28329
10917302841238962806.jpg
  • isi
    Mezey-t a 86 os VB után kellett volna megfosztani mindenétől, és kitiltani az országból, amikor nem jött együtt haza a csapattal nem vállalva a felelősséget, álszent fehérgalléros futballmaffiózó!!!!!!!!
  • Láma!
    hát azt kell mondjam, nagyon eltalált majdnem mindent...

sajnos ez van ma, igaza volt a svéd meccsel kapcsolatban is... pláne a moldovaival... Egervári moldova meccs után ilyet szolt hogy "kiszolgáltuk a közönséget"? melyik meccsen?
  • Grenzjager
    "Én nem fogok visszatérni az NB I-be, nem igazolok a Videotonba, hogy sztenderd válogatott lehessek."

ez eléggé találó és kifejező is egyben, mondhatni 10 pontos teli találat fogalmazásban.

"a válogatottnál jelenleg nem azonos a mérce"
  • szucsy89
    Huszti levele
  • Láma!
    azért szalait ne csesztessük szerintem, ő legalább a bundesligában játszik hétröl hétre, ha nem is egész meccseket, és nem épp a serie C-be készül kölcsönbe...
  • Cabell
    Hihetetlen, az ember úgy érzi a tv előtt ülve, hogy ebbe a válogatottba szinte bárki bekerülhetne.

Koman, Dzsudzsák, meg a szélső hátvédek közül talán valaki még mintha másik szintet képviselne, de ezt leszámítva úgy érzem, hogy pl Szalai helyett engem s nyugodtan beküldhettek volna...

Végülis mivel lettem volna rosszabb? Megkaptam volna a labdát, picit baszakodtam volna, aztán elvették volna. Ennyit igazán a hülye is tud...
  • Matthew Prosac
    meg bunyó is :D
  • bakkerman
    " és mivel a Puskás-stadionban is átélt már hasonlót, ezért legközelebb inkább a tv-t választja...
    "

ennyi,haverokat összehívni,kocsmába beülni,hangzavar ott is van,sör ott is van,kaja is,ennyi.
  • IXEMGabeo
    A kezdő sípszó előtt tíz perccel mintegy háromezer szurkoló érkezett a bejárathoz, ezért jelentősen elhúzódott a beléptetés, így fordulhatott elő, hogy még 25 perc elteltével is több ezren várakoztak a kapuknál" – nyilatkozta a meccs után Pajor-Gyulai László, a magyar labdarúgó-válogatott sajtófőnöke.

A nehézkes beléptetést olvasóink is kommentálták fórumainkban. Többen megjegyezték, hogy egyes bejáratoknál nem nyitották ki az összes kaput, ezért fordulhatott elő, hogy hatalmas tömegek zsúfolódtak össze, az emberek, köztük 8-10 éves gyerekek egymást nyomták a bejáratnál. Nem egy olvasónk megjegyezte, hogy fél órával a meccs előtt érkezett a stadionhoz, mégis a 2. félidő közepén jutott be, és mivel a Puskás-stadionban is átélt már hasonlót, ezért legközelebb inkább a tv-t választja...

csodálkozunk, ha kevés a néző
  • Matthew Prosac
    Szélesi inkább a jobboldalon vethető be, de ott is csak erősen középszerűt nyújtott. Valaki látta már kiemelkedően jól játszani egyszeris? :D
  • Murder3
    vicc ember szélesi bizonyított h egy tehetetlen és gyenge játékos.
    Ő aki nem hiányzik a csaptból.
  • [HUN]FaTaL
    Az eredményeket néztem csak a meccseket nem :D
  • Láma!
    honnan tudod mennyire vagyunk szarok ha nem nézed?:D
  • [HUN]FaTaL
    Nem néztem magyar meccseket már nagyon régóta és ha továbbra is ilyen szarok leszünk akkor továbbra sem fogom nézni csak a vb-t meg az eb-t :D
  • passatgt
    ja:D

reagálása csak annyi volt, hogy biztos felkapta a szél:D
  • IXEMGabeo
    azok a régi szép edzések mi? xD
  • IXEMGabeo
    akkor viszont Petry Zsolt 2 szagú a dolog...
  • passatgt
    amikor még fociztam serdülőbe, volt egy haverom, szintén balhátvéd poszton, hasonló helyzetből olyan ficak öngólt lőtt mint az állat:D

máig senki nem érti hogy mehetett úgy a labda:D
  • IXEMGabeo
    jaja sztem Kádárt is fel kellene már hozni, minél több fiatal játékos kellene, hogy gyúrjanak a válogatottra ezáltal szereznek tapasztalatot...Szélesi is természetesen vicc volt:D
  • IXEMGabeo
    nem is emlékeztetek erre? hol voltatok 2004-ben hogy ezt nem láttátok?
  • Solt
    Lássuk Kádárt, aztán, ha nem... akkor akár egy Szélesi is mehet próbaként... ( bár a jobb oldalon sem remekelt... :S )

Mi van a Gaál gyerekkel?
  • [HUN]FaTaL
    Jézusom ez ne hogy a válogatottba kerüljön megint, micsinál ez :D
  • bakkerman
    ha ő ezt full véletlenül csinálta,akkor azt mondom nincs helye futballpályán,de azóta megjárta fél németországot...eléggé tippmix szagú :))
  • IXEMGabeo
    4:30 nál figyeljétek kb...pedig ezen a meccsen sok helyzetünk volt természetesen amik kimaradtak, edző asszem itt még a Gellei Imre
  • IXEMGabeo
    Szélesit attól még át lehetne tenni bal oldalra, ha nincs más:D:D

lőw Zsoltot azóta utálom amióta egy Wales elleni meccsen érdekesen találta el a labdát ami odapattant pontosan Earnshaw elé evvel 2-1 re nyert Wales...majdnem kivertem a biztosítékot mondom ilyen faszi nem létezik aki álló helyzetből hátra bénázza a labdát és gólpasszt ad
  • Solt
    Viszont aki el akart menni mellette, azt vagy szerelte, vagy az égig rúgta! :D Fradi pályán láttam tőle "csodákat"... kiállítani meg nem merték az üllői úton... :D

Kuttor lassú belső védő, a Szélesi meg lassú jobb oldali... :) Ötletem sincs ki lenne oda jó... a Kádárt én is megnézném... ( no nem a Janit! :D )
  • IXEMGabeo
    xD, akasztott halott is volt már a Mátyus

találtam még egy nevet-> Szélesi Zoltán?
  • Solt
    A Mátyus mellett nem mentek volna úgy el, ahogy a Laczkó mellett... más kérdés, hogy kb 30 percet lett volna pályán! :D
  • [HUN]FaTaL
    Persze, akkor inkább az egész aranycsapatot. Puskás egyedül elveri a mostani válogatottunkat :D
  • IXEMGabeo
    hozzuk vissza Kuttort, vagy Mátyus Jánost...
  • Matthew Prosac
    Lőwöt már próbáltuk párszor, egyszer sem jött be.
  • Grenzjager
    nem kedvencem, de Löw Zsolt (Mainz'05) a klasszikus balhátvéd. Na mondjuk ő se sokat játszik klubjában, aki meg játszik a klubjában az látható mire képes.
  • bakkerman
    vagy egy 4-es metrót
  • Solt
    Igen, csak ott általában van annyi eszük, hogy "gyúrnak" arra a posztra... ergo az utánpótlás nevelésben tudatosan a hiányposztokra képzik a játékosokat...

De feltűnő lenne... :) Tudod miért? Mert, ha van egy kiugróan gyenge pont, akkor a többi rész sem tud úgy működni... ha te is fociztál valaha, akkor tudod, hogy jobb olyan csapatban játszani, ahol mindenki átlagos, mint olyanban ahol van egy "sztár" és van pár ütő... ráadásul nálunk sztár sincs... csak sok átlagos, meg "egy" kirívó hiányposzt... így nem könnyű... nagyon nehéz úgy játszani, hogy minden mozdulatodra ügyelni kell, nehogy hibázz, mert abból akár azonnal baj lehet...
  • Láma!
    a balhátvád poszt az egész magyar labdarúgásban hiányposzt, sőt külföldön is azért szenvednek vele...

nem lesz egyszerű azt a lyukat befoltozni. de ha befoltoznánk az összes többit, talán nem lenne annyira feltűnö ennek a hiánya:)
  • Solt
    Fordítva még érteném... ha mondjuk egy penge balhátvédből középpályást csinálnak az oké... de visszafelé... :) Na mindegy, a lényeg, hogy oda ki kell találni valamit, mert jelenleg az nagyon lyukas poszt...

A belső védők is, ha arra figyelnek, hogy vész esetén oda zárjanak, akkor meg a közepe lesz szellős...
  • Matthew Prosac
    ja vágom.. ahogy Halmosiból is azt csináltak, sőt Huszti is nyomta már ott. ez nekünk valami mánia :)
  • Solt
    A Laczkó gyerek is a Fradiban még baloldali középpályás volt... nem tudom, hogy avanzsált balhátvéddé...
  • Matthew Prosac
    A baloldalunk tényleg egy átjáróház. Juják ugyebár nem tud védekezni, de neki nem is ez a dolga, Lackó szintúgy, pedig neki már az lenne. Kellene oda az a Kádár gyerek, úgy várom már mint a Messiást.
  • Solt
    Urak! A realitás a 4. hely... a 3. hely már sikernek, és egy következő lépcsőfoknak lenne tekinthető. Egyelőre mentálisan vannak hatalmas gondok... fosnak mint a bekerített partizán, görcsösek, stb... nem hiszem el, hogy egy Koman, Gera, Dzsudzsák hármas képtelen a pontos, rövid passzokra...

A következő probléma a balhátvéd poszt... szinte mindig ott jöttek át rajtunk... oda találni kell valakit, mert minden ellenfelünk "oda" fog játszani.