28329
-
#27118 Ott a másik meccset is lehet figyelni, nekünk az is jó, ha luxemburg megveri szlovákiát:) -
#27117 Ha nem lesznek varatlan eredmenyek akkor csak az ukranok csoportjat kell komolyabban figyelni majd,nehogy leadjak a spanyolok biztos eb resztvevokent -
#27116 orosz és svájc kiesett a legjobb harmadik versenyből -
sütiszörny #27115 thx -
#27114 "Félig ember félig gép,Böde Dani példakép" -
sütiszörny #27113 Böde rádiós reklám szövegét tudja valaki linkelni? -
#27112 Ja -
#27111 *ír meccseket -
#27110 Mennyivel másabb lenne ha a román meg az ír meccset nem szórakozzák el
-
#27109 Na lehet számolgatni:
Ukrajna, Oroszország, Svájc, Törökország és Norvégia, valamint Wales is megelőzheti még a magyar válogatottat, ebből az ukrán és orosz előzésnek lehet realitása (reméljük, hogy nem lesz), a többi inkább csak matematikai esély.
Az ukránok holnap a csoportutolsó Macedóniával játszanak, de valószínűleg a spanyolok elleni eredményük számít majd ebben az összevetésben. Ha Ukrajna megveri Spanyolországot, megelőzhet minket. Amennyiben az ukránok viszont „fejre állnak” Macedónia ellen (nem túl valószínű), Macedónia pedig Luxemburg előtt marad a csoport végelszámolásánál, akkor Ukrajna is elszáll (13 pontja lesz).
Írország Lengyelországgal küzd a D-csoport második helyéért – amelyik együttes nyer, egyenes ágon továbbjut, de a vesztes csoportharmadiknak biztosan nem lesz több pontja nálunk.
Horvátország és Albánia már biztosan nem előz meg minket. A H-csoportban azonban Norvégia egy elég valószínűtlen eseménysor esetén (Olaszország megveri Azerbajdzsánt, de kikap Norvégiától, Horvátország nyer kettőt, Norvégia kikap Máltától, és Málta marad a csoportutolsó) még lehet legjobb harmadik.
A G-csoportból a jelenlegi csoportharmadik svédek nem előzhetnek meg bennünket, de a második oroszok még veszélyt jelenthetnek ránk nézve.
Az E-csoportban harmadik Szlovénia már nem előzheti meg Magyarországot, de ha Svájc lecsúszik a harmadik helyre, akkor megszerezheti a legjobb csoportharmadik pozíciót.
A B-csoportból már szinte biztosan nem kerülhet elénk a csoportharmadik (Wales még lehet 15 pontos csoportharmadik, de ki kellene kapnia otthon Andorrától), viszont az A-ban még – nagyon kis valószínűséggel – elképzelhető olyan forgatókönyv, hogy Törökország 16 ponttal zár ebben a versenyben. -
#27108 azon agyaltam, hogy biztos eb résztvevőként lehet, hogy tudna az mlsz igazolni egy normális, neves edzőt talán -
#27107 Következő sorozatban is lesz Feröer, és már majdnem meg is van magyarázva előre hogy miért fér bele a pontvesztés 50 000 bálnavadász ellen. -
#27106 Ez a Storck mekkora baromságokat nyilatkozik! :D -
#27105 Én sem :D -
#27104 szerintem várjuk meg azt a meccset előbb:) -
#27103 Laposra verik Máltát -
#27102 Persze, ha harmadikok lesznek, mert kikapnak máltától :D Teljesen valószínű forgatókönyv. -
#27101 még a norvégok is megelőzhetnek minket -
#27100 ok :D moldova eddigi 3 lőtt góljával kétlem, hogy a ruszkiknak betalálna :D -
#27099 pl:
-
#27098 mert az jó és szórakoztat. De egy meccset nem nézek meg 2x.... -
#27097 ha megelőzik is kb mindegy, mert akkor a ruszkiktól -6 pont -
#27096 A tizi szitu egyébként csak szerintem valóban nem is volt tizi? Én úgy láttam a feröeri (bal?) lába kicsúszott, de nem a védő miatt.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.10.08. 23:11:18 -
#27095 Azt néztem pont, úgy másoltam, de szarul írták. Pont fordítva:) -
#27094 Miért nézel meg egy filmet 2x is, miért hallgatod meg ugyanazt a számot többször is? -
#27093 Hát ha egy BL meccset, meg VB meccset megbundáznak lazán akkor majd egy szar selejtezőt nem. Azt senki nem mondta, hogy minden meccs bunda. -
#27092 de akkor minek nézed? ha csak nem te is benne vagy...o_O -
#27091 az oroszok miért? -
#27090 Van bunda, de nem valószínű, hogy egy ilyen meccset bundáznának.
A minden meccs bunda meg egyenesen nevetséges :) -
#27089 Nem. -
#27088 még sajna az A csoportban is lehet olyan eredmény, ami szar nekünk
meg kell várni a holnapi napot, akkor már csak 1 forduló lesz hátra és lehet számolgatni, most még túl sok minden van függőben -
#27087 A jó bundába nincsen mindenki beavatva, pont ez a lényeg. Elég 2-3 embert megvenni, de van erről egy könyv, mindenkinek ajánlom elolvasni, talán akkor máshogy álltok a dolgokhoz. Egyébként általában elég 1 védő meg a kapus, vagy a bíró. Amúgy meg nézzétek már vissza azt a gólt, annyira látszott, hogy mese!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.08. 23:08:06 -
#27086 reggelente azért mindig megfejeled a tükröt, mert magyarnak születtél v mi? -
#27085 Ja, bunda nem létezik, csak kitaláció :DDDDDDDDD Jó látni ezt a fajta naivitást, így legalább még él a sport tisztaságának legendája :D -
#27084 ó igen pont úgy néztek ki még a kapusedzőt is le üközték mint az NFLben oké :) ettől még bunda van. -
#27083 Román - Feröeren elég az x ha nyerünk Görögországban, de reménytelen.
#27080: Persze meg a chemtrail, meg a gyíkemberek. -
#27082 Értem. -
#27081 ja nyerni kell, csak a legjobb csoportharmadikok tabelláján nem számítják :D
az ukránok nem verhetik meg hétfőn a spanyolokat, és a macedónoknak utolsóknak kell lenniük és kint is vagyunk az EB-n a görög meccstől függetlenül -
#27080 Ja és amúgy meg ha nem jött volna a 2. Böde gól akkor jött volna 11-es, ha máskor nem a legvégén, "véletlenül" felrúgtak volna valakit, vagy kezeznek elég sok lehetőség van. :) -
#27079 Nem kell nyerni, mert az utolsó elleni eredmény kiesik. Görögök mindenképpen utolsók, tehát 100%-ra tét nélküli lesz a vasárnapi meccs. Felesleges megnézni is.
(persze ha románok nem szopnak ki feröertől, de nyilván nem fognak)