Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
REAL MADRID
Szerintetek lesz lehetõség valahol nézni a neten élõben a szerdai Liverpool - Debrecen meccset?
Sajnos DigiSport nálunk nincs.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
s addig is örülni kell, amíg róluk szól a vicc
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
én szeretem a csapatot akár szar, akár jó, mert ez az én országom csapata!(L)<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#love11>#love11><#love11>#love11><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
és õk értünk fociznak, hogy nekünk, szurkolóknak és az országnak szerezzenek elsõsorban örömet és másodsorban dicsõséget. és büszkévé tegyék hazájukat és szurkolóikat!<#eljen>#eljen>
remélem jól szóltam :S<#fejvakaras>#fejvakaras>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
-Szeretnél apáddal élni?
-Nem szeretnék,mert mindig megvert.
-Inkább anyádnál maradsz?
-Nem,õ is sokszor megvert.
-Akkor hol szeretnél lakni?
-Szeretnék a magyar fociválogatotthoz költözni,õk sohasem vernek meg senkit.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Különben is Priskin 3 nap alatt felnõtt a feladathoz, hogy beállhatott?
Ááááhh.
Remélem a DVSC támadóbb szellemben játszik majd. Azokon is kint leszek😄
3 gólt vágott.. s nincs a keretben sem... abban a keretben ahonnan a nem lehet betenni egy csatárt a támadó posztra...
Huszti középpályás 😄
Már megint támadó legyen? Akkor már Babos legyen a támadó és SSSsssanyi a kapus 😄
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
sanyi, priskin, németh, futács, huszti, szalai, kovács, rudolf
hátul:
juhász, gyepes, babos
kezdõ 11<#gonosz1>#gonosz1>
A Hajrá -> magyarok valami fantasztikus volt.
Egyébként remélem Portugáliában nem védekezõ focit fogunk játszani. Mindenkitõl azt hallom, hogy nem érdekelte volna, hogy mennyivel kapunk ki, csak támadó, hajtós focit látott volna tõlünk.
Sajnos itthon már nem játszanak a fiúk, de remélem odakint megmutatják.
Az meg, hogy hány kapott góllal leszünk negyedikek nem tudom miben számítana.
gondoltam itt a csapatra érted, nem pedig a politikai helyzetre.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Én szlovákiai magyar vagyok, és inkább szurkoltam a magyaroknak. A meccs láttán azonban azt kell mondanom hogy az a kis fény amilyen gyorsan felvillant, olyan gyorsan ki is hunyt. Ez az ökör Koeman amikor kellene a pont egy csatárral állítsa fel a csapatot. A Huszti játéka meg 5 forintot nem ért. Haragszom rájuk mert szó szerint elkú.ták az utolsó két mecset, és ebben mindenki benne volt. Messze van Magyarország a vb-tõl mint, makó jeruzsálemtõl, és ez így is marad nagyon nagyon sokáig sajnos. A Koemant fapapucsokba zavartam volna haza. A szlovák edzõ munkáját azt meglehet nézni, mert nem nagy játékosokból csinált egy bomba csapatot.
Maradt a Debrecen. Remélem több sikerrel mint a válogatott.
regisztárálás -» publikus meccsek
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
REAL MADRID
meg akarom hallgatni a szurkolásokat😄
Annyi bõõõven elég szerintem h nem egy beláthatatlan kanyarban volt a biciklis ergo simán észre lehet venni pár 100méteren belül vagyis SIMÁN le kellett/tudott volna lassítani,de ehelyett nem tett semmit,csak nyomta neki 130-al.
Itt nem arról van szó h a részeg biciklis elõugrott a bokorból aztán telibe kapta akkor egy szót sem szólnék,vagy pl kanyargós úton full részegen szerencsétlenkedik az út közepén az sem érdekelne...
Itt most arról van szó hogy egy tök egyenes úton elütött egy biciklist 130-al,annak ellenére h el tudta volna kerülni a balesetet ha egy picikét lassított volna arra a pár másodpercre mire kikerüli a biciklist...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
És persze minden mercis paraszt.
Tulajdonképpen ha csont részegen felkapok egy láthatósági mellény. Majd kerékpárral nekirontok a pl. 4 es útnak. Ahol nem szeretnék a szántásba éjszakázni ezért belövöm a felezõt magamnak.
Akkor az bassza meg a qrva anyját aki elgázol és kapjon életfogytiglant.
Bravó
#firerock úgy h LELASSÍTOK 40-RE és átmegyek a másik sávba amit a sok barom mercis nem szokott csinálni , hanem inkább nyomja neki aztán úgy kb 20centi van az autó és a bicikli között
#cargame lámpa hogy ne kéne, ettõl függetlenül a biciklin van egy pár fényvisszaverõ vagy ha nincs is, ott van a láthatósági mellény amit 1km-rõl is meg lehet látni még akkor is ha nem reflektorral ment -.-
Másik meg - ha egy részeg kacsázik elõttem akkor az az elsõ reakcióm h lefékezek 20-30-ra és próbálom kikerülni és nem az hogy nyomom neki mint egy vadbarom alias Bodnár aztán megpróbálok mellette elrepülni,lesz ami lesz alapon-.-
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Hulye vagy apam....majd mikor egy reszeg kacsazik elotted akkor nem igy fogsz dumalni 😉
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ha a felezõvonalon ment akkor hogy elõzöd meg egy kocsinyi távolságra?
és uyge te még nem mentél soha 90fölött,ja és ezt a kiló 30at hol láttad?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szvsz minden ellene szólt,kivéve az h a biciklis részeg volt.
1. gyorsan hajtott 90helyett 130
2.A biciklis csávón volt láthatósági mellény,nem kanyarban történt a baleset,merci lámpájával simán meg kellett volna látnia már jó pár száz méterrel elõtte
3.A biciklis a felezõvonal környékén volt = nem ment át a másik sávba VAGYIS ha Bodnár barátunk normálisan elõzi meg úgy ahogy az a KRESZ-ben is benne van h minimum egy kocsiszélességnyi távolságot kell tartani ,akkor eleve nem történik semmi.
4.130-al ment ,valszeg látta h ott szerencsétlenkedik elõtte egy biciklis és mit tesz?Nem lassít..áh hogy lassítana , inkább nyomja neki tovább mint egy idióta hogy gyorsan elmenjen mellette.
<#levele>#levele>