Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Punker
gólllllllllll

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gumikacsa
Kár Geráér, bár igaz, mostanában nem ment neki. Mondjuk, nekem akkor is a kedvenc játékosaim közt van. Én bírom, mint játékost is, és mint embert is.

Sajna ebõl lehet következtetni, milyen hangulat uralkodhat a válogatottban.

Renault magnum http://kamionszim.hu

a kinézete is<#smile>
LasDen
tudom....hangja mint az apjáé...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gyerünk gyerekek...rúgjuk mi az elsõt!!!
Lehet már részeg...vagy veri az asszonyt 😄
Igen,a kommentátor Ifj. Knézy "Baj van!" Jenõ...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LasDen
azé nem olyan rossz kapus Babos....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Halmosi hogy elbambult a himnusz elején, mikor mutatta a kamera 😄

LasDen
Sokkal normálisabb a Duna Tv mint az RTL....kevesebb fasság van...és normális kommentátor....sõt 😄

Végig olvasva a cikket. Valóban jó lenne bele látni jobban. Biztos hallunk majd egy másik verziót is a másik oldalról.
Amennyiben Kúmanból lett elege azt meg tudom érteni. Szerintem más játékosoknál is kezd elszakadni a cérna csak nem mernek ilyet lépni.
Egyébként a válogatott ilyen taktikával ahogy az elmúlt meccseken játszott semmivel se lesz gyengébb Gera nélkül.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Azért a gyülit ne éltessük már.
Az elõélete meg nem érdekel különösebben. Viszont ha abban az idõben is a focival foglalkozik és nem a leépüléssel akkor nyilván elõrébb tarthatna.
Mondom én kedvelem õt és a játékát amikor megy neki. Viszont mostanában nem úgy megy neki ahogy azt szeretnénk, szeretné.

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nem lesz valahol live a neten?
Punker
linket plz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kaposi1
Szintén elolvastam Gera blogbejegyzését.
Hát ez gyönyörû.
El tudom képzelni milyen hangulat uralkodhat most a válogatottban.
Este vagy kurva nagy zakót kapunk.
Vagy felszívják magukat erre a döntésre és nekimennek a Dánoknak.
Akár hogy is lesz én nagyon sajnálom a történteket.<#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

galmat
Elnézést kérek Gerától a lentebbi kommentem miatt! Elõször azt hittem csak szimplán nagyképû,de most már kinn van a pepsifocin a blogbejegyzése, és ezek után én azt gondolom,h Koemannak kéne elhúznia de nagyon gyorsan. A tavasz szép volt,jó volt,nyertünk gyengébb csapatok ellen,de az õsszel lerombolta mindazt amit eddig felépített!
Betelt a pohár!

LasDen
Buzsákyra kíváncsi leszek....

LasDen
minden mindegy alapon?? 😄

sb1
Magyarország: Babos – Bodnár, Juhász, Vanczák, Halmosi – Buzsáky, Tóth B., Varga J., Dzsudzsák – Rudolf, Torghelle.

Mi a retekér eddig várni egy ilyen összeállításra? Miért kellett ezidáig bunkerfocit játszanunk...komolyan, nem is a vereségek, sokkal inkább a taktika idegesített végig...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

galmat
Hát te nagyon flúgos vagy!!<#idiota>
Azért rakjuk tisztába a dolgokat, mivel Gera szipózott a paneltelepen fiatal korában, és megtért, elkezdett járni a Hit Gyülibe, otthagyta a füvezést és visszament focizni. Úgyhogy ez itt inkább pozitív dolog volt az életében. Butaságokat ne beszéljünk azért!

banok
vagy megunta, hogy a csapattársainak a többsége szarik a válogatottra..

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

rooney8
hát ez érdekes...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Gera szerintem már ki van égve. Nagy focista lehetett volna, de a szipus múlt és a hitgyüli megpecsételte a sorsát.
Voltak és talán lesznek még szép pillanatai, de igazán nagy klasszis nem vált és nem is válik már belõle.
Kár mer én kedvelem a játékát amikor megy neki.

passatgt
lelátóról minek nézze?

inkább játszik a fulhamben

galmat
galmat
Friss: Gera otthagyta a válogatottat!!

Hát nem is hiszem el, remélem 1 évig nem hívják be mint Husztit anno!!! Zolikám kinek képzeled magad??

Tyler1
sajnos nem láttam a tegnapi meccset, de annyira nem is szomorít el az eredmény, mert olyan jó végre egy magyar válogatottra is büszkének lenni nem? lehet h ez nem a nagy csapat, lehet hogy nem érdekelt annyi embert, lehet h ez nem a 2010-es afrikai VB, de amit ezek a fiúk most véghez vittek az elött le a kalappal. Megmutatták, h helyt tudunk állni nemzetközi porondon, h van még remény ebben a kis országban is, és hogy nem a magyarokban van a hiba foci téren. Talán ez enyhíti azt kis fájdalmat, amit a nagyok iránt érzünk, jó lett volna végre ha megtörik a jég, de jön jövõre az EB selejtezõ, lehetünk Európa-bajnokok, és talán 5 év múlva a mostani utánpótlással élesben is VB résztvevõk lehetünk.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kaplan
Ma este pedig láthatjuk a Duna TV-n mi jelent a nagyoknak a válogatottság.
(Úgy érzem megint semmit..)

Kitartást!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Pluskast
Szép volt és gratula nekik! A harmadik hely tuti meglesz!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

scs17
Szép volt fiúk!

Ámen

hedonist
Szép volt fiúk!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kit--Kat
<#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

galmat
Nagyszerû volt ez a két hét! Sose felejtem,hogy ennek a csapatnak Európa-bajnokságon, most pedig Világbajnokságon szurkolhattam FOCIBAN!!! És mindkét eseményen bravúrt vittek véghez a srácok,hiszen mindkétszer bekerültek a legjobb 4 közé. Most ráadásul a VILÁG legjobb 4 csapata közé egyedüli képviselõjeként Európának! Ez már vmi! Büszkék vagyunk rátok srácok!

És a legszebb az egészben,hogy a jelenleginél jóval fényesebb jövõ ígéretei õk, egy olyan magyar focié, amely kijut a világeseményekre.
Ezért dolgoznak õk is minden nap, higgyétek el!

Köszönjük még egyszer, pár év múlva találkozzunk a nagyválogatott meccsein veletek!!

lassúnak tûnt a játék nagyon, utána megnéztem a másik meccset és sokkal gyorsabb volt, még ha veszélyes akciók nem is nagyon voltak, de ez már a CR hátvédek érdeme volt
Mi a faszomról beszéltek itt? Miazhogy fáradtak voltak? A végén úgy rohangáltak fel-alá, mintha az életük múlt volna rajta. 😊
Nagyon látszik itt u20-nál, hogy a gyerekek még bizonyitani akarnak. Gánaiak is simán kibekkelhették volna végét, de õk is még támadtak elõre-elõre felkiáltással. Ettõl volt izgalmas a meccs!

Szerintem az történt, hogy megszeppentek az elején. Rossz volt a taktika. Érdekes csere után az egész csapat játéka megváltozott...

Az elsõ félidõ shit volt, de a második már remek volt. Ha tudják tartani ezt a lelkesedést én azt mondom van jövõjük. De azért hozzá kell még adni azt is, hogy még sokat kell tanulniuk.
Gána meg igen jó csapat, nem szégyen kikapni tõlük.

én pedig éreztem és jók voltak büszkébb vagyok rájuk mint a felnõttekre.. na és ha többet fut vmelyik csapat nem feltétlen egyenlõ azzal hogy jobb is.

apró figyelmeztetés, hogy Costa Rica ma tízszer annyit futott, mint mi, a fáradtság nyoma nem volt látható rajtuk...
már az 5. percben tudni lehetett, hogy vereség lesz, lépni alig volt erõnk...

kisebb csoda, hogy rúgtunk két gólt, de egyetlen percig sem lehetett érezni, hogy van erõ a csapatban az egyenlítésre - azért le a kalappal, legalább van kiket nézni 😊
igazad van, nem tudtam, hogy mire hasonlít ez, de tényleg mint egy kézimeccsen a vonalra visszahúzódó csapat 😄
VinylToy
Tévedsz, nem csak ezt a meccset láttam, és jó lenne ha az elvakult szurkolók észrevennék hogy vannak még hibák, és el is ismernék.
Én nem a csapat ellen beszélek, csak tényleg bosszantó hogy az elsõ félidõben nem tudtak egymásnak adni két passzt a magyarok.
A másik ami bosszantó hogy úgy védekezünk, mintha kézilabdáznánk, a tizenhatos vonalig visszahuzodunk, és ott sem embert fogunk, hanem kettõ megtámadja a labdást és persze hogy mindig van üres ember, régen fociztam, már lehet hogy nem értek hozzá, de az összes gólnál ki tudnám elemezni, melyik védõnk hol hibázott.
A harmadik dolgot se véletlenül említettem, a meccs végén látszott hogy a csapatnak elfogyott az ereje, a középpálya átjáróház volt.

No offense, csak felnyitnám pár ember szemét hogy a két lábbal a földön kellene maradni, attól hogy valaki elvakultan szurkol.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

én meg az elsõt láttam csak és ez alapján pont az ellenkezõjét tudom elmondani
joebacsi
Én csak a második félidõt láttam, az alapján nyertünk 2-1re és végig jobbak voltunk. Csak az eredményjelzõ sz*rt be és hülye számokat mutatott a végén, azon csodálkoztam is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Oziris666
Ez a fajta megnyílvánulás nagyon nem való ide!!!
még poénból sem

péntek 17:00 asszem
most végigtudnak-e minden meccsen futni 90 percet vagy nem? pont elég volt ezt nézni

most tudnak-e minden meccsen pontosan passzolni vagy nem? pont elég volt ezt nézni

most tudnak-e minden meccsen megfelelõen helyezkedni vagy nem? pont elég volt ezt nézni

Bandee1987
De kár, hogy ezt a meccset nem nyertük meg, sztem egy Komannal és az edzõvel hamarabb talpraálltunk volna az 1-0ás hátrányból. Mindenesetre így is szép volt, fiúk! Óriási teljesítményt hajtottatok végre, sztem a bronzmeccs már meg lehet 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Most az egyszer a majmok nyertek, de majd egy nagy VB-n visszavágunk nekik! <#eplus2>