Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meccs végén: "Vártható volt sajnos hogg Bodnár nélkül a válogatott nem kiegyensúlyozott, ezt ki is használták a svédek!"
😄DDD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
remélem nem hagytam ki semmit, a diósgyõri egy rom a debreceni meg egy libalegelõ. a kis városi csapatoké meg szóra sem érdemes.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Én voltam ZTE, Sopron, Diósgyõr, Újpest, Pécs, meg már nem emlékszem hol, de igazából egyiksem volt pozitív élmény😄 Bár megkell jegyeznem, hogy a pécsen kívül mindenhol jó körülmények voltak, csak itt debrecenben hasonlít vmi legelõre a "stadion" :F
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Ez van
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
lenne már nekünk is csak 1, azaz 1 ilyen stadionunk az országban
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Rudolfot en is legszivesebben beraknam a kezdobe, csak birja a strapat a skandinav vedokkel szemben!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Az,hogy a 23-as keretben 4 kapus van vicc.... Azért szokott 3 kapus lenni,ha az egyik megsérül 2-t nevezhessenek a meccsre úgy is..
A védelem elég hadilábon áll, bár ha hozni tudnák a tavaszi formát már jó lenne. Nagyon sajnálom Bodnár Lacit, meglátjuk,hogy alakul a sorsa.
Középpályánk mindig a legerõsebb része a csapatban, és most Dzsudzsák, Huszti, Hajnal,Dárdai is jó formában van, szóval itt rendben vannak a dolgok. Gera Zoli meg tudjuk,hogy mindegy milyen formában van kijöhet neki a lépés.
A csatárposztról meg a legelején írtam, szerintem Rudolffal kéne kezdeni, bár ha rajtam múlna én: 4-1-3-2-ben küldeném pályára a csapatot, ahol Sanyink az ék, Rudolf vagy Gerzson mögötte visszahúzódva játszhatna.
Kabát simán mehetne a helyére, és mindjárt barátságosabb az egész keret eloszlása
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a Sion Fenerbahce elleni Európa Liga-találkozóján súlyos sérülést szenvedett Vanczák Vilmos, a svájci csapat magyar légiósa, így az Erwin Koemannál alapembernek számító bekk nem lehet ott a svédek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezõkön.
ámen?