Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem szerdán tényleg örömfocit látunk majd a Puskásban! Amúgy Fülöp véd majd, és szerintem Dzsudzsák,Gera is játszani fog biztosan. És végre visszatér majd Juhász meg Bodnár is! Vadócz meg kezdhet majd középen,mert Dárdai eltiltott lesz a sárgák miatt.
Kimegyünk, nyerünk, Koppenhágában lesz egy iksz, és már vezetjük is a csoportot. 😊
<#zavart1>#zavart1>
Visca El Barça!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
RMCF
Sanyi a legnagyobb király!!!!!!!44444
Szerdán begyûrjük Máltát is!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Aztán jöhet a neheze.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
3, 4, vagy 5 góllal nyerünk" 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
sztem nem illett volna bele ebbe a mai csapatba, olyan gyorsan támadtak le az albánok, hogy gyors játékosok kellettek ma, mint Hajnal és Huszti, ö nem ez lett volna
talán Halmosi volt az akinek a helyén játszhatott volna
RMCF
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
REAL MADRID
Ha Máltát ütjük akkor rohadt boldog leszek és én nem emlékszem hogy 6 meccs után mikor volt esélyünk arra h. kijussunk😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
REAL MADRID
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"