28329
10917302841238962806.jpg
  • passatgt
    Ott a másik meccset is lehet figyelni, nekünk az is jó, ha luxemburg megveri szlovákiát:)
  • bakkerman
    Ha nem lesznek varatlan eredmenyek akkor csak az ukranok csoportjat kell komolyabban figyelni majd,nehogy leadjak a spanyolok biztos eb resztvevokent
  • passatgt
    orosz és svájc kiesett a legjobb harmadik versenyből
  • sütiszörny
    thx
  • bakkerman
    "Félig ember félig gép,Böde Dani példakép"
  • sütiszörny
    Böde rádiós reklám szövegét tudja valaki linkelni?
  • dave9004
    Ja
  • benőmenő
    *ír meccseket
  • dave9004
    Mennyivel másabb lenne ha a román meg az ír meccset nem szórakozzák el
  • bakkerman
    Na lehet számolgatni:

Ukrajna, Oroszország, Svájc, Törökország és Norvégia, valamint Wales is megelőzheti még a magyar válogatottat, ebből az ukrán és orosz előzésnek lehet realitása (reméljük, hogy nem lesz), a többi inkább csak matematikai esély.
    Az ukránok holnap a csoportutolsó Macedóniával játszanak, de valószínűleg a spanyolok elleni eredményük számít majd ebben az összevetésben. Ha Ukrajna megveri Spanyolországot, megelőzhet minket. Amennyiben az ukránok viszont „fejre állnak” Macedónia ellen (nem túl valószínű), Macedónia pedig Luxemburg előtt marad a csoport végelszámolásánál, akkor Ukrajna is elszáll (13 pontja lesz).
    Írország Lengyelországgal küzd a D-csoport második helyéért – amelyik együttes nyer, egyenes ágon továbbjut, de a vesztes csoportharmadiknak biztosan nem lesz több pontja nálunk.

Horvátország és Albánia már biztosan nem előz meg minket. A H-csoportban azonban Norvégia egy elég valószínűtlen eseménysor esetén (Olaszország megveri Azerbajdzsánt, de kikap Norvégiától, Horvátország nyer kettőt, Norvégia kikap Máltától, és Málta marad a csoportutolsó) még lehet legjobb harmadik.
    A G-csoportból a jelenlegi csoportharmadik svédek nem előzhetnek meg bennünket, de a második oroszok még veszélyt jelenthetnek ránk nézve.

Az E-csoportban harmadik Szlovénia már nem előzheti meg Magyarországot, de ha Svájc lecsúszik a harmadik helyre, akkor megszerezheti a legjobb csoportharmadik pozíciót.

A B-csoportból már szinte biztosan nem kerülhet elénk a csoportharmadik (Wales még lehet 15 pontos csoportharmadik, de ki kellene kapnia otthon Andorrától), viszont az A-ban még – nagyon kis valószínűséggel – elképzelhető olyan forgatókönyv, hogy Törökország 16 ponttal zár ebben a versenyben.
  • passatgt
    azon agyaltam, hogy biztos eb résztvevőként lehet, hogy tudna az mlsz igazolni egy normális, neves edzőt talán
  • Muki100
    Következő sorozatban is lesz Feröer, és már majdnem meg is van magyarázva előre hogy miért fér bele a pontvesztés 50 000 bálnavadász ellen.
  • AnuluWork #27106
    Ez a Storck mekkora baromságokat nyilatkozik! :D
  • Shep
    Én sem :D
  • passatgt
    szerintem várjuk meg azt a meccset előbb:)
  • Lópikula
    Laposra verik Máltát
  • [HUN]FaTaL
    Persze, ha harmadikok lesznek, mert kikapnak máltától :D Teljesen valószínű forgatókönyv.
  • passatgt
    még a norvégok is megelőzhetnek minket
  • dave9004
    ok :D moldova eddigi 3 lőtt góljával kétlem, hogy a ruszkiknak betalálna :D
  • passatgt
    pl:

• LasDen #27098
    mert az jó és szórakoztat. De egy meccset nem nézek meg 2x....
  • dave9004
    ha megelőzik is kb mindegy, mert akkor a ruszkiktól -6 pont
  • DaemoonHunter
    A tizi szitu egyébként csak szerintem valóban nem is volt tizi? Én úgy láttam a feröeri (bal?) lába kicsúszott, de nem a védő miatt.

Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.10.08. 23:11:18
  • passatgt
    Azt néztem pont, úgy másoltam, de szarul írták. Pont fordítva:)
  • Shep
    Miért nézel meg egy filmet 2x is, miért hallgatod meg ugyanazt a számot többször is?
  • Shep
    Hát ha egy BL meccset, meg VB meccset megbundáznak lazán akkor majd egy szar selejtezőt nem. Azt senki nem mondta, hogy minden meccs bunda.
  • LasDen #27092
    de akkor minek nézed? ha csak nem te is benne vagy...o_O
  • dave9004
    az oroszok miért?
  • [HUN]FaTaL
    Van bunda, de nem valószínű, hogy egy ilyen meccset bundáznának.

A minden meccs bunda meg egyenesen nevetséges :)
  • ReszegKoldus
    Nem.
  • passatgt
    még sajna az A csoportban is lehet olyan eredmény, ami szar nekünk
    meg kell várni a holnapi napot, akkor már csak 1 forduló lesz hátra és lehet számolgatni, most még túl sok minden van függőben
  • Shep
    A jó bundába nincsen mindenki beavatva, pont ez a lényeg. Elég 2-3 embert megvenni, de van erről egy könyv, mindenkinek ajánlom elolvasni, talán akkor máshogy álltok a dolgokhoz. Egyébként általában elég 1 védő meg a kapus, vagy a bíró. Amúgy meg nézzétek már vissza azt a gólt, annyira látszott, hogy mese!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.08. 23:08:06
  • dave9004
    reggelente azért mindig megfejeled a tükröt, mert magyarnak születtél v mi?
  • Shep
    Ja, bunda nem létezik, csak kitaláció :DDDDDDDDD Jó látni ezt a fajta naivitást, így legalább még él a sport tisztaságának legendája :D
  • GanXstaZoleeWrk
    ó igen pont úgy néztek ki még a kapusedzőt is le üközték mint az NFLben oké :) ettől még bunda van.
  • [HUN]FaTaL
    Román - Feröeren elég az x ha nyerünk Görögországban, de reménytelen.

#27080: Persze meg a chemtrail, meg a gyíkemberek.
  • DaemoonHunter
    Értem.
  • ressy14
    ja nyerni kell, csak a legjobb csoportharmadikok tabelláján nem számítják :D

az ukránok nem verhetik meg hétfőn a spanyolokat, és a macedónoknak utolsóknak kell lenniük és kint is vagyunk az EB-n a görög meccstől függetlenül
  • Shep
    Ja és amúgy meg ha nem jött volna a 2. Böde gól akkor jött volna 11-es, ha máskor nem a legvégén, "véletlenül" felrúgtak volna valakit, vagy kezeznek elég sok lehetőség van. :)
  • passatgt
    Nem kell nyerni, mert az utolsó elleni eredmény kiesik. Görögök mindenképpen utolsók, tehát 100%-ra tét nélküli lesz a vasárnapi meccs. Felesleges megnézni is.

(persze ha románok nem szopnak ki feröertől, de nyilván nem fognak)