6531
-
#3067 mér írod be 2x ugyan azt? elég 1x beírni, és ha valaki tudja a választ majd válaszol... -
#3066 No Label
Crash Time: 01/02/07 23:43:47
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1498 MHz with 758MB RAM
Video: Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (4020)
UserName: Laci
ComputerName: ACER1
Application location: D:\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 31973
Unable to create mouse lag handler surfaces
History: UD3DRenderDevice::Present <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Standalone'] <- MainLoop
mit tehetek eze ellen? hawernak ugyn ijen gépe van és neki meg fut -
#3065 ja látom, nem is 1 coop topic van :D
én most próbálom valahogy feltenni a delta force kieg-et csak valahogy nem akar felmenni. találtan egyébként egy ilyen törést hozzá:
Sabre Team v1.5.05 [ENGLISH] No-CD/COOP Patch, úgyhogy szerintem ennek is van coopja. -
RMarvin #3064 A Black Hawk Down-ban nincsen tudtommal. A Doom3-hoz valóban készül egy jól működő coop mod (Last Man Satnding a neve) de a Doom3-at én is utálom.
Egyébként van COOP topic itt az sg-n.
Kérdés: játszott valaki az "Underground" nevű user-pályán? Vannak benne secretek, amiket sehogy sem találok. Eddig összesen 1-et találtam, de többnek kell lennie, mert hiába viszem végig nagy nehezen a pályát, még a statisztika szerint is kb 15 suspect van valahol... -
#3063 kéne nyitni a coop-nak egy topicot -
#3062 ja 1 jót kifelejtettem, Serious Sam :D -
#3061 sajnos én is kevés játékot ismerek, amibe van coop. Splinter Cell Chaos Theory-nak van nagyon jó coopja, csak a játékosok 80%-ának nem működik rendesen (1 perc után kidob, meg kb. 2-3 fps-el megy).
Aztán Battlefield -ekbe is van coop, ott csak annyi, hogy botok is vannak a játékban. Star Wars Battlefront 2-ben nincs külön COOP, az is ilyen bf tipusu megoldás, ott is botokat lehet betenni a játékba, botok ellen lehet játszani.
Én úgy hallottam, hogy Doom 3-hoz is van egy coop mód, bár én őszintén szólva utálom a Doom-ot, tehát abba nem vok biztos.
Van egy nagyon jó játék, amit már régóta próbálok letölteni/megszerezni, úgy tudom hogy abba is van Coop, az pedig a Conflict Desert Storm 2 (én csak az 1-el játszottam, az kegyetlen jó volt, 2-t el se tom képzelni milyen jó lehet, főleg coop-ba :(
A Delta Force black hawk down játékba nem tudom, hogy van-e coop, abba eltudnám képzelni. Majd megnézem, hogy van-e benne.
CoD 2 vagy medal of honor szerintem meg verhetetlen, megunhatatlan játék lenne ha tettek volna bele coopot, szerintem nem lett volna lehetetlen sem... (szégyelhetik magukat... :P)
Na meg stratégia játékokba is lehet gép ellen játszani, pl. C&C Generals, Red alert.
Ennyi jutott eszembe most így, de szerintem még azért van 1-2 jó játék ezen kívül is, amit lehet coop-ba játszani. (kár, hogy ilyen kevés van :( ) -
#3060 No Label
Crash Time: 01/02/07 23:43:47
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1498 MHz with 758MB RAM
Video: Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (4020)
UserName: Laci
ComputerName: ACER1
Application location: D:\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 31973
Unable to create mouse lag handler surfaces
History: UD3DRenderDevice::Present <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Standalone'] <- MainLoop
mit tehetek eze ellen? hawernak ugyn ijen gépe van és neki meg fut -
RMarvin #3059 Azt megkérdezhetem, hogy melyik játékokban van még COOP? Nekem pont az a bajom, hogy ez a legritkább multimód, pedig a legősibb is egyben. A klasszikus Doomba is bele volt építve. A Quake2 után pedig igazi ínséges idők jöttek. Kb fél évvel meghosszabbította a játékok gyártási idejét az, hogy inkább idióta botokat raktak a single kampányokba is ahelyett, hogy egyszerűen csináltak volna egy COOP modot. Nekem ez tényleg nagy bánatom.
Egy ilyen (jó) játékot ismerek még az FPS-ek közül: Hidden & Dangerous II (annak is csak a kiegjében van, bár néhány hasznos arc szerencsére átkonvertálta az alpjáték pályáit is COOP-ra) Ezen kívül még van a Joint Operations-ban is, de ott olyan buták az ellenfelek, hogy szinte a játékot teszi már az tönkre... -
#3058 Köszike már értek mindent. -
#3057 egyébként több játékba is lehet találkoni, ezzel hogy COOP. Minden esetbe azt jelenti hogy singleplayer küldetéseket lehet többen vinni! (gép biztos irányít benne valamit) -
#3056 Az a kár, hogy itt coop-ba nem lehet beállítani a gép erősségét, berakja alapban legnehezebbre. Régebben sokat próbálkoztam vele, de azt hiszem a 4. pálya után nem bírtunk egyet se megcsinálni, csak akkor ha kinyírtunk mindenkit, csak hát úgy meg hülyeség... :-(
Soneji: Érdekelne a csapat, de nem tudom, hogy mikor tudok felmenni a netre, most hogy kezdődik a suli, főleg. Mond, hogy mi a neved, meg esetleg a szerver neve, amin szoktál játszani. X-Fire -vel csatlakozok, könnyen megtalállak (asszem) -
#3055 Nagyon köszönöm a felvilágosítást. -
RMarvin #3054 Na hát ez a különbség a két rajongótábor között... -
RMarvin #3053 1. COOP - Ugyanazok a feladatok a pályákon mint a single playerben. A suspecteket a gép irányítja, a SWAT-osokat pedig a játékosok.
2. BARRICATED SUSPECTS - Team Deathmatch SWAT-os módra. Vagy lelövöd az ellenfeledet, vagy megbilincseled. Értelemszerűen a bilincselésért több pontot kapsz.
3. SMASH & GRAB - A SWAT-osoknak bombákat kell hatástalanítaniuk. A suspecteknek pedig ezt megakadályozniuk, ha jól tudom...
4. VIP - A SWAT-osoknak egy VIP személyt kell kísérniük a pálya egyik végétől a másikig. A VIP-t a gép jelöli ki mindig a SWAT-osok közül.
Ha a 2-3-4-ben valamit rosszul írtam, azért elnézést kérek. -
#3052 Nincs hozzá magyarosítás sajnos. -
#3051 Valaki megmondaná hogy mi az a Coop,meg Vip,stb? -
donidarko #3050 hali. valaki legyen olyan jo és irja már meg , hogy van-e hozzá magyarositás. köszi -
Soneji #3049 hogyhogy közfelháborodást? mit érdekli az Őket? ha ide írná be valaki, hogy a raven shield verhetetlen mit érdekelne az minket? -
Soneji #3048 hogyhogy közfelháborodást? mit érdekli az Őket? ha ide írná be valaki, hogy a raven shield verhetetlen mit érdekelne az minket? -
RMarvin #3047 Én csak COOP-ot nyomok. Hiába, ez a játék verhetetlen. A múltkor beírtam a Raven Shield fórumába ugyanezt a szöveget, nem kis közfelháborodást okozva... -
Soneji #3046 ha érdekel a csapat keress meg! -
#3045 Régebben egyébként játszottam már aj átékkal, de csak CO-OP módba, és IPconnect módszerrel, vagy lan, nem tudom már. -
#3044 Na én kipróbáltam mind a 2-t multiban (sima és kieg).
Most valahogy jobban tetszett, mint régen mikor próbáltam, mondhatni úgyis hogy király! :D Multiba egyébként sokkal szebben fut a játék mint single-be!
X-fire-ről csatlakoztam, elöször a kiegészítőt akartam kipróbálni, de nem láttam magyar szervert, aztán a simát próbáltam. Aztán most később lett egy magyar szerver, csak kicsit lagos volt sajna, fele játékost kidobálta játék közbe magas ping miatt (majdnem engem is).
Szóval az alap játék jobbnak tűnt sokkal neten, de lehet csak azért mert többen voltunk, és jobban fut mint a kieg :) -
#3043 Köszi. -
Soneji #3042 igen vannak tört szerverek -
#3041 Jól van.Most nem lesz időm feltenni ezért megkérdezem tört játékkal a kiegészítőrészével fel lehet csatlakozni az internetes szerverekre? -
#3040 Na én próbálkoztam beállítogatni, valamivel talán jobb lett. De még mindig őrülten beakad néha, mikor rámlőnek. Általába úgy folyamatosan megy, de mikor bemegyek egy ajtón és esetleg van ott 1 ellenség, akkor így lemegy kb. 3-4 fps-re, aztán mikor vége a lövöldözéseknek, akkor újra jó lesz :S Vagyis én érvényesülni elég nehezen tudok. -
#3039 nem kifogás, google-be beírni nem kell szakértelem, arra hogy a lemezről feltudod tenni a patch-et hogyha rajta van, sztem ahhoz sem kell nagy tudás (tudtad hogy rajta van, mert mondtuk) ^^ Ha most letörlöm és 5 év mulva telepítem fel, akkor is betudom még írni a google-ba a patch-et egyébként :D na mind1, ne kifogásokat keress, hanem inkább gondolkodj és ne legyél lusta (több időt veszítesz vele, ha csak kérdezel és nem keresgélsz, és így nem kell más segítségét igénybe venned azzal az okkal, hogy nem értesz hozzá annyira, meg régen játszottál vele -
#3038 Régen játszottam vele,szerintem ezen ne vitázzunk. -
#3037 mert ehhez aztán akkora szakértelem kell... :/ -
#3036 Ezért lekell harapni a fejemet,megkérdezek dolgokat amit én nem tudok,azért kérdezem meg mert nem értek annyira a géphez mint ti okosak. -
#3035 kiegészítő is fennvan, meg az alap is, felraktam
De az a probléma van, hogy szaggat mint az állat :-( elég nehézkes így játszani. Régebben mintha jobban ment volna... :( Még próbálkozok majd beállítani, aztán szólok, ha jutottam valamire. -
Soneji #3034 külön menüpontja is van szóval még keresnie se kell a cdn. de ha itt megkérdezte mit vársz?
normál 1.1 érdekelne vagy a kiegészítés? -
Soneji #3033 ha meg van a kiegészítés, azon ugyan az van amit netről töltenél le. már ha lenne annyi eszed és megtalálnád. -
#3032 elhiszem, hogy a google keresőt nehéz használni, mert azt míg behozza, meg beírni amit keresel elég sok idő lehet (kb. 10 másodpercnél kevesebb), de azért gondolkodni szerintem nyugodtan lehetne. A kiegészítő lemezén rajta van a patch! Ha nem akarod felrakni a kiegészítőt, akkor megkeresed a lemezen a patchet és csak azt rakod fel. Ez is nagyon bonyolult lenne? :/
Én is felrakom újra a játékot, ha feltudok menni valahova tört játékkal, akkor majd mennék én is!
-
#3031 Meg van nekem de nekem az nem kell már mert kijátszottam,a simához az 1.1-es kellene ami működik. -
attech #3030 dragon 11 a Stechkov Sindikátusban benne van alapból. Töltsd le. -
#3029 Hy all!Valaki tudna nekem egy linket adni ahonnan leszedhetem az 1.1-es patchet?(De ha lehet olyat ami nem fizetős és ha lejött eltudjam indítani)Előre is köszönöm. -
Soneji #3028 de sok fegyver van!