Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
de jó akkor 35ezer ember 😊 haverom meg oltogatott pár hete ,hogy lesznek vagy 500an 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

galmat
No, délelõtt elfogyott az összes jegy holnapra!! Már csak 1 nap. <#wink>

Nagyon elszaladt vele a ló... túlzás már amit csinál! Ha egy magánember lenne, akkor azzal semmi gond nem lenne! De ez egy újságíró, akinek a véleményét sokan olvassák... az NSO is szégyellhetné magát, hogy a nevét adja ehhez...

www.smart-bus.hu

fsgh
Nagy lesz a hangulat az biztos😄

Mi leszünk a 12.-ek a pályán😄

Máta ellen telt ház lesz. Ezt tavaly még nem gondoltam volna.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

vmvr
Régebben szimpatizáltam az írásaival, mert nem túlzott, meg viszonylag korrektül mondta el a véleményét. de az utóbbi idõben, fõleg így amit az albán meccs elõtt írt nem tetszett, de ez már végképp röhejes. mint aki görcsösen mindenben a szart látja, ráadásul még igaza sincsen. röhej...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Casillas
ilyesmire még csak gondolni sem szabad

Vivimos por ti, vence por nosotros.

😄 Hogy sokan lesznek... 😉

www.smart-bus.hu

Rockynhooo
annak örülsz ,hogy ennyire hülye vagyok vagy annak ,hogy ilyen sokan lesznek ? 😄

passatgt
csak nehogy kikapjunk

<#taps>

www.smart-bus.hu

Rockynhooo
A szerdai Magyarország - Málta vb-selejtezõ iránt minden elképzelést felülmúló érdeklõdés nyilvánul meg: hétfõn délelõtt néhány óra alatt közel 2000 jegy talált gazdára elõvételben. A belépõket forgalmazó IBUSZ sportirodájának vezetõje, Gaál Sándor arról tájékoztatta honlapunkat, hogy aki a helyszínen szeretne szurkolni, jól teszi, ha siet, mert már csak alig 5000 jegy vár gazdára.

- A 2000 és a 4000 forintos helyek már elkeltek, mintegy négyezer 1200, s néhányszáz 7000 forintos jegy van a irodáinkban és nagy a sorbanállás, amire az albánok elleni szombati gyõzelmet követõen fel is készültünk - egészítette ki Gaál Sándor az információját.

Ehhez kapcsolódó, szintén jó hír, hogy már biztos: megtelnek nemcsak az alsó, hanem a középsõ tribün szektorai is, mert a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség szervezésében 10 ezer ifjú futballista szurkol majd Erwin Koeman legénységének.

akkor eddig hányan vannak akik ott lesznek tuti ? nem vágom a stadion kapacitását, vagy hogy hány jegyet hoztak forgalomba.

Lammer
😄DDDDDDDDDD

(nekem meg nevnapom izs vót! viszont melohelyrol eljottem <#szomoru1>)
xD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nekem eddig nagyon bejön ez a március.
Nyerünk Albániában, Fletó lemond... 😄

Köszi!
Nem túl olcsóak a zászlók, de gondolom azért, mert minõség. 😊
Már megint ez a kretén Szöllõsi!

Komolyan mondom, ez az ember beteg... bízom benne, hogy egyszer lesz alkalmam szemtõl szemben találkozni vele... <#boxer>

www.smart-bus.hu

már az is nagy siker lenne ha elérnénk a pótselejtezõt...

Botond
De akkor se biztos, hogy sokáig tart az elsõség mert

2009.06.06. Svédország–Dánia.

Szóval szeptemberben elképzelhetõ, hogy nem mi vezetjük a csoportot, még ha most az élre állunk, akkor sem. 😞
Botond
1. Dánia 4 3 1 – 9–2 +7 10
2. Magyarország 5 3 1 1 5–2 +3 10
3. Portugália 5 1 3 1 6–3 +3 6
4. Svédország 4 1 3 – 2–1 +1 6
5. Albánia 6 1 3 2 3–3 0 6
6. Málta 6 – 1 5 0–14 –14 1

Szerintem ahhoz elég csak 5el több gól rúgni, mint amennyit a dánok rúgnak az albánoknak. 😊 Gurítsunk egy nyolcast, és akkor nagy baj nem lehet. 😊
scs17
hát a csoportelsõséghez az is kell h az albánok megszívassák Dániát, de reméljük menni fog nekik ^^

vmvr
konkrétan: kurvára leszarják, hogy melyik széken ülsz😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

fsgh
és ezt mennyire tartják be?😄 Mert pl én még csak Fradi meccsen voltam és ott kb mindenki lesz@rja hogy hányas szék... Fõleg B középben.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Firerock
azt vágja valaki hogy nagyon közel a stadionhoz hol tudok venni zajkeltõ eszközöket?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

http://turulbolt.hu/

http://www.turania.hu/catalog/index.php?cPath=23

Krisztiam
helló
remélem megverjük máltát és csoportelsõk leszünk
ha így lesz megyek szept. 5-én a magyar svéd meccsre 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Matthew Prosac
rá van írva h pontosan melyik szék(ek)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Botond
Hely jegy van? Sor és szék szám? Mikor legutóbb voltam (jópár éve), akkor még csak a szektor volt ráírva, aztán ültél ahova akartál...
LasDen
aztán lássam az "az ezsgé a király" és "az SG a legjobb" transzparenseket.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e, de szeretném megkérdezni, hogy szerintetek hol érdemes venni címeres magyar zászlót? Meccsre kellene :-)

ilyesmire gondoltam

Köszönöm!
Matthew Prosac
H-jobb, 6.sor, 5-en.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Firerock
én N 3.sor😄

fsgh
Megyünk😊 még nem tudom melyik szektor

Rockynhooo
T szektor jobbos 10.sor 😄

fook
mi lehet hogy megyünk 😊 alap hogy küzdõtér 😊

Firerock
Ki jön Szerdán?😊és melyik szektorban lesztek?😄

Casillas
én is arra gondoltam amúgy 😊

Rockynhooo
szép volt , szerdán meg csináljunk nagy hangulatot és kitömjük máltát.

John Cena
Szusza Ferenc😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

banok
Albánia-Magyarország 0-1 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/339350

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gregorius
Nincs valakinek torrent linkje az albán meccshez?<#vigyor0>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Botond
2000-2500 max. Szerintem most fontosabb, hogy tömeg legyen, minthogy az MLSZ megszedje magát. Ezt õk is tudják. Meg válság is van. 😊
passatgt
én a következõ fordulóktól 15 pontot várok😊

Botond
Amúgy, ha becsapunk a második helyen, és utána sorsolnak nekünk, akkor a jelenlegi állás szerint olyan csapatok is szóba jöhetnek, mint Írország, Izland vagy Bosznia-Hercegovina. 😊 Sokba kerülne egy esetleges kijutás. 😊
fsgh
Ha tippelnetek kéne akkor szerintetek a Svéd és a Portugál elleni meccsre mennyi lesz a legolcsóbb jegy?

Botond
Vendégszurkeszek. 😊 Jön a teljes máltai lakosság.
Casillas
azt még csak-csak megértem, hogy a felsõ karéj le van zárva, de a vip szektorok mellett miért van olyan sok "nem értékesíthetõ" szektor?

(egyébként SZERINTEM a svédek és portugálok elleni két hazai meccset nem a Puskásban kéne lejátszani, hanem valami olyan stadionban, ahol minden helyet el lehet adni, és nincs futópálya a lelátó és a pálya közt, sokkal komolyabb hangulatot lehetne csinálni...)

fsgh
Ha nagyon merészek vagyunk akkor ebbõl akár 7 pont is lehetne😛 Onanntól meg beleférne idegenben kikapni a Portugáloktól és a Dánok ellen mondjuk egy x

tesó07
Sry,félreértettelek,de mindegy hátha vki nem tudta.😊

RMCF

Botond
Az albánok ikszelnek szerdán Koppenhágában, akkor kerülünk pontelõnybe és a csoport élére, arra utaltam, nem a mi Koppenhágai meccsünkre. 😊
tesó07
Dánokkal utoljára játszunk,most zsinórba jön 3 hazai meccsünk(Málta,Svédo.,Portugália).Ha az utóbbi két meccsünkön nem kapnánk ki,akkor még akármi lehetne......

RMCF