28329
-
#23878 hanem a S.H.I.E.L.D. és Nick Fury -
#23877 réges régen nem a kapitány dönti el ki kap behívót :) -
#23876 Na az viszont felér nálam egy döntetlennel :) -
#23875 valamelyik nap Gundel Takács Gábort olvastam -
#23874 Jól sejtem hogy crazy jenő "barátunk" közvetít? -
#23873 Nagyon bátor vagy :D
Én meg megfoadom, ha nyerünk, egyből megveszem neten az andorrai meccsre a legdrágább jegyet magamnak :d (nem túl rizikós vállalás :D ) -
Grenzjager #23872 -
#23871 100 millió digitális pengőbe lefogadom hogy 1-2-re nyerünk -
#23870 Fiatal?
Holland védelmet nézd meg...:)
Amúgy ha valóban komolyan gondolják azt hogy odateszik magukat kapitányostul, zsuzsistól, akkor Németh kezd, mert a hollandoknál rengetegen otthon játszanak, Németh ismerheti őket a legjobban.
Na meg az az Otigba, akit nem hívunk be, mert csak egy fisfos holland csapatban alapember, akik egy meccsel kevesebbet játszva 3 pontra vannak az első helytől -
#23869 4 védő minek?
Bogdán - Korcsmár, Guzmics, Kádár - Varga, Koman - Zsuzsák, Hajnal, Lovrencsics - Niko, Németh/Böde
:D
amúgy Stiebert kétlem, hogy kezdene, fiatal még ide. -
#23868 én így állnék fel:
Bogdán
Vanczák - Korcsmár - Guzmics - Kádár
Varga
Koman - Hajnal - Stieber
Nikolics - Németh
Jó kis támadó csapat:) -
#23867 Ma szerintem Németh kezd, de talán Niko-val előrébb lennénk, mert ő igazi kontracsatár, ha védők mögé pontosan beívelt labdákat kap, azokkal élni szokott. Mint tette azt az EL-ben az erősebb csapatok ellen is. De a hollandok ellen tök mindegy ki van csatárban, zakó így is, úgy is. A gólarány csak azon múlik, hogy zsuzsika és a társai akarnak-e játszani vagy sem. -
#23866 Kár, hogy Hajnalra semmi alternatíva, mivel sokadik meccs óta semmit se mutat, bundesliga 2 ben sem valami acélos...
Igazából nincs olyan felállás, keret amiben lenne esélyünk szóval mind1... -
Zenszkij #23865 Köszönjük meg neki, hogy nem lett 8-0. LOOL -
commissioner #23864 a románok elleni meccsen 5 (!) fontos mentése is volt Guzmicsnak a hibája után... -
#23863 Brit alsóbb osztályba talán. :) -
#23862 Mikor Nikolics még nem volt magyar állampolgár és már a rákócziban v a vidiben termelte a gólokat, mondta neki az egervári h ha magyar állampolgár lesz akkor számíthat behívókra. Na ez már baromi régen volt. Remélem most megmutatja h Egervárinak már régen játszatnia kellett volna. Mondjuk szerintem a hollnadok ellen nem sok esélyünk lesz.
Egyébként Guzmicsnak azért sem kell játszania mert a románok elleni meccsen azért is volt kezdő h menedzsere eladja. aztán ez pont nem jött akkor össze. Aztán h felettese a leendő kérőkkel a kiábrándult játékot az észtek ellen is kezdenie kellett. Aztán h sikerült e eladni nem tudom.:(( -
commissioner #23861 A mostani magyar válogatott nem hasonlítható a miénkhez - Nagy Antal -
#23860 Guzmicsot nem rakta be a szoftverprogram? -
Grenzjager #23859 A magyar válogatott várható kezdőcsapata az MTI szerint:
Bogdán Ádám - Vanczák Vilmos, Mészáros Norbert, Korcsmár Zsolt, Kádár Tamás - Varga József, Elek Ákos - Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Németh Krisztián
Voetbal International szerint Hollandia várható kezdőcsapata:
Vorm - Janmaar, De Vrij, Martins Indi, Blind - N. de Jong, Strootman - Robben, Van der Vaart, Lens - Van Persie. -
Zenszkij #23858 "Kíváncsian várjuk, hogy mit tudunk megvalósítani a világ egyik legjobb csapata ellen. Elszántak a játékosok"
Igen ismerjük már ezt az elszántságot!
Üzenem a fiúknak, lehet ballagni!!!! Elég volt a parasztvakításból. -
#23857 Mert idióták és akik megtilthatnák nekik a nyilatkozást szintén idióták.
-
#23856 Miért nem tudják meccs előtt befogni a pofájukat???? -
#23855 Nem olvastam hogy mire válaszoltál így igen csak kikerekedett a szemem az eredményen.
Azt hittem a Holland - Magyar még a téma.
Szerintem a holnapi realitás 3-0-ás hazai győzelem. -
#23854 megverjük őket 4-0-ra,aztán megy a hype,meg az "előrelépegetős" nyilatkozatok,hogy a 2016-os EB selejtezőkre már gecikirályak leszünk. -
#23853 Magyarország-Andorra: 7500 jegy már elkelt.
Majd lehet tapsolni zsuzsuiékat, akik elmondhatják, hogy az utolsó pillanatokig megvolt a remény a 2. helyre, de a 3. is nagyon szép eredmény(amiből még simán lehet 4. is akár). -
Grenzjager #23852 én azóta mindig boldog vagyok ha Lipták megfordul, vagy legalább nem az ellenfél vezet a himnusz végére :) -
#23851 De, de egyszer "muszáj" volt elsütnöm :) -
#23850 nem unalmas még ez a vicc? -
#23849 +1 -
#23848 Az volt a románok ellen is. :D
Most is lesz. -
#23847 Meglepetés lesz, ha Lipták megfordul -
#23846 Hát attól függ mit értesz meglepetés alatt? Nem kapunk 4-et csak 3-at? :) -
Zenszkij #23845 Nem akarok senkit se lelombozni. Aki itt bármit is remél annak elment a józan esze. Ez a válogatott már bizonyított Romániában. Ha pénteken én állnék a holland kapuban se lenne fikarcnyi esélyünk se. -
#23844 A titkos szoftver támogatásával.
Egyébként meglepetés lesz, ha nem kapunk az első 25 percen belül gólt :)
Ahogy nálam az is meglepetés kategória ha rúgnánk egynél többet.
-
#23843 Nikolics a keretben
Csak szerintem lesz meglepetés pénteken?:) -
#23842 Akkor meg a mi csoportunkban lesz a legrosszabb második, ráadásul még ott van a török-holland meccs is.
Felesleges számolgatni, nem fogunk pótselejtezni. -
#23841 Oszt örülünk, majd még aznap döntetlen Andorrával. :D -
#23840 4-1 a tippem,első félidőben gyorsan vágnak kettőt,azzal eldől a 3 pont sorsa,második félidőben picit altatnak,aztán a semmiből jön a harmadik gól,visszaállnak,elkezdenek cserélni a hollandok,tesztelgetni,találunk egy gólt,leül a meccs,és az utolsó 25 percben amikor már nem csak fizikailag,hanem mentálisan is kifáradt a csapat akkor meglövik a hollandok a 4. góljukat. -
Unreal1942 #23839 Szerintem meg a Románok is vannak olyan szarok, hogy elbasszák az Észtek elleni meccset.