Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
Meg azért sem verik meg õket, mert a Hollandok igen régóta 100%-osra hozzák a selejtezõket.
http://goo.gl/gd6Zi5
de valóban, a svédek a következõ 2 meccsbõl legalább 4 pontot tuti gyûjtenek. A hollandokat még meg is nyerik, mivel meglesz velük beszélve...
Dum spiro, spero.
és hiába állunk a 3. helyen ugyanannyi ponttal a svédekkel, mi 1el több meccset játszottunk! a svédek jobb helyzetben vannak mivel a finneknek és a hollandoknak sem kötelezõ nyerni! behozhatnak 6 pontot mi csak 3at!
meg arra apellál mindenki hogy 2 döntetlent játszik a svéd válogatott! és mi megverjük a finneket!
Bár így lenne!
de akkor még ott a pótselejtezõ!
melyik csapat lenne nekünk való? Írország? bár abban a csoportban még 2 feljöhet a 2. helyre!
és izrael mióta Európa????
csak azt a tv nem mutatta
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A pótselejtezõknél kiemelik a felét és ahhoz rendelik a másik felét. Mivel 20 éve nem jutottunk ki sehova, nem hinném, hogy kiemeltek leszünk.
Ja és persze hajrá Finnország a svédek ellen. 😊
A finnekben meg bízzatok, eurovízióson is egyedül õk adták nekünk a 12 pontjukat <#idiota>#idiota>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Remélem, hogy Horváth Gabinak is használni fog Hollandia, mert alapvetõen õ sem lenne rossz játékos arra a posztra, de mostanában (lásd: Sturm ellen) igen vékonyka volt.
Tudom, hogy még most is nagyon sok dolognak kellene számunkra kedvezõen alakulni, de ha kijutunk, máris kezdek félretenni az útra meg a jegyre!
Ha nem jön össze, akkor sincs szégyenkezni valónk, ami biztos, hogy ehhez a két meccshez hasonlóan kell focizni és küzdeni a finnek ellen!
Hajrá Magyarország!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kár, hogy a svédek most San Marinóval játszottak, ha most mennek a finnek ellen, akkor szerintem komoly gondjaik lettek volna, nincsenek formában. De remélem az északi rokonok segítenek egy picit majd rajtunk! 😊
Vanczák kellemesen meglepett, Juhász-Korcsmár: megvan a belsõ kettõsünk (le is kopogom gyorsan), Eleket meg Királyt sem szidhatja senki, Józsika se volt rossz megint, Rudolf meg egy állat, a szó legjobb értelmében! 😊
Most úgy érzem, hogy ez a "szerethetõ válogatott" dolog nem csak egy üres frázis. 😊
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
aztán jönnek a szerbek egy hétre pótselejtezni?: 😊)
van szerintetek esély még a második helyre?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Amerikai Szamoa pedig anno 2005 környékén 31-0-ra kapott ki Ausztráliától...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
9 mérkõzés
9 vereség
0 lõtt gól
49 kapott gól
aSD:AF?D😄:S:S van ennél aljább válogatott a világon?😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Gyûlölünk titeket"
nem is hittem a szememnek, hogy ezt a paraszt Moldávok kibírták írni😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Csodás Armenia 😊))
Még egyszer mondom horvátoknál volt egy felmérés, minket tartanak a legjobb szomszédjuknak. Nem felejtették el a dél-szláv háború idején kapott erkölcsi, anyagi és hadianyag támogatásunkat, emellett õk feltudják fogni európaiként azt ami náluk történt, elismerik a gazdasági és infrastrukturális hozzájárulásunkat az országukhoz. Csak egy példa, Fiuméban a mai napig Baross-nak hívják a kikötõjüket, ahogy 120 éve elneveztük.