Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Csoda, hogy csak ezt a meccset láttad és ez alapján ítélkezel?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Épp elég mázli volt hogy egy-két gánai helyzet nem jött be...

VinylToy
- Csoda, hogy nem tudnak egymásnak passzolni.
- Csoda, hogy nem tudnak védekezésben helyezkedni.
- Csoda, hogy õk se tudnak végigfutni 90 percet.

Szerintem nem csoda. Ez a csapat ezt tudja, de tényleg szép volt fiúk, viszont van még mit tanulni.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

szucsy89
így kell küzdeni!! meglesz a 3.hely!
Kit--Kat
Futácsal kellett volna kezdeni.
Amúgy szerintem bejuthattunk volna a döntõbe, ha kicsit több szerencsénk van, de ma sajnos nem sok volt belõle.
Mind1, gyönyörû volt ez a torna és még nem rét véget nekünk.

Viszont ebbõl a csoda szóból elegem van, ez nem csoda, ez a csapat ezt tudja, ezek a fiúk nagyon jók.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nagyon jok voltunk!!!! 😊😊😊

Más: A 7 orási meccset lehet nézni valahol ?

hogyisvolt? legalább a 2. hely tuti? lol

Büszke vagyok a fiukra!

sanyibácsi kiküzdi passzol némethnek

Banano
Babos kell ide !
Mikor lesz a bronzmeccs?xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

az tuti, hogy magyar válogatott meccsen ennyire lelkes és küzdeni akaró nemzeti11-et még nem láttam
A Sanyit? Ne röhögtess már...<#levele><#nyes>

basszus, az elsõ félidõ után elmentem a boltba, aztán pont a második gólunkra értem haza -.-
Dzsudzsi és Juhász. Többi kuka. Vass is jöhetne a kispadra. 8)

Darthmushroom
egy eltaktikázott elsõ félidõ után nagyot küzdöttek a mieink. igaza volt a kommentárnak mivan ha nem védekezéssel kezdünk lehet más lett volna a vége. de nem baj van egy csapat akinek lehet jövöje és lehet értük szóritani

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

én inkább járok ezeknek a srácoknak a meccsire mint a "felnõttekére" dzsuzsákot meg torgehellet át lehetne hozni aztán lesz ami lesz.de õk kitették a szívüket a pályára...

Banano
Mikor lesz a bronzmeccs?<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Azért a felnõtt válogatott egy egész más mese.

Szép volt Fiuk (h5)!!!! Bronz legyen a miénk 😊
Ki is vettem...<#gun>

MrSpock
Ja csak az a baj hogy õk már futballozni is megtanultak. Mészöly nagy mágus volt:-D Eléggé megfogott minket az elején a 2 gól,aztán lesz ami lesz alapon belevágtak a 2 félidõbe. De így kellene kezdeni is,hogy ha már eljutottunk nem érdekel mi lesz,essünk nekik,nem taktikázni,meg hmm húzzuk ki valahogy esetleg. Ghána úgy kezdett,és meglett az eredmény,aztán leültek picit,de azért csak bevágta a 3.at.De szép volt ez is nagyon,én gratulálok a srácokank,mert itt látszik ha küzdünk,és hajtunk lehet eredmény.Nagy csapatnál is ezt kellene meghonosítani!
Ghána meg megnyerheti,függetlenül kivel játszik mert a Brazilok kicsit lassan járatják alabdát,nah persze ha bejutnak. De azért még annyit hogy technikailag elég jók voltak az afrikaiak,mertek szép dolgokat csinálni.

Go Jeff Go!!!!

fsgh
Costaricát azért csak lenyomjuk a bronzmeccsen😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

HöfEE
Sajnos ez lett a vége. De így is nagyon szép volt , kár Présinger hibájáért az elején. Bronzérmet elhozzuk!

Kaptunk egy szerencsétlen balfasz gólt ami megfogott mindenkit. a Kispadon nem volt edzõ. a Pályán nem volt Koman. Nagyjából ez történt az elsõ félidõben.
Másodikra fel lettek rázva a srácok. Jó taktikával nekik estünk. Sajnos a helyzetek nem mentek be. Õk meg bevarrtak még egyet. Így is ha még van 5 perc szerintem X meg lett volna.

Nem baj! Majd ha nagy válogatottak lesznek a srácok akkor a döntõig mennek.
Egy szavunk se lehet. Szép eredmény ez is! Sok nemzet cserélne velünk.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Az elsõ félidõ bohóckodása bosszulta meg magát.
Igy fõleg dühítõ,mert a 2. játékrész bõven megmutatta hogy simán lett volna esély.45 perc elõnyt egy VB elõdöntõn meg úgy tûnik már ebben a korban se lehet adni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ahhoz képest jó a logod..

nem láttak még ennyi négert ilyen kis területen :d

Nagyon remélem most már ezek után, hogy a döntõben kikapnak ezek a kibaszott niggerek. Nekem nagyon nem tetszett a játékuk, fõleg azok a pimasz gólörömök, amiket szoktak csinálni.<#csodalk>

Kaplan
Eszméletlen. Minden elismerésem a srácoké, mindenkinek egytõl-egyig. A Debreceni - Szabó páros komolyan tolja, támadásban végre vannak kreatív játékosaink akik meg merik csinálni a dolgokat.
Szomorú vagyok, fáj a szívem de egy pillanatig nem tudok rájuk haragudni. Ennek a generációnak egyszerûen kell, hogy legyen jövõje!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nah, végre egy csapat aminek érdemes szurkolni...
Mi a faszt csináltak az elsõ félidõben, kérdem én jogosan?!

Kár, h adtunk egy félidõ elõnyt az ellenfélnek, de így is le a kalappal a srácok elõtt.

Visca El Barça!

Így ki lehet kapni. Nem sokon múlt. Nagyon szép volt és kiváló taktika a 2. félidõre!!!
Fáj a szívem, de nem vagyok elkeseredett.
Meg lehet az a bronz, de ha az sem akkor sincs semmi baj!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

chalezlopez
az elsõ gól rogyasztott meg minket iszonyatosan...ott ment el a hajó.

Vamos Argentina!

chalezlopez
kócos kurva isten huzza a faszára ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Vamos Argentina!

szép volt sácok! így ki lehet kapni csak bosszantó.. most jöttek le a fáról.. by Mészöly 😄

Azért ezt a végén lehetett volna ívelni.

REAL MADRID

fsgh
ÁÁÁ de közel voltunk pedig ehhez a döntõhöz😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Aztarohadt <#wow2>

REAL MADRID

sb1
Na, lassan elment a hajó, de azt hiszem, az idei év legjobb magyar foci meglepetése ez...a loki bl-be jutása mellett természetesen 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Jó ezt látni, 7 ghánai védekezik ellenünk... 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Nincsenek fizikális problémák, peddig roppant hajtós meccs, sõt meccseken kellett kiállnunk itt a VB-n..és még lehet nincs vége....

fsgh
de szép is lenne....

De már így se panaszkodhatunk. jók vagyunk nagyon

sb1
A felnõtt válogatott a faszomért nem tud így küzdeni...ááááh

I.C.ram
rohadt stream nekem most szart be 😞 Picsába.
sb1
és még 6 perc gyerekek...

Istenem de szép! Ha kikapunk mostmár azt is becsülettel tesszük!

kaposi1
góóóóóóóóóól

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Yeee 😊

REAL MADRID

sb1
Azt hiszem ééérik az infarktusom basszameg :9 😊 😊 😊

Golyo69
góóóóól meg kell csinálni,,,,,

GGMU