Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
A holland szövetséget egy kis pénzzel meg lehet ám gyõzni. Jajj de pesszimista vagyok...

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
A Hollandokat nem verik meg, mert a Hollandok szeretnének visszakerülni a világranglista elsõ helyére, ahhoz pedig nyerni kell.

Meg azért sem verik meg õket, mert a Hollandok igen régóta 100%-osra hozzák a selejtezõket.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Izrael politikai okokból nagyon régóta Európa (legalábbis ami a sportot illeti).

passatgt
!

kérdésed már antiszemitizmus, fõleg ebben a Kazahsztánnal teli liberálisan toleráns Európában 😊

ressy14
szerintem már az emberek azzal is elégedettek lennének ha pótselejtezõt játszanánk, és ott nem zakóval esnénk ki. hosszú évek után ez lenne az elsõ igazi esély egyáltalán a 2. helyre.

de valóban, a svédek a következõ 2 meccsbõl legalább 4 pontot tuti gyûjtenek. A hollandokat még meg is nyerik, mivel meglesz velük beszélve...

Dum spiro, spero.

miért mindig ugyanezek a válogatottak vannak a csoportokban? szinte mindig ugyanaz az össze s csoport! nem is kéne sorsolni!

és hiába állunk a 3. helyen ugyanannyi ponttal a svédekkel, mi 1el több meccset játszottunk! a svédek jobb helyzetben vannak mivel a finneknek és a hollandoknak sem kötelezõ nyerni! behozhatnak 6 pontot mi csak 3at!
meg arra apellál mindenki hogy 2 döntetlent játszik a svéd válogatott! és mi megverjük a finneket!
Bár így lenne!
de akkor még ott a pótselejtezõ!
melyik csapat lenne nekünk való? Írország? bár abban a csoportban még 2 feljöhet a 2. helyre!

és izrael mióta Európa????
Krisztiam
azt is kiírták, hogy "szar Magyarország"
csak azt a tv nem mutatta

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

állítólag Román Steaua Ultrák voltak úgyhalottam

Jakuza001
Tehat szamoltal a lehetoseggel 😄

[HUN]FaTaL
Nem számol senki semmit, jeleztem, hogyha valami oknál fogva továbbjutnánk a csoportból (ennek esélye 2-3% szvsz), akkor senki ne várja az örményeket ellenfélnek.

Casillas
Mert most még számolgathatunk, a finn-svéd után meg talán már nem, ki kell használni a lehetõséget.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

annyira elõre számoltok....

[HUN]FaTaL
Az örményeket biztosan nem kapjuk.

A pótselejtezõknél kiemelik a felét és ahhoz rendelik a másik felét. Mivel 20 éve nem jutottunk ki sehova, nem hinném, hogy kiemeltek leszünk.

Ja és persze hajrá Finnország a svédek ellen. 😊

Casillas
Legjobb második hely valószínûleg a H csoporté lesz, ott a portugál-dán-norvég trió is 13 ponttal áll, és mivel õk csak öten vannak, nincs levonás, így ha más nem is, õk minden bizonnyal megelõzik a (remélhetõleg) 15 pontunkat. Viszont egy kis szerencsével a pótselejtezõn megkaphatnánk az örményeket 😄 Attól is függ, hogy hogy alakul majd a koefficiensünk a gyõzelmekkel, mert megint lesz kiemelés is a pótselejtezõre...
A finnekben meg bízzatok, eurovízióson is egyedül õk adták nekünk a 12 pontjukat <#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

[HUN]FaTaL
Azért az egy nem gyenge csoport úgyhogy én nem venném biztosra, hogy kijutunk, de úgy legyen. 😄

Zsolti9014
ösztöndíjból esélytelen. 😊
mondjuk addigra már csak fogok dolgozni is. 😄

Hajrá Magyarország!

LasDen
majd a brazil vb-re...arra aztán lehet félretenni...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zsolti9014
és milyen jó, hogy nem egy nagyobb nevû csapat padján ücsörgött, hanem Norvégiában játszott/játszik. 😊
Remélem, hogy Horváth Gabinak is használni fog Hollandia, mert alapvetõen õ sem lenne rossz játékos arra a posztra, de mostanában (lásd: Sturm ellen) igen vékonyka volt.

Tudom, hogy még most is nagyon sok dolognak kellene számunkra kedvezõen alakulni, de ha kijutunk, máris kezdek félretenni az útra meg a jegyre!
Ha nem jön össze, akkor sincs szégyenkezni valónk, ami biztos, hogy ehhez a két meccshez hasonlóan kell focizni és küzdeni a finnek ellen!

Hajrá Magyarország!

LasDen
kellett neki 1-2 év meg norvégia mire beért....jól tolja...így már 3 kompetens védõnk van középre...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zsolti9014
Szép volt fiúk, megvan a kötelezõ, egy igen kellemetlen ellenféllel szemben.

Kár, hogy a svédek most San Marinóval játszottak, ha most mennek a finnek ellen, akkor szerintem komoly gondjaik lettek volna, nincsenek formában. De remélem az északi rokonok segítenek egy picit majd rajtunk! 😊

Vanczák kellemesen meglepett, Juhász-Korcsmár: megvan a belsõ kettõsünk (le is kopogom gyorsan), Eleket meg Királyt sem szidhatja senki, Józsika se volt rossz megint, Rudolf meg egy állat, a szó legjobb értelmében! 😊

Most úgy érzem, hogy ez a "szerethetõ válogatott" dolog nem csak egy üres frázis. 😊
Hajrá Magyarország!

Hajrá Magyarország!

A play-off-ba max. 15 ponttal juthatunk be, nem 21-gyel. A San Marino ellen szerzett 6 pontot ki kell vonni.

sb1
Én már megálmodtam 😄 a Görögök kiszopnak a horvátoktól meg a grúzoktól, mi megverjük a finneket, a svédek x- elnek a finnek és a hollandok ellen, és így legjobb csoport másodikként 21 ponttal automatice kijutunk 😄 😄 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

A második helyre mindig van esély (csak több pontot kell szerezni mint a svédek)

aztán jönnek a szerbek egy hétre pótselejtezni?: 😊)

Krisztiam
magyar finn meccsre jöttök október 11-én?
van szerintetek esély még a második helyre?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

de ezek indulnak valamelyik tornán?
Pakisztán és talán a Salamon szk.

Amerikai Szamoa pedig anno 2005 környékén 31-0-ra kapott ki Ausztráliától...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na igen, ez szép benne, csak állandóan kikapni nem egy jó dolog... 😄
LasDen
én szívessen lennék san marinoi válogatott....amatõrök a meló után sneijderrel, benzemaval és rooney-val játszhatnak...simán beválallnám...sztárokkal játszhatok és még élvezem is 😄

nem szóltam, arra fele szokás gól lõni 😄 mondjuk olyan csapatok ellen, mint kiribati meg cook szigetek... 😄
pápua új-guinea?
San Marino

9 mérkõzés
9 vereség
0 lõtt gól
49 kapott gól

aSD:AF?D😄:S:S van ennél aljább válogatott a világon?😄
BUNDA!!! <#nevetes1>

Kit--Kat
Attól, hogy nem tudsz róla, volt. Épp ez volt a lényeg, hogy most 1-2 összetûzés 1000 év alatt, nem számít.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lengyel összetûzésrõl nem nagyon tudok, sõt velük már Károly Róbert idõszakában is jóba voltunk, Kázmér pl megígértette velünk, hogy Nagy Lajos ülhet majd a Lengyel trónon, ha meghal majd így kötöttek örökösödési szerzõdést úgy 1339 fele...már akkor is ennyire jóba voltunk. Egy idõben eltûnt Lengyelország évszázadokra (felosztották a Ruszkik és a Poroszok a területet a 18. században) aztán pedig Hitler indított támadást ellenük, így kezdõdött a II. vh. és természetesen egy csomó lengyel zsidó menekültet bújtattunk el ezt sem elfelejteni...tehát nem emlékszem, hogy lett volna összetûzésünk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Görögtûz felcsillant, és nézem a jobb felsõ szektorban kiírva

"Gyûlölünk titeket"

nem is hittem a szememnek, hogy ezt a paraszt Moldávok kibírták írni😄

Kit--Kat
A lengyelekkel is voltak összetûzéseink a hiedelmekkel ellentétben, és?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Miert mit irt? Nem is lattam 😮

arra azért kíváncsi lennék a Moldávoknak hogy sikerült leírni az õ, ü betûket😄 nagyon pontos kiírás volt az a bizonyos transzparens. Nem lepõdnék meg, ha kapna a Moldáv szövetség egy kis büntit😄 egyrészt a sértõ transzparens, másrészt a berohanó nézõ miatt

azt nem is mondtam h a Horvátok tömegesen gyûlölnének. Nyaralni is voltam ott 1 hetet, hangos, bulizós nép, de nem érdekli õket éppen milyen nemzet van ott csakis a turizmussal törõdnek, ami jó. Mondjuk ez Zadar, Pag, Posedarje környéke lent Dalmácia környékén nem tapasztaltam semmi rosszat sõt...😊 Szerbeknél már más a helyzet pl.

Jellasics. <#nezze>
[HUN]FaTaL
Szlovák - Örmény 0-4 😄DDDD

0-4
Csodás Armenia 😊))

Kit--Kat
Azért õk nem az a klasszikus balkáni sötétség mint ami a tõle dél-keletre lévõket jellemzi. Hiba õket egy kalap alá venni. Velünk úgy általában semmi gondjuk nincs, miért is lenne?!

[HUN]FaTaL
Sorry, média helyett politikát akartam írni.

Oziris666
A Finneknek az egész csoportba a svédek elleni meccs számít a legjobban,ezt elhiheted!

fogalmazhatunk úgyis talán minket gyûlölnek a legkevésbé.
0-3
Kit--Kat
Jóhát Románia-Szerbia-Ukrajna mind egy balkáni primitív népség, h, ezekben az országokban a gyûlölet dominál önmaguk és múltjuk kifejezésének a képtelensége miatt (ebben igazából Románia és Szlovákia dominál), ez élteti õket. Szlovákiáról ne is beszéljünk, elõbb találják ki kik is õk...

Még egyszer mondom horvátoknál volt egy felmérés, minket tartanak a legjobb szomszédjuknak. Nem felejtették el a dél-szláv háború idején kapott erkölcsi, anyagi és hadianyag támogatásunkat, emellett õk feltudják fogni európaiként azt ami náluk történt, elismerik a gazdasági és infrastrukturális hozzájárulásunkat az országukhoz. Csak egy példa, Fiuméban a mai napig Baross-nak hívják a kikötõjüket, ahogy 120 éve elneveztük.