Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
<#eljen>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

sb1
Üdv mindenkinek...nemrég tértem magamhoz, csak valamikor 11 kor értünk haza, addig piáztunk 😄 ...de a lényeg: Nem bántam meg, hogy kinn voltam az utolsó 3 hazai meccsünkön, a közönség szerintem már így is VB-gyõztes csapat lett, a játékosokat sajnálom, mert azért legalább 1 pontocskát megérdemeltünk volna. Sajnos ahogy sokat írják, nincs csatárunk, ezt el kell ismerni, és így igen nehéz...picit hiányoltam most a támadóbb szellemet, azért a svédek ellen ennél klasszisokkal jobb játékkal rukkoltunk elõ, pedig ott sem brillíroztunk, meg kell hagyni! Szorítok a srácoknak, hogy legalább 1 gyõzelmet be tudjunk húzni a hátralévõ 2 meccsünkön, a továbbjutás szerintem már a svédek elleni vereséggel eldõlt...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Már a Várhidinek is az volt a feladata, hogy megtalálja a legjobb játékosokat, a legjobb csapatot a vb-selejtezõkre. Azóta eltelt két év és megtaláltuk? Ugyanott toporgunk! Most már arról beszélünk, hogy majd meglesz a csapat az EB-selejtezõre. Koeman marad, feltehetõleg a taktika marad, a játékoskeret 80-90%-a marad. 2011-ben is 0 vagy 1 csatárral megyünk ki egy nagyobb nevû csapat ellen és akkor is ugyanez lesz.

Én már most októberben beraknám a kezdõbe Németh Krisztiánt és a debreceni Varga Józsit. Ja és 2 csatárral kezdenék mindkét idegenbeli meccsen.
passatgt
2009.10.10. Portugália–Magyarország
2009.10.14. Dánia–Magyarország

Punker
mikor lesznek a meccsek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

JimKirk
<#eljen>
passatgt
ha 2 éve azt mondom, hogy portugáloktól 1-0-ra kapunk ki úgy, hogy esélyünk van a döntetlenre, valszeg kiröhögtök😊

van itt fejlõdés, meg kell nyerni a 2 meccsünket, ha nem sikerül, akkor majd kijutunk az eb-re

Koemant jó kapitánynak tartom, de nagyon defenzív felfogású.... nem lehet egy csapatot csatárok nélkül pályára küldeni... Láthatjuk hogy az 1 csatár is kevés, Svédek ellen meg egyenesen nevetséges volt a 4-6-0 ás felállás az elsõ félidõben.

PS3 Slim 250 PC

Igazából ha belegondoltok az hogy eddig 2. helyen álltunk, csupán a véletlen, és a szerencsés sorsolás mûve.
Ugyan is Máltával, Albánokkal,Dánokkal meccseltünk elõszõr.
Még jó hogy egy Málta ellen megszereztük a 6 pontot, nameg az Albánok ellen..... Dánok ellen pedig nem rossz az x.
De amikor jön egy Svéd/Portugál csapat, akkor jön a papírforma is.
Szerintem nincs itt akkora fejlõdés a korábbi évekhez képest mint amekkorának a média hangot ad.
Tegyük szivünkre a kezünket és úgy mondjuk hogy Málta ellen simán nyertünk.... mert ez nem igaz. És itt a baj.

PS3 Slim 250 PC

szucsy89
*eb selejtezõkben😄
szucsy89
kint voltam a meccsen, kicsit megkésve azért írok egy összegzõt.

a hangulat az jó volt nagyon is, közönségre sztem semmilyen panasz nem lehet. a portugálok megcsinálták azt amit kellett nekik(épp ezért sztárcsapat), meglõtték a kis góljukat(mondani sem kell hogy az elején tehát nem is nagyon erõltették meg magukat), és utána szépen kihúzták a meccset, okosan futballozva, kicsit húzva az idõt(ami mondjuk egy portugáliától egy magyar csapat ellen szégyen de ez már más tészta), és megynyerték a meccset. de az eredmény ami számít megvan nekik. a magyarok az elején bekapott góltól mint már megannyiszor(és a svéd meccsen is) teljesen megzavarodtak, a játék a nullához közelített. komolyan monodm az ívelést mint fogalmat betiltanám a fociból...semmi, de semmi értelme ívelgetni...az ideg baszott amikor láttam hogy a védõnk tol kettõt a labdán majd küldi fel a jó büdös semmibe....így nem lehet meccset nyerni...én azt mondom nem kellett még nekünk kijutni a vb-re, az eb-n tuti jobbak leszünk, bár a kereten 1-2erõsítést mindenképp végbe kell vinni, és itt elsõsorban a csatárgondokat tartom a legfontosabbnak...azért én büszke vagyok a fiúkra, megtették a tõlük telhetõt egyébként remélem a hátralévõ két meccsbõl legalább az egyiket döntetlenre hozzuk...
Írjuk át neki egy kicsit;D

every damn day

Szerintem poén, de tény, nem egy mûvész a srác😄

every damn day

gyenge nagyon.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Támad vala sötétség stadion közepiben
Itt vala futball, itt vala mecs!
Zöld gyepreteszi lábát
Mint a Magyar, mint a Portugál
S a játékosok bambán nézve maguk elé
Állnak és köpnek némán, csendesen.
S míg a zene el nem hallgatik,
Addig nem bír a magyar nyugton maradni
De ahogy az utolsó szólam végére érnek,
Barna lesz gatyája, 11 legénynek
S nem ám, nem portugál vitéznek,
Azoknak tiszta mint a patyolat,
Csak cipõjük talpán kutya hagyott nyomokat.
De mire a magyarok felocsúdnak,
A Portugálok már rég kapura rúgnak.
S egy perc sem telt belé,
Öt nullra vezetnek, jó kezdés!
S ahogy kilencvenedig perc elszáll,
(50-0 az állás, mi tagadás)
Egy szurkoló bekiált: Hajrá Dzsudzsák!!!

xD Neten találtam

every damn day

Íme [url=de Ronaldinho új villája]Ronaldinho új villája, 18 szobás, akkora medencéval, mint a Balaton😄
JimKirk
* Ennek a hozzaszolasnak ment az elozo....
rooney8
ch-val? grat... -.-"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

JimKirk
Undorito szar vagy!<#integet2>

Ha nem magyar a nemzetiseged, akkor visszavonom!<#integet2>
Atti12
hát te hülye vagy :|

Juteszembe. Mi a Christiano Ronaldo árfolyam??

every damn day

Nightwish006
😄DDDDDDD
És mégis mit kellet volna csinálnia? Elteleportálnia az autóval? Vagy átugrani???<#idiota>

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

noname23
L.o.L Portugália meccs örüljenek hogy nem lett 11-es
pedig nagyon kapaszkodtak a védõink lol
és ezt nézte a világ hogy még csalva se tudnak semmit a magyarok így is be lett fejelve az a gól.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Szerencsétlen baleset volt. Biztos benne lesz még sokáig, leginkább örökre.
Nyugodjék békében az áldozat, de lássuk be, hogy hibázott ami szerencsétlenségére az életébe került.
Velem is több alkalommal fordult már elõ, hogy sötét úton egyszer csak ott termett az út szélén egy bringás. Centiken múlhatott hasonló baleset. Rendre nincs lámpájuk se.
Kicsit orosz rulett sötétben út szélen bringázni. Út közepén meg...
Viszont szakadjunk már le errõl a témáról.
Vissza nem lehet csinálni. A család gyászol. Bodnár a fellegekbõl BL be jutás. A pokolba jutott.
Nekünk meg egyenesen semmi közünk hozzá, hogy miként próbálja fel dolgozni ezt a tragédiát.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Teis

every damn day

Casillas
azta de buta vagy

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Mit részeg, basszus, ember, attól még ölt! Attól hogy részeg volt, õ még egy ember, akit megölt. Nem visszavonulást várunk, semmit se várunk, de azért elvárja az ember...

every damn day

Nightwish006
jézusom...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

w77d
most miért vonuljon ki a világból? nehogymár egy részeg bicajos keresztül bassza a karrierjét...

Vébé magyarok nélkül? Na, kit érdekel megszoktuk...

every damn day

Christiansen
ez annyira abszurd hogy már bundagyanús..
vébé portugálok nélkül? ne már

banok
<#wow3>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tohrgelle Sanyi volt a legjobb, Bodnár, én a helyedben elvonultam volna gyászolni, vagy valami, látszik nem nagyon viselt meg...
Dzudzsák sok helyzetet tolt el. Ronaldot nem láttam labdával a kezé.. lábában!

every damn day

Így igaz..... a második félidõben a labdabirtoklás felborult, és nem a mi javunkra olyn 68-32 körül mozoghatott pedig ne mi vezettünk.....
az elsõ félidõben azt hiszem sokkal kiegyenlítettebb volt, a labdabirtoklás.

PS3 Slim 250 PC

Gyerünk, jókvoltatok magyarok, nem szidunk! Ennél jobbat nem tudtok nyújtani! De sebaj, én régóta nem nektek szurkolok,ja,és ne a krisztiánó ronáldók árfolyamát nézzétek, inkább magatokat!!! Szegény Puskás Öcsi egymagában jobb volt nálatok, még öregkorában is!

every damn day

Csacsi
Nehogy már bárki is dícsérje itt a Magyar válogatottat. és azt merje mondani, hogy egy szinten voltunk a portugálokkal. A Portugálok nem akartak focizni. Minek? Rendben az elején találtak egy szerencsés gólt. De a második félidõben? Mit akartunk? Meg sem támadtuk õket az utolsó 10 percig. Lehet ez volt a taktika, hogy ezzel annyira összezavarjuk a Portugálokat, mert õk azthiszik, hogy egy vesztésre álló csapat nyerni akar. De ezek. Ezek nem akartak nyerni. Egész meccsen fel tudták rúgni elõre a labdát. Aztán amikor meg tényleg kellett volna egy félpályáról járó szabadrugásnál a végén, akkor meg odaemeljük Ronaldónak.

Vicc volt az egész. Az egész mentalitása a csapatnak. MEgszerezzük a labdát, és mi történik, mindenki szalad elõre háttal labdás embernek. Könyörgöm. Senki nem akar játszani? És a Portugálok igenis nem hagytak minket játszani. Mindig letámadtak minket a sját térfelünkön, ha labdát veszítettek. Mi meg hagytuk õket a saját térfelükön passzolgatni egy csomó ideig a második félidõben, mikor vesztésre álltunk. Nevetséges.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rockynhooo
Bodnár szerintem még jol is nyomta.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

w77d
lófaszt Bodnár miatt kaptunk ki. Le a kalappal elõtte ahhoz amit Õ véghez vitt...

MaSzKa
bodnár miatt kaptunk ki

nem kellett volna játszania
én így nem tudnék játszani, ha 1 ember halála rajta lenne a vállamon életem végéig

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

banok
tegnap bebizonyosodott, hogy még jónak nevezhetõ játékkal sincs sok esélyünk egy sztárcsapat ellen. Pláne nem úgy, hogy nincs legalább egy nemzetközi szintû csatárunk.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zaki
:ddddd

Christiansen

Igen, valljuk be hogy õt istenítjük, mert pár meccsen rúgott pár gólt, pedig valljuk be nem egy technikás játékos, de az igaz hogy nagy küzdõ, de egyedül nem sokat ér, kell mellé még valaki/valakik.

PS3 Slim 250 PC

Rockynhooo
jah meg ez is gáz hogy AirSándor nálunk a sztár csatár XDDDDD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Igen. csatárok kellenének, nem értem hogy ilyenkor hol van Szalai,Kabát Rudolf( sérült volt) Priskin kapott 25 percet... alapból min 2 csatárral kéne felállnunk hogy egyáltalán helyzetünk legyen. De 3 csatár még jobb lenne, igaz akkor meg a védekezés nem lenne kielégítõ, de nem mind1? igy is ugy is kikapunk... meg kéne próbálni.

PS3 Slim 250 PC

GanXstaZoleeWrk
Na már nem lesz meg az biztos, elsõ meccsen közünk nem volt semmihez, ehhez képest a Portugálok ellen már sokkal jobbak voltunk persze csatárok sehol nem voltak. Sanyi meg egyedül...

GanXstaZolee#2709

De látod ez a baj.... Azt mondod benne lett volna az 1-1 pont, de a 11 esen kívül volt értelmes helyzetünk a 2 meccsen? 1 kezemen meg tudnám számolni azokat a lövéseket amik kapura mentek a 2 meccsen összevéve, és igen, csatár nélkül nehéz gólt lõni... Szóval benne lett volna az 1-1 pont, ha..... de hagyjuk már azt a ha-t legyen meg az 1-1 pont.

PS3 Slim 250 PC

GanXstaZoleeWrk
Igen mint irtam a svédek mákoltak egymás után 2 meccset is. Nem egy kategória persze Portugália és a Svédek de épp ezért jó volt látni hogy a kettõ közül az erõsebb ellen nem voltunk olyan rosszak mint elõtte pár nappal. Mind2 meccsben benne volt az 1-1 pont. Nyerni biztos nem tudtunk volna pláne csatárok nélkül.

GanXstaZolee#2709

Milyen érdekes, hogy Bosznia gólt lõni tudó csatárOKKAL játszik (Dzeko, Misimovics, Ibisevics) és valamilyen oknál fogva a 2. helyen állnak. Pedig szerintem nekik is érdemesebb lenne kiállni 6 középpályással egy spanyol vagy török csapat ellen. Ki érti õket? <#nemtudom>
Remélem Portugáliában és Dániában is csatár nélkül és 3-4 védekezõ középpályással játszunk és csakis hasztalan felíveléseket használunk gyors, lapos passzok, kényszerítõk helyett, hiszen a nem létezõ támadó középpályássort valahogy túl kell játszani. <#hehe>
Hogy nekünk mindig ilyen beszari játékosaink és fontos meccsen ki.aszott rossz taktikát megvalósító edzõink legyenek, ez hihetetlen! 20 éve nem vertünk meg tétmeccsen nálunk elõrébb lévõ csapatot. Most is 6 fontos meccsbõl (dán, svéd, portugál) lesz 1 pontunk.