Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
REAL MADRID
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A magyar szurkolók a szünetben - nagyon sportszerûen - a románokkal együtt szidják a magyar válogatottat.
😄
Dum spiro, spero.
Bazi nagy hiba rögtön az elején.... rendszeresen kapunk az elsõ 5 percben romániában egyet.
Aztán beakad egy bomba ez már törvényszerû. Nem véletlen kerestem a tipp mix sorban ma a nagyobb arányú vendég gyõzelmet. 😞
Sajnálom, hogy ilyen töketlenek vagyunk még mindig.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
és simán kinézem, hogy ov rakja össze a csapatot😄😄😄
vagy csányi de hogy nem egervári az fix😄D:😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nincs szûrés.
Vadócz-Tõzsér mennyivel jobb lenne
Koman egy súlytalan szar, nem is értem mit keres itt
varga meg nem szélsõ védõ eredetileg
mert vkp-t nem tud játszani az fix
http://goo.gl/gd6Zi5
De elõtte még lehugyoznám a falát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
………………„-^*'' : : „'' : : : :: *„
…………..„-* : : :„„--/ : : : : : : : '\
…………./ : : „-* . .| : : : : : : : : '|
……….../ : „-* . . . | : : : : : : : : |
………...\„-* . . . . .| : : : : : : : :'|
……….../ . . . . . . '| : : : : : : : :|
……..../ . . . . . . . .'\ : : : : : : : |
……../ . . . . . . . . . .\ : : : : : : :|
……./ . . . . . . . . . . . '\ : : : : : /
….../ . . . . . . . . . . . . . *-„„„„-*'
….'/ . . . . . . . . . . . . . . '|
…/ . . . . . . . ./ . . . . . . .|
../ . . . . . . . .'/ . . . . . . .'|
./ . . . . . . . . / . . . . . . .'|
'/ . . . . . . . . . . . . . . . .'|
'| . . . . . \ . . . . . . . . . .|
'| . . . . . . \„_^- „ . . . . .'|
'| . . . . . . . . .'\ .\ ./ '/ . |
| .\ . . . . . . . . . \ .'' / . '|
| . . . . . . . . . . / .'/ . . .|
| . . . . . . .| . . / ./ ./ . .|
Ennyit ér a szakma
http://goo.gl/gd6Zi5
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ne rettenj meg soha ellenségedtől! Légy bátor s erényes, hogy szeressen Isten! Az igazat mondd mindig, ha életeddel fizetsz is érte! Védd meg az elesetteket, s légy igazságos! Ez a te esküd.
De ezek... Ezeknek nincs tökük. Egyszerûen, utolsó beszarik. Hol a tûz, az egészséges düh és keménység?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!