Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galmat
Grat a srácoknak! Nagyon értékes 3 pont! Pláne,hogy a svédek ikszeltek a portugálokkal.

Remélem szerdán tényleg örömfocit látunk majd a Puskásban! Amúgy Fülöp véd majd, és szerintem Dzsudzsák,Gera is játszani fog biztosan. És végre visszatér majd Juhász meg Bodnár is! Vadócz meg kezdhet majd középen,mert Dárdai eltiltott lesz a sárgák miatt.

crisfehn
erin koumann sztem nagy változást hozott a csapatba

Botond
1200-2000-4000-7000 a jegy szerdára. Szerintem ott a helyünk. A képen látni, hogy a 2000-s is tök jó helyre szól. Sokan leszünk akkor gondolom kinyitják a karélyt is. Volt már ilyen.

Kimegyünk, nyerünk, Koppenhágában lesz egy iksz, és már vezetjük is a csoportot. 😊
Sanyi a tank
<#zavart1>

Visca El Barça!

TORGHELLE SÁNDOR TE ISTEN!!!!EDDIG MINDIG SEGÍTETTÉL NEKÜNK A GYÕZELEMBEN!!! <#worship>

tesó07
Jah,ok,thx.

RMCF

Casillas
a 9 elsõ helyezett továbbjut, 8 legjobb második párosítva pótselejtez oda-visszavágós alapon

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tesó07
Am hogy van most ez,elsõ 2 automatikusan vb-résztvevõ,vagy van pótselejtezõ??Mert az utolsó csoportban csak az elsõ jut ki,mert ott öten vannak.

RMCF

miki36
Nagy Grat a Csapatnak! 😊
Sanyi a legnagyobb király!!!!!!!44444
Szerdán begyûrjük Máltát is!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

És akkor elmondhatjuk, hogy végre hoztuk a kötelezõt. 😊
Aztán jöhet a neheze.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Casillas
ha szerdán nyerünk (MÁR PEDIG NYERÜNK!), 7 pont elõnyünk lesz a 3. helyhez képest...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

scs17
Jó lenne, ha albánok Dániát is megszívatnák majd ápr. 1-én ^^

Matthew Prosac
olééééééééééééé <#ravasz1> 0-0

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

passatgt
Végre vége, 0-0<#nevetes2>

scs17
Yeah 0-0 😊

scs17
már csak másfél perc

scs17
3 perc csak, gyerünk 😄

passatgt
legyenmávége

<#awink>

REAL MADRID

passatgt
87

Matthew Prosac
mi maradt ki lol... mostmár csak 5 perc, maradjon ennyi!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

scs17
hát itt az égiek se akarják hogy gól legyen 😄

passatgt
83😮

scs17
81.perc még mindig 0-0 😊, 10 percet már bírják ki 😄

passatgt
72. perc, 0 0😊

scs17
most nézem a meccset, nagyon pörgõs, csoda lenne ha nem lenne legalább 1 gól , de reménykedjünk 😊

passatgt
porugál-svéd 0-0 nem lenne rossz😊

tesó07
Nyilasi mindig ilyen óvatos.😊

RMCF

Nyilasi azt mondta, hogy: "a Málta meccs 3 esélyes lesz...
3, 4, vagy 5 góllal nyerünk" 😄

5w0rdf15h
portugál-svéd 0-0 félidõbe, maradhatna ez a vége 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

tesó07
Puhl még most is fikázza a csapatot.😄DD

RMCF

nem hiszem, hogy sajnálni kéne, tudja ö is mindig, hogy mi a helyzet

sztem nem illett volna bele ebbe a mai csapatba, olyan gyorsan támadtak le az albánok, hogy gyors játékosok kellettek ma, mint Hajnal és Huszti, ö nem ez lett volna
talán Halmosi volt az akinek a helyén játszhatott volna

tesó07
Szép volt fiúk,értékes gyõzelem lehet ez még nagyon!!Végre már egyszer nekünk is összetudott hozni egy gólt az ellenfél...Amúgy érdekes volt Dzsudzsák meg Gera nélkül a csapat,nem semmi hogy Koeman kihagyta õket,sõt elõbbi még egy percet se játszott,de biztos pihentette õket a Málta elleni rangadóra.😊

RMCF

Kit--Kat
Lesz még neki is ideje bizonyítani a selejtezõkön.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Én azért sajnálom a Zolit. Hogy örült, hoyg megrúgta európa legszebb gólját a ManU ellen, azthitte most fordul a szerencse kereke, erre most csak idõhúzó csereként játszhat.

vmvr
fostam, hogy nem lesz értelme kimenni szerdán a meccsre, de jól van, lesz😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kaplan
szar meccsen, három pont, Koemannak bejött, hogy területet fognak szûkíteni és ezért nem tudunk majd normálisan támadni, viszont a kontrákhoz fejben azért még fel kellene nõni mert nagy a tanácstalanság egy-egy megindulásnál szerintem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DaemoonHunter
Megvan a gyõzelem! Szép volt!!

bubu13
SZép volt fiúk!!!

EEE 1899

banok
NYERTÜNK!!!! \O/\O/\O/\O/\O/\O/\O/\O/\O/\O/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SZÉP VOLT!!!!

zolee90
Ezazz😄 akkor szerdán Málta ellen! 😄

Grat a csapatnak <#worship><#worship>

REAL MADRID

MEGVAAAAAAAAAN!!!!

Ha Máltát ütjük akkor rohadt boldog leszek és én nem emlékszem hogy 6 meccs után mikor volt esélyünk arra h. kijussunk😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Matthew Prosac
ezazzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!

kraawz
meglett 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Sanyi gólja | 38' <#worship><#worship>

REAL MADRID

Matthew Prosac
mostmár húzzuk ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaplan
Azért néha tudunk csinálni dolgokat.<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Babos eddig meccs embere nálam!😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"