28329
-
#27159 góóól :DDDD -
#27158 ezt a storckot azért remélem elzavarjuk selejtezők után, mert a nullával egyenlő kb amit nyújtunk a meccseken vele. -
#27157 Ettől félek, pótselejtező szerintem felejtős, az összes lehetséges harmadiknak nagyobb rutinja és játéktudása van mint nekünk. Nem szívesen mondok ilyet, de szinte 100%-os biztonsággal kizúgnánk.
Legjobb csoportharmadikként továbbjutni pedig egészen ironikus volna. -
#27156 Remelem bekuldik a gorog szertarost is,meg o se rugott golt a selejtezok soran,ma hatha betalalna -
argo001 #27155 Románia is vezet. Ez így szopás. -
#27154 Annyira tudtam hogy most pont nekunk fognak golt loni... -
#27153 Na, most mar lottek otthon golt... -
#27152 Gyerekek, bazdmeg, ez tipikusan olyan kibaszott magyaros volt. -
#27151 hehe ennyit erről -
#27150 milyen üres a lelátó :D -
#27149 Furcsa érzések kavarognak bennem. Egyrészt szomorú vagyok, hogy addig kellett bővíteni az EB résztvevők számát, míg végre nekünk is van esélyünk a kijutásra. Másrészt ha kijutnánk, az felejthetetlen élmény lenne és biztos, hogy rengeteg pozitív hozadékkal bírna a magyar futball számára.
Ma nyerni kell, tartást, hitet és erőt mutatni. Hajrá Magyarország!
-
#27148 Meg ez az utolso EB selejtezo sorozat is,a 2020-asra mar a majdani nemzetek kupajarol lehet majd kvalifikalni -
#27147 tv: M4 Sport
rádió: MR1 Kossuth Rádió
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html -
#27146 (Y)
Ez így elég támadó :)
-
#27145 Király - Fiola, Juhász, Kádár, Leo - Lovrencsics, Gera, Elek, Dzsudzsák - Németh, Böde -
#27144 jaj mert az Uefa olyan hú de rendes valami? :D -
#27143 Ráadásul szeirntem ez az utolsó értelmesen rendezett EB. Ez a több ország rendez eb-t ötlet, nekem nem tetszik. -
#27142 a bundabugyi miatt, az UEFA-nak ki kéne lépnie a FIFA-ból és 4 évente az eb-re el kell hívni a dél-amerikaiakat azt csókolom -
#27141 Igen, mert a fifa az európai csapatok kárára egyre jobban preferálja az afrikai és ázsiai csapatokat. legalábbis ami a létszámot illeti mindeképp. -
#27140 A VB-re sokkal kisebb esélyünk lesz majd kijutni,muszáj ezért megragadni ezt a mostani esélyt -
#27139 Hát úgy legyen de te is tudod, hogy milyen balfékek ezek. -
argo001 #27138 1986 és 2016 között pont 30 év van. Meg kell nézni a selejtező csoportunkat, a szabályrendszert... mikor jussunk ki, ha nem most? Ragadjuk meg azt a k... esélyt és éljünk vele! -
#27137 Akkor amilyen szerencsénk van megkapjuk a Hollandokat aztán 12-1-el itthonról nézhetik a fiúk az EB-t a TV-ben :D -
#27136 ha jól tudom a többi harmadikból egyelőre bárkit. még nem tudni kiemeltek leszünk e. -
#27135 Pót selejtezőn kit kaphatunk? -
#27134 Kazah-Lett meccsen inkább az X esélyes. Ez nekünk elég lenne. Bár igaz, hogy tegnapból kiindulva elég masszív csapat a Kazahoké.
Az ukránok meccse is inkább x mint spanyol vereség. Egyszerűen a spanyolok ezt nem engedhetik meg maguknak, hogy kikapjanak. -
#27133 Nem sok esély maradt a tegnapi meccsek után,a török csapat bombaerős most,otthon a már tét nélkül focizó Izlandot megverik,és a kazahok is erősen esélyesek a lettek ellen. Az ukránokról nem beszélve -
#27132 reméljük a b csapat játszik, mert ők hajtani fognak legalább -
argo001 #27131 Verjük meg a görögöket, Feröer meg szedje össze magát. Úgy a legegyszerűbb... -
#27130 Am a spanyolok is tuti kikapnak ukránoktól szal kb mindegy -
#27129 Kazah-lett nagyon egy szint, bármi lehet. A biztos továbbjutó izlandnak utolsó fordulóban meg rohadtul mindegy mit játszik. Szóval az sima török győzelem sajnos:( -
#27128 megverték -
#27127 ha nyernek, igen -
#27125 Kazahok előzhetnek 3 pontos hátrányból? -
#27124 Ukránok azon a meccsen az életükért fognak küzdeni. Spanyolok meg felküldenek egy C csapatot, hogy semmi sérülés ne legyen. -
#27123 És arra nem is gondolunk, hogy nem elég csak kijutni, azért, hogy aztán -10-es gólkülönbséggel, rúgott gól nélkül forduljunk vissza. -
#27122 én azt bírom, hogy a média úgy beszél, mintha már kint lennénk... -
argo001 #27121 Csak nem. Ez valószínűtlenebb forgatókönyv, minthogy az ukránok megverik a spanyolokat. Ha mindenhol bejön a papírforma, kint vagyunk. Bár bejönne... -
#27120 Meg az kell hozzá, hogy megverjék a cseheket is. -
#27119 sajna a törökök még nagyon simán beelőzhetnek minket, az kell hozzá, hogy megverjék izlandot hazai pályán, kazahsztán pedig idegenben győzzön lettek ellen
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.10.10. 19:54:58