S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForRedGlory
Mindössze kommandózni kell, és lehetõleg nem halomra lõni a terroristákat ;-)

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Hello

Én most vittem ki a játékot,de csak easy modon,normal módon már van ponthatár,
hogy lehet azt a pontot elérni amivel a következõ pályára megyek? Mindent úgy csinálok ahogy szerintem kell 😊,kukucskállok, felszólítok,összeszedem a fegyvereket,megkötözök,folymatosan jelentek,és végén mindig levon egy csomó pontot. 30 körüli pontokat érek el,van valami taktika amit alkalmazni kell csak én nem tudok róla?
Tarajos Sül
Nektek amugy tetszik az a villogás?????

Szerintem rossssz ötlet volt a tervezök részéröl!!

Faterom azt modja,vmi neont akarnak utánozni!
Arról.Nekem is tölt vagy 2 percig,aztán megáll a vinyó és ennyi...
shrek82
a crackelésrõl van szó? pedig így mûködnie kell..sokáig tölt nekem is, de nem fagy ki! én is így krekkeltem és mûxik..<#nemtudom>

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Ja,kipróbáltam,amit Shrek 82 írt,de nekem kifagy indítás után.Tud vki segíteni?
"t" és utána fel gomb
ThugEdge
köszi a válaszokat kipróbizom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

shrek82
a less lethal shut gun-t használd, azzal elég egy lövés és egy csomó ideig köhécsel a susi...😊

sziasztok nem tudja valaki hogy lehet a játékban ismételni a beirt szöveget anélkül hogy ujra be kellene irnom??

XeeN
Shoti, rozsaszín lõszerrel.

ThugEdge
van ebben a gémben olyan hogy bénító lövedék?de nem az a kis stukker,meg nem is a pepper ball,ezen kívûl?és ha igen melyik az?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nem voltak elfoglalva.Bedobattam velük egy CS gránátot a szobába.Kicsit vártam és beküldem õket,aztán megint és megint de nem mentek.Bementem egyedül.Addigra elült a füst.A sarok mögött bujt meg egy terrorista.Gyorsan vissza és dobtam egy sting gránátot aztán tovább nyomultam.Hívtam õket de még mindig nem értek rá.Apránként az összes gázt ráfújtam a fickóra de nem adta meg magát.Addig lõttem a lábát(természetessen csak apránként) amíg elterült.A többiek meg kint álltak vártak és egyfolytában nem értek rá.<#conf>

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

shrek82
a "too bizzy" azt jelenti, hogy nagyon elfoglalt (to busy)...Biztos más dolguk van! 😊 Nem lehet, hogy egy susira vigyáznak(aki még nincs megkötözve)?

Néha nem küldöm be rögtön az embereim amikor CS-t dobatok be velük egy szobába.Kicsit várok amíg hat a CS.Amikor kiadom a parancsot,hogy menjenek be akkor azt mondják "too bizzy" vagy valami hasonló.Magam megyek be és hiába hívom õket.Ekkor se jönnek.Miért?

shrek82
nm

Egy helyszín alaprajzán jelölve van honnan lát rá Sierra a helyszínre?Honnan lehet tudni mire néz?

Köszi Shrek82 +próbálom összehozni
odex
okés 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

shrek82
köcce, de már van klánom... az nagyon régi téma volt.. Egyébként szívesen segítettem! 😊

odex

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
nekem sikerült megcsinálni a te segítségeddel 😄
köszi!
valami olyat halodtam hogy jönnél a klánunkba mondta sheke,és ha még most is szeretnél jönni megnéznénk hogy játszol éés ha jól akkor jöhetsz!

shrek82
Elõbb ezt másold be a system mappába, aztán futtasd a UK peccset, majd ezt a cracket másold be a system mappába!

Nyomjatok már egy címet 1.1-es crackhoz, ahonnan le lehet tölteni, mert én sehol nem találom <#shakehead>
Yan
megmaradnak, ha nem törölteted a swat4 könyvtárat uninstallkor.

&#165; xfire: kistekila

XeeN
swat4/content/system

Valamelyik ini file.

PLackó
közben találtam,de valaki tudna segíteni hogy hol vannak a metéseim?újra kell telepítenem a játékot és azt meg akarom õrizni

PLackó
valaki tudna adni egy crack linket?(ami nem vírusos😊)

OK, köszi.
XeeN
Nem mûködik.

És ha az engine.dll-t a régi public server patch-ból felülírod, akkor tudsz konnektalni 1.1-es tört szerverekhez?
XeeN
Sajnos igen. 😞

Ráadásul mivel volt 1 win reinstallom, most újra fel kellett rakni, így viszont 2 swat4-em van. 1.0 és 1.1 😊

Az új mapok, viszont nagyon bejönnek. 😊

Kell majd hozzá 1.1 public server patch is? Az update lecseréli az engine.dll-t?
XeeN
Kint van az 1.1 crack.

arty
1.) kijött az 1.1
2.) krekk nincs, privát szerver peccs nincs
3.) még tul drága a boltban ... 😞

Forza.

PLackó
hogy mi bajod van?

odex
az updaterõl van valami hír???

arty
szal nincs ... ok 😊

Forza.

arty
nincs valakinek eredeti swat4-e ? picit segithetne ... privi! 😊

Forza.

shad0w
jó tört verzióhoz is amennyiben eredeti exe-re telepíted, és megjelenik az 1.1 patchez a crack

don't give a fuck

shad0w
majd megszokod 😊 tudtommal nincs hozzá semmi ilyesmi...

don't give a fuck

Hol nézhetem meg, hogy milyen verziójú a játék? (UK vagy EN)
Ez a patch jó a tört verzióhoz is?
XeeN
Akkor kezd újra. A bring order to chaos egyébként azt jelenti, hogy semlegesíts minden ellenfelet (nem feltétlenül kell õket megölni...).

Trade
bring order to chaos

Trade
van egy kis gondom:az impor autos palyan mi a chaos report?
Mar mindenkit megoltem,fegyvereket elvettem mindent jelentettem

Trade
a kommandosok ruhaja nekem nem igazan tetszik.
Nincs hozza esetleg vmilyen skin?

shad0w
a kérdéseket megelõzendõ:

pl innen letölthetõ (ill találsz rá mutató linket):
SWAT4.HU

don't give a fuck

PLackó
végre kijött az 1.1-es patch

Yan
Inkább lõjj, majd nyomsz legfeljebb egy sry-t 😊))
Idö után megszokod merröl jönnek.

&#165; xfire: kistekila

PLackó
1. ki tudod ékelni vele az ajtót,így nem tudják kinyitni csak ha felrobbantják.
2. hát jah,elég nehéz volt nekem is,ki kell tapasztalni.mostmár jól megy.
talán sötétebbek a swatosok.