Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Óóóóóóóóóóóóóóóó igen...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

wantonly
Nyerünk.
Matthew Prosac
Bameg Németh, ebbõl a 2 ziccerbõl egyet berúghattál volna! Mindegy, tovább tovább!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Németh...igen megmondtad Gabe 😄
fáradtak vagyunk, mint Ghána ellen, ennyivel nem lesz meg a 3. hely
Ja,és Németh elképesztõen önzõ egy játékos,ettõl csak örökölni lehet a labdát.Lehet akármennyivel tisztább helyzetben a társ,oda nem passzolná.Inkább még forog,szenved,aztán mikor elveszti legfeljebb összeesik látványosan.
Ha már Egervári akkora "pedagógus" a riporter szerint,azt is a fejébe verhetné hogy ez csapatjáték...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
Igen, ez eddig kevés sajnos. Nyilvánvalóan a gyors kontrákra akarnak játszani a fiúk, de amíg nem tudják technikailag megvalósítani ezt addig felesleges ezen mesterkedni. Támadni kell beszariság nélkül, nem csak elõre rúgdosni a labdákat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hihetetlen,ugyanolyan nulla ez az elsõ félidõ mint Ghána ellen,semmi átütõerõ abba amit csinálunk.Csak ezek nem tudták kihasználni.
Persze ha jön egy olyan 2. félidõ akkor jó...ha jön...

LasDen
eddig többet van costa ricanál a labda....
amúgy sztem ebbõl a csapatból max 4-5 játékos ér el a válogatottba....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Banano
Nah felkeltem!
Kezdõdhet a mérkõzés!<#finom>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Casillas
érdekes :\
akkor bocs mindenki

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Punker
elõtte el kell vinnem a kutyát futni, csak mocsok hideg van kint 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

KAMIONOS KOGYO
JAJA + eurosport

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Banano
16:45 M1 u20 ugye?<#idiota>Addig alszok.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

galmat
ja meg vicces ez a Fifa oldalon szavazgatás, mert az nem arról szól,hogy aki ott nyer az kapja a díjat, hanem az csak egy szimpla közvéleménykutatás. 😄

galmat
Az én meglátásom Koman Vladimirrel,Németh Krisztiánnal kapcsolatban,hogy a felnõttekhez a következõ felkészülési meccsen már meg kell hívni!! A selejtezõkig tuti játszunk majd 3-4 meccset, addig összeszokhatna valamennyire a többiekkel. Mivel gondoljatok bele, most 20 éves, ha kijutnánk a 2012-es EB-re,márpedig ez a cél, akkor addigra már 23 éves lenne! Szóval most kell õket beépíteni a válogatottba.
Gulácsi Peti meg asszem 19 éves, õ még nagyon ráér, szerintem õ még nem feltétlenül kell,hogy meghívót kapjon,mivel igencsak kevés felnõtt meccset játszott eddig. De hát õ ráér, és tuti,hogy elõbb utóbb eljön majd az õ ideje,mert egy biztos: Fantasztikus tehetség.

Oziris666
Kicsit félreértetted ezt a szavazás dolgot😊

Pont ezt akartam mondani én is <#eljen>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ajánlom neki 😄 Kelleni fog nagyon.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

LasDen
20 éves....24-25 éves korára már fasza lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gulácsinak meg kellene tanulnia kijönni a beívelt labdákra és klasszisokkal jobb kapus lenne. Az elõdöntõben a második gól simán elkerülhetõ lett volna ezáltal.

LasDen
Gulácsi még nem elég a nagycsapatba....ott van Fülöp....Sunderlandbe rendszeres lehetõsége van....ha csak az U20-as csapat lenne a nagyválogatott mégjobban pofára essnénk....

kuzco007
Gera és Babos helyére, Koman és Gulácsi/Megyeri, én az egész u20at beraknám nagyválogatottnak, néhány naggyal kiegészülve akik tényleg nyújtanak is vmit, pl Bodnár..lehet többre jutnánk..

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Tisztánlátás végett:

Az a játékos kapja az adidas aranycipõt, aki a torna során a legtöbb gólt szerzi. Ha több játékos is ugyanannyi gólt szerzett, akkor a gólpasszok alapján döntik el a díj nyertesét.

Csak így félreérthetõ, nem a szavazatok fognak dönteni.

Banano
Majd szavazok,de holnap mikor lesz az U20-as meccs?

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mondjuk 2 magyar van a 4-ben de mindegy...

szucsy89
bár õ áll utlsó helyen jelenleg:\
szucsy89
elkúrtam, szóval www.fifa.com 😊
szucsy89
Banano
linket és akkor szavazni fog mindenki.

sb1
A fifa honlapján van egy szavazás, hogy ki kapja az aranycipõt Egyiptomban, és egy magyar, méghozzá Németh Krisztián is benne van a 4-esben!!! Szavazzunk rá ezerrel, mindenki!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Casillas
link?
elvileg csak holnap frissül hivatalosan...

sz4bolcs
Bocs, akkor ezt visszaszívom, és megtartom magamnak a véleményem. Nem akartam megsérteni senkit.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kraawz
4. kalap lett belõle

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

tirpák Király legalább tudnád mit beszélsz.

Banano
Neeee<#rinya><#rinya><#rinya>
Pedig a tegnapi meccsen Casillashoz is tudtam hasonlítani.😄<#rinya>

GanXstaZoleeWrk
ennyi.

GanXstaZolee#2709

Igen

Nincs evvel semmi gond. 34 éves. Jöhetnek a fiatalok akikre picit hosszabb távon is lehet számítani.

hedonist
ez mit jelent? hogy köv világversenyen onnan húznak minket?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

sz4bolcs
Ez nekem százszor jobban fáj, mint Gera távozása. ://

Igazából csak azt tudom mondani a tegnapi meccsre, hogy ez megint nem tét mérkõzés volt. <#szomoru1>
Tét meccsen vagy mi xarunk be a kapitánnyal az élen. Vagy az ellenfél pörög fel nálunk sokkal jobban.

Ami a pontokat illeti, derekasan helyt állt a csapat. Ilyen csoportban ennyire kevéssel lemaradni önmagában szép.
Most lehet igazán sajnálni, hogy itthon nem tudtuk hozni a 3 pontot a Dánok ellen.
Svédországban az X et azon a kiváló mérkõzésen.
Itthon a Svédek ellen az X et mázlival.
Illetve, hogy ilyen balfasz taktikával õrizgettük a hátrányunkat Portugália ellen itthon.
Simán lehetne 3-4 ponttal több is nekünk.

galmat
reménykedünk,hogy jól számoltál!

Casillas
ha jól számoltam, meg lehet a 3. kalap a selejtezõkre
ugye az ukránok és a lengyelek kiesnek a rangsorból, így az elsõ 22 helyen lévõ csapathoz közünk nincs, az alatta levõ csapatok frissített számai a szombat-szerda meccsek eredményével együtt:

Szlovén: 31 397
Bosznia: 30 740
Ausztria: 29 251
Lettek: 28 468
Magyarok: 28 108
Észak-ír: 26 749
Norvégia: 26 210
Skócia: 25 646

tehát a szlovénok simán megelõznek minket, de mivel a skótok és norvégok nem játszottak, ezzel a gyõzelemmel õket befogjuk, és az észak-írek is csak egy meccset, 0-0, õket is megelõzzük, vagyis két helyet jövünk elõre, pont a 27.-re, ami a 9 fõs kalapokat tekintve még épp a 3.-ba esik.
mögöttünk még van változás, mert nem néztem végig, valaki biztos beesik mögénk pont, de a 28000 pontot nem érik el egyiken se

persze még egyszer mondom, mindez csak akkor igaz, ha jól számoltam 😊

sz4bolcs
Mi volt olyan vicces?

Ezen jót nevettem köszi<#vigyor><#eljen>

Én láttam, de valószínû, hogy egy másik adón, mert ez nem volt több egy sörmeccsnél. Laza játékkal vertük a dánokat erre büszkék lehetünk. A dánok a végére valóban nyerni szerettek volna, de nem tétmeccsre készültek és így nem tudtak felpörögni. Nem játszottunk rosszul azt kijelenthetjük.