Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee90
Babos jóóó

mminek jöjjön be egy támadóközéppályás?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zolee90
hozzászokott mostanában 😊

10 percet se kap Gera???

Naigen! Látható volt, ahogy visszafele mozgott^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

mostmár õ a mezõny legjobbja

úúúú Babos

Matthew Prosac
bíróra egy szavunk nem lehet. esetleg a tizi volt véleményes, de maradjunk annyiban hogy Sanyi nagyon el akart esni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Babos tekintélye most kell ide, fõleg ehhez a védelemhez.

zorrobomber
sztem inkább Dzsudzsák kellene, gyorsabb->ami kontránál nem rossz

jobbszélsõnek is bejöhetne Halmosi helyett Gera

zorrobomber
Na ez a bíró egyértelmûen hazafúj. Babos ftw!

zolee90
Rudolfot jó döntés volt betenni, Babos jól teljesít, bár ezt sztem Fülöp is hozta volna.
Viszont HALMOSI?????? Nem csinál semmit.
Védelmünk meg egy vicc....csak húzzuk be a meccset, aztán visszatér Juhász és Bodnár és jók leszünk!

másik meccsen is kaptak sárgát reklamálásért

Akkor ne jöjjön! 😄

www.smart-bus.hu

Persze, de ez bevett szokás... nem bont szerkezetet, csak egyel hátrébb lép a támadó középpályás... 😊

www.smart-bus.hu

sérült

zorrobomber
idegbeteg állatok ezek

Matthew Prosac
csatár helyett egy gólerõs támadó-középpályás nem ugyanaz mintha Tóth Balázs jönne 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zorrobomber
Hááát... 😊

Védekezés miatt írtam... csatár helyett középpályás! 😊

www.smart-bus.hu

Hááát... végülis nem bántotta

kraawz
nemnormális bíró

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
csak ne azért jöjjön mert kiegyenlítenek az albánok..

Majd bejön késõbb a Rudolf helyett

www.smart-bus.hu

azért az furcsa, hogy Gera nem játszik

Matthew Prosac
ez Dalku-gyerek engem a Vanczákra emlékeztet. Rá kéne többet játszani, marhabizonytalan.

bubu13
Hajnalt láttam azt hiszem

EEE 1899

Hali! Lécci nézzétek meg: Just Life and Play

ki most a csk?

zorrobomber
asszem jobb is hogy a kép szaggat és csak a hangot hallom 😊

Matthew Prosac
gyerekek ez a védelem g*cikevés lesz a következõ 40 percre, minimum egy gól kell még, mert mi nem fogjuk megúszni kapott nélkül..

Szélesi se elõször hibázik nagyot

Matthew Prosac
inkább 0-2, mert ha gól akkor az a helyzet ki sem alakul...

Matthew Prosac
óóóóóóóóó anyám!

kraawz
Na, most lehetne 2-1 is

kraawz
Ennyit az aranylabdájáról 😄

kraawz

Kit--Kat
Ez az, innentõl még 2 gólt bekéne pöckölni és nagy hangulat lesz a Málta elleni meccsen😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hát Vaskó engem nem gyõzött meg. Már Izrael ellen is bizonytalannak láttam mikor beállt. Vanczák meg besárgult.

Akkor azt a füstöt látom! 😄

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
mostmár innentõl kezdve nyugodtabban kell játszani és hozni azt amire képesek vagyunk!

Sanyi szétlõtte 😊

REAL MADRID

no stream wtf

Kisebbfajta füst van a pályán :|

REAL MADRID

kraawz
megfõtt a stream

Matthew Prosac
HÁDEGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!

kraawz
vannak még hülye védõk, akik nem magyarok 😄

/hail sanyi

goooooooooool

FORZA INTER!

Sanyi A Király 😊

REAL MADRID