Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nna én indulok ki a meccsre, elõtte még úgy is megyünk melegíteni haverokkal XXD

szerintem meg dzsudzsák 😊
még sosem volt igazán kiemelkedõ teljesítménye válogatott meccsen, éppen itt az ideje. <#vigyor3>
Juhász lesz ma a nyerõember

Rudolf meghuzodott, nem jatszik ma...

Pedig benne biztam leginkabb

Tyler1
gratulálok igy is van! nem szabad a nõknek engedni! ennyi kijár ha már a mi pénzünkbõl veszik a gönceiket XDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ez a beszéd, ne légy papucs <#hehe>
a meccs, az meccs. <#vigyor3>
JimKirk
Nekem is komoly veszekedesekbe kerult mire a felesegem megertette, hogy a valogatott meccs az szent! Bk-t lelehet szedni torrentrol is!😊
Tyler1
hát ha ez megtörténhet akármelyik háztartásban akkor ott már nagy baj van 😄 (mármint h a mutter tv2-t nézzen)
VB-ért küzdünk bassza meg, minden picsa üljön le a valagára és szurkoljon vagy menjen shoppingolni vagy faszom, de férfitársaim ne hagyjátok magatokat elnyomni ilyen fontos alkalomnál 😄

banok
na akkor ma Hajrá Magyarok!!!
streamek a meccshez itt ha valakinek probléma az RTL Klub vagy 1 tv van a lakásban és a muter a TV2-t favorizálja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
errol van szo!<#worship>
MAGYAROK!
JimKirk
KI A JOBB?????!!!!!
tudomén. <#mf1><#gonosz1><#beka3>
JimKirk
Csak szivom a vered!<#action>

jaj, most kössetek belém... <#idiota>
JimKirk
Te mint hazafi ezt hogy kepzelted?😛<#eplus2>
jó alap, csak gondoltam, milyen poén svédül a svédek ellen, magunknak szurkolni. 😛 😄
Nightwish006
5-0!!!!!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Tyler1
HAJRÁ MAGYAROK!(hajrá magyarok magyarul) Azért magyarul szurkoljunk már saját hazánkban!

heja ungern! (hajrá magyarok, svédül 😄DD)
Zenszkij
hola MAGYAROK!!!!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

JimKirk
Adja az Isten!😊
1-0 v 2-1 lesz ide szerintem. 😛
WuFraZselic
én alig várom Verebes 'Mágus' hozzászólásait 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ProGabe
de miért kell egybõl leírni õket? miért kell látatlanban fikázni? miért kell a múltban elkövetett hibák miatt a mostaniaknak elszenvedni ezeket a megjegyzéseket? miért nem lehet tiszta szívvel szurkolni? én is pesszimista voltam a magyar focit illetõen, haveroknak mindig mondtam, hogy "biztos kiszopunk", de ezt fõleg azért tettem, hogy megmentsem magam a csalódástól. amint elkezdõdött a meccs átmentem fanatikus szurkolóba, ahogy azt kell. mára ez már megváltozott, mert érzem, hogy kilábalhatunk ebbõl a fostengerbõl. na jó, inkább csak nagyon akarom, de ez az egész alapja. akarni kell, nem fikázni!

kicsit más: szarszánalom, undoírtó, kapbefaszom retek klubos nyilatkozat:

"Élõben kerül képernyõre a találkozó 20:45 órától. Megállapodtunk az MLSZ-szel, hogy kölcsönösen alkalmazkodunk egymáshoz"

mi? kölcsönösen? az MLSZ semmit sem tett, hiszen nem is tehet. persze a buta magyarnak be kell adni, hogy a labdarúgó szöv. meghunyászkodott az atyaúristen tévével szemben -.- amúgy remélem, hogy a léderer ákoska és a világi petike együtt fogja közvetíteni a meccset a'la Méhes Gabi, Hajdú Pista páros <#zavart1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

JimKirk
Ejnye!<#ejnye1>

Olvassatok elezt!
galmat
Így van, mint passzív szemlélõ, lehetsz pesszimista, de a lényeg,hogy a játékosoknak nem szabad azoknak lenniük! Mert õk is meg mi is tudják,hogy mennyi kudarc volt a fociban az elmúlt idõszakban (meg a Magyar történelem 1000 évében..), de az a múlt, a mai meccs még nem dõlt el. Ma nem a focitudás fog dönteni, az elszántság számít, a mindenáron való gyõzni akarás, és hit abban,hogy ez sikerülni is fog. Mert ha nem hiszel abban,hogy sikerülni fog amit csinálsz, sose érsz el semmit az életben. Néha meg kell próbálni a lehetetlent is, különben nem is él az ember igazán. Ma este csodát kell tenni, és töretlenül hinni kell benne, és ha nem is jön össze, büszkén eshetnek el a "harcban" a srácok!

A realitás és a pesszimizmus két különbözõ dolog te majom.
Amit meg leirt az a valóság, mert mindig volt aki megmagyarázta, azt ellenben nem, hogy a játékosok edzés helyett, miért a kocsmában snapszereztek.

[Jakuza]
Az elmult 25 ev eredmenyei ezt mondatjak velem. 1985-ben nyert utoljara magyar valogatott idehaza tetmerkozesen, olyan csapat ellen aki, a Fifa ranglistajan az elmezonyhoz tartozott. Altalaban a maximum a dontetlen. Azok is elegge szanalmasok, mint pl a felpalyarol kapott szabadrugasbol kapott gol ami lepattan 12 meterre a kaputol es ugy beesik, hogy senki nem is er hozza. Mindegy barmi is lesz az eredmeny biztos lesz aki majd megmagyarazza.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Elõre várom, mikor gázol már el téged egy kibaszott úthenger.
A folyamatos negatív, pesszimista, a jóban is a rosszat és csak a rosszat meglátó személyiségedtõl a falra mászok.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

galmat
Hát ne is legyen!<#buck>

[Jakuza]
Elore varom mar a nyilatkozatokat. Sok tesztat ettunk, meleg volt, esett az eso es ez az ellenfelunknek kedvezett stb.
De ne legyen igazam.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

galmat
Hogyne lenne!!! Minden hazai meccsen ott voltam, meg leszek. 😄 A loki BL-meccsein is. Rajtunk nem fog múlni.
<#vigyor3>
Itt az esély a kezünkben ma este, hát éljünk vele!!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!

kraawz
felõlem játszhatunk bármilyen csúnyán, kaphatunk bármennyit, de a 3p legyen meg.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

JimKirk
1-0 es a lefujas utan tombol a stadion!😊
én azt mondom ma 3:1-re nyerünk<#smile>

sb1
Most vettem meg a napi betevõt(nemzeti sport), milyen igényes már a fõoldala basszus!!!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Én kb. 2 óra MÚLVA INDULOK ITTHONRÓL BE A STADIONOKHOZ HANGOLNI <#buck>
Innen ott lesz valaki?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

vmvr
menj már a francba😄😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

"a szurkolók akkor fognak kimenni, ha normális focit látnak"

ez érdekes 😄 mert ha kimennek akkor nem tudják h normális focit fognak-e látni.viszont ha nem mennek ki akkor nemtudjak mi lesz 😄
lényegében mindig kimennek 😄mert elõre nmrtudják mi lesz 😄
vmvr
ez baromság, a szurkolók akkor fognak kimenni, ha normális focit látnak, ez így van mióta világ a világ. és végülis tök igazuk van. ezt úgy írom, hogy 5éve ott vagyok az összes hazai válogatott meccsen. elég hülye szokás amúgy...😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

jó hát én az itthoni ernyõbõl indultam ki 😄 vége acélból van és elég hegyes is és ha összevan csavarva ill. rendesen lepatentolva akkor halálos fegyver is lehet 😄
szóval van benne valami amit írtam 😄dd
Rockynhooo
Nehogy megdobálják a biztonságiakat <#gonosz1>

#12801 ?A:?:ASD?😄A?SDASD aki egy esernyõvel a lelátóról úgy dob be a pályáig mint egy dárda(<#idiota>) az mehet gerelyt hajítani olimpiára <#gonosz1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nehogy valaki bedobja mint egy dárdát és eltaláljon vele egy játékost? :S
bár eddig belehetett vinni most miért ? ez érdekes ...
Dzsudzsák: A gyõzelem sorsa a fejekben dõl el!

A majdnem 42 ezer szurkolót szombat este 6 órától kezdik el beengedi a Puskás Ferenc Stadionba, ahol 20 óra 45 perckor kezdõdik a svédek elleni világbajnoki selejtezõ. Dzsudzsák Balázs szerint a gyõzelem sorsa a fejekben dõl majd el.

- Azon van a hangsúly, hogy a csapat fel tudja dolgozni, hogy mekkora lehetõség elõtt áll. Rendkívül fontos, hogy ki tudjuk használni az adódó lehetõségeket. A kérdés az, elhisszük-e, hogy a mérkõzést meg tudjuk nyerni. Nagyon remélem, hogy készen állunk erre. Egyre több játékos eléri azt a topformát, amivel eddig is sikeresek voltunk és a svédek illetve a portugálok fölé tudunk kerekedni - mondta el a hírTV-nek Dzsudzsák Balázs.

Válogatottunk szombati ellenfele, a Lars Lagerback által irányított svéd együttes pénteken a kora délutáni órákban érkezik a magyar fõvárosba.

A szombati vb-selejtezõre készülõ válogatottunk vezetõi arról tájékoztatták a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapját, hogy a mieink piros mezben, fehér nadrágban és zöld sportszárral lépnek pályára, s fõleg a mez színét tekintik fontosnak, mert sok szurkoló érdeklõdött errõl.
passatgt
miért?

Magyar-svéd - Esernyõt a stadionba vinni tilos!

Noha borús, esõs idõt jósolnak a szombaton 20 órakor kezdõdõ Magyarország-Svédország labdarúgó világbajnoki selejtezõre, a Puskás Ferenc Stadionba tilos lesz bevinni esernyõt.

A szervezõk épp ezért nyomatékosan kérik a 42 ezer kilátogató szurkolótól, hogy ernyõ nélkül, érkezzenek, mert azt a biztonsági emberek nem engedik majd bevinni a létesítmény területére.

A stadion kapuit 18 órakor nyitják ki, s mivel a beléptetés várhatóan idõigényes lesz, ezért a magyar szövetség kéri: mindenki idõben érkezzen a stadionhoz.
de 2012-re vagy 6 ilyen lesz nekik<#nezze><#wink>

hétvégén gyõzni kell rosszabb esetben 1 pont kell és portugáloknak meg x kéne a dánokkal.

JimKirk
Ebben igaza van a fovadasznak, ilyen "szurkolok" nem kellenek!