6531
-
#3147 1024x768 full-ban játszok, nemtom, hogy hány FPS.
Az akadást az arra értettem, hogyha gyenge géppel és/vagy lassú nettel csinálsz szervert akkor laggol/akad a játék már 4-5 embernél is. -
#3146 Persze hogy lehet normálisan. -
tgulyas #3145 kösz és lehetvele tolni vagy nagyon szagat. -
#3144 Ja lehet. -
tgulyas #3143 hi 512. netel lehet online gamolni? -
#3142 Oké már van kétjelentkező,aki játszana add már meg privátban az msn-edet kösz.Balumann:Nem akarsz csak néha felnézni csak úgy? -
#3141 Köszi segített a dolog ezt csináltam:felraktam a simát és nem crackeltem,aztán a patchet,aztán a kieget,és végül felcrackeltem a kieget az a kétmappát bemásoltam aztán leszedtem a kiegészítő mert már kijátszottam meg nem is olyanjó nekem és megy.Köszi mégegyszer! -
#3140 Szerintem a tört szervereket nem eredeti SWAT 4-el csinálják! Bármilyen játékban tudsz tört játékkal szervert csinálni amit látnak is. De szerintem minden játékban ugyan azon az elven lehet tört szervert csinálni, lekell tiltani egy portot a szervernek, amin keresztül ellenőrzi a CD kulcs eredetiségét! (így kell SW BAttlefront 2-ben, Battlefield és CoD játékokban, és sztem minden másnál is).
Azt ne mond, hogy a te gépeden nem megy 1280x1024 -ben minden maxon 60 fps-el...
Nekem egyébként 1024-be megy, szinde minden low-on! Azt nem értem, hogy ha leveszem 800x600 -ba, vagy akár 640-be, minden leggyengébbre, mér megy még rosszabbul mint 1024-ben! Az a baj, hogy majdnem minden játéknál így van... Mondjuk tűrhetően megy, tudok játszani, 25-30 fps. -
#3139 Jelentkeznék én is, mert énis szívesen swatolok.
Szervert, amit lát minden progi csak eredeti SWAT4 CD-vel tudsz csinálni.
De ahoz, hogy akadás/lagg nélkül menjen bivaly gép/net kell!!!
A másik megoldás a Hamatchi!!!
A harmadik, hogy keresni kell egy üres swat4 szervert /mindíg van egy csomó full üres/ és oda összejönni esténként. --> megkell nézni, hogy melyik megy f@szán és akkor arra járnánk fel minden este. -
#3138 -uninstall
-telepítsd fel a simát meg a kieget
-a kieg lemezén lévő cracket használd mind a 2-höz, és mennie kell...
Ha így nem megy, akkor fogalmam sincs! -
#3137 Fent van a patch az adott kinkhez meg nem nyúlok de valami Swat4 egszével van baja de ne mtudok interneten játszani segogysem.Help! -
#3136 Bodog vagyok már van egy csapattag!:) A többieket is nagyon szívesen várom akármeddig lehet!JA msn-re valamikor gyere már fel. -
Soneji #3135 akkor én jelentkezek! -
#3134 itt egy jó képfeltöltő oldal: LINK
Próbáld meg felrakni a patchet! -
#3133 Hy all!Ez lenne a nagy gondom nem tettem be képet mert 20kby-tba nem fért volna el ezért leírom: No Label
Crash Time: 01/09/07 21:30:04
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3062 MHz with 1023MB RAM
Video: ASUS Extreme AX550 Series (6606)
UserName: Tams
ComputerName: ATOM
Application location: C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\
SWAT Build Number: 34688
Access Violation caused General protection fault!
History: UGameEngine::GetMD5ConfigFiles <- UGameEngine::AuthorizeClient <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: 'NetPendingLevel0' NetMode: 'NM_Client'] <- MainLoop
Utána ezt írja ki:A"0x01ab7c24" címen található utasítás a "0x0000000000"memóriacímre hivatkozott.Memóriaterületen nem végezhető el a következő el a következő művele: read".
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Ezt akkor csinálja mikor felakarok menni egy magyar szerverre a játék kiválóan megy verry highen szaggatás nélkül.Most hogy újrakellett raknom a játékot ezt csinálja ezelött szónélkül felengedett nem tudom miért csinálja ezt most.Előre is köszönöm a segítséget. -
#3132 Hy all azon az MT. research nevű pályán hol van a briefcase? LoL -
#3131 Még áll a csapattag jelentkezés sokáig! -
RMarvin #3130 Ajánlom a Construction pályát. Nekünk 2-3 hónapunkba került, mire egyszer sikerült végigvinnünk. -
#3129 ja semmi, hülye vagyok. Nem ehhez kerestem, hanem másik játékhoz. Ehhez azt hittem, hogy nem is lehet ilyen pályákat letölteni. ^^ Másik játékhoz nem találtam.
Mikor már ezt írtam, már tölötttem le 2 packet. Mégpedig ezeket (aztán majd mindegyiket leszedem):
H.S.M Custom Co-op Maps Expansion v1.0, H.S.M Custom Maps Expansion v2.0 -
RMarvin #3128 Nem tudom hol kerested, de itt megvan az összes. Mindössze regisztrálni kell magad, és a Downloads-ban megtalálod a pályákat. Ha kell, csak szólj és leírom azoknak a pályáknak a nevét, amiket mindenképp tölts le, ha komoly pályákat akarsz.
-
#3127 Arra hogy legyen 10 csapattag a szerveren mert 10-nélkül nem hiszem hogy lesz.Ja én nem tudom hogy kell szervert csinálni te nem csinálnád meg?Ja az msn-címedet addmár meg privátba köszi. -
Soneji #3126 mire kell jelentkezni? -
#3125 multkor kerestem egy csomót, és semilyen pályákat nem találtam...
Már azon gondolkoztam, hogy újratelepítem a játékot, mert nem tudtam sose belépni. -
#3124 Emberek,nem jelentkezett senki még holnap 7.-ig várok de nem lesz semmi ebből. -
RMarvin #3123 Ha az én COOP szerveremre gondolsz (Marvin's server néven szokott futni), akkor valószínűleg azért nem tudsz belépni, mert kizárólag "user"-pályákon nyomulunk. Eredeti pályákat futtató szerver amúgy is van rogyásig, meg azokat a pályákat már kismilliószor végigtoltuk. Úgyhogy aki be akar lépni, annak le kell töltenie a pályákat a netről előte innen.
Amúgy mindenkit szívesen látok (látunk), főleg a magyarokat! -
#3122 Te nem tudnád megcsinálni a szervert?Mert én nem tudom hogy lehessen beszélni benne. -
#3121 én a TS-t nem szeretem őszintén szólva, emlékszem régebben nagyon soakt szórakoztam vele, hogy végre jó legyen viszonylag a hangminőség, meg mennyen, stb..
Mi egyébként amióta ismerjük a Ventrilo -t, azt használjuk, sokkal egyszerűbb, jobb hangminőség, kevesebb memóriazabálás, és szerver készítés is nagyon egyszerű benne. De hogyha ragaszkodtok a TS-hez, akkor leszedem.
Egyébként én is szivesen kipróbálnák más módokat is a swat-ba, mert csak a dedicated suspect-et ismerem mert minden magyar szerver az, és a coop-ot.
Van egy coop szerver este felé mindig, de nem tudok belépni, bejön a töltő képernyő de nem indul el a töltés :-( -
#3120 Használtok hozzá ts-t mert azzal lehetne beszélni és ott megvan az az érzés h lehet taktikázni nagyon ott vana feeling smash and grabnál mikor ts-n megbeszéltük h ki hova álljon mit figyeljen az ottvan én a sima server kersőt használom de most akarom leszeni ezt a hírös xfirét -
#3119 én nem szeretnék annyira csapattag lenni, mert nem játszok olyan sokat a játékkal (már mondtam asszem :|), viszont ha lesz szerver akkor majd felmegyek! -
#3118 De csinálok ha meglesz a 10-csapattag,és privibe aki akar az írjon remélem meglesz.Te nem akarsz csapattag lenni majd ha meglesz a kb 10ember? -
Soneji #3117 tss servert nem csinálsz? -
#3116 Én arra a döntésre jutottam hogy unom már azt hogy nem tudok felcsatlakozni a szerverekre mert tele vannak.Ezért nyitnék egy magyar szervert ahol kb.10csapattag kell meg hagynék 3-helyet másoknak ha felcsatlakoznak,de csak akkor lesz meg ha meglesz a 10-körüli csapattag!Ja és olyan lesz ami nem fizetős és nem jelszavas teljesen ingyenes lesz csak majd odafigyelünk arra hogy kit engedünk csatlakozni.Csak Kedd estig 7.-ig várom jelentkezőket és ha hamarabb meglesz akkor nem várok addig aki akar privi.A simával lesz.Az Xfire program jó volna ha lenne mert azzal egyből megtalálnátok,de lehet a játékból is csatlakozni.És szükséges lesz az 1.1-es patch-hozzá.Persze tört lesz a szerver.Priviket várom,a nevetek legyen benne(az amelyin néven csatlakozol majd),az hogy honnan csatlakozol X-fire vagy játékból a gamespy arecada-val ha lehet azzal ne.Barricaded-lesz a játékmód sok map-palPrivi! -
#3115 Okés. -
#3114 Dehogy, nem én. Azok az UPH-s tagok, akik fizetnek a szerverért és így van admin jelszavuk. -
#3113 Privátba elkültem neked,mert nem tudok spoilert beilleszteni. -
Csesza #3112 Üdv mindenkinek! Tudna nekem valaki adni egy serial numbert? :) jóljönne! -
#3111 TE nem tudod ki kelzeli az UPH-szervert? -
#3110 Túl késő volt már ehhez :D Semmivel se szeretek éjfél után játszani, mert minden nehezebben megy, főleg fps-el nem. Talán azért is, mert kénytelen vagyok ilyenkor már fülhallgatóval játszani, és úgy meg mégjobban nem tudok figyelni :D (tegnap meg még túl hangosra is volt állítva, és szívbajt kaptam midnen lövéstől, legközelebb a másik fülhallgatót dugom be , mert ez nagyon durva) -
#3109 Te kezeled az UPH-szervert? -
#3108 UPH-ról miért léptél ki??? Maradhattál volna még, már kezdtél belejönni :)
Ja amúgy SpongeBob néven voltam fent ;)