6531
  • mycso
    Attólfügg mennyi pénzért.
    De mostanság a bestbuy az a GDDR3 ramos 7600GS vagy GST --> már 30 alatt megkapni őket.
  • dragon11
    Jólvan elhiszem amúgy meg egy értek a gépekhez,de hiába nincs külömbség akkor is 512-mb-os havan ha nincs.Amúgy én valami jókis karit akarok venni most majd nézegetek ti mit ajánlatok?
  • Balumann
    PCI express semmit nem jelent, semmievl sem gyorsabb szinte mint az AGP 4x-8x -os, talán Geforce 7600 GT -nél már van egy kicsit nem látható különbség. Ugyan ez van a DDR2 ramnál is (sokan azt is mondják, hogy a sima DDR stabilabb is). Az egész pci express meg minden ilyen csak parasztvakítás nagy részben. Mostmár nem is akar venni senki ilyet, most fog kijönni a PCI express 2, aminek ugyan csak semmi értelme :) (csak az, hogy aki nem ért hozzá és nem is kéne neki új gép, megvegye hogy elmondhassa neki már az van).
    Ugyan ez a videokártya memóriája, 256 mb -os mindenre elég, sőt 128 mega is... VGA-nál ami fontos, az a sebessége (mag és memória), és a shader meg ilyen támogatások, más nem.... Hidd el, hogy egy 128 megás, agp 4x -es x550 -es is teljesen ugyan azt a teljesítményt adja, egy fél fps különbséget sem ad.

/jó tudom, hogy azért van értelme a PCI express -nek és DDR2-nek, támogatás szempontból, de házi használatnál nincs...
  • mycso
    Az x550-es ati kb egy 9550-9600-as atival van egy szinten. Az meg, hogy 512mb-os csak egy vicc --> megtévesztés, marketing fogás.
    Bőven elég lenne rá a 128MB is.
    Amelyik game megköveteli a nagyobb videoram mennyiséget az természetesen komolyabb vga-t is követel.
    Illetve nagyobb felbontásban lehet még szerepe a videoramnak --> ehez szintén komolyabb kártya kell.
    /komolyabb kárty --> értsd: az a 100ft feletti kategória/
  • dragon11
    Jó lehet de azt akkor is terveztem mikor megvettem a gépet,amúgy szerintem meg jó kis 512mb-os Pci-expresszes kárty!
  • Balumann
    utána néztem a videokártyának, hát ahogy látom shadermodel 2-est támogat csak, tehát régebbi az X1600 -asnál is... Nem lesz elég szerintem az se egy Unreal 3 motoros játéknak se. Ati X800XT illetve Geforce 6600 -as lesz a minimum... Tehát a SWAT 5 -nek a te géped sem lesz elég...
    Processzor, memória az elég lesz neki, csak vga -t kell venned

Nekem alaplapot, procit, és VGA -t is egyszerre kéne cserélnem. (új procinak új alaplap kell, ha új alaplapot veszek majd akkor meg pci express -eset veszek, és ha azt veszek, akkor új vga is kell mert a mostani AGP -s...
    /DDR2 -es memóriára viszont nem fogok váltani, mert állítólag semmi különbség így. /
    Szóval nekem ez most szívás helyzet, dehát nem tudok mit tenni.
  • dragon11
    Ja másniven Ati Radeon X550-es amit az Asut gyárt!
  • dragon11
    Nem nevetséges Asus Radeon Eax550Hm512TD 512mb-os kártya!
  • Balumann
    Én se fogok legalább még legalább egy fél évig... nem költök gépre, annyira nem fontos nekem.
    És ez is igaz, hogy csak a legújabb gépekkel mennek jól a játékok sajnos... Legtöbb játékot ha megpróbálnák optimalizálni simán elfutna az én gépemen is (vagyis ha lehetne rendesen állítani), de meg se próbálják, inkább feljebb csúsztatják... Akkor sajnos nekem nem fog futni sem az UT2007, és egyik unreal 3-as engine -el működő játék sem... Talán majd egyszer...
    Ettől féltem egyébként, ezért nem is várom a SWAT 5-öt ...

Egyébként sajnálom, mert az UT 2004 az egyik mintajáték az optimalizálás terén. Még talán geforce 1-essel is lehet játszani, igaz hogy 3 pixelből áll a rakéta, de megy simán, maxon meg talán a gef6600-as viszi el. Na hát mind1, mostmár nem a játékosokat szolgálják ki hanem a hardver gyártókat...

Dragon, az az Eax550512 az meg miféle kártya? :/
  • dragon11
    Én most vettem magamnek egy új gépet,és ez nekem nagyon kiri gép a konfigom alul látható,szerinted jógép?
  • Soneji
    naív vagy. az új játékok mindíg a mindenkori legújabb eszközökkel mennek csak jól. ritka a kivétel, bár akad. a hl episode two-nak is már gondolom nagyobb lesz mint a másik kettőnek.
  • Kaslerka #3176
    A Rainbow Six Vegas a mérvadó. Akinek az fut annak megy a SWAT5 is majd. Mivel azt is UE3-ra irják.
  • Balumann
    én mindig félek mostmár az új megjelenésű játékoktól, szerintem swat 5 sem fog már futni a gépemen :(
  • dragon11
    Ja,az is kiváló lenne nem azt mondom de azért örülnk egy Swat 5-enk te nem?
  • mycso
    Nem swat5 kell ide, csak a swat4-hez írni egy olyan patch-et végre, amitől megszűnik a milliónyi bug.
  • dragon11
    Már leírtuk egyszer nah,de jó leírom mégegyszer:Leszeded a játékod,felrakod nem crackeled és aztán patch-eled,aztán felrakod a kiegészítőt,crackeled a kiegészítőt,aztná ha nemakarsz vele játszani akkor leszeded.Ezt azért kell csinálni hogy tudjál vele az interneten játszanivele gondnélkul.
  • donidarko
    hali. hogy tudok felrakni PATCHt? mindig kidob a telepitésből!
  • dragon11
    Kitudja énis remélem hogy lesz.
  • nagygore
    nekem a kedvenc játékom a swat 4. remélem lesz swat 5.
  • dragon11
    Nincsmit szerintem ezért van a fórum.
  • nagygore
    köszi szépen a segítséget nagyon sokat segítettetek. meg fogom probálni
  • dragon11
    Igen ezt kell tenned.De felkell raknod a kieget és az felcrackelni és aztnán ha nem akarsz vele játszani letorlod és így fogmenni gond nélkul a játék interneten.Ez az internetes játkra vonatkozik!
  • Sáska
    azért, mert az update csak szűz 1.0-ás swat4-re megy fel. ha már rámásoltál az eredeti swat4.exe-re egy crackkelt swat4.exe-t, akkor az 1.0-át nem fogod tudni felpeccselni 1.1-re.

uninstaláld, és a peccset egyből tedd fel, miután újból felraktad a játékot.
  • nagygore
    helloztok!
    valaki tudna nekem segíteni? az a bajom hogy a swat 4 v1.1 patchet nem tudom feltelepíteni, mert ezt irja ki: D:/games/swat4/contect/system/swat4 exe is not valid previous version and could not be upgraded. és akkor leokézom aztán kilép. kérlek segítsetek elöre is köszi.
  • Sáska
    Köszönöm szépen
  • mycso
  • Sáska
    ill. nem cd kulcs kéne, hanem 1.1-hez crackelt exe. köszi!!
  • Sáska
    hello, valaki priviben meg tudna dobni egy cd kulccsal? haverom ki szeretné próbálni.

köszi
  • dragon11
    Te minekis örülsz ennyire?
  • Soneji
    hehehhhhehehehe
  • dragon11
    Aha kosznom a segítségeteket.Na és hogyáltok a szerverkereséssel emlyik amelyiken algvannak és jóis?
  • mycso
    Kicsit félreértettél --> ahoz, hogy klántag legyél nem kell fizetned, de kurv@jól kell játszanod. Viszont így nemkapsz szerver admint, tehát ha tele a szerver akkor nemtudsz felmenni.
  • Balumann
    valószínűleg igen, úgy igazságos ha a klán összes tagja fizeti a szervert
  • dragon11
    Fizetniis kell?A Readteamot is megnéztem a honlapot ott láttam hogy lehet adminnak lenni ott fizetnikellérte dehacsak sima klántag akarsz lenni akkor nem az Uph-én biztoshogyfizetnikell ahoz hogy sima klántaglegyek?
  • mycso
    Az UPH az egy klán, és bérelnek egy szervert.
    Ha az UPH felvesz tagnak /mert annyira jó vagy, hogy kellesz nekik/ akkor esetleg van rá lehetőséged, hogy te is fizess a szerverbe és ezáltal admin jogokat kapjál.
    Röviden tömören ennyi.
  • dragon11
    Valaki aki Uph-szerveres tag és megistud hívni az írjon már ide.Előre is köszönöm.
  • dragon11
    Na néztétek a szervereket?
  • dragon11
    Nem enged felvenni téged,de majd ha lesz valami feltétlen gyere!
  • Balumann
    megadom itt is: [email protected]
    Ha ráérek akkor majd biztos felnézek, jövőhét után szerintem sokat is fogok játszani a játékkal. A klántól csak azért félek, mert szerintem pont olyankor nem érnék rá soha, amikor esetleg ti, vagy kláncsata esetén ők ráérnének!
    Ettől függetlenül majd mennék TS-re is, meg a szerverre is!
  • Balumann
    512 -es letöltés, és 100 feletti feltöltés bőven elég a játéknak, nem hiszem hogy laggolni fog. Viszont ha már mikrofont is szeretnél használni, akkor eléggé lekell venned a hangminőséget. TS-el nem tudom hogy lehet állítani, Ventrilonál lehet 32kbps -től akár sorround minőségig skáláztatni (nem tom mit csinál ilyenkor ha csak egy mono beszéd mikrofon van :|, nem hiszem, hogy valaki játék közbe 4 mikrofont maga köré rakna, hogy olyan jó minőségbe hallja a másik játék közbe :))))