Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
- Csoda, hogy nem tudnak védekezésben helyezkedni.
- Csoda, hogy õk se tudnak végigfutni 90 percet.
Szerintem nem csoda. Ez a csapat ezt tudja, de tényleg szép volt fiúk, viszont van még mit tanulni.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Amúgy szerintem bejuthattunk volna a döntõbe, ha kicsit több szerencsénk van, de ma sajnos nem sok volt belõle.
Mind1, gyönyörû volt ez a torna és még nem rét véget nekünk.
Viszont ebbõl a csoda szóból elegem van, ez nem csoda, ez a csapat ezt tudja, ezek a fiúk nagyon jók.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Más: A 7 orási meccset lehet nézni valahol ?
Mikor lesz a bronzmeccs?xD
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ghána meg megnyerheti,függetlenül kivel játszik mert a Brazilok kicsit lassan járatják alabdát,nah persze ha bejutnak. De azért még annyit hogy technikailag elég jók voltak az afrikaiak,mertek szép dolgokat csinálni.
Go Jeff Go!!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Másodikra fel lettek rázva a srácok. Jó taktikával nekik estünk. Sajnos a helyzetek nem mentek be. Õk meg bevarrtak még egyet. Így is ha még van 5 perc szerintem X meg lett volna.
Nem baj! Majd ha nagy válogatottak lesznek a srácok akkor a döntõig mennek.
Egy szavunk se lehet. Szép eredmény ez is! Sok nemzet cserélne velünk.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Igy fõleg dühítõ,mert a 2. játékrész bõven megmutatta hogy simán lett volna esély.45 perc elõnyt egy VB elõdöntõn meg úgy tûnik már ebben a korban se lehet adni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szomorú vagyok, fáj a szívem de egy pillanatig nem tudok rájuk haragudni. Ennek a generációnak egyszerûen kell, hogy legyen jövõje!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mi a faszt csináltak az elsõ félidõben, kérdem én jogosan?!
Visca El Barça!
Fáj a szívem, de nem vagyok elkeseredett.
Meg lehet az a bronz, de ha az sem akkor sincs semmi baj!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
De már így se panaszkodhatunk. jók vagyunk nagyon
REAL MADRID