Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megint jön a: "jók voltunk, csak az egyperces kihagyások miatt kaptunk gólt" közben meg az egész 90 perc egy kalap fos.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Dzsudzsak is mi a faxert nem a jobb oldalon jatszik? Mert befele cselezve kapura is tudna loni? Ertem en, hogy regebben rendre balon jatszott, de a Dinamoban a jobboson szalad a kapu fele.

REAL MADRID

Muki100
Észtország - Hollandia 1:1

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ressy14
Hírcsárda:

A magyar szurkolók a szünetben - nagyon sportszerûen - a románokkal együtt szidják a magyar válogatottat.

😄

Dum spiro, spero.

Nem az eddigi 2:0 a szégyen.. hanem a mutatott 0 játék.
Bazi nagy hiba rögtön az elején.... rendszeresen kapunk az elsõ 5 percben romániában egyet.
Aztán beakad egy bomba ez már törvényszerû. Nem véletlen kerestem a tipp mix sorban ma a nagyobb arányú vendég gyõzelmet. 😞
Sajnálom, hogy ilyen töketlenek vagyunk még mindig.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sippie
vagy OV kisfia játszik egyet a football managerrel, és onnan veszik a kezdõt 😄
Effe88
egervári csak egy báb
és simán kinézem, hogy ov rakja össze a csapatot😄😄😄
vagy csányi de hogy nem egervári az fix😄D:😄

Zenszkij
De egérvári egy töketlen fax. Nincs vér a pucájában. Mészáros meg Juhász volt erõltetve, a két nyomi. Guzmics nemzetközi tapasztalata ezért nulla.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sippie
Majd a végén úgyis azt nyilatkozza, hogy a "fiúk mindent megtettek, hajtottak, de balszerencsések voltak, de mindent megtettek".
Egyébként én Egerváriból nem nézem ki azt, hogy bemegy az öltözõbe és rábasz az asztalra. :/

REAL MADRID

Shep
Hát épp azt néztem ,hogy egyik nem mozdulna a labda felé csak várja ,hogy odaguruljon. Ilyen mentalitással nem lehet meccset nyerni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zenszkij
Ezeket a félidõben én eligazítanám. Elmondanám nekik, hogy 10-20 éve ahogy a magyar románokkal bánnak, megaláznak mindenkit, rajtunk röhögnek, cukkolnak lenéznek. Maguk meg lealibiznek egy 45 percet mint a sült hal. Tehetségtelen, unintelligens emberek önök uraim, akik csak hiszik, hogy tudnak futballozni. Egy egész ország lázban ég már 86 óta hogy láthasson valamit, szurkolnak, buzdítanak, reménykednek. Erre egy tetû Románia ellen ezt nyújtják. Szégyellhetik magukat. Tudják mit, a második félidõre vigyenek ki székeket is a pályára azt bohóckodjanak tovább. Én befejeztem magukkal, viszlát.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Az baj hogy nagy mellény az van, azt hiszik hogy õk szupersztárok, közben kalap szar az összes. Dzsudszák, Szalai, Böde, mint azt várja mikor kapja meg a labdát, de labdát szerezni , labda után futni egyik se tud.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Sippie
Román kémek! 😄
ReszegKoldus
Hát üres stadionban nagy nehezen 2:2-re sikerült hozni a meccset tavasszal 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

[HUN]FaTaL
Tûzijáték van itt, ahol lakom, biztos ennek a kabarénak szól 😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sippie
szerintem Holman is többet ért volna, mint itt a legtöbb. Legalább Bödével éreznék egymást 😄
[HUN]FaTaL
Szélsõ védõnek Vanczák jobb.

[HUN]FaTaL
Lehet, hogy én is visszakapcsolom, kabarénak nem rossz 😄

Effe88
szerintem nem tud
de ez az én véleményem
alkalmatlan rá
szélen viszont tök jó lenne

"Megijedtek az atmoszférától" Mi a faxról beszél ez a stúdióban? <#felkialtas>

REAL MADRID

Effe88
nem beszélve komanról😊
0 meccs eddig az uralba

vadócz legalább már 5 meccsen játszott idén

[HUN]FaTaL
Varga tud VKP-t játszani, ha nem balfaszok vannak körülötte.

Shep
Hát egyre szarabbak vagyunk, ami persze nem újság csak tavaly/tavasszal azért felfedezhetõ volt némi fejlõdés de azóta mintha elfelejtettek volna focizni. Lagymatag nulla játék, mintha valami nyugdíjasklub meccsén lennének.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
marica sem okoska

Sippie
Pont azon gondolkoztam, hogy mekkora fail reklám, de marha nagy szerencséjük hogy Gerával forgattak aki nem vesz részt ebben a labdakergetésben 😄
passatgt
tõzsér nem nagyon játszik sehol

Gyáááj, a reklámba Gera rúgott egy gólt! Micsoda Sci-fi.

bakkerman
Nem is nézem a kedvenc sorozatomat,inkább folytatom a meccset,nevetséges úgy is 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
Na ez az.
Nincs szûrés.
Vadócz-Tõzsér mennyivel jobb lenne

Koman egy súlytalan szar, nem is értem mit keres itt
varga meg nem szélsõ védõ eredetileg
mert vkp-t nem tud játszani az fix

Ez sokkal jobb mint a TAFT hajhab: Szitáló esõ, erõs napsütés vagy szélvihar, ezek mindig beszopják a faszt.

[HUN]FaTaL
Nem. Azért lett így megkavarva, mert Egervári nem hívta be se Vadóczot, se Pintért, se Tõzsért és feltolta a legjobb védõt VKP-nak, ahol teljesen súlytalan volt.

SLICK
Debrecen itt van tõlem egy köpésre, de soha az életbe nem vett rá semmi, hogy kimenjek egy meccsre. Láttam múlt héten hogy halad a stadion építése, kibaszásból felrobbantanám az egészet.
De elõtte még lehugyoznám a falát.

Sippie
Sérülés miatt lett így megkavarva, nem?
Effe88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
…………………...- *" \ - "::*'\
………………„-^*'' : : „'' : : : :: *„
…………..„-* : : :„„--/ : : : : : : : '\
…………./ : : „-* . .| : : : : : : : : '|
……….../ : „-* . . . | : : : : : : : : |
………...\„-* . . . . .| : : : : : : : :'|
……….../ . . . . . . '| : : : : : : : :|
……..../ . . . . . . . .'\ : : : : : : : |
……../ . . . . . . . . . .\ : : : : : : :|
……./ . . . . . . . . . . . '\ : : : : : /
….../ . . . . . . . . . . . . . *-„„„„-*'
….'/ . . . . . . . . . . . . . . '|
…/ . . . . . . . ./ . . . . . . .|
../ . . . . . . . .'/ . . . . . . .'|
./ . . . . . . . . / . . . . . . .'|
'/ . . . . . . . . . . . . . . . .'|
'| . . . . . \ . . . . . . . . . .|
'| . . . . . . \„_^- „ . . . . .'|
'| . . . . . . . . .'\ .\ ./ '/ . |
| .\ . . . . . . . . . \ .'' / . '|
| . . . . . . . . . . / .'/ . . .|
| . . . . . . .| . . / ./ ./ . .|
Ennyit ér a szakma

Sippie
jajj az nem úgy megy ám, kell a stadion mer az építõipar!!!! meg sokkal jobb hogy abba ölik, mintha bármi másba, hiszen ha lesz sok stadionunk, akkor lesz sok nézõ is (dafaq?!) amibõl dõl a lé, és majd fantasztikus játékosaink lesznek, és megnyerjük a BL-t, meg a VB-t... tetszikérteni?! <#idiota>
[HUN]FaTaL
Más kapitány legalább nem ezelõtt a meccs elõtt forgatta volna fel a védelmet és egy kicsivel több esélyünk lett volna.

Sippie
na mondjuk lehet hogy vele tényleg megtanulnának focizni 😄 csak szerintem az elsõ edzés után már azon gondolkozának hogyan buktassák meg, mivel a szart is kihajtaná belõlük, az meg nem módi egy magyar focistának... 😄
Krinyo
Ez egy szar :\

ReszegKoldus
most elégedetten csettinthetett egervári, hogy bezzeg ha 1 csatár játszik, akkor nem zavarják egymást a beadásnál

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

oliwwer
<#worship>
Effe88
Heynckes kell ide😄😄

SLICK
Én itthon büntetnék bármiféle profi labdarúgással kapcsolatos tevékenységet. A stadionokat leromboltatnám, a játékosoktól elkoboznám a vagyonuk 3/4-ét...

Hát persze, más masnit kötünk a szarra, az már sokkal jobb lesz!

ReszegKoldus
Király még ezt a 2. gólt is köténybe kapta volna 25-rõl

Hát az nem is lenne nag probléma, ha megszüntetnék.... Ami pénzt beleölnek feleslegesen és mit mutatnak fel? SEMMIT! Azt a pénz adják inkább a vízilabdásoknak, meg kajakosoknak + úszóknak meg stb...

Old Kund
Mi Marikát krúlgetjük <#puszi> õk meg játszanak ....

Ne rettenj meg soha ellenségedtől! Légy bátor s erényes, hogy szeressen Isten! Az igazat mondd mindig, ha életeddel fizetsz is érte! Védd meg az elesetteket, s légy igazságos! Ez a te esküd.

Sippie
más kapitánnyal megtanulnának focizni a fiúk? 😄
Kaplan
Én meg azért bíztam mert reméltem, hogy átérzik ezek az idióta faszfejek a pályán, hogy kiment 3000 ember miattuk és Magyarországért. Mindenki szid minket kint, olyan dolgokat tehetnek meg ellenünk aminek mi a felét nem tehetjük meg mással mert megszüntetik itthon a profi futballt.

De ezek... Ezeknek nincs tökük. Egyszerûen, utolsó beszarik. Hol a tûz, az egészséges düh és keménység?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!