Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
www.smart-bus.hu
Mi leszünk a 12.-ek a pályán😄
Máta ellen telt ház lesz. Ezt tavaly még nem gondoltam volna.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
- A 2000 és a 4000 forintos helyek már elkeltek, mintegy négyezer 1200, s néhányszáz 7000 forintos jegy van a irodáinkban és nagy a sorbanállás, amire az albánok elleni szombati gyõzelmet követõen fel is készültünk - egészítette ki Gaál Sándor az információját.
Ehhez kapcsolódó, szintén jó hír, hogy már biztos: megtelnek nemcsak az alsó, hanem a középsõ tribün szektorai is, mert a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség szervezésében 10 ezer ifjú futballista szurkol majd Erwin Koeman legénységének.
akkor eddig hányan vannak akik ott lesznek tuti ? nem vágom a stadion kapacitását, vagy hogy hány jegyet hoztak forgalomba.
(nekem meg nevnapom izs vót! viszont melohelyrol eljottem <#szomoru1>#szomoru1>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nyerünk Albániában, Fletó lemond... 😄
Nem túl olcsóak a zászlók, de gondolom azért, mert minõség. 😊
Komolyan mondom, ez az ember beteg... bízom benne, hogy egyszer lesz alkalmam szemtõl szemben találkozni vele... <#boxer>#boxer>
www.smart-bus.hu
2009.06.06. Svédország–Dánia.
Szóval szeptemberben elképzelhetõ, hogy nem mi vezetjük a csoportot, még ha most az élre állunk, akkor sem. 😞
2. Magyarország 5 3 1 1 5–2 +3 10
3. Portugália 5 1 3 1 6–3 +3 6
4. Svédország 4 1 3 – 2–1 +1 6
5. Albánia 6 1 3 2 3–3 0 6
6. Málta 6 – 1 5 0–14 –14 1
Szerintem ahhoz elég csak 5el több gól rúgni, mint amennyit a dánok rúgnak az albánoknak. 😊 Gurítsunk egy nyolcast, és akkor nagy baj nem lehet. 😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://www.turania.hu/catalog/index.php?cPath=23
remélem megverjük máltát és csoportelsõk leszünk
ha így lesz megyek szept. 5-én a magyar svéd meccsre 😄D
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem tudom jó helyen járok e, de szeretném megkérdezni, hogy szerintetek hol érdemes venni címeres magyar zászlót? Meccsre kellene :-)
ilyesmire gondoltam
Köszönöm!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
(egyébként SZERINTEM a svédek és portugálok elleni két hazai meccset nem a Puskásban kéne lejátszani, hanem valami olyan stadionban, ahol minden helyet el lehet adni, és nincs futópálya a lelátó és a pálya közt, sokkal komolyabb hangulatot lehetne csinálni...)
Vivimos por ti, vence por nosotros.