S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepti
persze, forwardold a szerver portjat a routeren a gépedre, amelyiken a szervert futtatod. Hogy a szerver melyik porton kommunikal, azt nem tudom megmondani sajna, de neten ha rakeresel, biztos megtalalod.

Capovics
Sziasztok!
Vettem egy D-link routert és azóta nem tudok szervert létrehozni a neten, csak LAN-ban. Csatlakozni tudok szerverekhez, de létrehozni nem.
Tud valaki megoldást, vagy beállítást a ruoter-hez? (Valahol van leírás a megoldásra?)
Légyszi segítsetek.

szyv :)

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

azazel
Hát ez tényleg nagyon vicces.
Kösz a segítséget.

a winchesteren

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

azazel
Hali!

Hol tárolja a játék a mentésemet?

fhsasa
http://www.swat4.hu/index.php?cont=hirek

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Szasztok,

Hol lehet megtudni a magyar szerverek címét?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

urbijoe
http://fhun.uw.hu itt van a magyarositás a letötléseknél.
80%-os de elég sokminden le van forditva.

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

cicai
szasztok
van-e már magyarosítás?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

PLackó
nekem is.1 új üzenet:D

Láma!
én már ezelött is irtam ide,nemhiába van a kedvencek között...

shrek82
Ezért érdemes volt beírnod ide!

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

PLackó
aha,de a teljesnek is kb. 3 hete kész kellene hogy legyen...

Csuhai G
Ahyogy látom már beszéltetek róla... :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Lehet, hogy már rég mondtátok, de nekem údonság: Kész a S.W.A.T. 4 béta magyarítás!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Bucser
de mikor parancsot adsz a fegyver eltételére az a parancs, hogy Secure evidence... Ami a Bizonyíték biztosítását jelenti:) Szóal utána azt nem használják!! ERgyébként ha lelõtt katona fegyverét szeretnéd használni akkor ajánlom az Operation Flashpointot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Láma!
pfff

shad0w
ja, kijelzi pirossal, hogy hol találtak el vele, de semmi következménye nincsen, szal nem sántulsz le vagy célzol rosszabban. Legalábbis én nem vettem észre.

don't give a fuck

cicai
kösz

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

sajna nem lehet, az bizonyíték.

Pepti
sehogy, az bizonyitek, nem azert teszed el, hogy lovoldozz vele :-)

cicai
Szasztok
kinyírunk egy csákót, az eldobja a stukiját és azt felvesszük akkor elteszi valahova.
Hogyan lehet használni?
elõre is köszzzzzzzzz

tényleg, amikor - multiban - eltalálnak lesslethallal, az hogy érzõdik? Az az effekt, mint amikor magad alá vágod a stingert?

PLackó
nekem az "tetszett" asszem multiba volt de lehet single-ben hogy kinyírtam egy csávót és ahogy esett össze folyamatosan lõtt közben és így ölt meg engem is :D

cicai
Szasztok
kinyírunk egy csákót, az eldobja a stukiját és azt felvesszük akkor elteszi valahova.
Hogyan lehet használni?
elõre is köszzzzzzzzz

PLackó
:)

örülj neki hogy válaszolt ha meg nem teccik keress magadnak cheatet ahol akarsz szerintem...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

shrek82
A segítségedet köszönöm,de ami a hozzászólásod másik részét illeti, nem hiszem, hogy van hozzá bármi közöd is, hogy miképpen játszom a játékkal!

Pepti
minek a csit? Ha anelkul nem tudod vegigvinni a single reszt, akkor hanyagold inkabb a gamet...

egyebkent nem magyar billentyuzet, hanem angol, amire ervenyes a tilde. Az pedig az 'ö' billentyûnek felel meg magyaron a jatekban.

shrek82
Ezek mûködnek is? mer hiába nyomkodom altgr+1 (~) nem bukkan fel semmi, amibe beírhatnék bármilyen csitet!

thanatos :) de msotanában nem nyomtam, de majd még valmaikor :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PLackó
milyen néven vagy?

PLackó
hmm.hmm?

Timbo
Én eccer véletlen bekerültem egy magyar serverre! Ott csak magyarok vannak :)

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

az 1-es mellet van az a 0 amit te keresel (magyar billnél a game nem állitja át a kiosztást...)

dF :)

PLackó
ti sg-sek hol szoktatok játszani,melyik szerveren?megyek én is:)

lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban... az ajtótámasztó kütyüt ugye a 0-ás gombbal lehetne elõ venni? na én nyomom a 0 -t semmi elvileg az angol billentyûzeten a 0 az az ö betû helyén van... (bocs ha óriási faszságot beszélek) Sikerült valakinek megoldani ezt a problémát? Mert nem tudom átállítani más gombra a 0-t valamiért nem engedi... pls help!

elõre is köszi
cicai
kössz!
szoval nincs

cicai
kössz!
szoval nincs

patronos???

ha ölni akarsz akkor 1 fejes elég...
ha meg nem akkor meg kézre/lábra lövés
patronos csúzliba meg legyen elég 200 ammo

PLackó
szerintem is semmi értelme az örök lõszernek,ez nem a vad lövöldözésrõl szól.

nem tudok róla, de szvsz nem is nagyon kell. elõbb lõnek le, minthogy elfogyna a skúló, bár a mindenki-alá-dobok-három-gránátot funt én is szívesen kipróbálnám. :-)))

cicai
van végtelen lõszer kod?

részletek TeamSpeak-en a 62.165.197.237-es IP-n, jelszó: swat4

\"Ami nem pusztít el, az megerõsít\"

Ha van kedve valakinek játszani, jöhet a Fricci's CRKD server -r...COOP mód TeamSpeak-el...

\"Ami nem pusztít el, az megerõsít\"

nem túl célszerû használni, mert kapásból "unauthorized use of lethal force"-val jutalmaz. Elviekben akkor lenne jogos használni, ha valami fedezékbõl felszólítod, aztán ha nem engfedelmeskedik, akkor durr neki... ilyen helyzettel azonban még nem találkoztam, akkor már inkább megdobom könnygázzal.

EmThor
én csak azt utálom h jogtalanul lecsítez a külföldi "happy trigger" piftuka :(