S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Én most vittem ki a játékot,de csak easy modon,normal módon már van ponthatár,
hogy lehet azt a pontot elérni amivel a következõ pályára megyek? Mindent úgy csinálok ahogy szerintem kell 😊,kukucskállok, felszólítok,összeszedem a fegyvereket,megkötözök,folymatosan jelentek,és végén mindig levon egy csomó pontot. 30 körüli pontokat érek el,van valami taktika amit alkalmazni kell csak én nem tudok róla?
Szerintem rossssz ötlet volt a tervezök részéröl!!
Faterom azt modja,vmi neont akarnak utánozni!
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
köszi!
valami olyat halodtam hogy jönnél a klánunkba mondta sheke,és ha még most is szeretnél jönni megnéznénk hogy játszol éés ha jól akkor jöhetsz!
Ráadásul mivel volt 1 win reinstallom, most újra fel kellett rakni, így viszont 2 swat4-em van. 1.0 és 1.1 😊
Az új mapok, viszont nagyon bejönnek. 😊
2.) krekk nincs, privát szerver peccs nincs
3.) még tul drága a boltban ... 😞
Forza.
don't give a fuck
Ez a patch jó a tört verzióhoz is?
Mar mindenkit megoltem,fegyvereket elvettem mindent jelentettem
don't give a fuck
Idö után megszokod merröl jönnek.
¥ xfire: kistekila