.
Csoport ötödikeknek jók vagyunk.
swe-hun 3-1
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Következõ hazain már a jegyár is kevesebb lesz,meg a remény is...
Amúgy most egy x-et várok,svédek ellen sima vereség.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
RMCF
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
1000-3000-5000 így lenne reális
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!