Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amúgy szerintem okos játékkal és jó védekezéssel meglehet a gyõzelem. Ne játszanak szépen, ne nekünk játszanak, de nyerjenek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
le vagyok maradva...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Javult sokat ez a Magyar csapat de azét óvatosan kéne bánni az ilyennel. Aztán ha pl 1pontot szerzünk csak akkor meg mindenki megint szapulja majd a válogatottat.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Fõút az nem számít autóútnak kivéve, ha külön jelölik azt. De én még itt azt keleten nem láttam. A lényeg, hogy így a fõút simán lakott területen kívülnek számít és 90 a határ és nem 110.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
De ugye fõúton a maximális megengedett sebesség 110 km/h. Most ugye tudjuk, hogy ha ezt a biciklist 60-al kapja el, neki akkor is annyi. Szóval nem azon a 20 km/h -n múlott.. Mondjuk éjszaka persze nem 110-el kell rohanni, ez megint az õ hibája.
Szerintem annyi az egész, hogy kap x év felfüggesztettet és a többit elsimítják. Bár ez nem a mi dolgunk, engem annyira nem is érdekel.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
És mindjárt kiderül majd az is, hogy Bodnár halál lassan ment mi? Azért nézett úgy ki a bringa, mint egy összenyomott harmonika.?
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Amúgy utánakérdezek majd, fateromék voltak a helyszínen 😊 Egy dolog a média, meg egy, hogy mi is történt valójában...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
hogy lehet ilyen hülyeségeket mondani???
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
(bárcsak ott tartanánk már... 😊)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Innentõl kezdve bármi történhetett, remélem tud majd a BLben játszani ha már a válogatottól most visszalépett.
GanXstaZolee#2709
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
érzem! kijutunk a vb-re!
ez az év a magyaroké!
debrecen megcsinálta
a válogatott is megfogja!