Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Én már most októberben beraknám a kezdõbe Németh Krisztiánt és a debreceni Varga Józsit. Ja és 2 csatárral kezdenék mindkét idegenbeli meccsen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
van itt fejlõdés, meg kell nyerni a 2 meccsünket, ha nem sikerül, akkor majd kijutunk az eb-re
PS3 Slim 250 PC
Ugyan is Máltával, Albánokkal,Dánokkal meccseltünk elõszõr.
Még jó hogy egy Málta ellen megszereztük a 6 pontot, nameg az Albánok ellen..... Dánok ellen pedig nem rossz az x.
De amikor jön egy Svéd/Portugál csapat, akkor jön a papírforma is.
Szerintem nincs itt akkora fejlõdés a korábbi évekhez képest mint amekkorának a média hangot ad.
Tegyük szivünkre a kezünket és úgy mondjuk hogy Málta ellen simán nyertünk.... mert ez nem igaz. És itt a baj.
PS3 Slim 250 PC
a hangulat az jó volt nagyon is, közönségre sztem semmilyen panasz nem lehet. a portugálok megcsinálták azt amit kellett nekik(épp ezért sztárcsapat), meglõtték a kis góljukat(mondani sem kell hogy az elején tehát nem is nagyon erõltették meg magukat), és utána szépen kihúzták a meccset, okosan futballozva, kicsit húzva az idõt(ami mondjuk egy portugáliától egy magyar csapat ellen szégyen de ez már más tészta), és megynyerték a meccset. de az eredmény ami számít megvan nekik. a magyarok az elején bekapott góltól mint már megannyiszor(és a svéd meccsen is) teljesen megzavarodtak, a játék a nullához közelített. komolyan monodm az ívelést mint fogalmat betiltanám a fociból...semmi, de semmi értelme ívelgetni...az ideg baszott amikor láttam hogy a védõnk tol kettõt a labdán majd küldi fel a jó büdös semmibe....így nem lehet meccset nyerni...én azt mondom nem kellett még nekünk kijutni a vb-re, az eb-n tuti jobbak leszünk, bár a kereten 1-2erõsítést mindenképp végbe kell vinni, és itt elsõsorban a csatárgondokat tartom a legfontosabbnak...azért én büszke vagyok a fiúkra, megtették a tõlük telhetõt egyébként remélem a hátralévõ két meccsbõl legalább az egyiket döntetlenre hozzuk...
every damn day
every damn day
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Itt vala futball, itt vala mecs!
Zöld gyepreteszi lábát
Mint a Magyar, mint a Portugál
S a játékosok bambán nézve maguk elé
Állnak és köpnek némán, csendesen.
S míg a zene el nem hallgatik,
Addig nem bír a magyar nyugton maradni
De ahogy az utolsó szólam végére érnek,
Barna lesz gatyája, 11 legénynek
S nem ám, nem portugál vitéznek,
Azoknak tiszta mint a patyolat,
Csak cipõjük talpán kutya hagyott nyomokat.
De mire a magyarok felocsúdnak,
A Portugálok már rég kapura rúgnak.
S egy perc sem telt belé,
Öt nullra vezetnek, jó kezdés!
S ahogy kilencvenedig perc elszáll,
(50-0 az állás, mi tagadás)
Egy szurkoló bekiált: Hajrá Dzsudzsák!!!
xD Neten találtam
every damn day
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha nem magyar a nemzetiseged, akkor visszavonom!<#integet2>#integet2>
every damn day
És mégis mit kellet volna csinálnia? Elteleportálnia az autóval? Vagy átugrani???<#idiota>#idiota>
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
pedig nagyon kapaszkodtak a védõink lol
és ezt nézte a világ hogy még csalva se tudnak semmit a magyarok így is be lett fejelve az a gól.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Nyugodjék békében az áldozat, de lássuk be, hogy hibázott ami szerencsétlenségére az életébe került.
Velem is több alkalommal fordult már elõ, hogy sötét úton egyszer csak ott termett az út szélén egy bringás. Centiken múlhatott hasonló baleset. Rendre nincs lámpájuk se.
Kicsit orosz rulett sötétben út szélen bringázni. Út közepén meg...
Viszont szakadjunk már le errõl a témáról.
Vissza nem lehet csinálni. A család gyászol. Bodnár a fellegekbõl BL be jutás. A pokolba jutott.
Nekünk meg egyenesen semmi közünk hozzá, hogy miként próbálja fel dolgozni ezt a tragédiát.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
every damn day
every damn day
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
every damn day
Dzudzsák sok helyzetet tolt el. Ronaldot nem láttam labdával a kezé.. lábában!
every damn day
az elsõ félidõben azt hiszem sokkal kiegyenlítettebb volt, a labdabirtoklás.
PS3 Slim 250 PC
every damn day
Vicc volt az egész. Az egész mentalitása a csapatnak. MEgszerezzük a labdát, és mi történik, mindenki szalad elõre háttal labdás embernek. Könyörgöm. Senki nem akar játszani? És a Portugálok igenis nem hagytak minket játszani. Mindig letámadtak minket a sját térfelünkön, ha labdát veszítettek. Mi meg hagytuk õket a saját térfelükön passzolgatni egy csomó ideig a második félidõben, mikor vesztésre álltunk. Nevetséges.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nem kellett volna játszania
én így nem tudnék játszani, ha 1 ember halála rajta lenne a vállamon életem végéig
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
PS3 Slim 250 PC
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
PS3 Slim 250 PC
GanXstaZolee#2709
PS3 Slim 250 PC
GanXstaZolee#2709
Hogy nekünk mindig ilyen beszari játékosaink és fontos meccsen ki.aszott rossz taktikát megvalósító edzõink legyenek, ez hihetetlen! 20 éve nem vertünk meg tétmeccsen nálunk elõrébb lévõ csapatot. Most is 6 fontos meccsbõl (dán, svéd, portugál) lesz 1 pontunk.