6531
  • mycso
    Bezony. :( Jelenleg énis a goldot használom, mert egyszerűbbnek tűnt. DE még belép a játékba, addig kihullik a hajam, és nagyonsokszor fagy a játék is /nem a gép, csak a játék fagy meg, a sima verzióval ilyet nem csinált/
  • dragon11
    Kár érte.
  • RMarvin
    Valamellik nap sikerült leszednem a SWAT4 Gold-ot.
    Ki is próbáltam, közben örültem, hogy mennyivel egyszerűbb az install így, nem kell peccselni...stb.

A gond a játék indításakor kezdődött: kb 4-5 percig tartott, mire a töltés eljutott az intro-ig. Valami hihetetlenül belassult a dolog, úgyhogy pakolhattam vissza a régi játékot, ezt meg hajítottam a kukába...
  • dragon11
    Szerintem is jobb az Xfire-rel könnyebben megtalálod a magyarokat és egyszerűkezelni.
  • Balumann
    de szerver keresővel szerintem sokkal egyszerűbb, xfire elindul amúgyis windows-al, aztán onnan könnyen kereshetek pár kattintással szervert, és má joinol is a játék. Magyarokat meg legfelülre rakja, így egyszerűen látom őket.
    Most nem tom mi történt, de 1 órával ezelőtt kb. sikeresen beléptem egy szerverre, csak mire beléptem érdekes módon 8 játékosról lefogyott hirtelen 2 játékosra majd egyik azt mondta pill, másik kilépett, aztán 1 percig vártam, majd kiléptem én is.
  • mycso
    Nemkell semmilyen bónusz program, a SWAT4, saját server keresőjével /JOIN GAME --> utána pipa az "Internet" karikába és már ki is adja az összes aktív szervert; ezután lehet szűkíteni módonként/keressetek.
    Én általában UPH vagy RED szerveren szoktam lenni.
  • dragon11
    Neke is,most teljesen tele vannak.Melyikhez akartál mert én a Red Team valamihez?
  • Balumann
    BaluHuNTeR néven vagyok!

Remek, most is felmentem volna, de nem enged. Próbáltam 2 szerverre akkor amikor nem volt full, de vagy egy fekete képernyő és középen egy gomb, majd bejön a menü ha leokézom, vagy töltés közben kiírta hogy failed to connect :S
  • dragon11
    Csak arra voltam kíváncsi,hogy melyikkel játszol de már tudom hogy a simával.Ja meg milyen néven játszol?A többi nem érdekes.
  • Balumann
    nem vagyok csapatba!!!!!!!!!! milyen csapatra gondolsz? A simával szoktam játszani, de én nem vok fenn túl sűrűn.
  • dragon11
    Köszi,felrakom az X-firet.Te melyikkel szoktál kimenni?A simával vagy a kieggel?Ja és azok akik csapattagok azok melyin szerveren vannak?Köszi a választ.
  • Balumann
    én sem vagyok csapatban, vannak netes szerverek, ahova beférek oda csatlakozok egyenlőre.
    Tegyél fel egy szerver keresőt, asszem csak a gamespy arcade meg X-fire látja, én X-fire -t ajánlom, és azzal látod melyik a magyar szerver, egyszerű vele keresni.
  • dragon11
    Aha,ja és nem tudod hogy én is beszálhatok e a csapatotokba?Mert én játszok interneten de csak külföldiekkel,nem az igazi a chat velük.
  • mycso
    Mondjuk engem a single rész abszolult nem fogott meg.
    Éppen volt 1-2 pálya aminek többször is neki kellett futni, de elég gagyi az egész.
    Pl.: a többi swatos, aki velem van semmi értelmük --> vagy elémálltak vagy meghaltak, stb....

Én egyedül nyomtam végig a játékot /mármint a csapattársakat mindíg otthagytam a kiindulópontnál/, max olyanra használtam őket, hogy nyissanak be egy ajtón és dobják be a gránátot/füstöt/stb..

Igazából én a multi része miatt szerettem meg a játékot, amióta kijött /asszem 3 éve/ azóta szinte folyamatosan tolom neten.
  • Balumann
    áhá, értem már!
  • Balumann
    nekem a játék akkor volt fenn, amikor a kiegészítő kijött, emlékszem pont játszottam már a 6-7 . küldetést mikor kijött a kieg. És azt is felraktam, és akadt akkor is már. Most újra felraktam, kb. 2 hete volt reinstall vagy még annyi se (új nagyobb vinyó miatt), és most teljesen stabil gyors a gépem (viszonylag!). De a játék ugyan úgy akad mint régen. Na jó most talán eléri a 26-27 fps-t átlagba, csak mondom, amikor csata van lemegy 2-3 fps-re, aztán meg vissza áll... A sima az jobban megy, de érdekes módon az is beakad néha-néha.
  • dragon11
    Na mindegy inkább hagyjuk ezt.
  • dragon11
    Akkor mért volt az hogy a directx-em hibás volt és újratelepítettem a gépet teljes formázással és jólett?
  • mycso
    Mint írtam/írtuk a kieg rosszul van optimalizálva!!!!!!
    Tehát nem a géppel van a baj.

Aláírásomban láthatod a konfigom, ezen is néha belaggol/meg-meg akad :)
    Tehát a játékkal van a baj.

Kiegészítő helyett inkább írtak volna hozzá egy jobb patchet, mert az alap game 1.1 patc-el is televan buggal.
  • mycso
    Hopp azt nemis figyeltem, hogy Rmarvin leírása rossz!!!!!

A Smash& Grab, az csak a kiegben van, annak az a lényege /hasonló, mint a VIP, csak itt táskával/, hogy a swat egy táskát/bombát őriz, a suspecteknek, pedig elkell juttatni egy adott helyre.
  • dragon11
    Nekem is volt ilyen tapasztalatom a géppel minden játékkal aztán ezt csináltam:vedeókari frissítés,dx diag futtatás hogy megnézze jó e a directx ha nemjó akkor e amiatt lesz hogy szaggat de e probléma esetén gép újratelepítés és teljes formázással,ha ezekután sem jó akkor ha véletlenül páratlan ramkártyák vannak a gépbe értelemszerűen kiveszek vagy pótlok ezekközül valamelyik jó lesz,nálam a régi gépemnél volt a gond hogy a directx sérült volt és emiatt a játék játszhatatlanná vált.De 512rammal mennie kéne szépen neki.
  • Balumann
    akkor mi is a különbség a SMASH & GRAB és Rapid Deployment között? :D
  • Balumann
    Mindegyik magyar szerveren csak barricated suspect van, más módot még nem volt alkalmam kipróbálni. (csak a coop -ot még régebben)
  • Balumann
    jah, én is pontosan ezt tapasztaltam. A kieg single-be és multiba is úgy beakad néha nálam, hogy egyszerűen csak azt veszem észre, hogy meghaltam. Pl. mikor csapatomat ráküldtem hogy nyissák ki az ajtón, én meg beálltam oda, akkor kb. így 2 fps -re lement a játék úgy 10 másodpercig a lövöldözések meg akció folyamán, és aztán azt láttam hogy meghalok... Multiba játszottam 1 magyar szerveren, lagos volt. Mondjuk ott annyira nem akadt, tehát játszani tudtam.

A simával már többet is játszottam. Jó így játszogatni a játékkal, de szerintem ez is inkább úgy jó, ha tényleg van kivel taktikázgatni, fedezni, stb.. Mert így egyedül elég nehéz menni. Más kérdés, hogy próbáltam követni sokszor valakit, de én mindig előbb szívtam meg.
    Meg az is idegesítő, hogy sokszor későn jutok el odáig, hogy ellenség vagy társ-e...
    Vége fele járt már, mikor 2-en ott voltak a szobába, és én bejöttem az ajtón, láttam, hogy ott kapták el az egyiket. És én gondoltam addig fedezem őket, figyelem a szembe lévő ajtót (ahol előtte lévő körökben meg kezdésnél is kilőttek :D), és vége előtt 10 másodpercel sikerült lelőnöm az ott bejövő társamat.
    Hiányzik nagyon, egy kis térkép ami körülbelül mutatja ki merre van. Vagy legalább megkéne beszélni mindenkivel, hogy ki merre megy... :S Na mind1.
    Szóval csak bekéne lépni valamilyen klánba, csak az a baj, hogy nem játszok olyan sűrűn a játékkal, mint a klánok játszanak, pedig szivesen belépnék. Azért ha van olyan csapat, ahol szivesen látnának így is csak ilyen beugró játékosként, akkor szivesen csatlakoznék!
  • mycso
    A kiegnél már sajnos nemigazán találni magyar szervert.
    Viszont az alap game-nál BS módban általában van 4-5 aktív magyar szerver.

A kieget valószínűleg egykicsit rosszul optimalizálták, azért is olyan furi, mint ahogyan te is írtad. A multi része meg egyszerűen szégyen: én még olyan szerverrel nem találkoztam, ami ne laggolt volna eszeveszett módon és ne akadozott volna a game néha-néha.

Az alap game-nél a lényeg, hogy találj egy lag mentes szervert /pl. általában a magyar szerverek elég tűrhetőek/ és máris élvezhető a multis játék és még olyan nagyon brutál gép sem kell hozzá, hogy élvezhető minőségben elfusson.
  • mycso
    Valamint még1 van amit kihagytál:
    Rapid Deployment: Az egyik csapatnak a pályán elhelyezett bombákat kell hatástalanítania /swat/, a másiknak /terroristák/ védeni a bombát, hogy a swat ne hatástalanítsa.

Egyébként szerintem ez a legizgibb multis játékmód és persze a kiegnél a Smash & Grab.
  • dragon11
    Nem a directx-el lesz valami?(ja és ezt csináld meg:start menü,futtatás,dxdiag-ezt írsd be futtas le mindent,lehet hogy a directx-eddel lesz valami.
  • Balumann
    próbáltad felrakni a patchet?
  • Kreeder44
    na felraktam fel ptcheltem fel crackeltem az 1.1-essel és minden csuppa-csuppa feketeség.... valami ötlet? az lehet gond h totál új gépet vettem és valamit nem ismer fel belőlle?
  • rvn
    :D esteleg jobb ötlet?
  • Balumann
    de! addig indítgasd megint, amíg el nem indul :)))
  • rvn
    Üdv megint én...elndult egyszer és semmit nem csináltam vele csak folyamatoan idnitgattam...rem segítettem ezzel valami ötlehez
  • dragon11
    Na mostmár engem is érdekel a dolog,én is lehetnék veletek mint magyarokkal?
  • Kreeder44
    Köszi Marvin igen a gamecopyworld öt ismerem csak nem szórakoztam volna akkor a kieggel ha nem játszik vele senki.... most jutottam el oda h letöltöl még van 4 óra hátra :)
    Akinek kellek klánab [email protected] vagy msn [email protected]
    lehet kijöttem a gyakorlatból, de hamar tanulok :D
  • dragon11
    Akkor próbálj egy crack-et keresni és ide másold be:C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\ persze ha nem ide van telepítva akkor oda ahova telepítetted.
  • rvn
    eredeti windows sp2 32 bites
  • Balumann
    nekem nem helyesen írni már nehezebb ^^ mondjuk én kezdetek óta törekszem arra, hogy helyesen írjak :)
    Egyébként lehet ha keresővel visszakeresnél a hibára, találnál megoldást (sztem)
  • dragon11
    Igen,már válaszoltak volna hogyha ők is tudnák mi a gond vele,de milyen az operációsrendszered van hánybites stb.?
  • rvn
    ööö le tok irni csak igy gyorsabb
  • Balumann
    legalább javítottad volna ki a helyesírási hibáidat
    "hawernak ugyn ijen" ...