Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
"Nem is szeretem a telt házas meccseket, mert sok olyan ember is kijön, aki nem igazi szurkoló, mert csak a jóban akar együtt lenni a csapattal, és ha nem úgy megy a szekér, ahogy õ szeretné, akkor rögtön a fiúk ellen fordul" – fogalmazott Csank János.
<#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Randal
Az rendben van, hogy most nagyon sokat cikkeznek a magyar játékosok fittségérõl és klubbeli sikereirõl, de meg kellene nézni a svéd meg porugál játékosokat is.

Amúgy szerintem okos játékkal és jó védekezéssel meglehet a gyõzelem. Ne játszanak szépen, ne nekünk játszanak, de nyerjenek.

Egy fegyelmezett játékkal 100%-os koncentráltsággal sztem meg tudjuk verni a svédeket, ha ugyanazzal a taktikával játszunk mint kint náluk meglehet a gyõzelem... onnantól kezdve pedig már jelentõsen megnõnek kijutási lehetõségeink... utána portugáliával már csak le kell Xelni 😊
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
hoppá-hoppá ám! barátok közt lesz, nem meccs

igen, komolyan

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hoppá hoppá, most olvasom, hogy zlatan lehet, hogy nem játszik 😄
le vagyok maradva...
Tyler1
ha a svédek megpicsáznak akkor Portugália vérszemet kap, és ellenük esélytelen lesz! de ha vhogy nyernénk, akk a portugálok jóval óvatosabb játékot játszanának, ami fasza védelemmel x-re kihozható sztem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hát persze, mert valahogy csinálni kell a nézettséget...
fsgh
Azért az mondjuk már túlzás hogy kb azt sugallják a reklámok hogy simán legyõzzük a Svédeket aztán 4napra rá a Portugálokat is...

Javult sokat ez a Magyar csapat de azét óvatosan kéne bánni az ilyennel. Aztán ha pl 1pontot szerzünk csak akkor meg mindenki megint szapulja majd a válogatottat.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

az RTL nagyon promózza a válogatottat
Matthew Prosac
én ugyanezt mondtam 2-vel alatta xD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kraawz
igen, tényleg 90, kicsit fáradt voltam már 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Most vizsgáztam kreszbõl.
Fõút az nem számít autóútnak kivéve, ha külön jelölik azt. De én még itt azt keleten nem láttam. A lényeg, hogy így a fõút simán lakott területen kívülnek számít és 90 a határ és nem 110.

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
nem a fõúton 110 a megengedett hanem az autóúton <#wow3>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ForzaInter
Én meg marassi, san siro meg olimpico😄

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
Lakott területen kívül 90 km/h a megengedett.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nightwish006
Elvileg senkit se szoktak ilyenért lecsukni, ugyanúgy felfüggesztett+2évre bevonják a jogsit (ezt minden halálos balesetnél megcsinálják, akár hibás voltál, akárnem) szóval nem értem mit kéne elsimítani 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

kraawz
Persze, ebben igazad van.

De ugye fõúton a maximális megengedett sebesség 110 km/h. Most ugye tudjuk, hogy ha ezt a biciklist 60-al kapja el, neki akkor is annyi. Szóval nem azon a 20 km/h -n múlott.. Mondjuk éjszaka persze nem 110-el kell rohanni, ez megint az õ hibája.

Szerintem annyi az egész, hogy kap x év felfüggesztettet és a többit elsimítják. Bár ez nem a mi dolgunk, engem annyira nem is érdekel.

vmvr
nem értem, mivel fõúton nem szabad 130-al menni.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kraawz
nem abból adódott a haláleset, hogy bodnár 130-al ment, hanem abból, hogy a biciklis matt részeg volt, és az út közepén egy leírhatatlan nyomvonalon közlekedett. Ha a biciklis beszámítható, mehetett õ volna 150-el is, nincs belõle semmi. Remélem érted..

vmvr
A biciklis ittas volt, rendben, hibás. DE Bodnár meg gyorsan ment basszus, kurva gyorsan, lehet sajnálni õt, de kurvára hibás õ is, hiszen nem szabad gyorsan menni, aki meg úgy meg azt meg kell büntetni, fõleg ha elüt valakit, aki meghal utána. nincs mese, a törvény rá is vonatkozik. persze, nem azt akarom, hogy lecsukják, de valahogy büntetni kell az ilyet.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Sajnos munka miatt eléggé valószínû hogy nem tudok felmenni Pestre a magyar - portugál meccsre ebbõl kifolyólag meghirdetem a jegyemet! 10E Ft. akinek kell írjon alkudni nem lehet, mert úgyse érdekel. R-BAL.

Nightwish006
Szerintem ha 60al csapták volna el is ugyanúgy meghalt volna, és valószinüleg a bicikli is ugyanúgy nézett volna ki😊 Biztos gyorsabban ment a megengedettnél, ahogy kb. mindenki más... Szerintem ha lasabban megy akkoris meghal a biciklis, de ha õ nem az út közepén kacsázik valszeg nem is üti el. Ezen gondolkozz.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

passatgt
biciklis szempontjából mindegy, hogy 90-el vagy 130-al üti el😊

Cabell
ezt vajon ki hiszi el? Nem a fórumra gondolok, hanem úgy általában.

És mindjárt kiderül majd az is, hogy Bodnár halál lassan ment mi? Azért nézett úgy ki a bringa, mint egy összenyomott harmonika.?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kraawz
bodnárt relatív gyorshajtás miatt veszik elõ, az tuti.

Amúgy utánakérdezek majd, fateromék voltak a helyszínen 😊 Egy dolog a média, meg egy, hogy mi is történt valójában...

Firerock
de õ is gyorsan ment...bár manapság ki nem?bevallom énis...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Tyler1
hiradóban Szellõ István: "....a boncolás után kiderült, az áldozat súlyosan ittas volt"!

hogy lehet ilyen hülyeségeket mondani???

kuzco007
bodnárt most rehabilitálják, a biciklista már ittas is volt😄 mondjuk azt nyílván tudjuk, hogy aki útközepén biciklizik az nem normális és nem a bodnár a hibás

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

wááá már mindjárt szombat... de kellene az a gyõzelem...
Casillas
hát ha mindkét hazait megnyernénk, akkor utána tökmindegy az utolsó két meccs, mindenképp megvan a pótselejtezõ, és valószínûleg az urolsó fordulóban a dánok elleni meccsen dõlne el a csoportelsõség sorsa

(bárcsak ott tartanánk már... 😊)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

GanXstaZoleeWrk
Bodnár ügy fejlemény

Innentõl kezdve bármi történhetett, remélem tud majd a BLben játszani ha már a válogatottól most visszalépett.

GanXstaZolee#2709

kuzco007
énmeg a Fradi pályáról szereztem hálót és a kupával volt lehetõségem fényképezkedni, amivel nem éltem😄

Tyler1
ha dvsc-t hozzánk sorsolják akk én tuti mentem volna az old traffordra most 😛

rooney8
ugye tudod, hogy most ge*ire irigyellek?! 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
csak úgy, meg egy manchester-birmigham meccsen, 2-1-re nyertünk😊

és a meg a Bozsikban is voltam a pályán, szereztem egy darab hálót meg hozzáértem a Magyar kupához miközben Smiljanic vitte a játékosbejáró felé. 😄
kuzco007
énmeg befutottam😄

Tyler1
fradi pályán még fociztam is 😄

rooney8
oda be nem tenném a lábam 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kuzco007
jah téleg bocs😄 a Stamford Bridget kihagytam...<#miaz>

rooney8
áááá... oda én is el akarok menni 😄 am milyen volt? meccsen voltál, vagy "csak úgy"? 😄

Matthew Prosac
én Albert, Puskás, Gyõri ETO pályákon voltam csak eddig :C

kuzco007
én, Fradi, honvéd, Puskás, fehérvár, csepel, vasas, debrecen😄

Tyler1
svédeket nagyon kikell nyírni! portugálokkal az a baj h õk most rájöttek h meleg a picsájuk alatt a talaj és belehúznak.

én se sajnálnám, ha lenne XD
ha kijutunk a VB-re nem sajnálok rá 300ezer FT-ot hogy kimenjek😊

kb reális de én bízom a srácokban és lezzúzzuk a svédeket és nyerünk a portugálok ellen 1 góllal majdidegenben ikszelünk és kész!
érzem! kijutunk a vb-re!
ez az év a magyaroké!
debrecen megcsinálta
a válogatott is megfogja!
nem illene most ezzel viccelõdni...