Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightwish006
Tisztában vagyok vele, énis láttam a meccset! De engem az okok most nem nagyon érdekelnek, csak a mutatott játék. Szedjék össze magukat, és mutassák meg, hogy mit tudnak ! Ha ránézek a nevekre, azt látom, hogy elvileg a középpályánknak erõsnek kellene lennie, errefel olyan agyhalott játékot mutatunk, hogy no comment ! ilyen szar védelem mellet az egyetlen megoldás az lenne, ha kiemelkedõ lenne a labdabirtoklásunk, mégis talán az volt a leggyengébb a svédek ellen. Összetehetjük a 2 kezünk, hogy az öreg gyepes nem csinált vagy 3-4 gólt a meccsen, mert nüanszokon múlt, ahogy én láttam. Remélem a kapitány feltudja tüzelni a fiukat, mert én 100%ig biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal, de sokkal több van ebben a csapatban.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

ForzaInter
Miért ne kéne?

Yo, Bitch!

Tyler1
azért annak oka volt a korai gól! az elején letámadtunk, és összeszedett támadásokat próbáltunk véghez vinni, csak sajnos a svédeknek is a továbbjutás a cél, és erõsebb volt a keretük, a védelmük pedig betonszilárd! és sajnos a válogatott egyetlen és legnagyobb hibája, h egy kapott gól morálisan kivégzi õket 😞 nézd meg a játékunkat 0:1-nél és 1:1-nél! és és föld!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zaki
nem kéne pedig<#szomoru2>

Nightwish006
Én csak abban reménykedem, hogy jobb játékot fogok látni. Nem várom el a gyõzelmet, csak annyit kérek, hogy szépen, jól, szellemesen játszunk, mert a szombati játék borzasztó volt.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

sb1
Egy biztos, én már a szerdai meccs elõtt órákkal kint leszek alapozni...újból...hátha... <#idiota>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Nightwish006

Firerock
Skacok!
nemtudja valaki hol lehet jó nagy (legalább 1,4m-es) zászlót kapni olcsóért és jó anyagút?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Szerintem meg mivel egy csapat ezért védje is meg a többieket. Még akkor is ha érzi õ is, hogy nem hajtott kellõen mindenki.

Egyébként ez más sztár játékosoknál is megfigyelhetõ, hogy a válogatottban nem ugyan olyan meggyõzõ a teljesítményük.
A válogatott egy sokkal kevésbé összeszokott csapat mint a klub csapatok.

Szerintem mi is figyeljünk már a Portugál meccsre.
Bízzunk benne, hogy Juhász játszhat és, hogy több csatárral egy jobb játékot tudunk majd mutatni. Tanulva a Svédek elleni nyomasztó játékból.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Oziris666
Hát mondjuk tényleg gáz h miket nyilatkozik Dzsudzsi...
Én birom meg a legjobb volt még a csapatból,de ilyen hülyeségeket nyilatkozni, h mindenki kihozta a maxot meg h jól játszottunk sok helyzettel,többel mint a svédek hát no comment...

Sztem ha minden légiós ugy játszana mint a klubcsapatában,akkor simán Dél-Afrikában lehetnénk...
De hazajönnek és "elfelejtenek focizni" .érthetetlen

Pluskast
Tök mindegy a lényeg, hogy kikaptunk. Lehet a dolgokat erre meg arra fogni meg lehet így vagy úgy magyarázni az eredményen ez már nem változtat. A magyar válogatott esélye elszállt ezzel a vereséggel. Érdekes, hogy a meccs elött amikor már elkezdtük magunkat dícsérni, hogy ilyen meg olyan jó vagyunk meg mennyivel nagyobbak az esélyeink a svédeknél már akkor mondtam magamban, hogy nem kéne mert ilyenkor tuti szívunk. Be is jött a megérzésem. Sajnos Dél-Afrikában sem leszünk ott 😞

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

látom jó a topig 😊
sajnálom az egy pontot kicsit megfacsarodott a szívem, de olyat kacagtam mikor bepattogott a labda... borzasztó volt 😞

szucsy89
sb1
Érdemes végigolvasni : Szöllõsi véleménye...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

lehet...
pl az a Fradista aki nb2re szart kimenni, de most az nb1 alatt elkezdett járni, mert tyûûdejó lesz, vagy a Debreceni, aki Splitbe elve miatt nem utazott, de most veri a mellét hogy felutazott Pestre a Levszki ellen, de egy hazai Kecskemét elleni meccsre nem menne ki (Pedig megjegyzem ennél volt már jobb Loki is, csak most jött össze a sorsolás, bajnokiág a BL-ben), vagy a szurker aki válogatott meccsen alig volt, most meg verte a nyálát, hogy megalázzuk a svédeket. (s most akinek nem volt ideje, katona volt, külföldön volt, nem volt pénze...stb nem ide tartozik, ezek érthetõek). Na az ilyenek a divatszurkerek.

Kb az a divat drukker aki nem megy kedvenc csapatának a meccsére, mert a csapatnak nem megy jól, nem híresó(ebb) csapat mellen játszanak. S csak akkor megy ha "jól" megy a csapatnak.

De respect sokaknak. (teljesség igénye nélkül(!!!): Ott vannak a DVTk szurkerek egy része, akik a Nb2 alatt is sok mindent megéltek. A Hali, Honvéd ultrák akik rendesen beutazták a csapatukkal az nb2õt...

(S most itt lehet jönni, hogy kiket miket szidtam......... csak elõre,szólok, hogy SOHA SEM a válogatottat szidtam, csak a vezetést, szövkapot, MLSZ-t!!!) S ha tehetem mindig kint vagyok csapatom (klub & magyar vál) meccsein.

...más a svédek elleni meccsel kapcsolatban - akik a vezetõsséggel kapcsolatban a más véleményûeket gyalázzák - csak nézzék meg hogy ki volt a kezdõ csatár ..... (ok Rudolf lesérült..... 1 csatár lett volna ma keretben?)

Legend Killer
ilyenkor én alszom, csak faterom felkeltett<#rinya>. a hülye telefonjait ne mtudja a kocsiban rendezni útközben. fail.

lehet ezért nem ment nekik. amit írtak.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Miazhogy divatdrukker? Hogy lehet divatból drukkolni egy csapatnak?<#idiota>

Matthew Prosac
úgylátom Jakuzától elköszöntünk itt az SG-n 😊 <#wave>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
amúgy tökre várható volt h ha kikap a csapat akkor mindenki kikezdi! itt jakuza divatszurkolózott le mindenkit, de sztem pont az olyanok a legnagyobb divatdrukkerek(ha egyátalán ért a focihoz) mint õ, mert pofázik h szar a csapat, semmi esély nem volt blablabla, de ha x-eltünk volna, vagy netalántán nyerünk akkor minden jelenlegi antimagyardrukker itt verné a nyálát h õ aztán mekkora magyar fan hurrááá.

Nightwish006
akárkivel megesik<#idiota><#idiota>

Õ így érezte, nemtudom miértkell bántani. Csapatunk egyik, hanem a legjobbja, nem kéne baszogatni, fõleg nem az érzései miatt.

Tyler1
Dzsudzsák öcsém te kurva nagy gyík vagy hallod! PSV-be játszol és?? rúgod a kurva nagy gólokat?? és akkor mivan?? hírbe hoztak az Arsenallal?? akárkivel megesik! majd akkor ugassál ha annyit elérsz mint JustforFuck barátunk...

Rockynhooo
Ha a 2 soknak számít akkor ja 😄

#13371 jó pont õt nem kéne szidni egyedüli ember volt szerintem aki kezdett vna valamit magával de társak nélkül nehéz. Ha Huszti meg Hajnal is hozta volna azt a szintet akkor valamire jo lehett vna a támado szekció de így aztán semmi átütõ erõ nem volt benne, meg ha már nem bírunk átmenni a falon akkor legalább lõjük át de áá semmi :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

galmat
Dzsudzsák volt a csapatunk legjobbja, õ tényleg nagyon akart, de ez a nyilatkozat azért fájt egy kicsit. Én nem vagyok pesszimista, sõt, hittem a sikerben a meccs elõtt,és még mindig a srácok pártján állok, de akkor is kell ismerni,hogy 80 percig a svédek uralták a játékot,mi meg 10 percig max.

Remélem Dzsudzsi a szerdai játékával kér majd bocsánatot a szurkolóktól, azért amit mondott.

UUUU
Dzsudzsák: „Aki szerint jogosan kaptunk ki, az nem magyar és hazudik”

Na már megint kezdõdik a butitás. Ráadásul ez a gyík is jobb ha befogná a pofáját.

Matthew Prosac
Dzsudzsák szerint sok helyzetünk volt.

szerintem meg a Puskás Stadion így esztétikus, nem kell vele semmit csinálni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

galmat
Már jobb kalap se jár érte amúgy. A kalapba sorolás az UEFA-rangsor szerint megy, ahol jelenleg a 35. helyen áll a magyar csapat az 53-ból szóval lehet számolgatni ez hova lesz elég, hát megint a 4.-be kb, ha addig nem villantunk vmit mondjuk az õszi selejtezõkön. Ugye ez a rangsor meg az alapján megy,hogy kiket gyõzünk le és az milyen erõsségû csapat,úgyhogy sajnos a Málta elleni meccsekel elõrébb lépni nem tudtunk. Jó lenne azért elérni mondjuk a 3. kalapot, mert az kicsit könnyeb sorsolást hozna.

UUUU
BOHÓCOK

Legend Killer
akkor lehet erre gondoltam.

kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
1kérdõjel is elég... nemtom 😄.

Elsõ jut ki, második pótselejtezõ mérkõzést játszhat.
Harmadik helynek nem jár semmi. Max egy jobb kalap a köv sorsolásnál 😊

REAL MADRID

Matthew Prosac
?????????????

Legend Killer
ha harmadik helyen végeznénk, akkor játszhatunk egy tovább jutási mérkõzést? nemtom hogyan hívják ezt 😄, de asszem harmadik helynek jár ilyen... vagy lehet keverem.

LoSA
Én a tegnapi meccsrõl kb csak ennyit szeretnék mondani; <#nyes><#nyes><#nyes>
Nem is magyarok lettünk volna, ha nem kapunk ki az utolsó pillanatban. Egyáltalán nem érdemeltük meg se a döntetlent, a gyõzelmet meg pláne nem. Nem rúgtunk szinte egész meccsen kapura, a 11-es meg szerencse volt, mert befújták, pedig hozzá se értek... Azt hiszem, hogy nincs sok esélyünk innentõl fogva, hogy kijussunk a VBre! Végre sokan visszaszállhatnak a földre... <#nezze>

Randal
A magyar csapat tagjainak nyilatkozatai. Véleményeket kérek a hozzáállásukról, hogy õk mennyire látták, látják reálisan a dolgot.
Jakuza, légyszíves.

Nyilatkozatok - origo.hu

Tyler1
abban is milyen hatásos érvei voltak...

Legend Killer
kösz a válaszokat, mindenkinek igaza van, lehet 😄.

Shep
Jó ez a topic fõleg Jakuza hsz-it szeretem, mert olyan ember még nem született a világra aki õt legyûrte volna egy ilyen csatában, mindig neki van igaza ezt el kell fogadni, de a legjobb vitába sem keveredni vele, mert ez lesz belõle, mint itt is, bár a Watchmen vitát még nem übereli (abban mondjuk neki adtam igazat 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem feltétlen kell külföldi.

Olyan legyen aki ismeri a magyar viszonyokat. S ebben jól eligazolódik.

Nekem pl a magyar trénerek közül bejön Gellei, Pintér, Prukner, Urbán mentaitása. Persze a klub és a válogatott nem fér össze.

Persze.Na igazából itt jön ki,hogy bár nyersen fogalmazta meg,de Jakuzának mennyire igaza volt.
Mert most pontosan az megy amit õ mondott.Megmagyarázzák hogy ez ami tegnap volt, jó volt.Járt volna az egy pont.És aki nem hiszi,az nem szurkoló,nem magyar.És õk kikérik maguknak!
Mégis mire járt volna az egy pont?Az elsõ 3 meg az utolsó 8 percre?Sajnos közbe volt vagy 80 másik,amibe örülhettünk hogy nem kaptunk vagy 3 másik gólt.A foci az olyan hogy még igy is az ölünkbe hullt volna egy pont,de az utolsó pillanatban egy egyéni hibából nem lett meg.Erre kéne nekem azt mondani hogy hát igen,járt volna az x...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
mármint belsõ irányítás nélkül

Tyler1
Scolari, Lippi, Capello szabad kezet kap, úgy irányít ahogy akar, irányítás nélkül. Nálunk meg az MLSZ irányítja a csapatot egy szöv. kapitányon keresztül.

Randal
Én azt mondom lehetett volna szerencsénk. Aki siránkozik, meg temeti a focinkat az nézzen rá a 3. csoportra, meg nézze már meg a 7. csoport eddigi meccseit.
Csak egy kis ízelítõ:
Ausztria - Franciaország 3-1
Románia - Litvánia 0-3
Litvánia - Ausztria 2-0
Románia - Franciaország 2-2

Ésatöbbi, ésatöbbi.

Tyler1
tök mind1 mert itt minden menedszer kötött kézel dolgozik, aztán a sok vén fasz akiknek közük sincs a focihoz, meg menesztik mert kikapott a csapat. Igy nem lesz soha normális válogatott! Évente vagy 2 évente cserélgetik a menedzsert, aztán várják a csodát! 10 normális ember kellene az MLSZ-be, nem pénzéhes vén köcsögök, akik szarnak már a sportra csak az érdekli õket, h meglegyen a havi 1 millió.

ForzaInter
Jöhet ide Mourinho, Lippi vagy akárki, csodát nem tenne, a siker elsõsorban a játékoson múlik.

Yo, Bitch!

Legend Killer
erre is válaszolhattok, ha van kedvetek.

ForzaInter
Mindig ez van. A média felsztárolja a csapatot, hogy na majd most kijutunk meg minden, sok hülye bekajálja, aztán jön a pofáraesés.. Ez van, szar a focink, 4 hely a reális a csoportban, senki nem gondolhatta komolyan hogy másodikak leszünk, de legalább most vmeddig versenyben voltunk, de ezt köszönhettük a sorsolásnak. Jakuzával meg ritkán értek egyet, de most teljesen igaza van mindenben.

Yo, Bitch!

Szerintem meg éppen, hogy Dzsudzsáknak van igaza ezzel a mondattal, meg az egész nyilatkozattal!(és bizony, sztem emiatt a felfogás miatt tart ott Balázs hollandiában ahol tart) Aki nem vágja h mirõl van itt szó igazából, az nem is igazi szurkoló, nem tudok erre mást mondani. Az elõttem szóló Ureal1942-nek van igaza! Szurkolni kell!!! Ennyi.
Azt nem értem, hogy miért kell bele rúgni a válogatottba ha nem megy úgy ahogyazt szeretnénk.
Igen sajnos nem megy úgy már 20 x éve. És? Én szurkolok és szurkolni fogok. Pedig megmondani se tudom, hogy mióta hallom, hogy a Magyar csapat csak 80 percre jó, hogy újra kell építkezni meg az edzõk szarok meg mik vannak a háttérben. Örülök a rész sikereknek. Örülök ha látok egy szép megmozdulást.
Vagy annak is, hogy már egy csapat se jön ide biztos 3 pontért. Ez is fejlõdés. Igaz nem nagy, de valami.
Vitathatatlan az is, hogy az utóbbi 20 év legügyesebb Magyar válogatottja a mostani.
Nem szabad szétkergetni. Hagyni kell még pár évig fejlõdni és bizakodni.
Lesz még top 10 es válogatottunk én bízom benne.

Akik elhiszik az ertéel baromságait, hogy mi vagyunk a jobbak meg a Puskás stadion pokla és hasonlók azok meg is érdemlik.
Remélem azt is elhiszik, hogy a Portugáloknál is jobbak vagyunk.
Aztán majd lehet jönni és siránkozni...mekkora szégyen, hogy kikaptunk.

Hajrá Magyarok és küzdjünk becsülettel a végsõkig!
Még mindig benne van a pakliban, hogy botlanak a Svédek is!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

banok
Magyarország - Svédország 1-2 ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=Hd5kFzfHBH4

https://www.facebook.com/ferfiklubb/