6531
  • attech
    Üdv mindenkinek

Ha esteleg érdekelne valakit, SWAT kiképzési kézikönyv! Amit tudni kell a SWAT-ról. Mo-n ilyen részletes írás, még nincs a SWAT-ról, kivétel a rendőröknek. Itt tudtok utánanézni
    Üdv
    http://gportal.hu/portal/swat01/
  • Soneji
    csatlakozz hozzánk
    egyébként van már rengeteg tört tss server csak nezéz nem lagosat találni.
  • RMarvin
    van az alaphoz is és a kieghez is crackelt engine.dll. A gamecopyworld-ről be tudod szerezni. ha jól tudom kettő is van belőle, javaslom (időben) a másodikat, asszem én is azt használom.

A kieghez továbbra sincs peccs, csak az alaphoz létezik 1.1-es, ami benne van a kieg rtelepítőjében. Sok sikert!
  • Uvilmos
    Megoldva, csak most kezdhetem ujra :S
  • Kreeder44
    Sziasztok!
    Már sok idő eltelt mióta nem játszottam "vártam az erősebb gépem XD" és karácsonyra sikerült beszereznek heh csupán 5 hónapomba tellet azóta elzünt a SWAT 4 alapgamem tehát töltöm le megint... mese habbal tom :) csak azt szeretném kmérdezni h már van a kieghez is olyan szerver amin nem legális gammávaL IS LEHET NYOMULNI VAGY MÉG MINDIG CSAK ALAP JÁTÉKKAL LEHET ÉS HANYAS PATCH KELL HOZZÁ?? AKI VÁLASZOL RÁ ANNAK NAGYON KÖZSÖNÖM :)és nemtudom miért kapcsol be mindig a Caps Loc sry az ordibálásért ez a rádiós billenytyűzet nag kaki :D
  • Kingsley
    Oks, köszi :)
  • dragon11
    Nincsen sajnos.
  • Kingsley
    hali, honosítás van a játékhoz, ha van merre találom? :l (ne ordítsd le a fejem)
  • dragon11
    nincsmit és sikerült megcsinálni?
  • rgy
    Köszi dragon11
  • Soneji
    a gamecopyworld-ről tudsz leszedni hozzá "patch"et. sokminek fönt van, ha akarod külön el tudom küldeni azt amin neked kell, hogy ne keljen válogatni.
    egyébként aki akar egy tss csapathoz csatlakozni az keressen meg.
  • Scottt
    JAj alap logikai meg akadások semmi bug és hasonlóg;)Boldog karácsonyt
  • dragon11
    Nézz végig mindent és van majd egy furcsa ajtó egész lent az ajtó lesz bilincselj meg mindenkit jelentsd be és ha kiírta hogy 'Comleted"akkor Esc-kép és a jobb felső sarokban febrief és után next mission és mehetsz a következőbe.
  • rgy
    segítség! Már a 2.pályán elakadtam. Tud valaki segíteni? (Fairfax Residente)
  • dragon11
    ez nagyon valószínű hogy megakadsz később ha ezt nem tudod átvinni.
  • Gerbill
    Miért? Valami BUG, vagy túl nehéz? Mert ha ott nem tudsz továbbjutni később méginkább nem fogsz.
  • KKK777
    hy vki lécci küldjön egy olyan mentést ahol már túl jutott a nihgts clubbos pályán léccike

ÉD BOLDOG KARÁCSONYT MONDENKINEK!!! MSN címem itt majd el küldheted a mentést [email protected]
  • Spike31
    Halihó!

Vlki megmondaná,h hogyan kell szervert létrehozni,mert hiába hozom létre nem tud senki sem hozzám csatlakozni,mert cd key akármit kiír!!! Előre is köszia segítséget!
  • dragon11
    szerintem se mert ha ennyire sűrgős lett volna a dolog akkor már lett volna.
  • RMarvin
    még mindig nincs, és szerintem már nem is lesz...
  • KKK777
    jó most már megvan egyszerü volt végülis 2.-ra megcsináltam
  • KKK777
    meg ott hol találom a faszití?
  • KKK777
    aha kösz a segítséget
    csak meg akadtam a 2. pályán
    a csajjal mit kell csinálni??
  • dragon11
    Nincs magyaritás,amúgy neked írtam a #2999-es hozzászólásomban ja és megy már a játék?
  • KKK777
    Hy azt szeretném kérdezni h a Swat4-hez van magyarosítás?
  • RMarvin
    Ha érdekel, leírom azokat a map neveket, amiket feltétlenül érdemes kipróbálni!
  • RMarvin
    Klasszikus értelembe vett mod-ok annyira nincsenek tömegével, az eddigiek max néhány módosítást tartalmaztak csak.
    Ha plusz-pályák érdekelnek, akkor a #2990-es hozzászólásom végén található linken találsz egy rahedlit, csak regisztrálni kell. Jópár közülük elindítható "single campaign"-ben is (miután a megfelelő könyvtár(ak)ba bemásolod a file-okat, elindítod a gémet, majd a konzolba beírod, hogy "open <pályanév>")

Bár én ritkán játszok single-t generált csapattársakkal, inkább indítok egy Host Game-et, oszt nyonmom egyedül, amíg nem csatlakozik más is.
  • Deajka
    Hali emberek!

Olvastam, hogy van csomó mod a gémhez. Single campaign-ok is vannak ?

• dragon11
    nem jól crackelted ide crackeld:C/Program Files/Sierra/Swat4/Content/System és felül írod persze nem biztos a c/Program Files oda ahova teleptetted.Így biztosan jó lesz.
  • dragon11
    lehetséges
  • KKK777
    nekem ezt irja ki: Wrong Disc Inserted.Please insert the original disc into your CD/DVD drive
  • KKK777
    Hy nekem van egy olyan problémám h felraktam a játékot meg is crackeltem de nem indul el egyik cd-val sem valami Running Disc-et ír ki lécci segítsetek mert nagyon tetszik a játék és már jáccani akarok vele
  • RMarvin
    Valószínű nem tetik nekik, hogy a játékban terroristákat kell ártalmatlanná tenni...
  • dragon11
    Én sem tudom miért élmény másnek ez.Talán nem tudja mi a jó:D
  • RMarvin
    Valaki mondja már meg nekem, hogy miért jó az, ha feltörnek egy oldalt??? (azon kívül, hogy az üzemeltetőnek felhívják ezzel a figyalmét az oldal sebezhetőségére - bár ezt valószínű eddig is tudta)
  • madrac
    Az s4hu oldalt megtörték
  • dragon11
    ez egy jó hír
  • RMarvin
    igen. Kb 70-80 bónusz pálya van összesen. Egyébként a közeljövőben jön ki egy új mod a SWAT4 alá, ami inkább military stílusú lesz. Lesz benne vezethető helikopter és valamilyen járgány is, úgyhogy a pályák méretével se lesz gond, azt hiszem. Bővebb info: itt!
  • dragon11
    gratuálok hát ez télleg jó,ezt a bónusz vagy milyen pályakat meg az egész Swat4-et kijátszodtad?
  • RMarvin
    Örömmel jelenthetem, hogy kérdésem már tárgytalan. Tegnap, 56 (!) percnyi játékidő alatt sikerült végigvinnünk. (kezdetben 3-an voltunk, de a végére már csak 1 maradt közülünk.) A fő izgalom a végén volt, amikor már csak 1 db töltény volt a pisztolyomban, amivel sikerült leszedni a menekülő suspect-et.

Ha nem mentem volna este színházba, még egy pezsgőt is felbontottam volna tekintettel a nagy örömre...