6531
  • Tes Parker
    Köszi értem,hogy fel kellene venni az összes fegyverüket,de az összeset kinyírom és veleveszem az összes létező fegyverüket a menüben mindig egyel több pl.:16/17 megnézek mimden létező zugot,hogy nem-e dobta el valahova,de sajna nem és már egyetlen terrorista sincs a pályán.Nem értem.
  • koschwarz
    na ez több minden lehet.

fel kell szedni a terroristák ÖSSZES fegyverét (secure all evidence)

lehet hogy valakit nem jelentettél le (terroristát, túszt, élőt, holtat)

a laborosnál nem kell véletlenül bombákat is hatástalanítani????? lehet hogy egyet kihagytál?

• Tes Parker
    Köszi a választ Sith.Ott akadtam el,hogy egy genetikai laborban vagyok a csapattal minden teroristát letartóztatok,vagy kinyírok minden civilt megtalálok,de nem tudom,hogy mit kell még csinálni mert a menüben minden feladat zöld,de van egy valami Securi valami és nem tudom,hogy mit jelent.Ha tudsz segíteni akkor nagyon köszönöm.
  • Sith
    Öhh nem hiszem hogy létezik hozzá végig játszás ez nem az a játék bár nem tudom hogy hol akadtál el benne szerintem biztos van aki segít
    (talán még én is.. ha emléxem) :)
  • Tes Parker
    Sziasztok!Tudna nekem valaki mondani egy olyan oldalt ahonnan le lehet szedni magyar nyelvű végigjátszást a SWAT 4-hez.Előre is Köszi a Választ.
  • koschwarz
    bakker, mennyit szívtam azon a kurva koncertes 3. pályán!!! tiszta pipa voltam. az előtte lévőket is, meg az utána lévőket is (most kaptam meg a nemtudommilyen metróállommásos pályát, még nem kezdtem el) simán megcsináltam 90 pont fölöttire, de a koncertes nagyon gáz volt.

egyébként nagyon jó ez a kieg, az ellenfelek elég agresszívek (néha túlságosan is), bár van olyan hogy az embereim nem reagálnak elsőre a parancsra. az alapjátékban ilyenre nem emléxem. viszont van benne olyan bug is, hogy mind2 team egy-egy tagjának adtam optiwand-ot, mégsem engedte a parancssorban használni.
  • RMarvin
    Érdemes kipróbálni ezt az ún. SSF 3.1 mod-ot.

Amellett hogy van benne kb 10 új pálya, előkerülnek olyan fegyverek is, amelyeket eddig nem használhattunk: pisztolyok, puskák, géppityuk. (Pisztolynál ajánlom a Desert Eagle-t!!!)
    A fegyverváltás és a kamerás kukkoló elővétele sokkal gyorsabb lett, ez külön jó pont (nem egyszer b....tam rá korábban amiatt, mert az akció közepén fegyvert kellett váltanom)
  • koschwarz
    én ezt a magyarosításos-mániát egyszerűen nem értem. még egy sztoriorientált játéknál, pl. egy RPG-nél megérteném, ha valaki abszolut nem beszélni angol, de ehhez a játékhoz minek kell magyarosítás...
  • SZilaJMaGGoT
    Nem mondom, hát kurva nagy probléma...
  • Barthoo
    nagyon nagy problémám van kellene nekem a SWAT4 magyarosítása valaki tud rajtam segíteni?
  • koschwarz
    tárgytalan, megoldottam, szimplán a videodriver egyik régebbi verzióját kellett feltenni, és akkor látszik a kis menüsor. azért ahhoz képest hogy nvidiás logo van a játék elején, eléggé problémás a játék az nvidia driverekkel.

viszont az első két pályát normal fokozaton 93 pontosra megcsináltam, semmi percek alatt, pepperball fegyverrel, úgyhogy így hamar végezni fogok vele, ha nem nehezedi jelentősen...

az alapjátékban mondjuk a bankos pályával szívtam nagyon sokat.
  • koschwarz
    skacok. telepítettem crack nélkül az alapjátékot, utána a kieget, ami feltette automastikusan a peccset is. ezután elindul a játék, de hába kattintok a carrier-re vagy a play quick missionra, semmi nem történik, bejön egy kép (asztalon sok fegyver pénz narkó) és itt megáll az egész...escape-re visszaatérek a főmenübe. mi van ilyenkor???
  • RMarvin
    Én csak multiban nyomtam, de szerintem szerezz be egy unlocker-t hozzá
  • hedgehog01
    Sziasztok!
    Új vagyok itt, és egy kérdésem lenne, ami már lehet felmerült korábban, de még nem találtam utalást rá.
    A helyzet a következő: van énnékem egy "biztonsági másolat" swat 4-em, nemrég kaptam kölcsön egy havertól. Feltelepítem, minden OK, elkezek játszani, még mindig minden OK, majd az első ki-és visszalépés után hidegzuhany: az utolsó két küldetés valahogy eltünt, így csinálhatom meg újra. Már vagy háromszor előfordult, ez valami ismert hiba, vagy csak az én gépemet nem szereti a kedves? Főleg azért idegesítő, mert általában az irodaházas küldi is eltűnik, amit pedig minden alkalommal vért izzadva tudok csak megcsinálni huszadik próbálkozásra.:) Szóval van erre valami gyógymód?
    Előre is köszi!
  • Dopti
    Aki szeretne jáccani SWAT 4 (1.0) az [email protected] msn...
    3 an már vagyunk.. nyomassuk Co-op ba!
  • RMarvin
    A "http://www.hot-swat-mods.com"-on megtalálod! Egyébként ez egy ún. Realism Mod. Az AI fel lett javítva, rakás új pálya, 2 új fegyverek meg egy halom minden. Este én is megnézem mit tud...
  • Fülüke
    Emberek! Segítség kéne megvan, vagy megvolt valakinek a SWAT3? SŰRGŐS!
  • bepe79
    Kijött a SWAT4: The Stetchkov Syndicate kiegészítőhöz valami TSS v3.0 MOD. Honnan lehet letölteni? Ti tudtok róla valamit?
  • RMarvin
    Jelzem, hogy nagyon jó "user" pályák jöttek ki mostanában. Ajánlom mindenkinek a www.hot-swat-mods.com -ot, ahonnan egy regisztráció után lehet ezerrel letölteni őket!!! Az én gyűjteményemben kb 50-60 "user" pálya van. Örömmel láttam, hogy egyre több külföldi server-en is futtatják őket
  • Fülüke
    Helósztok. Valakinek megvolt vagy megvan a swat 3.? Mert segítség kéne.
  • 2121
    sztem a raven shield is ász. de a SWAT4 egyértelműen a bajnok. csak azok a félórás töltési idők...
  • RMarvin
    A Swat4 alá kellene egy olyan modot csinálni, ami az eddigi hasonló játékokban szereplő előnyök átvételével

Raven Shield: a rengeteg pálya és fegyver
    The Regiment: az ellenfelek fegyvereinek felszedése

Bár még csak mostanában ismerkedek a raven shield-el, de akkor is a SWAT4 a nagybetűs király nálam. Sokkal élethűbb, az ellenfeleknek van "súlyuk", nem úgy mint a ravenshield-ben.
  • Gyocsika
    Alaplapi a hangkártyám valami VIA
  • Gyocsika
    Miért recseg a hang?
  • Gyocsika
    szeretném kérdezni a kiegészitést hova telepítsem?
  • samhun
    thx
  • ibrik
    Azért annyit elárulok, hogy a System mappában található "Campaign.ini" fájl tárolja azt a pályanevet, ahol tartasz (és hogy teljesítetted-e már).
  • samhun
    csinaltam pl egy SAM nevü profilt. és ez elveszhet ha letörlöm a gammát.
    és hogy hol tárolja a gamma, azt a SAM profilt, csak ezt akartam
  • ibrik
    A SWAT4-ben nincsenek hagyományos mentések - ha ezt nem tudod, akkor mivel játszottál eddig?
  • samhun
    ja még vmi, a swat hol tárolja a save fájlokat? mert ha letörlöm a gamét, akkor letörli a mentést is, és nem szeretném...
  • samhun
    tudom hog nemszeetitek a crackelgetős gyerekeket, én az vagyok, de a swat kiegjét nemtom felrakni, mert kéri a patchet, felis raknám, aztán kiirja hogy a swat4.exe velgondja van. mit csinaljak?
  • samhun
    ok, de amikor kiirja hogy opjective complete, akkor mit csináljak? mert nem lép ki...
  • Bucser
    nem lehet küldi közben menteni mivel minden inditásnál újragenerálja a küldiket.
  • samhun
    hogy az a....
    a 4es küldit csinaltam. kiirta hogy opjetive complete. megnyomtam a pause brake billt. rámentem hogy diberifing...
    erre kilép...
    kurva ideges vagyok
    csinalhatom ujra. hol kell menteni?
  • bepe79
    A Stetchkov Syndicate kieghez 1.1-es patch kell.
  • samhun
    meg még valami. crackelt verziom van, most 1.0. tudok vele neten jaccni? kijött már vmien update?
  • samhun
    plz ird le hogy mitkell csinalni, mert nem vagyok angolos
  • ibrik
    A bal felső sarokban nem ártana elolvasni a kiképző utasításait...

Ott mindent elmond, hogy mire és hogyan utasítsd a csapat egyik és másik felét (kékek és pirosak), és hogy te mit csinálj közben.
  • samhun
    hi all. most keztem a gamét. a traning be mit kell csinalni, amikor megtaláltam a fiukat, aztán bemegyunkegy sötéthelyre? megnyomtam a V t, a lámpához, és utána mit kell csinalni?
  • ibrik
    Nem eszik olyan forrón a kását....