Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Belgium elleni barátságos meccsre készülõk névsora:
kapusok: Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München), Bogdán Ádám (Bolton)
hátvédek: Bodnár László (DVSC-TEVA), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion), Horváth Gábor (Videoton), Bodor Boldizsár (Roda)
középpályások: Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Halmosi Péter (Hull City), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers), Farkas Balázs (Videoton), Sándor György (Újpest)
csatárok: Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town), Kabát Péter (Újpest)

tudom, dehát az alapján, amit hétvégén nyilatkozott kúman, ez is esélytelen volt 😄
banok
várjál még mert ez csak a bõ keret.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ennek örülök. Tipikus az a meccs ahol oda kell tenni magunkat. Különben nagyon megszórnak a sajtfejûek.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Matthew Prosac
jó lett volna legalább egy meccset itthon játszani, kimentem volna 😞

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
két hét múlva szombaton 20.45-tõl Belgium-Magyarország, utána szerdán nagy valószínûséggel lengyel-magyar lesz.

u20asokra is lehet v lehetett még a hazajövetelük napján is

football without ultras is nothing

akkor ezekszerint jó nagy ívben beleszarnak most már a válogatottba :\
jhetedikj
Ezt most láttam, origón még mindig lehet szavazni:

<#idiota>

anno 1987

basszus, RTL-híradóban azt mondja a riporter: Vlagyimir Kúúman :\
hedonist
kedvencem, mert olyan hûûûs😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

banok
a publikus felvételekhez elég csak regisztrálni. és elkúrtam a linket: sport-video.hu

ezzel csak az a baj, hogy nem elég regisztrálni, hanem kell asszem 500 hsz ahhoz, hogy bármit is le tudj tölteni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

banok
sport.video.hu -> publikus felvételek

passatgt
mit mondsz?

Koman

grizzly21
ezzel egyetertek, nem szeretem, amikor az a csapat nyeri, akinek a jatekaban semmi esely nincs golra. A foci a golokrol kene hogy szoljon, bealltak vedekezni egesz meccs alatt, es csak az volt a kerdes, hogy ki tudjak e huzni vegig, es akkor a 11 eseknel mar barki nyerhet, vagy nem. Eselyuk sem volt hogy golt lojenek.

De ez most a legkevesbe zavar mivel mi viszont megnyertuk a bronzot😊

Christiansen
Valaki feltehetné a netre a magyar meccseket, kiírnám dvd-re emlékbe..

jólvan, ha fizeted az utazást, indulok is! -.-
Pacal17
Ismétlés lesz valamikor?

Vladimir Komam, megjelenése mint; "A_kvázi-tini_" TICHY_Lajos focistánk ?!

Focizz úgy tovább, mint Õ is tette egykoron;
Hajrá tehát, Te "Pici-komám" !

RS
Gratulálok nekik!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

sumi
Gratula Nekik..!!!!!<#worship><#eljen><#taps>

Szép volt FIÚK !!!
Pacal17
Sajna nem láttam a meccset, de feldobta a szar napom végét a hír 😄

SZÉP VOLT!

kraawz
<#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kuzco007
HNAP 22.35-KOR ÉRKEZNEK A SRÁCOK A FERIHEGY 2A-RA!! MINDENKI A REPTÉRRE ÉS ZÚGJON A SZÉP VOLT FIÚK!! HAJRÁ MAGYAROK!!

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Sõt a Bronz meccs elõtt játszott többi meccsünk talán még keményebb volt.

Csirke4
Egyébként valóban a bronzmeccs 5-ször olyan kemény volt mint ez a tinglitangli finálé. :/
Csirke4
Ez igaz de ha már a Brazil vs Ghána meccs volt a vége akkor legalább onnan a jobbik csapat nyerjen! És nyert! 😄
Bandee1987
Ja, és ha Ghána képes volt megnyerni a vb-t, akkor szerintem mi is képesek lettünk volna rá 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Szerintem meg messze nem a legjobb csapat nyertem meg a VB-t, de ez nem az elsõ és nem is az utolsó alkalom.
Nem sajnálom én tõlük, de véleményem szerint a Magyar csapat is 10 bõl 8 szor megverné Ghána csapatát.

KAMIONOS KOGYO
Átadást nézitek? GRAT!!!Szép volt fiúk!!!<#felkialtas><#felkialtas>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Szerintem meg igenis Ghána érdemelte meg. Mind az összteljesítményt figyelembe véve, mind pedig a döntõt. 80 percet játszottak 10 emberrel és a nagy varázsló brazilok meg 6 emberrel támadtak 4-el védekeztek, meg is érdemelték a vereséget.

a.carkey
Az egyik brazil edzõ/segítõ/valaki a csapat körül majdnem úgy nézett ki, mint Felipe Massa apja. Kb. ugyanazt eljátszották, mint tavly a boxban Massa apjék, és ugyanúgy szóltak is nekik is, hogy még nincs vége. Tavaly ilyenkor ugye pont Massa maradt le a VB címrõl. Úgy látszik, ez benne volt most is a levegõben, hisz a F1 is pont ott van.<#idiota>

A medve nem játék.

a.carkey
Szép azért, hogy a világbajnok vert ki minket. .)

A medve nem játék.

KAMIONOS KOGYO
Koman-é az ezüst cipõ!GRAT!!!<#taps>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

chalezlopez
Ghánának drukkoltam, sohasem szerettem a brazilokat. Vamos...<#eplus2>

Vamos Argentina!

Banano
Én valahogy ghánának "szurkoltam" annak ellenére h kikaptunk 3-2 re😞 Nem tudom mért,de nem nagyon akartam h brazil csapat nyerjen megint😄.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Viszont elmondhatjuk, hogy a világbajnoktól kaptunk ki.

Az

Csirke4
Jeeeeeeeeeeeee buzi brazilok nagy rakás szar csapat!
Éjjenek a Ghánaiak.<#eljen>
KAMIONOS KOGYO
én se örülök neki!csak érdekes!

limperatore
ez kb olyan mint az olaszok 2006os vb gyõzelme.. vicc

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kaplan
Nem tudok örülni neki..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

KAMIONOS KOGYO
És Ghána nyerte...

KAMIONOS KOGYO
Milyen szoros már!

Kaplan
De jó lett volna ha mi játszuk a döntõt. 😞

De a bronz is szépen csillog!

Jézus Maicon...<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

KAMIONOS KOGYO
Brazilok nagy tízi rúgok!(legalábbis nagyobbak mint a Costa-Rica)XD<#nevetes1>