Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisteleki és a szurkolóbarátság.

9csöves9
köszöntem

elmennek ezek a picsába

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

scs17
"A Puskás Ferenc Stadionban szeptember 6-án 19:45 órakor kezdõdõ Magyarország-Dánia találkozóra a belépõk 3500, 6000, 7500 és 10000 forintért vásárolhatók meg országszerte, az IBUSZ irodáiban. A felsõ tribün alsó soraiba szóló, 3000 forintos jegyeket várhatóan csak akkor kezdik értékesíteni, ha az alsó szektorok teljesen megteltek."

scs17
Mivel ez az elsõ VB selejtezõ, nagyon optimista leszek:
egy góllal nyerünk

A realista énem azt mondja:0-2, viszont én már egy döntetlennel (és egy jó játékkal) is elégedett lennék.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Lassan tippelhetünk is 😊
Ma optimista vagyok ezért egy 2:1
Kapunk egy 11 eset és egy fejes gólt pontrúgásból!
Ezek mellett egy egész elfogadható akció gólt szerzünk 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

9csöves9
jegyárakat lökne valaki?thenksz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

á nem jó, akkor mindenki imádná a focinak, az túl jó lenne 😊))))))))

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

ja akkor nem szóltam😄 azt hittem 36.

miki36
Hortinak

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Horty Gábor-nak kéne közvetíteni a meccset.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

léderer sznkronizálásával?vagy behívják vitrayt is?

Ramadamammy rapidrandi

LasDen
ne kérjé má bocsánatot a semmiért 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vmvr
ja látom te is írtad😄 áhh, fáradt vagyok😄 kimaradt, bocsesz akkor

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
26éves, kapusnak kifejezetten fiatal. ha mezõnyjátékos lenne, akkor meg pont jó a kor.😊

LasDen
26 éves, mit akarsz?? 😄
plusz még ott van Cavalieri....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

egy sérülés bármikor jöhet Reinanak is õ sem mai fiú ám^^

passatgt
de legalább nagy csapattal edzhet

LasDen
Reina mellett sajnos nem sok lehetõsége lesz....max a kupákban esetleg 😞

scs17
Gulácsi bekerült a Liverpool elsõ csapatába!

Jó lenne, ha Némethtel együtt sikerülne kivívniuk azt, h stabil kezdõk legyenek, és akkor lenne egy épkézláb csatárunk és kapusunk, ami nagyon hiányzik. 😊

galmat
Hát most a dánok ellen a legdrágább 10000 ft. Kb ekörül lesz majd, talán 15...

fsgh
Lenne egy kérdésem😊 Egy nagyobb válogatott ellen (Svéd,Portugál...) mennyibe kerülhet a jegy a legjobb szektorba?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

asszem sérült?!

passatgt
most nézem, mi az, hogy vass nincs a keretben?

de bezzeg szélesi és vanczák kimaradhatatlan a csapatból

tesó07
Kösz.Akkor össze-vissza lesz,mert a svédek ellenit az m1 adja,nem ezek a szerencsétlenek.

RMCF

persze! rtl klub <#vigyor3>

FORZA INTER!

tesó07
Dánok elleni meccset adja vmelyik csatorna?

RMCF

fsgh
Bazz épp gondolkodtam hogy kimennék a Magyar - Portugál meccsre... erre egy év mulva lesz:SSS

2009. 09. 09. Magyarország - Portugália

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ja mondjuk az jó lesz😄 thx😊

banok
mlsz.hu ?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
Tudtok nekem egy oldalt mondani ahol le van írva szépen sorban hogy a Magyar csapat mikor és kivel játszik a VB selejtezõk során?

tesó07
Hát Vadócz még a keretbe se került be az Osasunánál.

RMCF

gabber_saviola
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=197765&

azt hiszem ennyi volt a Zsudzsi-mánia 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

galmat
Amúgy nem értem Stevenset,h miért nem játszatja dzsudzsit. A szuperkupában is csak 10 percet játszott, és több pontos beadása, elfutása volt a szélen, pl egyszer 1000%-os helyzetbe hozta a csatárt, másik kérdés,hogy az 2 méterrõl felé lõtte.. És tegnap is jól ment neki, abban a 15 percben. Szóval simán beférne õ a kezdõbe. De nembaj, egy kicsit legalább konkurencia van neki, mert eddig akárhogy játszott kezdõ volt, így legalább már nem kényelmesedik el.<#hehe>
Aztán remélem Vadócz bentragad az Osasuna kezdõben. Mert az egy dolog, hogy a magyar válogatottban légiósok vannak, de kicsit lesújtó, hogy a 2 legerõsebb bajnokságban(angol,spanyol) összesen 4 játékosunk van, abból is csak gera kezdõ, mert halmosi padozik, fülöp meg még azt sem idén, vadócz meg majd ma bizonyíthat.

<#eljen>

tesó07
Na ez lesz a kemény<#ijedt><#csodalk>

RMCF

Kaplan
Dzsudzsák fél éven belûl jön vissza a Lokiba.. kegyvesztett lett a másik srác mellett a bal oldalon. Ez lesz a szöveg. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

<#eljen>

miki36
Egy Babos-Bodnár, Vaskó, Juhász, Bodor- Dárdai, Vadócz- Gera, Hajnal, Dzsudzsák- Torghelle nem lenne rossz, bár védelembe kéne még Tímár

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
végre😊<#worship><#worship><#worship><#worship>

rooney8
Kivi leszek rá 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

scs17
rooney8
Télleg?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

banok
Koeman behívta Torghellét.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

rooney8
Érdekes... 😄

aki tökmind1, hogy megmurdál-e valaki, mert a pénz az pénz XD
tesó07
Ez tényleg így van..😄

RMCF

LasDen
a felsõ karéjjt akkor nyitják meg, mikor vmi nagyon híres csapat játszik a magyarok ellen (tehát a nézõk nem is a magyarok miatt mennek ki....felõlük az etiópok is lehetnének a híres csapat ellenfele) v ha vmi híres zenész koncertezik a Puskásban 😄

vmvr
a felsõ karéjok életveszélyesnek van nyilvánítva, kivétel ha a brazilok, olaszok, argentínok jönnek ide... érdekes😄

rooney8
Értem...