Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

politika: Izrael, Kazakhsztán.....hát nem Európa ? 😄

kaposi1
"Teljes tisztelettel viseltetünk a magyar válogatott iránt, ezt úgy bizonyítjuk be, hogy a maximumot nyújtjuk ellenük - jelentette ki Queiroz, a portugálok szövetségi kapitánya."
Akkor inkább ne tiszteljenek minket.
<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

ForzaInter
Az egyik rokonom, kb ugyanugy járt mint Bodnár, elütött egy részeg köcsögöt, mert az útközepére a hülyéje becsellent vagy hogy mondják, persze azonnal meghalt, a rokonom pedig semmilyen büntetést nem kapott, mondjuk õ nem hajtott gyorsan, de itt sem az okozta a jómadár vesztét, hogy Bodnár gyorsan hajtott. Többel ment mint kellet volna, de ha lassabban is megy, akkor is bekövetkezik a baleset, tehát nem õ volt a hibás, felfüg. ezért semmiképp nem járna, pénzbüntetés csak mert gyorsan hajtott, nem õ tehet a történtekért.

Yo, Bitch!

Nightwish006
Egyébként, ha annyit foglalkoztatok volna az informálódással, mint most a sírással, már réges régen tisztában letettek volna ezzel 😊

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

RTL-bõl kinézem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nightwish006
A tv-sek nyilván teljesen hülyék, és nem voltak ezzel tisztában <#idiota>

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

hedonist
egyértelmû számomra,h azért nem hozták fel ezt eddig, h az emberek sok pénzt kötlsenek a meccsekre, a tv-s közvetítés díja is több ezért ugye.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Csak közbe még a többi 2. is szerezhet pontot.Senki se úgy számolta eddig a 2. helyünket hogy 4-bõl 4-et nyerünk...

De tényleg jó hogy errõl eddig sehol se tettek említést.Csak a "most van esély" kampány ment.Lassan szólni kéne mert ha valami csoda folytán 2. lennénk,kitör a népünnepély,autós felvonulás,zászló lobogtatás,akkor kicsit gáz lesz már benyögni hogy "bocs,de igazából az van"...

Ráadásul ennek fényében fõleg érdekes Koeman null csatáros taktikája.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Casillas
ha a hátralévõ 3 meccsen szerzünk annyi pontot, hogy megtartsuk a második helyet a csoportban, tárgytalan lesz ez a kérdés, mert úgyis megelõzünk legalább egy csapatot a másik 8-ból

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Elõbb nézz utána kivel játszunk utána kérdezz.

REAL MADRID

Basszus az elõzõ kiírásom hova lett?
Na csak mert sok találgatást hallottam, h ha így nyerünk meg úgy nyerünk akkor dejó meg 2. helyezeés...stb. Sztem se nyerünk, csak ha már valakiben egyáltalán felsejlett a nyerés lehetõsége/esélye akko gondoltam megkérdem.
Punker
több csapat több selejtezõ több lóvé? 😄

EB-n miért lehetnek olyan csapatok amiknek köze nincs európához?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

fook
akkor minek 6. csapat ?😊

Nightwish006
emberek ahoz hogy 2.ak legyünk még elég sok pontot kell összeszednünk, akkor nyilván nem mi leszünk a legszarabb 2.ok...

fsgh
nem mondod hogy van egy ilyen szabály és kb senki se számolt vele mindenki csak örült hogy kurv@ jó, ott lehetünk... Még a tvbe se tettek róla említést... Elég jó😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

passatgt
hátõõõ nemigen😄

fsgh
Az szép. Akkor igazából eddig se volt esélyünk a pótselejtezõre? Vagyis még ha xelünk a Svédek ellen akkor se..!?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

passatgt
"Group 9 consists of five teams, one less than the other pools. When calculating the best runners-up, therefore, matches played against the sixth-placed finishers in Groups 1 to 8 will not be taken into consideration."

fifa.com-ról

fsgh
szerintem ez a veszély nem fenyeget hogy másodikok leszünk. De amúgy érdekesnek tartom ezt. Mi az hogy a 6. helyezett elleni eredmény nem számít?? Ilyet szerintem nem csinálhatnak.

passatgt
olvastátok, hogy ha 2.-ok leszünk, akkro sem biztos, hogy pótselejtezõ lesz?😊

mivel a 6. helyezett elleni eredmény nem számít, így nekünk van a legkevesebb pontunk

hedonist
hát igen.. én pl szalainak adtam volna lehetõséget csatárposzton, gera mögötte, huszti jobbon, hajnallal nemtudom mi lehetne, sztem nem játszik jól mostanában. és meghívhatnák némethet is lassan a nagy válogatottba.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

zaki
Jakuza? Az ki, nem emléxem rá <#mf2>

fook
ésa z elsõ második ki volt ?😊

fook
nagyon szépen köszönöm 😊

Rockynhooo
akkor Jakuza mit magyarázott hogy 84ben vertünk elsõ 30ban lévõ csapatot utoljára?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

"1986-ban volt egy nagyszerû magyar válogatott, amely a FIFA-világranglistán a harmadik helyen állt, selejtezõmeccsen idegenben verte 2-1-re a Rijkaarddal, Gullittal, Van Bastennel felálló Hollandiát, a Népstadionban pedig 3-0-ra legyõzte a brazilokat."

fook
Valaki meg tudja mondani hogy hanyadik helyen állt a válogatott 1985-1986-ban a világranglistán ?😊

konkrét esetben a baleset azért következett be mert a balesetben szereplõ kerékpáros - ugyan láthatósági mellényben de - erõsen ittasan kerékpározott a felezõ vonal közvetlen közelében. ja pénz és felfügg.

Legend Killer
úccse merik bevállalni 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mindketten felelõsek voltak, az ittasságot alapból jobban büntetik jármûvel mint a gyorshajtást, Bodnár nem szánt szándékkal ütött el, továbbá ha a biciklis oldalra húzódva megy valóban ma is köztünk van, de természetesen kapja meg bodnár is a pénz bírságát a felfüggesztettjét, nyilván nem egyenlõ egy ÉLET elvesztésével a büntetés, de mégis csak azt kell nézni hogy igazából kicsodán múlt az hogy túlélje a biciklis az esetet

Nightwish006
Egyik nagyon jó ismerõsöm elcsapott egy csávót az autópályán(!). A csávó öngyilkos akart lenni, hát gondolta kiugrik elé. Elvileg a szakértõk úgy állítapotották meg, hogy az ismerõs 140-160al ment, mégis csak a jogsiát vonták be 2évre. Hogy miért? Mert akár 110el, akár 170 el ment volna, ugyanúgy meghal a csávó. Ez esetben is errõl beszélhetünk. Akár 90el, akár 140el ment Bodnár, mind2 esetben meghalt volna a biciklis. De ha a biciklis nem az útközepén, satu részegen közlekedett volna, nem hal meg. A csávót már nem lehet visszahozni, ellenben Bodnár életét még nem muszáj mégjobban tönkretenni. Õ nem akart rosszat, egyszerü baleset volt. Elég lesz neki feldolgozni ezt, nem kötelezõ meghurcolni, fõleg nem egy olyan dologért, amiben maximum csak hangyányit volt felelõs. Egyébként a tv-ben is mondta vmi szakertõ, hogy nem szoktak ilyenért senkit sem lecsukni, valamint valszeg felis mentik bodnárt, pont azért amit mondtam. Akármennyivel is ment volna a csávó meghal.

zaki
ilyenért? mintha egy bolti lopásról beszélnénk...
amúgy azt elfelejtettd írni, hogy kicsit gyorsan hajtott, szal igenis felelõs, hiába volt ittas az áldozat.

Nightwish006
a, senkit se szoktak lecsukni ilyenért, ált. felfügesztett a vége.
b, mivel kiderült, hogy az útközepén kacsázott részegen, fõleg nem.
c, ha focizik, és letudja kötni magát, sokkal hamarabb tudja magát túltenni rajta, mintha otthon ülne, és gondolkodna hogy mit baszott el.

zaki
mondjuk azért, mert kétlem, hogy pár nap alatt túltett a dolgon. más egy egész élet alatt képtelen rá.
mellesleg ha én okoztam volna a balesetet, vagy bárki közülünk innen, akkor most tuti hogy az elõzetesben punnyadnék - teljesen jogosan.

vmvr
ha gólt rúg a portugáloknak, akkor elnézve😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

<#eljen>

REAL MADRID

Egyértelmû, hogy nincs veszíteni valónk. Nem ülhetünk az eredményre mert a Svédek nem nagyon fognak már hibázni.
Ennek tükrében fel kéne vállalni a támadó játékot.
Hozzá nyúlni a fiatalokhoz mert más lehetõség nem nagyon van.
Legrosszabb esetben bele szaladunk egy több gólos vereségbe. És?
Legalább megpróbáltuk és van némi sansz, hogy mi lövünk többet.
A fiataloknak meg nagy kihívás és kiváló bizonyítási lehetõség. Ennél nagyobb motivációt nehezen tudok elképzeli nekik!

Bátran essünk nekik akár 3 csatárral és szórakozzunk jól még ha ki is kapunk.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nightwish006
De amit a svédek ellen csináltunk jobban bejönne! 😊 Most nyilván nem az lesz a taktika, bár õszintén szólva foggalmam sincs mivolt a taktika. Azt sem tudom elképzelni, hogy Koeman mondta nekik ezt az ívelgessünk szarságot, de aztis nehezen hiszem el, hogy ennyire leszarták volna az utasításokat a játékosok... Ennél lélektelenebbül már nem hiszem, hogy tudnánk játszani, szóval én bízom a jobb teljesítményben.

Matthew Prosac
Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása hétfõn az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában elnézést kért azért a kijelentéséért, amelyet a svédek elleni 2–1-re elveszített világbajnoki selejtezõt követõen tett szombaton.

Dzsudzsák Balázs közleményben kért elnézést
"Közvetlenül a találkozó után, amikor - azt hiszem, érthetõen - még igencsak feszült idegállapotban voltam, nagyon sokan kértek tõlem nyilatkozatot. Hogy õszinte legyek, nem emlékszem minden szóra, amit akkor válaszoltam a kérdésekre, de talán ezen nincs is mit csodálkozni – nyilatkozta az MTI-nek a PSV futballistája.

Hirdetés
"Ha bármi olyasmit mondtam volna, ami sérti valakinek az érdekeit, érzékenységét, a jó ízlését, azoktól ezúton kérek elnézést. Remélem, elhiszik nekem, hogy senkit nem állt szándékomban megbántani."

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Randal
Amikor elolvastam a portugál csapat keretét sírva röhögtem, hogy mi lesz itt.
Hajtsanak a srácok rendesen. Egyébként az ívelgetéssel lehet nem tartották be a kapitány utasítását, nem tudom.

Juhászt nem játszatnám elõl, mert akkor hátul elég gázos lenne a helyzet, sajnos, de csak ezért.

Csatárposzt meg tényleg fura. De úgy az egész válogatott is. Értem én, hogy a jó formában lévõk kellenek, de nem ennyien játszanak külföldön, ha már mindenáron olyan játékos kell. Vagy magyar csapatból azért nincs, mert nem ismeri a kapitány a játékosokat? Nincs megfigyelõ?

Vagy ha mindenkirõl tudnak mindent, akkor tényleg õk lennének jelenleg a legek és valóban ennyire nem lenne jelenleg utánpótlás?

És a mostani fiatalokból lehetne minden posztra rakni egy embert mire beérnek?

Úgy érzem pár év eltelik mire addig eljutunk, hogy rendszeres reális pótselejtezõs-pótselejtezõ közeli eredményeket érjünk el.

De bízzunk a fiúkban és drukkoljunk nekik, hogy érezzék érdemes küzdeni. (Hozzáteszem, ezt alapból meg kellene tenniük a címeres mezért, hisz az, hogy magára öltheti nem jelenti azt, hogy ki is érdemelte.)

Tyler1
120 méteres védõk nem, helyettük kicsi gyors, cseles, és agresszív porugálok, és õket földön nehezebb megverni mint a svédeket 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nightwish006
Most nem lesznek 120méteres védõk, ha ügyesek, megtudják csinálni szerintem. DE valószinüleg nem fogjuk. 😊 De azért én bízom benne. Az eredmény majdnem mindegy, csak legyek büszke a fiukra!

Rockynhooo
Ez a jó védelem majd jól megfogja a Raúl Meireles,Deco,Cristiano Ronaldo hármast 😄

sb1
Tudom, most ki fogtok röhögni, de a svédek ellen sajna éreztem a zakót...a portugálok ellen, nem tudom miért, de úgy érzem, nyerünk 1-0ra.....na majd figyeljetek 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Tyler1
hát ezt pont a portugálok ellen várhatod sztem! ha nem vernek szarrá hazai pályán akkor már elégedetnek kell lenni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rockynhooo
SZalait meg Németet befele 😄

Nightwish006
Én láttam elképzelést abban, hogy huszti legyen elöl, csak azt nem értem miért kellet ívelgetni. Elvileg Koeman is azt kérte, hogy a földön játszanak. Nem értem az egészet... Huszti szar volt, de nem is nagyon volt lehetõsége a bizonyításra. Egyszerüen a támadó szekció annyira keveset volt játékban, és a kevés lehetõséget is elkurták az ívelgetéssel, hogy nem igazán tudott kibontakozni a felállás. Én speciel sanyiban se látok nagyobb potenciált, mint husztiban.

LasDen
sztem Némethet még korai lenne bevetni...bár felvetõdik a kérdés, hogy megengedhetõ-e ez a luxus...??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

megõrülök.... Koeman most jelenti ki hogy csatárgondjai vannak, mert Rudolf lesérült... Priskin "tanácstalansága", Torghelle pedig korábbi sérülése miatt nem bírja csak percekig.

ok, Rudolf váratlanul sérült, de arról, hogy Priskin nem kezdõ csak 10-20 percet kap, Torghelle pedig sérülésbõl tért vissza tudta Koeman. 1 támadó kiesik a keretbõl és már is csatárgondokban van a magyar válogatott kerete. Ez nem állapot. Ehhez nem kell külföldi, aki ennyire nem ismeri még ki magát a magyar viszonyok között.

Ha a keretben nincs csatár, akkor aki ismeri a viszonyokat, inkább Juhász (tini posztjához térne vissza, emiatt a leglabdabiztosabb védõ) kéne csatárként játszatni... Jó bizonyíték arra is õ hány gólt szerzett, pl csak ebben a selejtezõ kör alatt (ha jól emlékszem Máltának és Albiániának is) Több köze van a csatár poszthoz mint a svédek elleni kezdõcsatárnak Husztina.

AZ NS szerkesztõsége szerint ott van Kabát az Újpestbõl és Kovács Peti a norvég élvonalból. Nem fényezi akarom a Lokit, de Leandro is bevethetõ csatár poszton. Brescia de egy szezonra debreceni exújpesti Feczesin nincs játékformában.... Rajczi, Kenesei nincsenek válogatott formában, egyértelmû, Szabics idõs s nincs formában.

Németh Krisztián így sem fér be a keretbe ? ?

S az hogy nincs csatár a kezdõben nem egyedi eset volt ez a fõbaj...
A Dánok ellen szintén Huszti, mint csatár....

ha nem lesz csatárunk a támadó pocizóban, legalább egy fõ, akkor semmi esélyünk, már álmodozni is felesleges....