Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
öngól, vezetnek a svédek, 82' perc

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
az rossz, én élõben nézem

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

DaemoonHunter
Direkt van, majd a hosszabbításban lõnek egyet<#eplus2>

laca133
Igen, most nézem én is és levagyok rökönyödve.
Matthew Prosac
80' 0-0

JimKirk
Az, a livescore.com szerint mar a 84. percben jarnak es meg mindig 0-0!
JimKirk
meg mindig!<#merges2>
laca133
Ez komoly?? <#wow1>
Matthew Prosac
77' Málta - Svédország 0-0

Nightwish006
Remélem a szombati 11 szerencsétlenség után ma 11harcost fogok látni, akik portugál vérre szomjaznak!!!!!!!!!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

JimKirk
Ott!😊
Legend Killer
😄.

ez FM-ben van? mer az nekem magyar.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Matthew Prosac
ha így folytatják a Svédek se

Zenszkij
Ma nagy csodával, de gyõzni fogunk! Így érzem, 11-es kiállítás! Így legyen!! Jah és Dánia nem nyer ma 😄!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
én szeretem a a portugálokat, mondhatni õk a "kedvenceim", nagyon sajnálom h nem tudok most ott lenni a meccsen, de remélem h megverjük õket 😊 mutassuk meg h odatud baszni a magyar válogatott is ha kell! én azt mondom 3:2-re elpicsázzuk õket😄 és fõ az optimizmus!!!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
paszmek <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Set Overall Team Talk

Tell the players the pressure is off and that they have nothing to lose!

xD

de

20:40

w77d
gyerekek végül az RTLklub adja nem???

banok
Streamek a magyar-portugél meccshez

és szerintem is magyar vereség lesz a vége. 1-3 a tippem.
(bár ne lenne igazam és nyernénk)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#nevetes1><#nevetes1>

Legend Killer
ja

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

passatgt
csak a miénkrõl legyen jó, portugálok kit érdekelnek

Legend Killer
de remélem jó meccs lesz, az se baj, ha döntetlenezünk, vagy kikapunk, nyerünknek örülnék, de jó meccs legyen mindkét csapat részérõl.

Legend Killer
valszeg 😄.

Legend Killer
mer gyáva a menedzser 😄. én is azt mondanám nekik öltözõben:

"ok skacok, vágjátok a szitut, itt most má nem sokat veszíthetünk és nézzetek ki a jó élet! látjátok mennyien jöttek el? és tudjátok mé? mer titeket szeretnek és titeket akarnak látni, meg1jó foci meccset! akkor mire vártok még? pörköljetek oda a portugáloknak! had sírjanak otthon és mondják el a világnak, hogy a magyarokat ne írja le senki, me nagy zakót kapnak!"

ez feldobná a harci kedvet 😄 és vmi támadó felállásban küldeném ki õket 😄. és csesznék az mlsz-re 😄.

Most jön ki igazán, hogy milyen fontos lett volna itthon megverni a Dánokat. Idegenben a Svédek ellen a jól játszó válogatott X et is hozhatott volna kis szerencsével. És akkor nem számolom a hazai gyalázatos Svéd meccsünket.
Máris 4 ponttal elõrébb lennénk és nem a legjobbakat kell megverni.
Bántani semmi képen nem szabad a csapatot a mai meccs után. Tudtuk nagyon jól, hogy a Portugálok nem a mi kategóriánk.
Persze még nincs lefutva. Hajrá Magyarok!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

laca133
Nem akarok vészmadárkodni, DE valahogy nekem is ez a megérzésem.
Persze szurkolok a fiúknak, de nem várok ma sokat ettõl a meccstõl.
Ha esetleg nyernénk, annak tudnék örülni és meg is lepne,
de ha vesztenénk sem kárognék, mert ennyi tellett a csapattól ma.

Én inkább 0-2 vagy 1-2 -re tippelnék. De remélem az ellenkezõje lesz az eredmény.
Matthew Prosac
telkit meg lebontják, a debrecent meg kizárja az mlsz az nb1bõl csakmertcsak

zaki
szét fogunk esni, 0-3 lesz sajna, aztán a kövi 2 meccsen is kikapunk idegenben, aztán kezdõdik az egész síránkozós dolog elölrõl... 😞

Ja Babosnak lövi....

Sajnos igazad van. Nekem is ez jön le a kezdõ csapatból.
Nem tudom miért nem merünk TÁMADÓ felfogásban, fel állásban játszani. Semmi veszteni valónk nincs. A Döntetlen is kevés.
Senki nem szoros eredményt akar hanem egy bátran küzdõ Magyar válogatottat akarunk akik mindent megpróbálnak. Ezt védekezve nem lehet kivitelezni....
Ervin! ÉBRESZTÕÕÕ!

Azt az 1-et is Gyepes szerzi.

REAL MADRID

Legend Killer
tizenegyest kifelejtetted 😄. azt meg berúgja majd más.

Legend Killer
vicceltek? megismételjük a régi angolok elleni 6-3-t<#idiota><#hehe>.

Nightwish006
Dzsudzsi rug 1et szabadból, egyet 30méterrõl, meg ad 2gólpasszt. én érzem.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

hedonist
szalai egyáltalán kerettag?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
tényleg nem értem én sem minek két vkp, vagy akkor játszunk 4-4-2-t v 4-2-1-3-t

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

A Nemzeti Sport információi szerint a délben megtartott taktikai értekezleten az alábbi kezdõ tizenegyet vázolta fel a holland szakvezetõ.

MAGYARORSZÁG: Babos Gábor – Bodnár László, Gyepes Gábor, Juhász Roland, Halmosi Péter – Vadócz Krisztián – Huszti Szabolcs, Tóth Balázs, Dárdai Pál, Dzsudzsák Balázs – Torghelle Sándor

Megint hazai pályán 1 csatár,és 7 védekezõ beállítottságú játékos.A játék megint az lesz hogy nézzük mit csinálnak a portugálok,azt valahogy kiimádkozni a kapuból,aztán hátha félidõnként tudunk egy kontrát végigvinni.
Persze ha "véletlenül" kapunk egy gólt az elején,akkor már baj van,mert akkor támadni,játszani kéne,az meg nincs benne a tervben...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

passatgt
2-1

Banano
Nah ma mennyire nyerünk? 2-0?Vagy azért a portugálok is betalálnak?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

szucsy89
na lassan indulás hangolni utána meg meccs!😄
4:3 ra nyerünk. Nyílt sisakos támadó játék mindkét részrõl amibõl jobban jövünk ki kivételesen. <#eplus2>

Legend Killer
<#idiota><#hehe>

így legyen<#eljen>😄.

hajrá magyarok, neked jó meccs nézést élõben, én maradok tévé elõtt 😛.

sb1
Na, megyek ki a stadionokhoz...múlt héten idegesen mentem, meg is lett az eredménye...most tök nyugodt vagyok, mert tudom, nyerünk 2-1re 😄 !!!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Legend Killer
az lehet sok gólos lesz. portugálok komolyan vesznek minket, nagy a nyomás rajtuk, kell nekik a3pont.

jAsOn VoOrHeEs
Mûködõ RTL Klub streamet tudna valaki linkelni?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Nightwish006
Ráparkol egy 2.5tonnás merci 90el. Szerinted?

Davidus
1 gólos vereséget várok a mai meccstõl... de gyõzelmet remélek😛

V9ykn8_TZL0

Csacsi
Már nem azért, de a gyorshajtás ilyen esetben elmehet egészen gondatlanságból elkövetett emberölésig is. Szóval azért ne feledjük el, hogy nem tudjuk, hogy mi lett volna ha nem hajt gyorsabban. Szóval még ebbõl bármi lehet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.