S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheke
és a patch fenn van

Le Parkour

Sheke
az mitõl van hogy 1v1 waron amikor lelõném nem megy az ember meg a lövés se de azelõtt meg azután mengy rendesen

Le Parkour

ScOrpY
nekem is ilyen problémám van, ha tucc megoldást találni akkor plz privi vagy itt magyarázd el hogy mit kell vele csinálni.

Enny1

Köszi<#vigyor2>
xotyi
Cool gém csak a 4.pályán vhogy egyedulmaradtam😄

Trance&Friends nothing more..

Pontosan nem tudom, de ilyenekért kapsz pontot hogy:
- minden rossz fiút mielõtt lõnél fel kell szólítanod, hogy adja meg magát
- ha lelõttél valakit akkor be kell szólni rádión hogy van egy hulla
- jó ha nem lövöd le a rosszfiúkat hanem bilincsbe vered
- ha nem sérül meg senki ......stb

A pontozás nekem is bonyolult és úgy ki se tudtam vinni csak egy-két pályát. Állítsd a legkönnyebre ott nem számít a pontozás csak az, hogy a kijelölt feladatot végrehajtsd.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Pontokat hogy lehet szerezni???
odex
de ez azóta van mióta feltettem a patchet

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
mi a baj ha jáccok neten és olyat kiír hogy critikal error???
mert már kezd az agyamra menni az 1-ik waron is ez vol <#falbav><#falbav><#falbav><#mf3>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

PLackó
ja.elõször nézd meg warezben,ha meg tetszik te tudod ,nyugodtan megveheted.

xotyi
1enlöre + nincs meg, úgy szoktam game-t venni vagy letölteni.. hogy elötte megnézem kinek mi a véleménye/problémálya a játékkal.. nemakarok fölöslegesen pénzt kidobni,de szerintem ezzel nemcsak én vagyok így..<#wink>

PLackó
single-playerben jobban eszi a gépet de a multi király,gyere te is játszani 😉

xotyi
Kösz mindenki<#worship>,megpróbálom aztán majd meglátom hogy megy-e! Remélem igen...<#vigyor2>

PLackó
nincsmit😉
elég makacs de megadja magát.

Köszi<#worship>
PLackó
szerintem még csak készül a magyarítás,de gyanús,mert elég régóta már..
a vénasszonyt pedig sokkolópisztollyal kell meglõnöd,vagy fújd teli a fejét spray-el 😉

PLackó
bár a procid gyengus,de a gef 4 TI az jó,meg ennek a confignak 512 ram is elég.
szóval szerintem vígan menni fog neked 800*600 mediumban.

Már megültem a fogvatartókat már csk az öregasszony van azzal nemtudom mit kell csinálni .magyarositás van-e a játékhoz?
AlieN911
Hol akadsz el pontosan? Mit nem tusdz megcsinálni?

Honda - The Power of Dreams

Hello most kezdtem a játékot de a 2. pályánál nemtudom mit kell csinálni.<#lookaround><#lookaround><#lookaround>
AlieN911
Menne neked is !! Proszáld meeg.. naon faxa game föleg netem😊 CO-OP az faxa😊

Nem tudom miért nem a minimum követelményt irták be neked...

-Minimum Configuration:
Windows 98SE, Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
DirectX® 9.0c
1.0 GHz Intel® Pentium® III, Intel® Celeron® 1.2 GHz, AMD® Athlon™ 1.2 GHz, or equivalent
256 MB RAM
32 MB NVIDIA® GeForce™ 2 (MX 200/400 not supported), 64 MB ATI® Radeon™ 8500, or equivalent graphics card
DirectX® 8.1 compatible sound device
CD-ROM/DVD-ROM required for installation
2 GB hard drive space
Windows®-compatible mouse
56kbps modem for online play (Cable modem or DSL recommended)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

xotyi
a videókari Gforce 4 Titanium<#szomoru2>, meg az 512mb megvan csak 1,2GHz es AMD Duron van... szal elfelejthetem gamet....<#sir>

PLackó
1024*768 high vagy néha very high: <#eljen>
nem tudom egyes újságok miért fikázzák a grafikát..
ha single-ben nyomom akkor nekem is csak medium grafon megy 40 fps körül.
multiban sokkal kisebb a gépigénye,gondolom mert akkor nem igazán használja a processzort.

AlieN911
kinek mi a csunya 😞😊 de nem olyan elviselhetetlen..Én 1024 ben low on nyomom..:SS

arty
azért, szvsz low/mediumon sem olyan csunya!

Forza.

odex
hát Ja 😄

AlieN911
Elégnek elég.. csak nézd meg a grafot.. FOS.. mint nekem is😞(( qrva vidkari<#boxer><#boxer>

odex
ennél lehet lejjebb is menni haveromnak 256 mb memóriával ati radeon 9200 64mb-os se videó kártya proci 1600-as direct x 9.0c van telepítve 😊 szal még ide 5000 ft-ös vid kártya is elég 😄

arty
Windows« 2000 with Service Pack 3, or Windows« XP with Service Pack 1
DirectX« 9.0c
2.4 GHz Intel« Pentium« 4, AMD« AthlonÖ XP 2500+, or equivalent
512 MB RAM
128 MB DirectX« 9.0 compatible graphics card (NVIDIA« GeForceÖ 4 TI, ATI«
RadeonÖ 9500, or equivalent recommended)
DirectX« 9.0 compatible sound device

egy sempronon, 512rammal, 10-15ezer forintos vidkártyával elmegy ... 😊 szal nem nagy.

Forza.

xotyi
Mekkora a gém gépigénye?<#kerdes>

grayfox
hi!
valakinek sikerült lanon játszania? mert nekünk nem megy.. cannot connect to this server.. 1.1 patch fenntwvan a verziók megegyeznek a network ok az osszes tobbi game megy!

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Sadist
Grrrrr, rossz topik szráj.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Volt valami említésre méltó az utolsó 150 kommentben?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

odex
nem 😊

hm...lehet single játék közben is menteni?

odex
hallod ez nagyon fasza 😄

shrek82
Ha össze vissza másolgattad az ini fájlokat, akkor az gáz...Jobban jársz, he feltelepíted újra a gémet..Utána peccseld a játékot, mer a legtöbb szerver már 1.1, majd go multi..Nagyon fain..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Yan
Itt találsz magyar szervereket, és megtod nézni ki jáccik rajta.

&#165; xfire: kistekila

Sziasztok!Már régóta nyomom a gamet.Most járok a Hoteles tuszdrámánál,ahol bombák is vannak. Nemtudom mennyi van még hátra... Viszont szeretnék már neten is játszani! Másolgattam én össze-vissza a swateq.ini-t, de nem ok. Pls valaki adjon egy jó ötletet, meg szerver cimet 😊). Elõre is köcce
Yan
Azt hiszem ide:
x:\Program Files\SIERRA\SWAT 4\Content\System\Campaign.ini

&#165; xfire: kistekila

Nem tudjátok hova rakja a mentett állásokat ?

Elõre is köszi.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

arty
h a tört szervered ne ellenõrizze a belép nem valódi kulcsal rendelkezõket ... igy bárki tört kamu kulcsal fel tud lépni szerveredre 😊

Forza.

odex
és ez a patch miket javít?

arty
kijött a public server peccs 1.1-hez!

public server crk

Forza.

shrek82
#2354 Ott van egy link az oridzsi exe-hez.. Egészen pontosan a legelsõ link az..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

kössz a tanácsokat,én idáig azt hittem hogy kommandózok,nem vagyok az a doom-os fajta,szeretem a lopakodást meg a taktikát.viszont ha így visszagondolok nem sok terrorista élte túl a dolgot,és az embereim is kaptak jócskán.Már nem tudom mit
írt ki hogy miért von le annyi pontot,de mindig ugyanazért.
XeeN
Hasznád a pepper gun-t, illetve a less leathal shotunt. Ennyi. Lehetõleg ne haljon meg egy csapattag sem, valamint ne sérülj meg. Én már végitoltam elit fokozaton... Nem mondom, nem volt egyszerû.

felakarom tenni az 1.1-es patchet, de kiírja, hogy rossz a nyelvi fájl. Valaki nemtudja elküldeni a régi fájlokat a [email protected] emailra?
Elõre is thx

shad0w
a végén kiírja, hogy miért vont le pontot...
ha esetleg nem tudsz angolul akkor írd be, hogy mit ír ki, valsz sokan meg fogják tudni mondani, hogy mit csinálsz rosszul...

don't give a fuck