Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

példamutató!!

Egymillió forinttal segíti az árvízkárosultakat Fülöp Márton, valamint Priskin Tamás, a magyar labdarúgó-válogatott két játékosa.
"Úgy érezzük, hogy mint válogatott labdarúgók, kiemelt felelõsséggel tartozunk a hazánk iránt, amelyért mindent meg kell tennünk a pályán, s ha módunkban áll, azon kívül is - áll a két futballista közleményében. - Ezért úgy döntöttünk, hogy most, amikor honfitársaink ezrei kerültek kiszolgáltatott helyzetbe a hatalmas esõzések és árvizek miatt, anyagi áldozatot is hozunk a rászorulók gondjainak enyhítésért: ketten összesen egymillió forintot utaltunk át a Magyar Vöröskereszt árvízkárosultaknak szánt adományokra létrehozott bankszámlájára."
Fülöp az angol Premier League-ben szereplõ Sunderland alkalmazottja, míg Priskin szintén a szigetországban, a másodosztályú Ipswich Town labdarúgója.
(mti)

most ezzel kompenzálják azt, hogy nem mentünk a vb-re? 😄
Mor3llo
Az eredmények nem azt mutatják, hogy rosszabbak😉 sõt, nagyon nem😄

Ezekkel a barátságos meccsekkel az a probléma, hogy el lesz húzva a mézesmadzag, ha sikerül megszorongatni egy nagyágyút, aztán jönnek a pofonok a selejtezõkön...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

sztem roszabbak...

am tényleg jobb ez mint a vb hiszen most jön a 3 nagyágyú.
Németország - 2010.05.29
Hollandia - 2010.06.05 14:00
Anglia - 2010.08.11

majd az EB selejtezõn megint Hollandia...

Matthew Prosac
Na,az pont sokkal rosszabb, mintha az A-csapat játszana. A sztáro(cská)k féltenék a lábukat, míg a tartalékok pont arra várnak, hogy egy meccsen mindent beleadva bizonyítsák: helyük van a kezdõben..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bakkerman
szentem vagy nyerünk,vagy dönci lesz,Löw nagyon félti a fiait,szvsz a B csapat fog kezdeni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gercse
barátságoson bármi lehet, az angolokat is meg tudjuk verni
én csak azon akadtam fenn, hogy a németek rosszabbak lennének az angoloknál...
vannak a brazilok, meg a spanyolok, utánuk lévõ 8 csapat egyenrangú ellenfél simán

Mor3llo
Jó az angolok meg EB-re sem jutottak ki...felesleges ilyen találgatásokba belemenni😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

anno meg brutál jók voltak a németek a világ egyik legjobb kapusával (Kahn) és mégis 2-0ra vertük õket 😄
barátságos meccsen meg amugyis jók vagyunk...
Zoli ver 1et tuti!
Sanyi a fellegekben fog járni szóval meglesz ez. na jó ha nem nyerünk akkor is max egy potyagóllal kapunk ki 😄
gercse
...
németeket se verjük meg, egy szinten vannak az angolokkal, nem más tészta...

LasDen
nem lesz kedvük játszani...és ez lesz a mi elõnyünk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ááá 2 õt se lövünk nekik 😄
oké németeket megint elverjük az tuti,de azért az Angolok az más tészta...
LasDen
szinte már olyan mintha vb-n lennénk...😄
ha játszunk agnolokkal akkor lesz vagy 6-3...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A Wembleyben játszunk az angol válogatottal

A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 11-én ismét a világ élvonalába tartozó ellenféllel méri össze tudását: Erwin Koeman együttese Londonban, a Wembley-stadionban Angliával játszik felkészülési mérkõzést. A találkozó megszervezése jelentõs sportdiplomáciai siker, és egyben azt is jelenti, hogy a mieink - az oroszok, a németek és a hollandok után - a negyedik mérkõzésüket játsszák a világ legjobbjai közé sorolt válogatott ellen ebben az évben.

fasza lesz ha a hír igaz 😊 alig várom! Hétvégén Németország ,majd Anglia 😊 (de félek utóbbitól nagy zakót fogunk kapni)
Elek a keretben Dárdai helyett, ezt se gondoltam volna
Többet ésszel mint erõvel nála nem mûködik. Ezért az esetek többségében csak vagdalkozás a játéka.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Én attól tartok megint ugyanúgy 1 csatárral (Torghelle) fogunk felállni mint eddig. Hiába mondja Koeman, hogy igazából 3 csatárral játszunk ez a pályán abszolut nem látszik. Középpályások a félpályánál, Torghelle meg vergõdik egymaga a 4 védõ között.
Remélem most mer majd változtatni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Casillas
"Mi a francért erõltetjük?"

mert még ha technikailag esetleg nincs is olyan magas szinten, kibaszottul harcos mindig, és emiatt mindig benne van a gól pontrúgásoknál is

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Igen. Még használható. Kedvelem is, de építeni nem lehet rá komolyan sajnos 😞

LasDen
Dárdai befér még....a rutinja sokat hozzátehet még a csapathoz...persze kifutóban van, de attól még használható....

Torghelle Sándor...Oké a mi Sanyink, de nem lehet vele számolni már. Mi a francért erõltetjük?

Priskin Tamás. Jól indult, de egyelõre nem hozott még semmit amiért válogatottba lenne a helye.

Dárdai Pál. Minden tiszteletem. Nagy játékos volt. Fõleg a silány választékból. Viszont õ rá sem lehet már építeni. Már már befejezi a profi karriert.

Koman. VÉGRE! A többi fiatalt is el lehetne kezdeni beépíteni szépen. Tét nélkül most van rá idõ. Vagy meddig akarunk várni vele?

Lehetne még sorolni, de sajnos abból kell gazdálkodni amink van. 😞

<#conf>

Buzsáky sérült, helyette Tõzsér van a keretben

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

passatgt
de lehetne

LasDen
de õ meg nincs a keretben 😄

passatgt
akkor Vass

LasDen
igen...elõször én is Buzsákyt akartam Koman mellé, de mivel kell egy védekezõ is, így maradt Dárdai...😄

hedonist
dárdai védekezõ buzsáky támadó, kell min. egy vkp.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

passatgt
bodor helyett bodnár, priskin helyett lázok, dárdai helyett buzsáky és mehetünk😊

bakkerman
Gulácsi-Bodnár,Juhász,Vanczák,Laczkó-Dzsudzsák,Vadócz,Huszti,Koman-Lázok,Németh

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
A VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Király Gábor (1860 München), Fülöp Márton (Sunderland), Gulácsi Péter (Liverpool)

Védõk: Bodnár László (DVSC-TEVA), Szélesi Zoltán (DVSC-TEVA), Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion), Horváth Gábor (Videoton), Laczkó Zsolt (DVSC-TEVA), Bodor Boldizsár (Roda JC)

Középpályások: Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers), Dzsudzsák Balázs (PSV), Huszti Szabolcs (Zenit Szentpétervár), Dárdai Pál (Hertha BSC), Vadócz Krisztián (Osasuna), Nagy Dániel (Videoton), Koman Vladimir (Bari)

Támadók: Lázok János (MTK), Priskin Tamás (Ipswich), Torghelle Sándor (Augsburg), Németh Krisztián (AEK Athén)

én így állnék ki:

Fülöp, Bodor, Juhász, Horváth, Szélesi, Huszti, Dárdai, Koman, Dzsudzsák, Priskin, Németh 😄

passatgt
amúgy csak az elejét néztem, de sanyi tök jól játszott, nem pattant el tõle a labda, szépen passzolta le, meg kiosztott egy kötényt is😄

nem nézted? 😄
már az orosz kiállítása után nem lehetett visszaküldeni a technikai zónába, õ inkább bratyizott a magyarokkal 😄 aztán a nyilatkozatnál nem igazán állt stabilan a lábán, forgolódott, meg megbökte a tolmácsát és röhögött 😄
hedonist
😄 mii? rászokott a vodkara kint?😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

a meccs utáni nyilatkozatnál elég feltûnõ volt, hogy nem józan
hedonist
ezt hogy érted? tényleg szar meccs volt

Hiddink hogy be volt töltve 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
ilyet se láttam még
Mint szinte mindig, amióta ez a kapitány van...

www.smart-bus.hu

Kaplan
rendkívül színvonaltalan meccset játszunk.. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

És milyet kaptunk. Vicc. A védõ mögötte. Király meg a vonalon...

zaki
lol milyen gólt lõttünk. általában ilyeneket mi szoktunk kapni 😄

WuFraZselic
majdnem 1-0 oda 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

NA bazz...2:0

passatgt
hopp egy piroska u21-nél olaszoknál😊

meglehet fordítani

LasDen
úristen....Kiráy véd...

LasDen
róla azér könnyebben elhinném 😄

Matthew Prosac
legalább annyira, amennyire Kevin-Prince Boateng német....

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
Okaka Chuka....gondolom echte olasz 😄

Matthew Prosac
szép kis védelmi hiba volt, 1-0