28329
-
#23838 86ban a Népstadionban mi is erre készültünk. Még a Mexico 86-ot is belenyírták illetékes elvtársék a fűbe, oszt Nincs Fakéreg góljával nyertek a Hollandok 0-1-re. Miért ne lehetne 1x nekünk is szerencsénk???
[Röhögni kezd] -
#23837 Amúgy mekkora már, hogy a román közszolgálati tv nem a saját válogatottja meccsét adja élőben, hanem a mienkét! Mondjuk nekik a 6 pont garantált, ők is inkább mi miattunk izgulnak..csak nem úgy ahogy mi :) -
IXEMGabeo #23836 szerintem meg Ibra be fog találni a 96. percben -
#23835 nem csak az ünneplés miatt akarnak majd nyerni, hanem az elsőkalapos kiemelésüket is megakarják tartani a vb-re. -
#23834 Ugye meg akarják ünnepelni otthon is a kijutást, erre most lesz utolsó lehetőségük, minden jegy elkelt a meccsre, szal 5-1 az én tippem :) -
Unreal1942 #23833 Szerintem már az első félidőt se ússzuk meg kettő alatt. -
Unreal1942 #23832 LOL -
#23831 0:0
utolsó percben dzsudzsák az új cipőjével fölérúg egy 11-est -
#23830 3:0, de a 10-edik percig tartjuk magunkat.
Az a baj, hogy még az u-21-es csapatuk is alázna minket, nemhogy a legerősebb 11-ük.
Az esélyeink a 0-hoz konvergálnak, de ha látjuk rajtuk az akarást, akkor nekem mindegy mi az eredmény. Persze most Dzsudzsi szerint meg fognak halni a pályán, és én hiszek a rollerhuszárnak. Csak zsarut ne lásson aznap. :D -
Unreal1942 #23829 Koncentráljunk a pénteki meccsre. Szerintetek?
Az én tippem 4:0 -
#23828 rohadjon meg ott ahol van...jöhet Sousa,Balázska meg a többiek mehetnek a faszba. Legyünk 6.-ak a csoportban,de lássam hogy a szívüket lelküket kiteszik a pályán. De ezek az újgazdag pöcsök csak a klubjukért játszanak,meg ugye MAGUKÉRT. FAF. -
#23827 Ja végül is csak 1986 óta nem jutottunk ki egy nemzetközi tornára sem, de olyan nagy hibát - az első 10-ből szépen lassan lecsúsztunk az 50. helyre - tényleg nem vétettek. Amíg ilyen hozzáállás van a fejekben nem is lehet itt semmiféle változást remélni. -
#23826 " túl nagy hibákat az elmúlt évtizedekben sem vétettünk."
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Ezen csak röhögni lehet sajnos. -
#23825 Egervári egyébként azt a kérdést is megkapta, egy hónap távlatából mit gondol, hibázott-e valamit ő személy szerint Bukarestben.
– Mindig többes számban beszélünk, de a vereség az edzőé, a győzelem a játékosoké. Voltak hibák, amit elkövettünk, nem csak a románok ellen, de úgy érzem, túl nagy hibákat az elmúlt évtizedekben sem vétettünk. Kisebbeket igen, ami érhet akár vereséget is.
-
Solt #23824 Focisták... nem az eszükért szeretjük őket! :D -
#23823 Nem igaz, hogy nincs senki, aki megtilthatná ezeknek, hogy nyilatkozzanak.
Annyi hülyeséget hordanak össze, hogy már az a gyanúm, hogy edzésen is ezt gyakorolják :D -
#23822 Magyarul elismeri hogy befostak, "igazán" profi csapat módjára... -
#23821 "Kétségtelen, hogy a bukaresti hangulatban annyi negatívum, gyűlölet volt a játékosok felé, amit nem tudtunk megoldani. A tény az, hogy ez megzavarta a csapatot, ez okozhatta a vereséget. Ezzel szemben hozzáértő, futballt szerető ötvenezer ember várható Amszterdamban, öröm lesz játszani ott, hiszem, hogy ez a játékunkban is meg fog jelenni."
Te jó ég. Takarodjon már el ez a nyomorult. -
Grenzjager #23820 -
#23819 Tehát görcsösek lesznek a teher alatt, mi meg alázzuk majd őket. Így nem is lesz izgalmas :( -
#23818 "A holland Rodánál légióskodó Németh Krisztián megjegyezte, a hazai csapat várhatóan nem tartalékol majd, ugyanis a FIFA-világranglistán jelenleg csak a kilencedikek, és ahhoz, hogy a világbajnoki sorsolásnál kiemeltek legyenek, a legjobb nyolc között kell lenniük."
Szóval semmi lazításra ne számoljanak a Hollandok részéről. -
#23817 a Málta elleni zakó után legalább nem adták a fürdős kurvát az akkoriak, ezek meg minden szar után hisztiznek -
#23816 remélem ott rohad meg szibériában,vagy hol a túróban van most -
#23815 Koman Vladimir szerint a bukaresti vereséggel nem szolgáltak rá a bizalomvesztésre
ezek egyre hülyébbek... -
#23814 Mi ebben a durva? 1986 óta semmilyen nemzetközi tornára nem jutunk ki. Ehhez képest a mostani helyzetünk semmi újdonsággal nem szolgál. A durva az lenne, ha esélyünk lenne a pót selejtezőig eljutni és azt megnyerni vagy elsők lennénk a tabellán. -
Grenzjager #23813 Na akkora büntit kaptak az uefától az oláhok az ellenünki meccsen mint a törökök elleni miatt,pár ezer eurót, a mocsok mlsz aszisztálásával. uefa,mlsz=legális magyar gyalázás -
#23812 Épp néztem a jegyárakat, hát csúcs, hogy ahol a fradi meccsen szoktam ülni 4,5 ropiért, oda most cirka 15k a jegy :)
Na persze ha csoda történne (amit még nem tapasztaltam sajna), akkor már este a meccs után venném meg a jegyet, gondolom, jópáran vagyunk így vele :D
Én azért betárazok jó sok sörrel estére, józanul a 4. holland gól után már nem bírom majd :)
-
#23811 az andorra elleni meccsre pedig 29 ezer helyett remélem csak 10 ezret fognak árusítani. -
#23810 "Az Alfahír szerkesztősége még kora délután telefonon próbálta elérni a fogadó fél, Hollandia sportági szakszövetségét. A "holland MLSZ", vagyis a KNVB nyilvános telefonszámán három kerek perc alatt eljutottunk a sajtóosztály vezetőjéig. Ő kérdésünkre, miszerint miért csak 700 jegyet kaptak a magyarok az amszterdami stadionba, két perc türelmet kért. Egy perc ötven másodperc alatt meg is érkezett a válasz: mert a magyar fél (MLSZ) csak ennyit kért azzal a kikötéssel, hogy száz(!) pluszjegyről még a hét végén, jövő hét elején szó lehet. A holland kolléga hozátette: ő sem érti, miért ennyi tikettet igényelt a magyar fél, hiszen sorsdöntő meccsről van szó..."
erre már tényleg nem lehet mit mondani :DDDDDDDDDDDDDD -
#23809 Azért dúrva ha belegondoltok, hogy X év óta 2 fordulóval a vége elött 2. azaz pótselejtezős helyen állunk, és kb. 0% az esélyünk rá :D -
Gabe18 #23808 Csak úgy vannak vele, jobb ha kevesebben látják ezt élőbe, és adják majd tovább az utókornak... -
Grenzjager #23807 2000 helyett 700 jegyet kért az MLSZ Amszterdamból.
Továbbra is azt akarja az MLSZ hogy ne járjon senki se meccsre, idegenbe se, nincs jegy és kész. -
#23806 lol:D
igen az a hiba pont, hogy eddig a hollandok a 4 hazai meccsükön még gólt se kaptak a selejtezőbe:D
4m 4gy-0-0 12-0gk
amúgy szerintem nem fogjuk megverni a hollandokat:D
de a románok meg betlizni fognak andorrában úgyhogy fasza lesz ez:) -
#23805 -
#23804 a miénkben is kereshetne, van pár -
#23803 "Egervári hibapontokat talált a hollandok játékában"
Nana Sanyi...valld be, hogy valami szoftver találta azokat a hibapontokat is :D -
#23802 Pont ott nem okoztak meglepetést :D :D -
Zenszkij #23801 Ráklikkeltem a linkre, erre Egervári feje felett megjelent egy reklám "Merevedési zavar ellen". :D :D Rég nevettem ilyen jót! -
#23800 ő azt is tudta,hogy lehetne meglepetést okozni bukarestben. Sikerült is neki. -
#23799 Egervári tudja, hogy lehet meglepetést okozni Amszterdamban
Meglepetés lenne, ha nem fehér mez, fehér sportszár, barna gatya összeállításban mennek ki a pályára :)