Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudunk mi játszani ha kell ez ma kiderült...
Gera két gólja zseniális volt.
Balázs két gólpassza klasszis megoldás volt.
Vanczákot megkövetem... ma jó volt, igaz a helyén játszott.
Laczkó nem balhátvéd.
Fülöp...
A többi negatívumot nem taglalnám, mert összességében azt hiszem kalapot kell emelnünk. Ha ezt a kombinatív focit tovább tudjuk vinni, akkor nem ufó ellenfél ellen bizony van keresnivalónk. Ez a 4-4-2 nagyon fekszik nekünk, ezt már korábban is láthattuk, de azt nem hittem volna, hogy egy ilyen csapat ellen is hatásos. Remélem maradunk ennél.
Úgy gondolom tisztességgel helytálltunk, fõleg, ha belevesszük a teljesen szabályos gólunkat amit nem adtak meg. Három ( négy ) gólt jó darabig nem fog kapni ez a Holland válogatott... fõleg nem otthon. Kicsit szerencséjük is volt, no meg van pár zsenijük...
Élmény volt ez a mai meccs... én büszke vagyok rájuk!
www.smart-bus.hu
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
még kiket verünk meg? 😊)))))
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
„A visszajátszásokból egyértelmûen nem derül ki, mi történt pontosan. A támadó kérheti a kilenc métert – de ez most nem történt meg –, és a bíró is kérheti, hogy várjanak a sípszóig, de akár melyik esetrõl is van szó, a sípszó elõtti elrúgásért sárga lapot kellett volna adni. Ez nem történt meg, ugyanakkor gólt sem ítélt, így mindenképp hibázott a játékvezetõ" – nyilatkozta Dzsudzsák meg nem adott góljáról Puhl Sándor a Sport Televíziónak.
#18048: Nem vagyok benne biztos, hogy mi nyerünk, sajnos. 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
Királynak legalább a menetrendszerû potyája mellett mindig van 2-3 bravúrja is.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Juhász is osztja az ész aztán akkora hibái vannak hogy ...
Juhasz,Fulop szanalmas. Laczko meg egyszeruen kriminalis. Ez az ember hogy lehet valogatott ? Dzsudzsaknak kell vedekezni helyette lol, azt kapjuk rola a golokat. Ennel a Fulopnel pedig meg a penteki Kiraly is jobb volt.
tudtam én kire kell fogadni 😄
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus