Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
ez FM-ben van? mer az nekem magyar.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Tell the players the pressure is off and that they have nothing to lose!
xD
20:40
és szerintem is magyar vereség lesz a vége. 1-3 a tippem.
(bár ne lenne igazam és nyernénk)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"ok skacok, vágjátok a szitut, itt most má nem sokat veszíthetünk és nézzetek ki a jó élet! látjátok mennyien jöttek el? és tudjátok mé? mer titeket szeretnek és titeket akarnak látni, meg1jó foci meccset! akkor mire vártok még? pörköljetek oda a portugáloknak! had sírjanak otthon és mondják el a világnak, hogy a magyarokat ne írja le senki, me nagy zakót kapnak!"
ez feldobná a harci kedvet 😄 és vmi támadó felállásban küldeném ki õket 😄. és csesznék az mlsz-re 😄.
Máris 4 ponttal elõrébb lennénk és nem a legjobbakat kell megverni.
Bántani semmi képen nem szabad a csapatot a mai meccs után. Tudtuk nagyon jól, hogy a Portugálok nem a mi kategóriánk.
Persze még nincs lefutva. Hajrá Magyarok!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Persze szurkolok a fiúknak, de nem várok ma sokat ettõl a meccstõl.
Ha esetleg nyernénk, annak tudnék örülni és meg is lepne,
de ha vesztenénk sem kárognék, mert ennyi tellett a csapattól ma.
Én inkább 0-2 vagy 1-2 -re tippelnék. De remélem az ellenkezõje lesz az eredmény.
Nem tudom miért nem merünk TÁMADÓ felfogásban, fel állásban játszani. Semmi veszteni valónk nincs. A Döntetlen is kevés.
Senki nem szoros eredményt akar hanem egy bátran küzdõ Magyar válogatottat akarunk akik mindent megpróbálnak. Ezt védekezve nem lehet kivitelezni....
Ervin! ÉBRESZTÕÕÕ!
REAL MADRID
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
MAGYARORSZÁG: Babos Gábor – Bodnár László, Gyepes Gábor, Juhász Roland, Halmosi Péter – Vadócz Krisztián – Huszti Szabolcs, Tóth Balázs, Dárdai Pál, Dzsudzsák Balázs – Torghelle Sándor
Megint hazai pályán 1 csatár,és 7 védekezõ beállítottságú játékos.A játék megint az lesz hogy nézzük mit csinálnak a portugálok,azt valahogy kiimádkozni a kapuból,aztán hátha félidõnként tudunk egy kontrát végigvinni.
Persze ha "véletlenül" kapunk egy gólt az elején,akkor már baj van,mert akkor támadni,játszani kéne,az meg nincs benne a tervben...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
így legyen<#eljen>#eljen>😄.
hajrá magyarok, neked jó meccs nézést élõben, én maradok tévé elõtt 😛.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.