S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le Parkour
Enny1
- minden rossz fiút mielõtt lõnél fel kell szólítanod, hogy adja meg magát
- ha lelõttél valakit akkor be kell szólni rádión hogy van egy hulla
- jó ha nem lövöd le a rosszfiúkat hanem bilincsbe vered
- ha nem sérül meg senki ......stb
A pontozás nekem is bonyolult és úgy ki se tudtam vinni csak egy-két pályát. Állítsd a legkönnyebre ott nem számít a pontozás csak az, hogy a kijelölt feladatot végrehajtsd.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
mert már kezd az agyamra menni az 1-ik waron is ez vol <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#mf3>#mf3>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Trance&Friends nothing more..
a vénasszonyt pedig sokkolópisztollyal kell meglõnöd,vagy fújd teli a fejét spray-el 😉
szóval szerintem vígan menni fog neked 800*600 mediumban.
Honda - The Power of Dreams
-Minimum Configuration:
Windows 98SE, Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
DirectX® 9.0c
1.0 GHz Intel® Pentium® III, Intel® Celeron® 1.2 GHz, AMD® Athlon™ 1.2 GHz, or equivalent
256 MB RAM
32 MB NVIDIA® GeForce™ 2 (MX 200/400 not supported), 64 MB ATI® Radeon™ 8500, or equivalent graphics card
DirectX® 8.1 compatible sound device
CD-ROM/DVD-ROM required for installation
2 GB hard drive space
Windows®-compatible mouse
56kbps modem for online play (Cable modem or DSL recommended)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem tudom egyes újságok miért fikázzák a grafikát..
ha single-ben nyomom akkor nekem is csak medium grafon megy 40 fps körül.
multiban sokkal kisebb a gépigénye,gondolom mert akkor nem igazán használja a processzort.
DirectX« 9.0c
2.4 GHz Intel« Pentium« 4, AMD« AthlonÖ XP 2500+, or equivalent
512 MB RAM
128 MB DirectX« 9.0 compatible graphics card (NVIDIA« GeForceÖ 4 TI, ATI«
RadeonÖ 9500, or equivalent recommended)
DirectX« 9.0 compatible sound device
egy sempronon, 512rammal, 10-15ezer forintos vidkártyával elmegy ... 😊 szal nem nagy.
Forza.
valakinek sikerült lanon játszania? mert nekünk nem megy.. cannot connect to this server.. 1.1 patch fenntwvan a verziók megegyeznek a network ok az osszes tobbi game megy!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
¥ xfire: kistekila
x:\Program Files\SIERRA\SWAT 4\Content\System\Campaign.ini
¥ xfire: kistekila
Elõre is köszi.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Forza.
Forza.
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
írt ki hogy miért von le annyi pontot,de mindig ugyanazért.
Elõre is thx