Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sajna ebõl lehet következtetni, milyen hangulat uralkodhat a válogatottban.
Renault magnum http://kamionszim.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amennyiben Kúmanból lett elege azt meg tudom érteni. Szerintem más játékosoknál is kezd elszakadni a cérna csak nem mernek ilyet lépni.
Egyébként a válogatott ilyen taktikával ahogy az elmúlt meccseken játszott semmivel se lesz gyengébb Gera nélkül.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Az elõélete meg nem érdekel különösebben. Viszont ha abban az idõben is a focival foglalkozik és nem a leépüléssel akkor nyilván elõrébb tarthatna.
Mondom én kedvelem õt és a játékát amikor megy neki. Viszont mostanában nem úgy megy neki ahogy azt szeretnénk, szeretné.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hát ez gyönyörû.
El tudom képzelni milyen hangulat uralkodhat most a válogatottban.
Este vagy kurva nagy zakót kapunk.
Vagy felszívják magukat erre a döntésre és nekimennek a Dánoknak.
Akár hogy is lesz én nagyon sajnálom a történteket.<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Betelt a pohár!
Mi a retekér eddig várni egy ilyen összeállításra? Miért kellett ezidáig bunkerfocit játszanunk...komolyan, nem is a vereségek, sokkal inkább a taktika idegesített végig...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Azért rakjuk tisztába a dolgokat, mivel Gera szipózott a paneltelepen fiatal korában, és megtért, elkezdett járni a Hit Gyülibe, otthagyta a füvezést és visszament focizni. Úgyhogy ez itt inkább pozitív dolog volt az életében. Butaságokat ne beszéljünk azért!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Voltak és talán lesznek még szép pillanatai, de igazán nagy klasszis nem vált és nem is válik már belõle.
Kár mer én kedvelem a játékát amikor megy neki.
Hát nem is hiszem el, remélem 1 évig nem hívják be mint Husztit anno!!! Zolikám kinek képzeled magad??
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(Úgy érzem megint semmit..)
Kitartást!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
És a legszebb az egészben,hogy a jelenleginél jóval fényesebb jövõ ígéretei õk, egy olyan magyar focié, amely kijut a világeseményekre.
Ezért dolgoznak õk is minden nap, higgyétek el!
Köszönjük még egyszer, pár év múlva találkozzunk a nagyválogatott meccsein veletek!!
Nagyon látszik itt u20-nál, hogy a gyerekek még bizonyitani akarnak. Gánaiak is simán kibekkelhették volna végét, de õk is még támadtak elõre-elõre felkiáltással. Ettõl volt izgalmas a meccs!
Szerintem az történt, hogy megszeppentek az elején. Rossz volt a taktika. Érdekes csere után az egész csapat játéka megváltozott...
Az elsõ félidõ shit volt, de a második már remek volt. Ha tudják tartani ezt a lelkesedést én azt mondom van jövõjük. De azért hozzá kell még adni azt is, hogy még sokat kell tanulniuk.
Gána meg igen jó csapat, nem szégyen kikapni tõlük.
kisebb csoda, hogy rúgtunk két gólt, de egyetlen percig sem lehetett érezni, hogy van erõ a csapatban az egyenlítésre - azért le a kalappal, legalább van kiket nézni 😊
Én nem a csapat ellen beszélek, csak tényleg bosszantó hogy az elsõ félidõben nem tudtak egymásnak adni két passzt a magyarok.
A másik ami bosszantó hogy úgy védekezünk, mintha kézilabdáznánk, a tizenhatos vonalig visszahuzodunk, és ott sem embert fogunk, hanem kettõ megtámadja a labdást és persze hogy mindig van üres ember, régen fociztam, már lehet hogy nem értek hozzá, de az összes gólnál ki tudnám elemezni, melyik védõnk hol hibázott.
A harmadik dolgot se véletlenül említettem, a meccs végén látszott hogy a csapatnak elfogyott az ereje, a középpálya átjáróház volt.
No offense, csak felnyitnám pár ember szemét hogy a két lábbal a földön kellene maradni, attól hogy valaki elvakultan szurkol.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
most tudnak-e minden meccsen pontosan passzolni vagy nem? pont elég volt ezt nézni
most tudnak-e minden meccsen megfelelõen helyezkedni vagy nem? pont elég volt ezt nézni
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!