Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
már látom is ahogy a szakértõk a meccs elött mondják a pálya szélén: " Hát Bodnár nélkül ez egy nagyon nehéz meccs lesz, egy alapemberét vesztette most el a magyar válogatott, de reméljük a legjobbakat." És most kapcsoljuk a stúdiót!

meccs végén: "Vártható volt sajnos hogg Bodnár nélkül a válogatott nem kiegyensúlyozott, ezt ki is használták a svédek!"

😄DDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
csak nem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
tuti ez lesz a magyarázat ha kikap a csapat 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
nem is mondtam, hogy nem értek vele egyet 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Casillas
azért valahol várható volt / meg lehet érteni

Vivimos por ti, vence por nosotros.

rooney8
nem lesz Bodnár...

de, én csak a magyarokat írtam le 😊 3 külföldi stadkába jártam ebbõl a Napolira vagyok a "legbüszkébb" a többi pályán csak látogatóba voltam hogy nem volt semmi 😊 2 osztrák pálya volt.

Kaplan
Én meg december tizenkilencedikén a Signal Iduna Parkkal bõvítem a stadion 'gyûjteményt' 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
én voltam az old traffordban😊

Rockynhooo
Napoli pályáján is voltál már nem ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nyíregyháza,Puskás, újpest,fradi,diósgyõr,debrecen,zalaegerszeg,paks,kaposvár,honvéd,vasas,mtk,reac,bõcs,tuzsér,bakta,békéscsaba,haladás,
remélem nem hagytam ki semmit, a diósgyõri egy rom a debreceni meg egy libalegelõ. a kis városi csapatoké meg szóra sem érdemes.

vmvr
Emirates, Puskás, Szusza, MTKpálya, Vasaspálya, Halipálya, Bozsik stadion, Fradipálya, ZTEpálya, Gyõrpálya, Vidipálya. ezek közül a legtöbb borzalom, a legrosszabb egyértelmûen a vasasé meg az mtk-é.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Nightwish006
Nem hagytál ki sokat😄
Én voltam ZTE, Sopron, Diósgyõr, Újpest, Pécs, meg már nem emlékszem hol, de igazából egyiksem volt pozitív élmény😄 Bár megkell jegyeznem, hogy a pécsen kívül mindenhol jó körülmények voltak, csak itt debrecenben hasonlít vmi legelõre a "stadion" :F

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

banok
pedig az a vicc hogy mindenhol a tv-k mondják ki az utolsó szót!
Ez van

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

én is: Bozsik, Szusza, Puskás
rooney8
én 2be... Puskás és a csapatom stadionja (Budafok<#eljen>) 😄

LasDen
hát én csak 3 stadionban voltam....a Puskás, a Stadler és a kalocsai....bár az csak egy pálya kislelátóval.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

azért nekem tetszik a gyõri is 😄 bár még nem voltam benne
passatgt
szépnek szép, de azért annyit nem ér, hogy meg is nézzem😊

passatgt
szerintem kicsit olyan tucat, semmi extra nincs benne

Matthew Prosac
soha nem terveztem, de a képeket látva komolyan mondom el fogok menni a közeljövõben egy shakhtar meccsre, ha csak bajnoki a tavria ellen akkor is. ezt élõben is látni kell.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
én oda is adnám érte az összes nb1-es stadiont, tokkal vonóval, omladozó falakkal, veszélyes felsõkaréllyal és igénytelen wc-kkel együtt. ezért az egyért.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

<#wow1>
passatgt
ja, nekik is csak 1 ilyen van😄

Matthew Prosac
off, új Shakhtar stadion...

lenne már nekünk is csak 1, azaz 1 ilyen stadionunk az országban

beis b****a ha felvételrõl adnák le a meccset :S
Matthew Prosac
nemegészen... az UEFA kitûzi a napot, meg valószínleg egy irányadó idõpontot (mondjuk 18:00 - 21:00 közé esõ kezdõidõpont), a többit egyeztetések után (portugál csatorna és szövetség illetve magyar csatorna és szövetség) döntik el.

vmvr

passatgt
omg, nem hiszem, hogy az mlsz dönti el, mikor kezdõdik a meccs, hanem az uefa, szerintem

LasDen
RTL vs MLSZ

még az mlsznek kell alkalmazkodnia az rtl-hez????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

JimKirk
Dzsudzsak ma is 2 golpaszt adott, illene kezdenie a svedek ellen, bar a valogatottban nyujtott eddigi teljesitmenye eleg elszomorito. Remelem ramcafol!

Rudolfot en is legszivesebben beraknam a kezdobe, csak birja a strapat a skandinav vedokkel szemben!
passatgt
dombi annyira nem hiányzik😊

zaki
meg Bodnár se valószínû, hogy fog játszani :c

kuzco007
sajna õ és Dombi Tibi ellesz tiltva az elsõ kinti liverpooli meccsen:S

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

még talán korai, de jó úton halad a válogatottság felé
kuzco007
énmeg Varga Józsit hívnám be a válogatottba

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

banok
igen én is most Rudolfot favorizálnám.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

galmat
Remélem Koeman Rudolfot rakja be kezdõ éknek a két meccsen, mert fényévekkel jobb a formája most,mint Sanyié, aztán ha nem megy neki, jöhet Air Sanyi a 60. perc környékén.

Az,hogy a 23-as keretben 4 kapus van vicc.... Azért szokott 3 kapus lenni,ha az egyik megsérül 2-t nevezhessenek a meccsre úgy is..

A védelem elég hadilábon áll, bár ha hozni tudnák a tavaszi formát már jó lenne. Nagyon sajnálom Bodnár Lacit, meglátjuk,hogy alakul a sorsa.

Középpályánk mindig a legerõsebb része a csapatban, és most Dzsudzsák, Huszti, Hajnal,Dárdai is jó formában van, szóval itt rendben vannak a dolgok. Gera Zoli meg tudjuk,hogy mindegy milyen formában van kijöhet neki a lépés.

A csatárposztról meg a legelején írtam, szerintem Rudolffal kéne kezdeni, bár ha rajtam múlna én: 4-1-3-2-ben küldeném pályára a csapatot, ahol Sanyink az ék, Rudolf vagy Gerzson mögötte visszahúzódva játszhatna.

Casillas
nem értem fülöpöt miért nem lehet kirakni, ha egyszer nem 100%-os....
Kabát simán mehetne a helyére, és mindjárt barátságosabb az egész keret eloszlása

és csak 3 csatár... 😄 fordítva még érthetõ is lenne pl
passatgt
minek 4 kapus a keretbe?

Casillas
viszont asszem van egy sárgája, szóval a svédek ellen vigyáznia kell, nehogy a portugál meccsrõl maradjon le...

JimKirk
En is ugy tudom!
passatgt
ja, akkor mindegy😊

Casillas
de hát az albánok ellen volt eltiltva Juhász

vmvr
<#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

teljesen mind1, akkor is jobb lehet csak

passatgt
viszont másrészrõl szívás, meg juhász meg sárga miatt nem játszhat, szóval teljesen új középsõ védõk lesznek, akik nijncsenek összesokva

passatgt
<#worship><#hehe>

Koeman alapembere nem játszhat a vb-selejtezõkön

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a Sion Fenerbahce elleni Európa Liga-találkozóján súlyos sérülést szenvedett Vanczák Vilmos, a svájci csapat magyar légiósa, így az Erwin Koemannál alapembernek számító bekk nem lehet ott a svédek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezõkön.

ámen?