Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
reméljük
wantonly
Mondtam, hogy nyerünk. 😄
Randal
Olyan lesz nekünk ez a Koman gyerek mint a svédeknek Ibra...

KAMIONOS KOGYO
Jaaa!Akkor vágom!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Bandee1987
Nem tudom. Szerintem azért volt a bronzmeccs hosszabbítás nélküli, hogy nehogy véletlenül belecsússzon a döntõben, hisz alig 1 óra telt el a 2 meccs között, és még a döntõs csapatoknak bemelegíteniük is kellett, stb...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

galmat
Nekünk azért nem volt,mert utána már alig maradt volna idõ a döntõ elõtt, és egy stadionban van a két meccs. Szóval nekünk ezért jöttek egybõl a tizik.

rooney8
Szép volt fiúk!

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

KAMIONOS KOGYO
A döntõben miért van hosszabbítás???

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Bandee1987
Döntõ után nem lesz díjátadó? Mert akkor gondolom mutatják a srácokat.

Kaplan
Amúgy a kapott gól után úgy éreztem, hogy itt a vége. Márpedig azért mert hiányzott a fiúkból az ami eddig jellemezte õket. Fél percig kontrázott Costa Rica kb. és egyetlen egy középpályásunk sem volt hajlandó egyszerûen visszamenni védekezni, várták, hogy megoldják hátul és elõre legyen vágva a labda. Szerencsénk, hogy erre nem fáztunk rá igazán.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Banano
Yippíííííííííííí grat a csapatnak.<#integet2><#integet2><#integet2>😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Marcell
Az elso 10-15 percben is megindult egy costa ricai csatar, akkor is kilometerekkel mogule hihetetlen sprinttel es becsuszassal mentett Szabo. Pont annyira zavarta meg a csatart, hogy visszaert a vedelmunk.

Matthew Prosac
Szabó elõtt én is leborulok. Mikor még 0-1-nél 4en mentek a costa ricaiak 2 védõnkre... persze hogy Szabó szerelt 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
Amúgy az egész VB legnagyobb teljesítménye nálam egyértelmûen Szabóé. A srác klasszis védõ lehet ha így fejlõdik, sallangmentesen védekezik, kiváló ütemérzékkel van megáldva. Csillagos ötös!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Christiansen
Úh hát ez óriási volt.
a cseh, olasz és ez a meccs örök élmény,
ennyire még sosem szorítottam csapatnak, pedig kisgyerekkorom
óta drukker vagyok.

Szép volt fiúk!

Kaplan
A csapat jó volt. A helyzetkihasználáson kellene javítani mert a következõ meccseken már nem lesz ekkora szerencsénk.. Németh meg nem tudom direkt csinálja-e ezt.. Miért nem lehetett elsõre berakni a bal sarokba a lasztit? Miért kell játszani az agyát.

Az egész csapat megérdemli a hatalmas gratulációt, fõleg fejben, mentálisan erõsebbek a srácok, mint a felnõtt válogatott. Gula, Koman iszonyatosan jól játszott mindegyik meccsen, de én még kiemelném Szabó Jánost is, mert hihetetlen, hogy mindig mindenhova odaér és szabályosan szerel le a kalappal elõtte is!

KAMIONOS KOGYO
holnap este,ferihegy,22:35 körül!

csocso14
SZÉP VOLT FÚIK, GRATULÁLOK 😊
Ennél izgalmasabban nem is lehettek volna harmadikok, és ilyet is ritkán láttam eddig 2-0 a tizenegyesek 😄 4-bõl egyet se tudtak berúgni

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Matthew Prosac
azt mondta Egri hogy 21:30ra érkeznek holnap Ferihegyre.
lehet hogy felvonatozok 😄DDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gratulálok a fiúknak!

Sok számlája lesz a csapatnak a szívmûtétekrõl...😊
Marcell
Gratulalok! Fantasztikus meccseket vivtunk.
Valaki tud reszleteket hogy mikor/hova erkezik a gepuk haza?

Punker
jó ez a kapus nagyon.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VinylToy
Gratulálok a csapatnak!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

reaper4
várgyá most szedem ki 😊 minnyá ott vagyok akárhol is vagy 😄D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Davidus
Gúlát a Liverpool kezdõbe😄

V9ykn8_TZL0

Ezeket a srácokat most pajzson kell a Ferihegyrõl a Puskás stadionig behozni! <#eljen>
Köszönjük. Nagyon nagy élmény volt. Gyakorlatilag a legjobb Európai csapat voltunk a VB-n Ez nem kis teljesítmény ebben a korban.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Azt,de megköszönhetjük neki,mert sok bírót nem érdekelte volna,aztán akkor lehet minden másképp alakul...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

megvan a meccs?

Costa Rica aztán tudott 11-est rúgni... 10-bõl talán 1 bement volna...

De hogy Németh mit akart már megint az elsõ lövésénél?Lemásolta a múltkorit...

Összességében úgy gondolom a 3 helyet megérdemeltük.Ezért kijár a gratuláció a csapatnak.De a jövõben ezek a nulla elsõ félidõk nem lesznek eljátszhatóak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

chalezlopez
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

Vamos Argentina!

Ezaezazezaz!!!Gulácsi egy isten!!!Simán megérdemeltük.Szép volt srácok, büszke rátok egy egész ország<#vigyor2>

Visca El Barça!

németh rúgásánál mit fújt a bíró?
kilépett a kapus ? nem láttam
valószínû hogy azt, nem?
HöfEE
GULÁÁÁÁÁÁÁÁÁCSIIIIIIIIIIII

Bandee1987
Na, most ugrott Gulácsi értéke pár millát minimum 😄DDD

GRAT!!!!

Gulácsi a Torna Kapusa. Koman is benne lesz a torna válogatottjában. Ez a két dolog szerintem biztos.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Burdi
ennnyiiii.hûûûûû
nagy meccs.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

reaper4
ez azért nem semmi 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

most hozzatok egy új szívet<#vigyor>
Matthew Prosac
GULAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉS GULÁCSI MEGNYERTE NEKÜNK A MECCSET!!!!!!!!!!!!!!<#taps>

Szép volt fiúk !!!!!!!!!!!!!!!!
Gulácsiiiiii !!! <#wow2><#wow2><#wow2><#taps><#worship>

REAL MADRID

MEEEGVAAAAAAAAANNN
Krinyo
JEEEEEEEEEEE

chalezlopez
Na ezt már nem lehet elveszíteni!!

Vamos Argentina!

ezek kikészítenek minekt a rúgásokkal<#eplus2>
reaper4
megvan mind 😄D

elájulok 😄
Krinyo
ezt nem hiszem el b+ 😄