Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autó vezetõje, mert gyorsan hajtott, amivel ellenkezõ esetben elkerülhette volna a balesetet, a részeg biciklisekre és gyalogosokra mindig fel kell készülni, ha észleled!!! <<--- ezen volt hangsúly!
A másikat sem értetted meg, ha én éjszaka az úton észlelek, gyalogost, biciklist etc..., akkor nem 90-re lassítok, hanem 40-50 körülire, ha tiszta a pálya tolom neki.
na on...
What about the forests?
Amennyiben 90el megy és ugyanígy történik minden, bekacsázik 20 métere tõle a bringás, és haláleset a vége akkor nem hiszem hogy elitélték volna, hiszen a kressz szabályait betartotta arra pedig nem lehet mindig készülni mikor borul be elém egy bringás.
Nemtudom hogy nekem mint autó vezetõnek miért kellene mindig és mindenhol részeg gyalogosra bringásra készülni, ez kissé túlzás.
Az meg hogy elkerülhette e volna 90nél a balesetet ne közöljük már tényként mivel foggalmunk sem lehet róla.
GanXstaZolee#2709
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
fotográfik kolomp edisön :D
A másik, hogy ha én észlelek egy biciklist-fõleg éjszaka-, akkor teljesen lelassítok, mert soha nem lehet tudni, hogy éppen akkor elesik, vagy ahogy te írtad, esetleg hirtelen középre kacsázik.
Nyilvánvaló, hogy Bodnár nem figyel(hetett)t, különben nem kapta volna telibe 130-cal (állítólag) a faszit fékezés nélkül.
"Vagy a bringás (rip) bekacsázott elé amikor 20 méterre volt tõle kb. Mondjuk ment a jobb szélen Bodnár kerülte volna erre becsámpázott középre, ebben az esetben ki a hibás?"
Az autó vezetõje, mert gyorsan hajtott, amivel ellenkezõ esetben elkerülhette volna a balesetet, a részeg biciklisekre és gyalogosokra mindig fel kell készülni, ha észleled, az már egy másik téma, ha kiugranak eléd a sötétbõl.
What about the forests?
Saját story Debrecenbõl vissza pestre 110-120 éjjel 11 sehol senki erre szembe sávban jön egy gyalogos a sáv közepén, esélyem nem lett volna megállni se 90rõl se 110rõl ha az én sávomban jön, én vagyok a hibás ha egy vadbarom velem szemben jön akár mellényben akár nem? Na ne vicceljünk már.
Teljesen felesleges errõl itt okoskodni mikor félig legalább off topik, majd kiderül mi miért történt nem kellene a bulvár infók alapján máris gyilkosnak nevezni stb.
A meccsen egyébként nem volt rossz, csak így tovább.
GanXstaZolee#2709
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ezekben az autókban a legdurvább xenon fényforrásokat szerelik be, amit össze sem lehet hasonlítani egy átlag autó lámpájával, jelen esetben pl egy Peugeot 308-al, ami a páromnak van.
Szóval ezek a lámpák, még tompított fény mellett is "nappali világosságot" produkálnak és rettentõ erõsen megvilágítják az utat.
Én azt gondolom, hogy Bodnár, vagy matatott közben, vagy egy pillanatra elbóbiskolt, de olyan fényerõ birtokában-fõleg mellénnyel a biciklisen-, neki ezt észlelni kellett volna, már jóval elõbb.
What about the forests?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Am en is nagyon sajnalom akar reszeg akar nem....
Huszti egyértelmûen rosszul járt a klubcserével. Meg sem közelíti azt a szintet, amit a Hannoverben játszott. (Olyan volt, mint most a Dzsudzsák).
A Hajnalt magas csapat ellen nem szabad játszatni. Sajnos nagyon alacsony és keményebb csapatok ellen õ kevés. Gyengébb csapatok ellen viszont jól szerepel.
Úgy érzem, hogy a Gyepes rengeteget fejlõdött és az utóbbi két meccsen felnõtt a Juhász mellé. Már van két jó belsõ védõnk. Még két qrva jó szélsõ védõ hiányzik. Szélesit és Vanczákot felejtsük el, õk nagyon gyengék!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Vagy 3-5-2 esetleg.
Gólt, gólokat kell lõni ha nyerni is akar a csapat.
Válogatottba!!!!
Koeman taktikájának egy elõnye van,hogy egy csapat se töm ki minket, még a legerõsebbek se, ami ugye régebben elõfordult. De ezen az oltáron feláldozza a támadófocinkat, amit azért régebben megpróbáltunk játszani a nagyok ellen is, most meg szinte semmi...
Elkéne végre dönteni,hogy a Gera,Dzsudzsák,Huszti,Hajnal 4-esbõl ki is fog játszani ténylegesen. Jövõre az EB-selejtezõkön tessék behívni Németh Krisztiánt,aki addig túllesz egy görög szezonon,akár Kádár Tomit, Szalai Ádámot! Támadó focit akarunk!!!!! Én legszívesebben 442-ben látnám a csapatot pl így: Fülöp-Bodnár,Gyepes,Juhász,Halmosi-Gera,Hajnal,Dárdai,Dzsudzsák-Németh,Priskin
Kéne egy olyan kapus aki nem minden meccsen szed be elkerülhetõ pontrúgásból gólt.
Kéne 3 jó csatár és egy edzõ aki ki meri adni a TÁMADÁS vezényszavat.
Illetve meg kéne tanulni a rögzített helyzeteinket sokkal nagyobb pontossággal végezni. A szögleteink siralmasok pedig tényleg nem nagy tudomány jól beadni alacsonyabb szinten sem.
Börtön büntetést kaphat gázoló, de akkor pl zebrán kell gázolni.
Hibás volt Bodnár ha gyorsabban hajtott, de tegyük, hozzá, hogy 90 km/h sebesség is több mint sok a halálos sérüléshez.
A láthatósági mellény nem tûzfal. Nem gondolom, hogy az út közepén kerékpározó emberre kellene számítani.
Elõ lehet venni Bodnárt gyorshajtásért, de nem a gyors hajtás okozta a halálos sérülést. Ezért nem nevezhetõ gyilkosnak semmiképpen sem. Sõt a gondatlanságból elkövetett emberölés sem állja meg a helyét.
Közúti baleset volt ahol a felelõtlen áldozat volt a hibás feltehetõleg.
Nem szép ez így sem, de nem kéne bemocskolni egy másik embert. Ettõl senkinek nem lesz már jobb.
A témát tényleg le kéne zárni.
Személy szerint a biciklistákat én nagyon utálom, rettenetesen veszélyesen közlekednek, és ha 90-es táblánál 90-en baszom el, nem sok esélye van a túlélésre, szóval kár ezt ragozni.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
mert másról nagyon nem lehet
a jövõrõl meg nem érdemes, mert ebben a formában úgyse lesz semmi
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
REAL MADRID
az illetõ felfüggesztettel megúszta 😞
kérdem én: ennyit ér csak egy ember élete...
/én gyári fehér igaz régi-magyar vagyok/
Nem, kéremszépen, a következmény: nagy büdös semmi. Sõt, VB selejtezõ 2 hét múlva. Aztán lehet, hogy kemény 100.000 forintra megcsapják Bodnárt, a szívem megszakad...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Ne akarjunk kimosni valakit a szarból.
A biciklis viselt láthatósági mellényt, akár az utca közepén ment, akár nem, iszonyatosan gyorsan kellett mennie ahhoz, hogy elbassza.
Mellesleg azért nézett ki úgy a bringa, mint egy összetekert szájharmonika, mert olyan lassan ment mi?
Mellesleg Nightwish006, majd ha a te családtagodat bassza el valaki, ugye nem probléma, ha azzal mentem ki, hogy mindenképp meghalt volna, nemszámít, hogy 130-cal megy?!
Mellesleg azon is el szabad gondolkodni, hogy egy olyan játékos "erõsítette" a keretünket, aki 2 hete gázolt valakit halálra, érdekes módon azóta nem igen hallottam a nagy "nyomozásról"....
Gusztustalan ez az egész.
Mellesleg Koemant nem is értem, ennyi erkölcsösség van benne, hogy egy gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával elõállított személyt válogat be?
Hihetetlen. Összességében, így kellett nekünk, nem érdemlünk mi VB-t, az, hogy ez a Bodnár nevû valaki (akármekkora gólt is rúgott a bolgároknak) van a védelem jobb oldalán.
Aki pedig magyarságból most elküld engem a faszba, annak üzenem, ennyire ne legyen má' magyar...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
a gyorshajtás számlájára írható mindez
sajnálom akit elütött
én is biciklis vagyok
autóval vagyok - figyelek a motorosokra, gyalogosokra, biciklisekre, egyszóval mindenkire
jó lenne más is így gondolkodna
az ütközés pillanatában lehetett 130
elõtte lehetett fékezés és ott van a reakcióidõ
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kérem kapcsolja ki.
a csapatagok tudtában bent volt, hogy mi történt
és ez rányomhatta a bélyegét a tegnapi meccsre
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
b, amit biztosan tudunk, hogy ERÕSEN ittas volt, nem egy pohárral ivott. Az orvosok szerint alsóhangon fél liter töménynek megfelelõ alkohol volt benne.
c, nyilván ki akarta kerülni, de ha valaki összevissza megy elég nehéz ezt megvalósítani. Sajnos nem lát bele az agyába, de ha mégis fel lenne vértezve ilyen tulajdonságokkal SE TUDOTT VOLNA MIT CSINÁLNI, mert még a kurva biciklis se tudta mit csinál!!
és hogy lehet úgy vezetni, hogy nem az út közepét nézed?
vagy te vagy az, hogy ilyeneket állítasz
már régen bocsánatot kért.. és a biciklis matt részeg volt, már ki sem szolgálták egyes helyeken, össze-vissza kacskaringózott az úton... Az út közepén ütötték el.. Ugye a KRESZ szerint neki ott a közelébe nem kéne lennie...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
egyébként 1et értek veled
az a baj a mai világon olyan szót nem ismernek, hogy erkölcs
te vagy az, hogy lebutázol
láthatósági mellény is vol
valaki iszik 1 pohárral azt szted el kell ütni?
valaki rosszul ott lesz azt is elütöd?
a biciklist nagy ívben kell kikerülni ezt írja a kressz!
az én szememben gyilkos
és emiatt hogy játszott a csapat többi tagjára is káros volt