Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Nagyon nem vették annak. Látszott a játékukon, meg az arcukon azokban a szituációkban, mikor alulmaradtak. Ha valami elõnyünk volt, akkor talán éppen az, hogy nyomasztotta õket, hogy ennyire jók vagyunk, és nem hagyjuk õket labdázni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

LasDen
emlékszem évekig mondogattam, hogy mért Király mért nem Babos véd 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sz4bolcs
Lol. Láttad te a meccset? A dánoknak sem egyszerû csapatuk van... nem véletlenûl csoport elsõk.

Ez, amit ma játszott a válogatottunk tényleg színvonal volt, és ha a többi meccsen ilyen játékkal kapunk ki, akkor egy büdös szót nem szólhatunk. A kapusunk egy klasszis szintjét (kb. Casillas) hozta, nem vágom, hogy azt a tirpák Királyt miért felejtették 10 évig a kapuba.
A többiek is a maximumot hozták, végre nem kellett azon parázni, hogy mikor fognak piti hibát véteni a védõink, mert látszott rajtuk, hogy tele vannak önbizalommal. Amit Dzsudzsák kihagyott, azért kicsit szomorú vagyok, de összességében egy remek meccs volt egy remek ellenfél ellen.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A Dánok edzõ meccsnek vették az ellenünk való játékot azért lett az eredmény az ami

Kaplan
Nekünk ki volt az ellenfél barátom? Dánia, ráadásul idegenben, azért gondolkozzunk már mielõtt okoskodunk.

Ráadásul Málta vér gyenge, esélytelenek voltak bármire is, nem meglepõ az eredmény.
A svéd-albán meg ugyanúgy tét nélküli volt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Azért látszik a magyar válogatot színvonala más nemzeti válogatokhoz képest,a portugálok 4-et lõttek be a máltaiknak,a svédek is 4-et az albánoknak😄

Rockynhooo
A két Portugál meccs meg a hazai Svéd meccs (10percet leszámítva).. ezeken semmik voltunk védtük a semmit h ne legyen nagy zakó. de remélem mostmár így küldi majd Koeman hogy Buzsáky , Varga , Rudolf is szerepet kapnak. Plusz még egy Szalait nagyon elnéznék csatársorban. aztán madj jöhet szép lassan Németh , K. Vladimir és a többiek : D Szerintem van rá reális esély hogy 3-4 éven belül jó csapatunk legyen csak ne eröltessük már Hajnalt meg a többit ha egyszerüen úgy nem megy..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
azé Dárdai még jól jöhet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
na ennyit jelent Buzsáky, Varga meg Rudolf...nem kell ide Gera Hajnal meg Dárdai...és a dánok nagyon is nyerni akartak, örülök hogy belerondítottunk az ünnepükbe😊
rooney8
hát... én azért nem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

egész jó meccs volt
Kit--Kat
Igen, attól függetlenül, hogy így végzõdött ez a selejtezõ, a mostani portugál meccstõl eltekintve olyan nagy szégyen nulla meccseink nem voltak szerintem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Rockynhooo
Jó ma tényleg nem volt olyan rossz, de amúgy bannolnám a foci világábol 😄

rooney8
paraszt sanyi azért tartotta meg a labdákat... 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

limperatore
de legalább már vmi reménysugár volt mert jók voltunk a csoportmeccseken csak a szerencse nem volt mellettünk és elég kemény csoport volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Végig így kellett volna játszani...nem csak az utolsón
Rockynhooo
Varga végre kezdett latymatag Huszti meg Hajnal helyett , meg paraszt sándor mellé betettek egy értelmes csatárt Rudolf személyében és lám máris tudtunk támadásokat vezetni.

omg! 😄

Tudtam bazz, h megint egy tét nélküli szar meccsen nyerünk:-XEzeket a dánokat anno tétmeccsen lefociztuk, mégsem nyertünk.

Visca El Barça!

a.carkey
Ejj. Nem az RTLK adja, azonnal jön az eredmény, ahogy az U20as fiúknak is ... (valahogy így kéne a jövõben is!)

Rosszul emlékszem, hogy "topcsapat" ellen akkor nyertünk utoljára tétmeccsen, amikor 1995 áprilisában megvertük a svédeket a Népstadionban?

Mindegy, örülök, hogy erõt merítettek az U20asok sikerébõl és elhitték, hogy bárkit meg lehet verni ha csak egy picit is elhiszik.<#eljen>

Apropó, a dán közönség hangulata most kb. olyan, mint amikor mi 1986ban a hollandok ellen kikaptunk 1:0ra a Népstadionban 😄 (majd utána jött a 0:6 ...)

A medve nem játék.

szép volt 😄
limperatore
istenem dzsudzsák..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

atyaúristen
de jó lett volna még 1 gól
szép védés volt
LasDen
méghogy Babos szar 😄

LasDen
én Buzsákyt nem hoztam volna le 😄

Nincs nyomás...van eredmény <#vigyor>
gumikacsa
A játék alapján rá kellett néznem az eredményjelzõre, hogy biztos jó meccset nézek-e... 😊

Renault magnum http://kamionszim.hu

LasDen
ezt valószínû sosem tudjuk meg....
lehetne a válogatottnál is az, mint valamelyik angol klubnál, hogy a szurkolók a tulajdonosok és õk állítják össze a csapatot 😄

Kaplan
Apropó Varga játéka még mindig nagyon tetszik nekem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Azt nem vágom, hogy miért nem tudtunk ebben a taktikai rendszerben játszani eddig. Szemmel láthatólag jobban megy nekünk, hogy nem kötelezõ hazapasszolni a labdát kontra lehetõségnél.

Több a zacsi mint a játékos 😊
Végülis ha elkezd szakadni a hó....jó lesz sapinak 😄
LasDen
korábban monta Knézy, hogy a nézõk kaptak ilyen piros meg fehér nejlonokat...aztán felkellett õket mutatni és szép volt...😄 Most meg elégedetlenségükben bedobálják õket...vagyis befújja a szél...😄

Punker
mi ez a sok szemét? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tyler1
pár haverral már beszéltünk róla, hogy tét nélkül jobban játszunk mindig 😄 most ez mekkora poén h talán nyerünk de már késõ 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
ez a felállás inkább 4-5-1 sztem....Rudolf inkább szélsõ....

valami szemétlerakó van a pálya mellett vazzzeee?
kuzco007
Gera: ha nem lennél Fradista azt mondanám, hogy hisztis picsa vagy, így csak szimplán...kapdbe!!

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Banano
Én mindig is mondtam h Babos egyre jobban kezd hasonlítani Casillas-ra.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Babos jó
Banano
<#idiota><#idiota><#idiota>jóvicc😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Hát az se lenne sokkal nagyobb csoda,mint hogy ezen a meccsen mi vezetünk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

passatgt
nekünk meg még 3-at😄

passatgt
van, de albánoknak kkéne rúgni 5-öt, máltának 6-ot😄

Banano
Matematikailag még van esélyünk kijutni?<#idiota>

Eh, ez a meccs no komment.

Zenszkij
LOL vezetünk, LOL...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Gyorsan rúgjunk még ebben a félidõben
rooney8
áztámindenit

szép volt