Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
lothar??? õ is mindenhol megbukott eddig....akkor már inkább a l. csaba...vagy Bölöni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én Mezey-t tenném a padra. Mellé meg Várhídit. Persze csak ha ilyen párosítás lehetséges😊
Én annak örülnék ha visszahoznák Lothar-t, vagy meg lehetne próbálni László Csabát.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

LasDen
emlegették egervárit, de vele se lenne sokkal jobb....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Persze, én azzal teljesen egyetértek, hogy az nem megoldás ha sorban küldjük elfele az edzõket. Én örültem is, mikor megtudtam, hogy egy holland edzõnk lesz anno. De:
Miért pont hazai pályán, közvetített meccsen, a népstadionban, a németek ellen kell olyan formációkat kipróbálni, ami teljesen használhatatlan??!! Álljanak ki támadóan, és akkor maximum kikapunk 10-5-re. De ez, hogy azt teszteli az edzõ, hogy hogyan néz ki a csapat, ha teljesen felvan forgatva... szal felfoghatatlan számomra... Ezt az összeállítást egy ötödrangú edzõmeccsen is kilehetett volna próbálni, és ott is kiderült volna, hogy nem érdemes ilyennel próbálkozni.
A másik fájó dolog, ami kiba**ta nálam a biztosítékot, amikor a meccs utáni interjúnál még mosolygott is. Bakker, legalább palástolná kicsit, hogy õt teljesen hidegen hagyja az eredmény(mert ugye ez benne volt...)
Tehát én is most már azt mondom, hogy legyen egy vállalható magyar edzõ a kispadon, akinek félidõben nem kell egy szócsõ(jelen esetben Aczél Zoli), hogy lebassza illetve felrázza a csapatot az öltözõben.
LasDen
neki is kell 1-2 év hogy érjen...és akkor pár évet játszhat együtt a Kádár-Juhász duó áttörhetetlen falat képezve...😄

passatgt
kádár még nekem nagyon bizonytalan

azt be kell látni Koemannak nem az elsõ rossz taktikai húzása volt, és még a kezdõcsapatot is megbontotta...épp elkezdtük nézni a meccset a nevelõfaterral mondom neki jééé Juhász a középpályán van méghozzá a védekezõ poszton, de nem a saját posztján...mondja nekem: na tutira belõnek egy csomó gólt normális ez a Koeman h beteszi középpályásnak?"másik mondata: hol vannak a csatáraink? miért nem kezdõ Németh vagy mondjuk Szalai?"
erre mit adj Isten a Nyilasi, Puhl az összes szaki ugyanazt mondta el nincs labdaszerzés, Juhász nincs a posztján, csatársor nulla...második félidõben rögtön jobb lett, ahogy visszavonták Juhászt a középhátvéd posztra. Nem vagyok szakértõ, de ezt még ti is lazán láthattátok h Koeman bontotta meg a szerkezetet teljesen és emiatt alakítottak ki a Németek annyi helyzetet, rések voltak szinte a védelembe.
összességében: Vanczákot, Királyt, Bodort, Horváthot, Torghellét kukába már...jöjjön vissza Vass Ádám labdaszerzõként, Koman, Németh, Szalai esetleg ezt a Lázokot többet játszatni, Gera is kellene, Hajnal és Buzsáky is, ha nem lennének örökké sérültek...Juhász mellé betenném Kádár Tamást, Bodnárt meghagynám kapusposztra pedig simán felhoznatnám Gulácsi Pétert, de Fülöp is jó kapus...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rockynhooo
nem láttam hála az égnek. de kb a portugál fless volt hogy bekkeltük a 0:1et?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
nem tudom, de ez az 1 csatáros játék nagyon szar...legalábbis a mi sanyink nem tud mit csinálni...hiába erõszakos 4 játékos közt elveszik....és akkor máris 1 ember mínusz van....a legnagyobb probléma hogy nincs egy normális csatárunk....Priskinbõl már sajnos nem lesz számottevõ játékos....Feczesin sem sokkal jobb....Rudolf nudli...Szalaiban van még lehetõség, de még meg kell mutatnia, hogy beférne....a legesélyesebb ugye Németh, de még neki is le kell valamit tennie az asztalra, hogy tét meccsen kezdõ lehessen.....

ja akkor mindig küldhetnénk el mindenkit és sohase jutnánk egyrõl a kettõre.
azért avb selin legalább volt haszálnyi esély...
nemlehet h más taktika felállást kéne választani hátha azon jobban szerepelnénk és akkor csak azt az egy fajtát erõltetni?
most elmegy koeman akkor jönegy másik megint a nullán leszünk...
Emiatt nemhiszem, hogy érdemes lene bántani. Közvetlenül a meccs lefújása után nem csoda, hogy nem ugrik be neki rögtön. Aki játszott már tétmeccset, az tudja mirõl beszélek...

A meccsrõl nem írok semmit😄 2 szóban tudnám jellemezni: Koeman takarodj!!
Zenszkij
Milyen német válogatott ez? Gomez, Özil, Boateng, Aogu, Cacau, errõl a Throhowski, Podolski, Klose lengyelhû trióról már említést se teszek. És még ez a szedett vetett társaság is laposra ver. Pff!!! Túl alacsonyak a magyarok tiszta röhej, egy két játékos Dávidnak tûnt Góliát mellett...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Gregorius
Én nem emelnék ki senkit a csapatból a Sanyin kívül. Mindenki szar volt úgy együtt, ahogy voltak. Nem kiemelkedõen szarok, de úgy kellemesen szarok. Az, hogy újoncok nem tûntek ki egyik irányban sem, nem érdem. Senki számára. Igazából szerintem mindegy, ki vezeti ezt a nemzeti 11-et. Szarból nem lehet várat építeni.

Egyébként én nem látom annyira pesszimistán a helyzetet, ez ma nagyon szar volt. Volt már jobb is. De van még lejjebb. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gomez egy szerencsétlen focista, de Ibrahimovic példájából nyertünk volna egy fogadást mert éreztem h pont ez fog gólt lõni ha a technikás Özilnek nem ment xD, ááá no comment

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem Koman játékával nem volt nagy gond, mégiscsak elsõ meccs, Németh meg nem nagyon kapott olyan labdát amivel kezdhetett volna valamit.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

könyörgöm Kádár Tamást a Vanczák helyett, igaz nem rutinos, de sztem ezzel együtt se lenne vészes a csere
Németh is Koman elsõ meccse volt nem kéne ilyen keménynek lennie velük...

erre nincsenek szavak...
némethrõl és komanról kiderült, hogy beférnek a csapatba, de valük sem fogunk kijutni sehova. a két tehetséggel is 0 volt a támadójátékunk.
az, hogy 3 passzt nem bírunk megcsinálni, mára teljesen megszokottá vált. de azért illett volna kicsit jobban nyomni, hátha torghelle letarol két védõt, ráesik fejére a labda és bepattan a kapuba. ebben ugyanis mindig bízhatunk😊

aki kemény, nézze meg az ismétlést a sport2-n fél óra múlva😄
A Király indoklása arra gólra jogos, bár inkább emeljék át, mint ilyen gólt kapjon... a többivel egyetértek... nincs játék, nincs elképzelés, semmi nincs.

www.smart-bus.hu

Kaplan
Jééééézusom, ez annyira minõsíthetetlen volt, hogy ihajj.
Ezekbõl a nevekbõl nem hiszem el, hogy nem lehet összegyúrni egy normális, aránylag ütõképes csapatot amelyik nem impotens ilyen szinten.

Egyszerûen nem értem mit mûvel Koeman.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

jAsOn VoOrHeEs
Király Gabi: "A 2. gól az melyik is volt?"

😄DDDDDDDDD

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

én a 2. magyar gólnál felröhögtem, pedig nem szoktam. Összegezve én továbbra is azt mondom Qmannak mennie kell. Nem tudok olyan meccset mondani amire azt mondhatnám hogy élvezetes volt. Arról nem is beszélve hogy szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány akció gólt lõttünk eddig.
Hiába mondják sokan, hogy vele legalább a kötelezõket hoztuk, ezt megtették anno Matheus-szal is, ráadásul azok a meccsek még élvezhetõk is voltak.

banok
hát annyi pozitívuma van a mai meccsnek, hogy Koman most már csak magyar válogatott lehet.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sb1
Remélem senki nem dédelget áémokat a 2012-es EB-rõl 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Gregorius
Ez egy kiváló meccs volt. A partjelzõk vakok, a bíró fasz, a németek bunkók, mi meg impotensek vagyunk. <#wilting>

Még szerencse, hogy volt alkohol a közelben, különben semmi jó nem lett volna ebben az egész estés horror-vígjátékban.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Csóri hogy fújtatott mikor futott vissza

Vanczák, édes Istenem...

www.smart-bus.hu

mesés
na de legalább bokán rúgta Gomezt
joebacsi
király meg kicserélte a szerencsemackóját 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ilyen gólt, bazz

miért nem
miért nem
ez miért piros?
bazz
joebacsi
nabazdmeg, beavatták...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hogy nem érnek oda idõben sehova... magyarul csak kergetik a labdát, és az ellenfelet...

www.smart-bus.hu

joebacsi
végre

joebacsi
sanyi mekkora egy moslék 😊

Bodnár lõ... Bedobás!
Németh-et kellett volna behozni a sanyi helyett, mert azért Koman meg Németh eléggé érzik egymást
na baszki, Bodort kell lecserélni aki még talán még halvány reménysugár volt...
zaki
hát ez az, és így fényévekkel jobbak nálunk.

pedig a németek se valami hûdeacélosak
Gregorius
Hú vazz, olyan ideg vagyok, hogy már meg sem tudok egyeztetni egymással két mondatrészt. 😄

Le a kalappal az elõtt, aki véletlenül felfogja, hogy mit írtam le ahelyett, amit akartam írni.

zaki
egy nagy rakás fos ez a csapat. ha özil nem lenne ilyen szerencsétlen, már 3 góllal vezethetnének a németek. talán dzsudzsák az, aki játszott is valamit, meg király is jól védett (özil gyakorlatilag mindig belérúgta a zsugát)

Gregorius
Hát én se vagyok szakértõ, de ha valaki egy nem tud beleérni egy olyan passzba se, amelyik a lábai között gurulnak át szinte, az akkor se akarjon focista lenni, ha jó befejezõ. Legfeljebb a grundon.

Az a baj, hogy ennek ellenére erõltetik is. Ha valaki megpróbál elõre passzolni, akkor el sem jut a Sanyiig az esetek felében, mert annyira langyosan passzol. Ha meg eljut véletlenül, akkor meg a Sanyi nem tud beleérni, mert valami mással van elfoglalva, vagy valami más meccset néz, nem tudom.

Ami hátul folyik az kritikán aluli. Azt nehéz szavakba önteni. Úgy mondhatnám inkább, hogy remek nemzeti színû nézõk vannak a védelemben. Szinte minden német akciót végig tudnak nézni rezzenéstelen tekintettel.

Király az Király! A légiósok meg jók lennének, csak kéne belõlük legalább kettõ olyan pozícióban egymás elõtt, hogy fel tudják vinni a labdát. Sajnos szánalmas nézni, ahogy Dzsudzsák elfelejti, hogy itthon van, és azt hiszi, hogy egy beívelt labdára majd lesz 4 érkezõ ember. Nálunk legfeljebb a Sanyi tud elszánkózni a labda alatt ilyenkor.

Mondanám, hogy szerkezeti hiba van, meg Juhásznak hátul a helye, de leginkább tök mindegy. A németektõl nem pattan el a labda. Ennyi. Labdakezelés. Azt kéne megtanulni. No meg futni. Ha megszerzi egy német a labdát a mi térfelünkön, négyen sprintelnek a kapu felé. Nálunk akkor kezd el a Sanyi visszakocogni lesrõl.

szucsy89
Koman se mutat semmit csak vergõdik bár mindenki szar ebben a csapatban egyszerûen:S nem értem semmi játék nincs, felõlem lehetne 0-3 is az eredmény csak látnám hogy vannak befutások, figurák, elképzelés...de semmi, íveljük Torghellére a labdát (akinek a válogatott közelében sem szabadna lennie mellesleg:S)