Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a cseh, olasz és ez a meccs örök élmény,
ennyire még sosem szorítottam csapatnak, pedig kisgyerekkorom
óta drukker vagyok.
Szép volt fiúk!
Ennél izgalmasabban nem is lehettek volna harmadikok, és ilyet is ritkán láttam eddig 2-0 a tizenegyesek 😄 4-bõl egyet se tudtak berúgni
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
lehet hogy felvonatozok 😄DDD
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Sok számlája lesz a csapatnak a szívmûtétekrõl...😊
Valaki tud reszleteket hogy mikor/hova erkezik a gepuk haza?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Köszönjük. Nagyon nagy élmény volt. Gyakorlatilag a legjobb Európai csapat voltunk a VB-n Ez nem kis teljesítmény ebben a korban.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De hogy Németh mit akart már megint az elsõ lövésénél?Lemásolta a múltkorit...
Összességében úgy gondolom a 3 helyet megérdemeltük.Ezért kijár a gratuláció a csapatnak.De a jövõben ezek a nulla elsõ félidõk nem lesznek eljátszhatóak.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Visca El Barça!
kilépett a kapus ? nem láttam
valószínû hogy azt, nem?
GRAT!!!!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nagy meccs.
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
REAL MADRID