Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy milyen védekezési formát játszunk?
Zónavédekezés? Területszûkítés? sehol... Embert nem fogunk, ütközés nem hogy hátul nincs, de még középpályán sem.

Elõrejátékról ne is beszéljünk szerencsétlenek támadni ilyen védelem mellett nem is mernek... Bár megértem õket.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mor3llo
Huszti?! Ma is csak alibizik, szégyen egy játékos lett:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

joebacsi
"félúton vagyunk"
ez mi a szart jelent? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Király ma a csodamackónadrágját vette fel
LasDen
hát igen....fülöpön sok múlik majd, hogy hova igazol....mert jó lenne ha játszna rendszeresen és akkor meg lenne oldva a kapus kérdés is jó pár évre....én jó kapusnak tartom 😄
juhász meg nem kérdés....csak neki is már elkéne jönni az anderlechttõl valami jobb csapatba 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
juhász is ide tartozik(védõként) meg fülöp is, a többieket elkéne felejteni, és gera, illetve más fiatalokkal helyettesíteni

LasDen
mert õk azok akik olyan csapatokban is játszanak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mekkora egy fos ez a csapat -.-
LasDen
a szünetben minimum egy németh-torghelle csere kéne, de persze ebbõl valami majd csak a 80. percben lesz....

passatgt
koman, vadócz, huszti, dzsudzsák teljesen mást szintet képviselnek, sajnos így nagyon nehéz, hogy kb a többiekhozzájuk képest amatõr szinten vannak...

Sanyi befejezésben jó, 1 az 1-ben nem annyira, inkább a balázsnak, vagy a husztinak kéne többet passzolni, akik mondjuk tudnak is cselezni, persze nem vagyok szakértõ.
Gregorius
Nincs akkor 0 a billentyûzeten, hogy le tudjam írni, mekkora 0 ez a Sanyi ma. Illetve nem 0, inkább -1.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

passatgt
juhász kivételével egyértelmûen szétbaszódik a védelem, nemtom mit keres elõl

sb1
Királynak megköszönhetjük, hogy még nem 0-3....még...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

3x etetnek meg minket kényszerítõvel, kéne reagálni...
scs17
úgy mennek át a védelmünkön mint kés a vajon :S

passatgt
juhászt hogy számolta ez oda? jézusom

Csirke4
Jaja Sport1 kellett, köszi!
sb1
Ohh, a németeknek túl messze volt a pad a pályától...hogy oda ne szarjak...<#mf1>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

scs17
na vazz

ez jól kezdõdik 😞

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

sb1
Magyarország: Király Gábor – Bodnár László, Juhász Roland, Horváth Gábor, Vanczák Vilmos – Bodor Boldizsár, Vadócz Krisztián, Koman Vladimir, Dzsudzsák Balázs – Huszti Szabolcs – Torghelle Sándor

Németország: Neuer – Boateng, Mertesacker, Friedrich, Westermann – Khedira – Trochowski, Özil, Kroos, Podolski – Klose

Gunnersboy
valaki egy kezdõt pls

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

talán a második félidõre beállítja

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

LasDen
úristen milyen kezdõ....Király a kapuba....Juhász vkp....de legalább Koman a kezdõben...de hogy Németh mért nem fért be Torghelle helyett....hülye Koeman....szanaszét basznám a fejét 😄

LasDen
kameramanok milyen bejelentkezéseket nyomtak 😄

+ német ZDF
a Sport1, ha erre célzol, kommentátort nem tudom
Csirke4
Az este 8-kor levõ Magyar-Német-et ki közvetíti a TV-ben?:>
Rockynhooo
szerintem is az lesz.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
van egy olyan érzésem, hogy Németh meg Koman csak csere lesz....egy brátxágosra sem emlékszek, ahol valakit a kezdõben próbált volna ki....inkább ugyanazt küldi a pályára....asszem 😄

hedonist
Jaj, de kéne Zolipapa!!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kaplan
Én legszívesebben 4-4-2ben küldeném fel a csapatot.

Fülöp - Bodnár, Horváth, Juhász, Bodor - Dzsudzsák, Vadócz, Koman, Huszti - Németh, Torghelle.

Azért megnézném ebbõl mire futná.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hedonist
tudom, ezért mondtam,h amugy sem izgat,h nem fog játszani, amúgy meg persz ezt azért nem is írtam, mert magától értetõdõ,h nagyon várjük sztem mindannyian Koman, és Némó szereplését😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
Én arra hogy az újoncok mutatnak e valamit tõlünk 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
há Ballack nem is fog játszani 😄

hedonist
Kint leszek a meccsen, annak ellenére,h Ballack Chelsea-s nem rá vagyok kiváncsi, hanem Özilre és Marinra, úgyh remélem mind2-õt láthatom😊

bakkerman
<#worship><#worship> ehhez nem kell kommentár

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

egymás elleni iksz 😄
német siker (ho után)
angol siker
német
angol
német
angol - 2008.11.19
de anglia jobb nah 😄
Oziris666
Nem hülyeség azért az utóbbi idõben az angolok általában verik a németeket...

LasDen
"A futball egy nagyon egyszerû játék, amit 22 ember játszik 90 percen keresztül, és végül mindig a németek nyernek."

😄

gercse
hülyeség, németek azok németek, Ballack meg inkább kifelé vonul már a karrierébõl, mint befelé...nem lehet egy egy jó megmozdulásból megélni

amúgy szó se róla, hogy védeném a németeket (olaszoknak szurkolok, már évek óta), de majd meglátjuk mit hoz a vb, én sosem becsülöm le õket

sb1
Tippek a meccsre? Szerintem 1:1

Oziris666
Simán rosszabbak,fõleg így Ballack nélkül...

Ez valóban tiszteletre méltó.

LasDen
annyira sajnálom, hogy Priskinbõl nem lett semmi válogatott szinten....pedig nekem annyira szimptakius a srác...😄
oké, hogy a champs-ben játszik, de ha legalább gólokat lõne....ilyen 10+ gól számmal már kiegyeznék...és akkor talán a válogatottba is beférne és nem Torghellével kellene beérni....
de majd talán Németh...de õ meg nem szimpatikus nekem....😞 😄

és tegyük hozzá hogy Priskin egy felvidéki magyar srác 😊
Le a kalappal! <#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

na látod ,pedig õk nem is keresnek dollármilliókat van akinek tõlük sokkata több pénze van mégse ad egy forintnyit sem!
Nagyon szép gesztus tõlük,fõleg h nem is idehaza élnek mégis gondolnak a hazájukra és tõrõdnek vele <#worship><#worship><#worship>