6531
-
#2987 ja köszi a felvilágosítást -
RMarvin #2986 Ez nem origi pálya. Hála a pályaszerkesztőnek (és azoknak akiknak van idejük szenvedni vele) iszonyat jó "user" pályák készültek a SWAT-hoz. Ez is azok közül való -
#2985 Ez télleg a Swat 4 mert én azért kérdeztem furán mert csak a bombásig jutottam el kicsit pancser vagyok
-
#2984 ez melyik játék? -
RMarvin #2983 Szóval erről a pályáról lenne szó. Valaki jáccott már rajta?
-
#2982 bocsi,hogy ezt mondom de nincs hozzá magyarosítás -
Martin 11 #2981 nem tudja vki hol lehet ehez a játékhoz magyarosítást letölteni? -
#2980 Csak hasonló dolgokat tudtam volna én is mondani mint te.Jó tanácsokat osztogatsz!!!Grat! -
#2979 Minden szép és jó lenne, ha így mennének a dolgok, de a tapasztalatok szerint sajnos a windows, meg a játékok nem mindig így működnek...
A programozók a ludasok a dologban, hogy hogyan oldják meg. -
#2978 Attól még, hogy a virtuális memória (swap fájl) a C:-n van, a játék pedig a D:-n, fizikailag akkor is ugyanarról a merevlemezről beszélünk.
Igazából a "gyors" vinyó megvételével sem fog jelentősen javulni a játék, a swappolás - a merevlemez szempontjából - fizikai műveletként továbbra is lassítani fogja a folyamatot.
Mint már említettem, egyedül a több memória jelenthet megoldást erre a problémára.
De ha már mindenképpen merevlemezt akarsz beújítani, akkor egy - bármekkora kapacitású - 16 MB cache-es SATA-II már elég csúcsnak tekinthető, szinte bármely márkában - feltéve, hogy a gépedbe lehet ilyet rakni. -
#2977 1gb ramom van, szerintem ez elég a játékhoz. Ez nálatok is így van:
Ha szeretnétek egy új kőrt menni ugyan azon a pályán, akkor mégegyszer be kell tőlteni a mapot. Mert azt megértem, ha egy új páylára megyek, akkor tőlt. De amikor csak egy új kőrt akarunk indítani, akkor minek mégegyszer tőlteni. -
RMarvin #2976 Másik kérdés: valaki estleg végigvitte már a "Mogadishu Mile" c. user-pályát? Egyszerűen lehetetlen. Lassan 2 hete próbálom (ill. néha próbáljuk) végignyomni, de nagyon nehéz. A statisztika szerint kb 40 terrorista van szerte-szét a faluban, eddig a csúcs 23 kiiktatott suspect volt... Ha valaki esetleg már végigvitte, adhatna némi jótanácsot.
Köszi! -
RMarvin #2975 Nekem is hasonló a jelenlegi cuccom, s végül is gond nélkül fut a játék, bár az most is gondot okoz, hogy amikor összefutok egy ellenféllel, egy pillanatra megáll a játék, a winyó vadul pörög, aztán megy tovább. Na most ez nem lenne nagy dolog, de az a bizonyos 1 pillanatnyi megállás sokszor sorsdöntő tud lenni...
Amúgy tudtok ajánlani valami gyors winyótípust, mert az enyém egy 3,5 éves Maxtor, de (sztem) elég lassú. Rengeteget tölt, bár ez valszínű a virtuális memória miatt van.
Még1 kérdés: a winyóm meg van osztva, a játékok helye a "D"-n van. A minap nézegettem a virtuális memória neállításait, de az csak a "C"-n van, tehát a játékoktól elzárt partíción. Ez mennyire befolyásolhatja negatívan a játékok futását? (pl hiába van 3,2 AMD-m 1 giga rammal és 512 megás ATI kártlyával, a Dark Messiah játszhatatlanul szaggat az állandó winchesterpörgés miatt. Pedig a Source motor eléggé harware-barát, ha jók az emlékeim)
-
RMarvin #2974 Nekem is hasonló a jelenlegi cuccom, s végül is gond nélkül fut a játék, bár az most is gondot okoz, hogy amikor összefutok egy ellenféllel, egy pillanatra megáll a játék, a winyó vadul pörög, aztán megy tovább. Na most ez nem lenne nagy dolog, de az a bizonyos 1 pillanatnyi megállás sokszor sorsdöntő tud lenni...
Amúgy tudtok ajánlani valami gyors winyótípust, mert az enyém egy 3,5 éves Maxtor, de (sztem) elég lassú. Rengeteget tölt, bár ez valszínű a virtuális memória miatt van.
Még1 kérdés: a winyóm meg van osztva, a játékok helye a "D"-n van. A minap nézegettem a virtuális memória neállításait, de az csak a "C"-n van, tehát a játékoktól elzárt partíción. Ez mennyire befolyásolhatja negatívan a játékok futását? (pl hiába van 3,2 AMD-m 1 giga rammal és 512 megás ATI kártlyával, a Dark Messiah játszhatatlanul szaggat az állandó winchesterpörgés miatt. Pedig a Source motor eléggé harware-barát, ha jók az emlékeim)
-
#2973 zolo15: Habár a géped bőven megfelel a játék minimális hardverkövetelményeinek, de a videókártyád elég "karcsúnak" tűnik.
Próbálkozhatsz ugyan frissebb VGA-driverrel, de inkább egy újabb(jobb) videókártya lenne a megoldás (és persze a te esetedben is több memória).
A játék még az én gépemet is meg-megreccsentette annakidején, pedig nem olyan rossz a konfigom: P4 3.2GHz, 1GB RAM és GF 6600GT, gyorsnak tekinthető SATA-II-es merevlemezekkel.
Ugyan nem részletezted az általad említett "kép szétesést", de ha ezen pl. zöld háromszögeket értesz, az azt is jelentheti, hogy a videókártyád elkapta az "nVidia-s betegséget", történt valami a hűtéssel és túlmelegedett a mag. -
#2972 ZoltanZen: A töltési időt csak egyetlen módom tudod csökkenteni: rakj a gépedbe még több RAM-ot, hogy ne lassítsa a töltést a virtuális memóriába írás - ami ugyebár a merevlemezeden van, amin az adatműveletek a RAM-okhoz képest sokkal lassabban futnak.. -
#2971 csá!felraktam a gamét egy AMD 3200+ Geforce 6200 128MB 512MB RAmos gépre és a kép szétesik akkor ha távolba nézek de naon mi lehet a baj?
frissítrsek drivert vagy mi?
-
#2970 Sziasztok!
Lenne egy problémám. Egy haverommal sokat játszunk ezzel a játékkal illetve inkább a kiegészítőjével. De túl sokat kell várni a betőltésre, nem tud valaki megoldást rá, hogy ne kelljen ennyit tőlteni?
Előre is köszönöm válaszaitokat. -
#2969 szerintem is a legjobb ezen a kommandós teren,ja és te hol jársz benne? -
#2968 szerintem eddig a legjobb a műfajában. a R6vegasszal még nem játszottam, úgyhogy azt egyelőre nem vettem számításba :) -
#2967 Én már újra nyomom a gamet és mégegyszer csak azt tudom mondani hogy ez jó és izgalmas játék. -
RMarvin #2966 Még én sem találkoztam magyar szerverrel, max magyarokkal külföldi szerveren.
Viszont azt meg kell jegyezni, hogy kevés ilyen időtálló játékkal találkozni mostanában. Elég csak a szerverlistát lekérni. Kár, hogy a készítők nem foglalkoztak vele a kiadás után. -
#2965 ha magában a játékban a join game-re mész és kilistázod a szervereket, sztem ping alapján tudsz találni. meg amúgy láttam nem egy servert, ahol ott volt a nevében, hogy HUN. -
#2964 köszi... és még az lenne a kérdésem, hogy magyar szervert hol lehet találni? -
RMarvin #2963 Nem hiszem, hogy kellene hozzá a peccs, mert a kieget csakis akkor telepíti, ha az alapjáték már 1.1-en van. Na már most, én nem találkoztam még a GOLD verzióval, de vagy eleve már 1.1-ként telepíti a gémet, vagy a kieg telepítése előtt automatikusan szó nélkül azt is felrakja... -
RMarvin #2962 Már hogy ne lenne interneten coop mod? Mi is szoktunk neten keresztül nyomulni.
A gamecopyworld-ön találhatsz a SWAT4-hez ún. PUBLIC SREVER PATCH felíratú crack-okat az alaphoz és a kieghez is egyaránt. Ez nem más, mint a System könyvtárba másolandó (és a régit felülírandó) "Engine.dll" file. Viszont azt fontos tudni, hogy csak tört szerverekre tudsz vele felkapcsolódni!!! -
#2961 lehet interneten jáccani törttel, én is azt tettem, de már elfelejtettem h hogy csináltam emg egyáltalán az egész swat gammát. épp ezért kérek segítséget. -
#2960 Interneten van coop mód? Vagy tört verzióval lehet egyáltalán interneten játszani? -
#2959 srácok, vki tudna segíteni, hogyha megvan a swat gold edition ( swat4+swatkieg) együtt felrakom, illetve crackelem, akkor még kell e az 1.1 patch, és arra lenék kíváncsi h hol találhatók meg a magyar szerverek. -
#2958 köszi.
Azóta megvettem eredetiben, mert le volt értékelve olcsóért:D -
#2957 http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_swat_4.shtml -
#2956 sziasztok,
valaki tudna adni egy működő linket v1.1-es crack-hez?
visszaolvastam sok oldalt, de a korábbi linkek már nem élnek:(
ty -
#2955 A CD-kép két fájlból áll, egy BIN-ből és egy CUE-ből.
Sima szövegszerkesztővel (pl. Notepad) nyisd meg a CUE fájlt és a legelső sorában nézd meg, hogy a BIN neve tényleg helyesen van-e beírva, ezenkívül azt is, hogy nem-e valamilyen elérési úttal van oda beírva. Ez uróbbi esetben csak ki kell törölnöd a "...BIN" fájl neve elől az elérési utat. -
#2954 Szasztok!
mikor montolnám be a cédét ezt kapom:
Tudja valaki mi lehet? -
#2953 lehet crack a gond vagy a direct x a hunyó kitudja lehet más.Próbáld meg ezeket lecserélni.Ha nem jó sajnálom nem tudok segíteni. -
#2952 Nekem se
-
#2951 fogalmam sincsen -
miért van az hogy amikor megcsinálom a 2. küldetést és kiirja h completed akkor rámegyek hogy brieffing,kidob egy hülye képt és nem megy tovább....:( -
#2949 thx:D -
#2948 Én kijátszottam de csak a kiegészítőt már régen nem is emlékszem rá.A simával megakadtam még ott is régebben.Az első bombás pályával.Majd talán valamikor ha lesz időm feldobom és megpróbálkozom vele.